Nyheter om Mjelde


Norges landslag knust av Nederland

Norges landslag i fotball for kvinner gikk på en skikkelig smell i privatlandskampen mot regjerende europamester Nederland tirsdag. Nederlenderne slo Norge hele 7-0. Det er Norges styggeste tap noensinne. Fra før var 0-5 mot Sverige i 1985 og Kina i 1999 (VM-semifinale) resultatmessig bunnotering. Landskampen var for øvrig Ingrid Moe Wold (31) sin siste kamp på toppnivå. Hun var norsk kaptein i sin 78. og siste landskamp.

Én debutant i troppen

Brøndby-proffen Malin Sunde er med i landslagstroppen for første gang når kvinnelandslaget møter Sverige og Nederland 10. og 15. juni. – Vi har fulgt henne og fått gode tilbakemeldinger på henne fra Brøndby også. Det blir interessant å se henne med oss, sier landslagssjef Martin Sjögren. Caroline Graham Hansen, Guro Reiten og Maren Mjelde mangler til privatlandskampene.

Norsk Chelsea-duo hyller Graham Hansen før finalen: – En av de beste i verden

Chelsea møter Barcelona i kveldens mesterligafinale. Maren Mjelde og Guro Reiten er full av lovord om Caroline Graham Hansen, som står på motsatt banehalvdel.

- En av de beste i verden

Chelsea møter Barcelona i Champions League-finalen. Maren Mjelde og Guro Reiten er full av lovord om Caroline Graham Hansen, som står på motsatt banehalvdel.

Chelsea-profilen om livet på sidelinjen: – Han ble redd meg

Maren Mjelde (31) om supporter-rollen, den store finalen og veien tilbake til fotballbanen.
Les mer om:

Tilskuer-Mjelde klar for nervepirrende finalekveld: – Nesten litt vondt

De siste månedene har Maren Mjelde (31) fått kjenne hvor nervepirrende det er å være tilskuer. Søndag kveld er hun på plass i når lagvenninnene møter Barcelona til Champions League-finalen.
Les mer om:

Mjelde håper på retur i september

Maren Mjelde gjennomgikk en kneoperasjon i midten av mars. Hun håper å kunne spille kamper igjen for Chelsea i september. Landslagskapteinen håper fortsatt å være tilbake på fotballtrening i sommer. – Sommeren er jo lang. Jeg har hatt en ganske stor skade. Jeg har fått beskjed om at jeg har cirka fire måneder igjen før jeg kan spille. Det kan fort bli i september, men det er vanskelig å si akkurat når, sier Mjelde til NTB. I mars måtte hun opereres etter smellen hun pådro seg i ligacupfinalen mot Bristol City. (NTB)
Les mer om:

Reiten og Chelsea er seriemestere

Guro Reiten og Chelsea er seriemestere nok en gang etter å ha knust Reading 5-0 på hemmebane. Reiten ble byttet inn i andre omgang og spilte en drøy halvtime. Dette er fjerde gang Chelsea er kronet til seriemestere. Dermed har Chelsea vunnet både ligacupen og serien, og fortsatt mulighet til å vinne «alt». For 16. mai spiller de mesterligafinale mot Barcelona og FA-cupen skal spilles høst. Maren Mjelde spiller også på Chelsea, men er ute med skade. Melanie Leupolz scoret det første for Chelsea, deretter fulgte Fran Kirby opp med to scoringer - en like før og en like etter pause.

Mjelde og Reiten seriemestere i England – Graham Hansen seriemester i Spania

Det ble en god dag for norske fotballkvinner rundt omkring i Europa. Søndag ble Chelsea seriemestere i England, mens Barcelona sikret ligagullet i Spania.

Linn og Kim har hatt sitt beste år noensinne i kolonialen på Tjøme: - Jeg hadde aldri trodd det skulle bli sånn som det er

Tallenes tale for koronaåret 2020 er klare, og de viser driftsinntekter på over 9 millioner kroner på Tjøme kolonial. Det er godt over to millioner mer enn året før, og Linn Mjelde er fornøyd. - Etter første året sa folk "jøss, er dere her ennå" året etter.
Les mer om:

Maren Mjelde snakker ut etter skrekkskaden: – Legene kalte det et mirakel. Så jeg har vært heldig, om det går an å si

Landslagskaptein Maren Mjelde er så vidt i gang med opptreningen etter kneskaden som legene i England omtaler som et «mirakel».
Les mer om:

Norges tropp mot Belgia og Tyskland

2. påskedag reiser kvinnelandslaget på sin første samling siden oktober i fjor. Der venter to tøffe kamper. Først mot Belgia 8. april og deretter Tyskland fem dager senere. Nå er troppen tatt ut. – Det er en tropp med mange kjente. Eneste nye er Emilie Bragstad.

Mjelde etter skaden: – Legene sier at det er et mirakel

Legene kunne nesten ikke tro at kneskaden til landslagskaptein Maren Mjelde (31) ikke var mer alvorlig.
Les mer om:

Chelsea imponerte uten Mjelde

Chelseas kvinnelag tok første stikk hjemme i kvartfinalen i kvinnenes mesterliga mot Wolfsburg. Samantha Kerr og Pernille Harder scoret hjemmelagets to mål, mens Dominique Janssen reduserte på straffespark for tyskerne i kampen som endte 2-1 til Chelsea. Maren Mjelde var ikke med for de blåkledde, etter hun måtte av med skade i kneet i ligacupfinalen mot Bristol City. Heller ikke Guro Reiten startet for Chelsea, men kom inn etter 80 minutter. Ingrid Syrstad Engen spilte hele kampen for Wolfsburg, som var i fjorårets mesterligafinale, hvor de tapte for Lyon. Returkampen spilles om én uke.

Banebrytende TV-avtale

En ny TV-avtale med tre års varighet vil sette ny fart på inntektsstrømmen rundt profilene i engelsk kvinnefotball. Maren Mjelde jubler.
Les mer om:

Mjelde operert for kneskaden

Landslagskaptein Maren Mjelde har vært gjennom et inngrep etter kneskaden hun pådro seg i ligacupfinalen mot Bristol City søndag. Det bekrefter Mjelde selv på sin Instagram-konto. 31-åringen måtte bæres av banen på båre mot slutten av søndagens ligacupfinale mot Bristol City. Hun hadde store smerter og fikk oksygentilførsel. En MR-undersøkelse mandag avdekket at Mjelde måtte opereres, men at skaden ikke var like alvorlig som fryktet. – Jeg vet at jeg må være tålmodig, men jeg er positiv og motivert for å gjøre alt som kreves, skriver Mjelde på kontoen sin.
Les mer om:

Mjelde må opereres for kneskade - sesongen er over

Maren Mjelde (31) skadet seg stygt i ligacupfinalen mot Bristol City. Nå er det klart at landslagskapteinen må operere i kneet.
Les mer om:

Mjelde mister resten av sesongen

Maren Mjelde skadet seg stygt i den engelske ligacupfinalen søndag. Mandag kveld bekrefter Norges landslagskaptein at hun mister resten av sesongen. Les mer på tv2.no.
Les mer om:

Mjelde er ferdig for sesongen

Maren Mjeldes sesong er over. Det skriver landslagskapteinen selv på Instagram. – Den gode nyheten er at kneskaden ikke er så alvorlig som først antatt. Jeg må operere, men hvis alt går etter planen vil jeg være tilbake med laget i sommer, skriver Mjelde, som i samme melding takker for støtten hun har fått. Chelsea-spilleren ble båret av banen med det som så ut som en alvorlig kneskade i ligacupfinalen mot Bristol City på søndag. Chelsea vant kampen 6–0. Mjeldes skadeoppdatering kommer i etterkant av en MR-undersøkelse på mandag.

Frykter leddbåndskade for Mjelde

Senere i dag får landslagskaptein Maren Mjelde (31) vite omfanget av sin kneskade. Landslagssjef Martin Sjögren frykter at det dreier seg om en leddbånd- eller korsbåndskade.
Les mer om:

Mjelde får skadesvar mandag

Maren Mjelde skal gjennom en MR-undersøkelse mandag etter skadesituasjonen i en kamp søndag. Landslagssjef Martin Sjögren er svært spent på resultatet. Mjelde ble søndag tatt av banen på båre med det som kan være en omfattende kneskade. Uhellet var ute i ligacupfinalen som Chelsea vant 6-0 over Bristol City. – Det er ekstremt kjedelig det som hendte med Maren. Det vanlige røntgenbildet de tok i går (søndag) viste ikke noe brudd. MR-bildene i dag (mandag) blir viktigere med tanke på å vise omfanget av skaden, sier Norges landslagstrener Martin Sjögren til NTB.
Les mer om:

Mjelde skreik av smerte

Chelsea sikra seg enkelt ligacupgullet då dei møtte Bristol City i finalen søndag. Med Guro Reiten og Maren Mjelde frå start gav ikkje blåtrøyene seg før det stod 6–0. Men gullet kom med bismak. Kvarteret før slutt blei Mjelde liggande på bakken etter ei vending, og landslagskapteinen skreik høgt og lenge. Over fem minuttar seinare blei ho frakta ut på båre og fekk oksygenmaske på.

Mjelde i tårer etter skade

Maren Mjelde hylte av smerte og ble båret av banen med oksygentilførsel etter en stygg skade i Continental Cup-finalen mellom Chelsea og Bristol City søndag. De blå vant 6-0.
Les mer om:

Mjelde mot Engen i kvartfinalen

Chelseas Maren Mjelde møter Ingrid Syrstad Engens Wolfsburg i kvartfinalen i meisterligaen for kvinner. Kampane blei trekte i dag. Caroline Graham Hansen og Barcelona skal møte Manchester City. Heile trekninga: Bayern München - Rosengård Sparta Praha eller Paris Saint-Germain - Lyon Barcelona - Manchester City Chelsea - Wolfsburg Kampane går 23.-24. mars, returkampane 31.mars-1. april Semifinaler: Sparta/PSG/Lyon - Barcelona/ManCity Bayern/Rosenbgård - Chelsea/Wolfsburg Kampane går 24.-25. april og 1.-2.mai

Mjelde-mål da Chelsea gikk videre

Maren Mjelde scoret lagets eneste mål fra ellevemeteren da Chelsea og Atletico Madrid spilte 1-1 i returoppgjøret i mesterligaens 16-delsfinale. Chelsea ledet 2-0 etter den første kampen. Også da scoret den norske landslagskapteinen fra straffemerket.
Les mer om: