Nyheter om Minecraft


Over 37.000 deltok i digitalt 17. mai-tog på Minecraft

Ser ingen grunn til å endre norsk petroleumspolitikk etter IEA-rapport
Les mer om:

Joda, du kan gå i 17. mai-tog. Bare ikke på den måten du kanskje trodde

Dataspillet Minecraft arrangerer et digitalt 17. mai-tog. Her kan du synge, rope og gå tett på dine medspillere.
Les mer om:

Gerd Müller er ikke lenger Bundesligas største

Robert Lewandowski har gjennom siste del av sesongen jaktet en umulig rekord som ble satt av ikonet Gerd Müller på 1970-tallet. Karl-Heinz Rummenigge ga denne helgen klar beskjed om at exit-ryktene for Nr. 9 var grunnløse. Alt annet ville ha vært galskap, kom det fra Bayern-direktøren. Og på lørdag scoret Lewandowski seg opp på siden av Gerd Müller. Bundesliga-mål nr. 40 denne sesongen kom mot Freiburg (2-2). Les: Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM Med én runde igjen av serien er det nesten utenkelig at Lewandowski ikke passerer Müller. Nr.

Manchester United har sin første signering

Nå er det fortsatt en god del uker til overgangsvinduet åpner i Premier League, men med utsiktene til å hente inn en gammel kjenning på free transfer, akter ikke United å vente. Sergio Romero forlater Old Trafford etter noen gode år og ett kaotisk siste år, som endte med at argentineren har vært del av United-treningen men ikke i kampdrakt. Også 3. keeper Lee Grant står uten kontrakt til sommeren. Les: RB Leizpig har sluppet Ibrahima Konaté Det er derfor en solid keeper-kapabal som skal gå opp i sommer, når fremtiden til David de Gea også skal avgjøres.

Nordreisa kommune er med på heldigital 17. maifeiring - i spillet Minecraft(pluss)

Hvis du ikke har mulighet å gå i 17. maitog fysisk i år, kan du delta digitalt i Minecraft.
Les mer om:

Bayern-supporterne kan slutte å bekymre seg for Lewandowski

Robert Lewandowski scorer som aldri før, likevel har ryktet spredd seg fra Müchen om at det lurer en exit for nr. 9. Det høres helt vilt ut at Bundesliga-klubben skal slippe spilleren som er i ferd med å slå Gerd Müllers rekord på 40 ligascoringer i samme sesong, men med Julian Nagelsmann på vei inn, kunne jo noe være på gang. Les: ESPN: PSG satser på Liverpool-stjerne hvis Mbappé glipper Karl Heinz Rummenigge gikk ikke umiddelbart ut og slo ned ryktene, så det kan virke som noe måtte falle på plass først.

Sveriges største talent får napp der «Team Haaland» feilet

Erling Braut Haaland er som vi alle vet en fantastisk god spiller og vi i Sporten gratulerer med kåringen som årets spiller i Bundesliga. Den norske målmaskinen har dårlige rådgivere som bare er ute etter å suge ut mest mulig penger på kortest mulig tid. – Deres pengebehov vil stoppe enhver overgang i sommer, 20 åringen vil ikke komme seg videre før kommunikasjon og krav om penger både over og under bordet kommer ned på normale nivåer. Barcelona er en av klubbene som fikk besøk fra Team Haaland for ikke så lenge siden, det ble for dyrt.

Telemadrid: Zinedine Zidane gir seg

Etter at Chelsea henviste Real-spillerne til sofaen når Champions League-finalen spilles i slutten av mai, har La Liga vært planken som er skjøvet ut til Zidane. To poeng bak Atletico Madrid ligger styringen hos Diego Simeone. Ifølge en regional TV-stasjon har Zidane allerede bestemt seg. Zidane opparbeidet seg status som managerlegende hos Real etter at han sørget for at kongeklubben måtte bygge nytt premieskap til Champions League-trofeene som ikke sluttet å komme mellom 2016 og 2018.

Åpner opp for at United kan bruke Jesse Lingard i byttehandel

På torsdag lekte Jadon Sancho og Haaland seg med Dayot Upamecano og RB Leipzig-forsvaret. Til sommeren kan begge to være borte fra Dortmund. Skjer dette, er det store spørsmålet om hvordan Marco Rose skal fylle disse to kraterne. Dortmund er selv overbevist om at Haaland blir til utkjøpsklausulen blir aktiv neste sommer, mens klubben har innsett at Jadon Sancho forsvinner etter lang (nok) og tro tjeneste.

Please, ta en sesong til i Dortmund

Alexis Sanchez var konge hos Arsenal, narr hos United. Eden Hazard var keiser av Premier League, en fotnote i La Liga.

Jesper Daland valgte bort Molde, ville heller til det store utland

Det siste året for Jesper Daland har vært særdeles bra, hans prestasjoner på banen for Start har ikke bare vekket interessen hos sølvmester Molde, men også klubber i det store utland. Cercle Brugge som med nød og neppe overlevde i den øverste Belgiske divisjonen satser ungt, (noe de må på grunn av økonomi) noe som passer den 21 år gamle forsvarsspilleren fra Kristiansand veldig godt. Til tross for sparemodus har Cercle Brugge klart å sende 10 millioner i retning av Start. «Jesper har en veldig god magefølelse på at dette er et godt og riktig valg.

Arrangerer årets største 17. mai-tog – på Minecraft

17. mai er ein av dei beste dagane i året for mange born og unge, men på grunn av pandemien blir ikkje dagen slik vi er vane med. Det vil tre gamarar gjere noko med.
Les mer om:

Serge Aurier har fått en hyggelig telefon fra sin gamle sjef

Det har vært så som så med prestasjonene til Serge Aurier etter han kom til Tottenham fra Paris Saint-Germain i 2017. – Stikkordet for 28 åringen har vært skadeavbrekk og opptrening, likevel rakk han å imponere gamlesjefen Mauricio Pochettino som nå jobber iherdig med å ta han med tilbake til Paris. Serge Auriers avtale med Tottenham går ut sommeren 2022 og nå hevdes det at Spurs kan komme til å selge den ivorianske backen i det kommende overgangsvinduet. FootMercato melder at Auriers tidligere arbeidsgiver har satt kontakt med tanke på en overgang i sommer.

Sergio Agüero signerer for spansk gigant etter Champions League-finalen

Da det i vinter ble klart at Sergio Agüero ikke kom til å forlenge sin atale med Manchester United vekket det interessen til sportsdirektører over hele verden. – Helt siden nyheten sprakk har Barcelona blitt pekt på oftest som neste stopp for det som helt klart er en av verdens beste angripere. Spansk presse er helt sikre på hva som skjer fremover, Agüero vil signere for den spanske storklubben etter at han er ferdig med Champions League-finalen 29. mai. – Finalen er i Porto, flyttet fra Istanbul grunnet corona-restriksjoner.

Flytter Champions League finalen

I det øyeblikket det ble klart at det ble to lag fra England som ble finalemotstandere i Champions League skjønte de fleste finalen i Istanbul stod i fare. Tyrkia har såpass høy grad av corona smitte at landet befinner seg på England sin «røde liste». Champions League-finalen mellom Manchester City og Chelsea flyttes fra Istanbul til Porto. Les: Ut i kulden etter krangel med Zinedine Zidane Det melder UEFA.

Ex Manchester United kaptein Antonio Valencia takker for seg

Den 35 år gamle fotballspilleren Antonio Valencia har en utrolig karriere å se tilbake på. – Nå har han bestemt seg for at det er på tide å hvile på laurbærene en stund, før han om et år eller to tar fatt på neste fase av sitt virke.

Gikk glipp av dansk spisstalent, henter lovende Strømmen spiss

Bodø/Glimt trodde de hadde lykkes med å hente den danske angrepsspilleren Magnus Warming, men i de siste timene opp til overgangsvinduet fikk de beskjed fra den ny nedrykkede Superligaklubben Lyngby at det likevel ikke ble noe av i denne omgang. Bodø/Glimt var villige til å betale et tosifret millionbeløp. – Det blir ikke tomt med nykommere på Aspmyra, Bodø/Glimt og Strømmen har blitt enige om en overgang for den 19 år gamle spissen Lasse Selvåg Nordås. – Det ble trolig langt billigere en for Warming. – Planen var å hente dem begge, nå ble det kun Nordås som gikk i boks i denne omgang.

Det står mellom Barcelona og Manchester United

Denne sesongen har vært et mareritt for alle Tottenham fans og for klubbens stjernespillere, noen, som Gareth Bale og Son Heung-min har lyst til å være med videre uansett hvem som fast overtar etter sparket manager Jose Mourinho. Etter 3 – 1 tapet mot Leeds på lørdag blir avstanden opp til topp fire for stor, håpet er at midlertid manager Ryan Mason skal klare å sørge for nok drivkraft i laget slik at de klarer å kapre femteplassen som West Ham har og kvalifisere Tottenham til Europaligaen.

Sjokk: TV 2 jekker opp prisen på fotball enda en gang

Hvis du synes det var dyrt for et år siden da TV 2 økte den veiledende prisen til distributørene fra 499 kroner til 699 kroner så holder du trolig på hatten i dag. – Nå økes prisen ytterligere. Den nye prisen er opp 200 kroner eller 30 % til 899 kroner. TV stasjonen forsvarer den ekstreme prisøkningen med at de har rettighetene både til Champions League,, Premier League, La Liga og landslagsfotball. – Dessuten skal de trolig melke så mye ut av Premier League før rettighetene går videre til Nent. – De som er gode med kalkulator har funnet ut av prisen er opp med omtrent 80% på et år.

Vi vil ha dine mesterverk: Bli med på en ganske annerledes julekonkurranse

Tegn i Paint eller bygg ditt bidrag i Minecraft. Er du med i konkurransen kan du vinne et gavekort på 500 kroner som du kan bruke i Stavanger sentrum.

Påfyll for generasjon Minecraft

«Minecraft» møter «Ringenes herre» i et monster-mosende eventyr hvor du kan redde verden sammen med vennene dine.
Les mer om:

Nytt Minecraft med fire spillere i samarbeid

Men her skal du ikke bygge.
Les mer om:

Arrangerer tog i Minecraft

Her kan du besøke både slottet, Nidarosdomen og bryggen i Bergen i samme turen.

17. mai-tog med 100.000 deltakere: – Bodø blir en sentral del av tidenes arrangement

Det blir sannsynligvis det største 17. mai-toget i historien. Men det skjer bare digitalt via spillet Minecraft. Også Bodø er med på prosjektet.