Nyheter om Miljeteig


Vard-kapteinen frykter langt avbrekk

Vard-strategen Roy A. Miljeteig har ikke vært på banen siden andre serierunde. Det er høyst usikkert når han er tilbake igjen.
Les mer om:

Solfrid (30) og Johannes (29) har lagt ut på et langt eventyr: – Fint å gjøre noe som vil skape minner for resten av livet

Samboerne Solfrid Miljeteig (30) og Johannes Hardeng (29) startet turen i Lindesnes lørdag morgen. Målet er å komme til Nordkapp en gang innenfor de 112 dagene de har til rådighet.

Fyrer løs mot FKH og Nesheim: – Jeg er sterkt uenig i det som skjedde

Terje Egil Miljeteig investerte både tid og penger i FKH. Så var det plutselig slutt.
Les mer om:

Kolbjørn Fosen har signert - og kan få det travelt i flere år

To godbiter i Vards julekalender i dag. Kolbjørn Fosen signerte ny 3-årskontrakt og Roy Miljeteig ny 2-årskontrakt.

– Vil ikke avslutte karrieren på denne måten

Han kunne skutt Vard et stort steg mot kvalifiseringsplass, men misbrukte straffesparket Vard fikk på stillingen 0–0. Nå går Roy Miljeteig langt i å love ett år til i Vard-drakt.
Les mer om:

Vard fikk hjemmekamp mot Bryne: – Jeg er fornøyd. Dette blir helt kanon.

Vard-kaptein Roy Miljeteig er fornøyd med Vards kampoppsett i sluttspillet i 2. divisjon. Blant annet blir det ny hjemmekamp mot Bryne.
Les mer om:

Vard-jubel i Larvik

Anført av kaptein Roy Miljeteig sikret nyopprykkede Vard seg nok en seier da de slo Fram 1-0 i Larvik lørdag.
Les mer om:

Vard slo opprykksfavoritten: – Imponerende å se

Vard-kaptein Roy Miljeteig gjorde livet surt for gamleklubben Egersund, som fikk bank i serieåpningen. – Det er veldig sterkt av oss, sier han etter seieren mot opprykksfavoritten.
Les mer om:

– Det er ikke like lett å selge troll og andre typer suvenirer til nordmenn

Låtefoss kiosk har ennå ikke åpnet for sesongen. – Det er ikke like lett å selge troll og andre typer suvenirer til nordmenn, sier innehaver Svein Miljeteig.
Les mer om:

– Vi kommer til å gå hardt ut. Og deretter øke.

Geir Åge Miljeteig (38) og John Audun Antonsen (47) drives av å skape. Nå har de solgt seg ut av selskapet Novaform Haugesund, for å starte noe nytt.

KRIK-debatten: – Vi må slutte å rakke ned på identiteten til folk

Per Hilleren får tøff medfart etter å ha ytra seg om homofile leiarar i KRIK. – Vi må slutte å rakke ned på identiteten til folk, seier bispedømmekollega Oddny Miljeteig.
Les mer om:

– Innanfor å seie at han trakkar på andre

Per Hilleren får tøff medfart etter å ha ytra seg om homofile leiarar i KRIK. – Vi må slutte å rakke ned på identiteten til folk, seier bispedømmekollega Oddny Miljeteig.
Les mer om:

Signerte ny kontrakt

Roy Miljeteig skal spille for Vard også neste sesong.
Les mer om:

SV-toppen blei 64 før ho tok mot til seg og spora opp foreldra

BERGEN SENTRUM (NRK): Tidlegare SV-nestleiar Oddny Miljeteig fortel for første gong om livet som adoptivbarn, og kvifor ho til slutt bestemte seg for å finna den biologiske familien sin.
Les mer om:

Odd Johan Miljeteig er død

Han vil bli husket som en av de største entreprenørene i Haugesund.
Les mer om:

Kapteinen avgjorde

Roy Miljeteig er trolig avdelingens beste spiller. Søndag scoret han begge målene da Vard slo Vestfossen 2-0 på bortebane.
Les mer om:

– Vi må trolig vinne resten

Etter 3-0 mot Stord lørdag, tar Vard sommerferie med ni seire på elleve seriekamper denne vårsesongen. Kaptein Roy Miljeteig tror laget må vinne alle kampene i høst for å rykke direkte opp.
Les mer om:

Miljeteig med et løfte til Vard-fansen: – Det skal ikkje skje igjen

Roy Miljeteig synes deg var fælt å gå glipp av toppkampen mot Djerv 1919 sist helg. Nå håper han lagene møtes i opprykksfinale i siste serierunde.
Les mer om:

Vard-strateg mister toppkampen

Vard må trolig klare seg uten sin kaptein og beste spiller i lørdagens storkamp mot Djerv 1919. Roy Miljeteig er syk.
Les mer om:

Hvordan går det når en «supergruppe» ikke forteller hvor super den er?

Det norske bandet Viggo, som omtaler seg selv som «et tverrkunstnerisk kollektiv bestående av hver for seg godt etablerte, sjangermessig ulike artister», slapp debutalbumet sitt, Viggo Was A Love Child, på fredag. Artistene det er snakk om er Sjur Miljeteig, Charlotte Qvale og Marte Wulff, og i tillegg har de danser og koreograf Geir Hytten med på laget, «som kroppsliggjør bandet» i en serie musikkvideoer. Et ønske om å la musikken stå i fokus Starten på bandkarrieren, og ønsket om å la musikken stå i fokus, ikke personene bak, bød riktig nok på noen utfordringer – og en artig historie når det
Les mer om:

Vard-kapteinen skjøt laget til topps på tabellen

Vard vant på en dårlig dag. – Det er slike kamper som kan skille 1. og 2.-plassen i serien, sier kaptein Roy Miljeteig, som ble den store helten med sin straffescoring på overtid.
Les mer om:

Vard vant på overtid

Vard-kaptein Roy Miljeteig ble matchvinner mot Fana med sin straffescoring på overtid.
Les mer om:

Sprudlet i Drammen: – Det var fantastisk å se på

Roy Miljeteig og Daniel Aarås åpnet korken for Vard. Så rant det inn – til en imponerende 5-0-seier i Drammen
Les mer om:

Damene er i fleirtal i Klepp MDG

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Medan andre parti slit med kvinneandelen, har miljøpartiet i Klepp hatt motsatt utfordring. På dei sju øverste plassene er det ein mann og seks damer.- Me var tre kvinner som stifta laget og har stort sett vore damer i styret, seier listetopp Thorbjørg I. Kristjansdottir.På andreplass på lista denne gong står Willy Miljeteig og på tredje står Dina Friestad.

– Skuffende at bunnivået er så dypt

Det var ingen storartet treningskamp av Vard, men to straffemål av Roy Miljeteig på slutten sørget for seier over Brann 2.
Les mer om: