Nyheter om Milan


Zlatan mister EM

Zlatan Ibrahimovic slipper operasjon, men må han pleie kneet i halvannen måned framover. Ifølge Sveriges landslagssjef Janne Andersson mister han EM. I en pressemelding opplyser Milan at Ibrahimovic må gjennomgå en «konservativ behandling» i seks uker. Serie A-klubben utdyper ikke hva den legger i det begrepet. – Han har dessverre meddelt at skaden stopper ham fra å delta i EM. Det er jo trist både for Zlatan og oss. Jeg snakket med Zlatan i dag (lørdag). Jeg håper han snart er tilbake på banen igjen, sier Andersson ifølge Aftonbladet og Expressen. Sverige starter EM mot Spania 14. juni.

Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM

Forrige søndag gikk AC Milan-spillerne av gressmatta i Torino etter en nådeløs 3-0 seier over Juventus. Det er disse øyeblikkene Zlatan lever for, men ble snytt for muligheten til å veksle noen trøstende ord med Ronaldo da han tidligere hadde forlatt banen med skade. Med AC Milan i kamp om 2., 3., 4. eller 5. plass er timingen elendig (som det pleier å være med skader). Zlatan er defintivt spilleren som kan lede medspillerne helt inn.

Telemadrid: Zinedine Zidane gir seg

Etter at Chelsea henviste Real-spillerne til sofaen når Champions League-finalen spilles i slutten av mai, har La Liga vært planken som er skjøvet ut til Zidane. To poeng bak Atletico Madrid ligger styringen hos Diego Simeone. Ifølge en regional TV-stasjon har Zidane allerede bestemt seg. Zidane opparbeidet seg status som managerlegende hos Real etter at han sørget for at kongeklubben måtte bygge nytt premieskap til Champions League-trofeene som ikke sluttet å komme mellom 2016 og 2018.

Calhanoglu skal lures bort fra AC Milan for 50 millioner i årslønn

På søndag møter Jens Petter Hauge og gjengen Calgliari på hjemmebane. Seier sikrer Champions League-billett. For en tyrkisk midtbanespiller er ikke dette nok. Show me the money! Calhanoglu har kontraktutløp til sommeren, men er en spiller AC Milan definitivt ikke ønsker å slippe.

Serge Aurier har fått en hyggelig telefon fra sin gamle sjef

Det har vært så som så med prestasjonene til Serge Aurier etter han kom til Tottenham fra Paris Saint-Germain i 2017. – Stikkordet for 28 åringen har vært skadeavbrekk og opptrening, likevel rakk han å imponere gamlesjefen Mauricio Pochettino som nå jobber iherdig med å ta han med tilbake til Paris. Serge Auriers avtale med Tottenham går ut sommeren 2022 og nå hevdes det at Spurs kan komme til å selge den ivorianske backen i det kommende overgangsvinduet. FootMercato melder at Auriers tidligere arbeidsgiver har satt kontakt med tanke på en overgang i sommer.

Vinnerskallen Conte sendte stjerna Lautaro Martinez rett i dusjen

Forrige uke ble Inter Milan Serie A-mestere. Forspranget ned til Atalanta og AC Milan var for stort før de siste rundene til at noen kan yppe med Antonio Conte. På ondag skjønte stjerna Lautaro Martinez at dette ikke er noen hvilepute når man trer på seg kampdrakta til Inter. Det var duket for kamp mot Roma.

Milan nærmere mesterligaspill

Jens Petter Hauge ble værende på benken da Milan viste kjempeform og slo Torino 7–0 i Serie A onsdag. De tre siste målene var signert Ante Rebic. Med to runder igjen av Serie A ser mulighetene for å sikre mesterligaspill neste sesong gode ut for Milan. De ligger på 3.-plass med like mange poeng som Atalanta, som de møter i siste serierunde, på 2.-plass. 4.-plasserte Napoli er to poeng bak, mens Juventus er tre poeng bak på 5.-plass.
Les mer om:

Avis: Zlatan kan miste EM-åpningen

Zlatan Ibrahimovic sliter med en kneskade. Ifølge italienske Gazzetta dello Sport kan svensken komme til å gå glipp av åpningskampen i sommerens EM-sluttspill. På en pressekonferanse tirsdag opplyste Milan-trener Stefano Pioli at klubbens svenske målmaskin ikke er aktuell for spill denne uken. Han håpet samtidig at Ibrahimovic kunne bli klarert for spill til den siste seriekampen mot Atalanta i neste uke. Svensken fikk en vridning i kneet i storkampen mot Juventus søndag og måtte forlate banen. Onsdag skriver Gazzetta dello Sport at svensken kan bli borte fra banen noe lengre.

Napoli etterlot Juventus på perrongen

Det står mellom Napoli og Juventus om den siste kvalikplassen til Champions League. Begge klubbene har budsjettert med inntektene, men for Juventus er det ikke noe alternativ å stå utenfor ligaen de betaler Ronaldo rundt tre hundre millioner – for å vinne. Så hvordan takler Gattuso og Pirlo presset?

Venter med å sparke Andrea Pirlo til de har fått på plass Zinedine Zidane eller..

Det virker stadig mer sannsynlig at Andrea Pirlo blir avskjediget som Juventus manager når sesongen er over, men slik flere italienske medier skriver, den gamle dame ønsker ikke å offentliggjøre noe som helst før de har en spektakulær erstatter på plass. Få om noen kan matche Real Madrid manager Zinedine Zidane sin nyhetsverdi i det minste. Zinedine Zidane den neste sjefen i Torino. Franskmannen spilte for Bianconeri fra 1996 til 2001 før han gikk over til Los Blancos, som han representerte til han ble pensjonist i 2006.

Går ikke frivillig!

Juventus mangaer Andrea Pirlo nekter å trekke seg, selv om laget står i fare for å miste kvalifiseringen til Champions League, etter å ha tapt 0-3 til AC Milan. – Italienske medier melder i dag at Juventus når som helst kommer til å meddele at Pirlo som er en av Italias aller største fotballhelter ikke kommer til å lede klubben neste sesong. De siste ni sesongene har Juventus blitt kronet som italienske mestere. Det vil ikke skje i år, da Inter Milan allerede har sikret seg tittelen.

Juventus trues med utkastelse

Italias fotballpresident sier at han vil kaste Juventus ut av Serie A dersom klubben ikke trekker seg ut av det omstridte superliga-samarbeidet. Juventus er den eneste italienske klubben som er igjen i prosjektet etter at Inter og Milan ga seg. De seks engelske klubbene som var med på opprettelsen av den europeiske superligaen, samt spanske Atlético Madrid, trakk seg også raskt ut. Juventus, Barcelona og Real Madrid har imidlertid ikke villet avslutte superligaprosjektet. – Reglene er klare.

Italiensk media: Juventus gir Andrea Pirlo sparken

All futt ser ut til å ha gått ut av Juventus-spillerne og manager Pirlo. Hvis det ikke var nok å forsvinne ut av Champions League mot Porto, har Serie A-motstanderne sørget for at heller ikke hjemme er bra. På søndag viste AC Milan ingen nåde mot Juventus i Torino. Jens Petter Hauge opplevde kampen fra benken, men fikk gleden av å se lagkameratene kjøre over Ronaldo og gjengen med 3-0. Les: Kan bli den Store testen for United-forsvaret For Andrea Pirlo var det absolutt ingenting å glede seg over.

Milan-seier sendte Juventus ute av mesterligaplass – Zlatan ut med skade

Milan overkjørte Juventus og vant hele 3-0 på bortebane i serie A søndag kveld.
Les mer om:

Zlatan ut med skade i Milan-seier

Milan kjørte over Juventus og vant hele 3-0 på bortebane i Serie A søndag kveld. Brahim Díaz sendte Milan i ledelsen på overtid i første omgang. Deretter var det to kjappe mål i det 78. og 82. minutt av Ante Rebic og Fikayo Tomori som sørget for at resultatet ble 3-0. Det betyr at Milan inntok tredjeplassen på tabellen med 72 poeng tre serierunder før slutt. Juventus er nede på femteplass med 69 poeng, og dermed utenfor mesterligaplass. Zlatan Ibrahimovic måtte ut med skade i det venstre kneet i andre omgang, en det er uvisst hvor alvorlig skaden er.

Juventus ydmyket av Milan

Milan overkjørte Juventus og vant hele 3-0 på bortebane i serie A søndag kveld. Brahim Díaz, Ante Rebic og Fikayo Tomori scoret. Jens Petter Hauge satt hele kampen på benken.
Les mer om:

Canadisk scoringsmaskin alternativ til både Lingard og Kane

For snart tre år siden hentet den tyrkiske storklubben Besiktas den canadiske spissen Cyle Larin i Orlando. – Etter en skuffende start og utlån til belgiske Zulte Waregem har store ting begynt å skje for 26 åringen. Besiktas topper Süper Lig med god margin og har Cyle Larin, med 19 mål på 35 kamper som den store helten. – Tottenham var interessert i vinter, men slo tanken fra seg. – Daværende manager Jose Mourinho var mer opptatt av å få ut Gareth Bale og bruke «pengene spart» på et stort navn.

Spansk media: 3 giganter kan utestenges fra Champions League

UEFA lovet at Super League-stuntet ville få etterspill. Aleksandar Ceferin viser nå at de ikke fyrer med løskrutt. På fredag kom det frem at UEFA har blitt enige med 9 av 12 klubber om en kontrakt som holder Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid, AC Milan, Inter, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham unna en lignende utbryterliga i fremtiden.

Italiensk Media: Mourinho har planen klar for keepere

Da José Mouriho ble ønsket velkommen som ny Roma-manager noen timer etter at Paulo Fonseca måtte forlate Old Trafford som slagen, skjønte vi at det kommer til å bli noen aktive måneder. For det er fortsatt tid før Mourinho får nøkkelkortet fra Fonseca. 30. juni går Mourinho ut på Stadio Olimpico som en gråhåret versjon av Russel Crowe.

Forteller han lærte italiensk mens han spilte for Manchester United og sannheten om Ibrahimovic

Man skjønner hvorfor seriemester med Inter Milan Romelu Lukaku virket litt umotivert den siste tiden på Old Trafford. – Han var mektig og toppscorer hos Everton frem til han ble en del av Manchester United i 2017. Den belgiske kraftspissen var heller middelmådig i sine to år, først under Jose Mourinho og så under Ole Gunnar Solskjær sin ledelse. Salget til Inter Milan var ikke en overraskelse for noen.

Zinedine Zidane eller Gennaro Gattuso til den gamle dame

Marco Materazzi er ikke den eneste italieneren som Zinedine Zidane hadde nærkontakt med i sin lange karriere, i sin tid i Juventus hadde han mang en gang kraftfulle møter med Gennaro Gattuso som var AC Milan sin fremste bråkebøtte. Tuttosport kommer med overraskende informasjon i dag, de skriver at det står mellom Real Madrid manager Zinedine Zidane og Napoli manager Gennaro Gattuso i det som er Italias viktigste managerjobb.

Napoli har på plass erstatteren til Gattuso

Gennaro Gattuso har aldri lagt noe papp imellom, verken ute på banen eller som manager. Da den tidligere midtbanegeneralen takket ja til jobben som erstatter for Carlo Ancelotti i desember 2019, tenkte vi vårt. Gattuso i tospann med den til tider plagsomt tilstedesværende klubbeier Aurelio De Laurentiis? Det har også smelt skikkelig mellom de to, gjentatte ganger. Selv om Gattuso er i posisjon til å lede Napoli til Champions League-kvaliksplass, to poeng bak Milan på 4. plass, skal exiten allerede være bestemt.

Sky Sports: Aguero i forhandlinger

Da Ronald Koeman kom inn hos Barcelona forrige sommer ble Luis Suarez definert som has been. Opprydningen skulle begynne med gamlegutta (bortsett fra fredede Messi og Pique). Exiten ble høylydt, sår – og kostbar for Barcelona. Nå har tydeligvis holdingen til hva som fortsatt kan bo i veteraner, endret seg på Camp Nou. Sergio Aguero forlater Etihad Stadium til sommeren på free transfer (forhåpentligvis med CL-tittel i samlingen). Hadde exiten skjedd forrige sommer, ville trolig Barca-ledelsen plassert argentineren i samme bås som Suarez.

Tottenham går for den største vinnerskallen av dem alle

Vi regner med at Daniel Levy hadde en plan da José Mourinho ble sendt ut porten, men etter å ha fulgt den ene etter den andre av toppkandidatene forsvinne ut av bildet, begynner vi å lure. Nagelsmann forsvant til Bayern, Brendan Rodgers gikk ut og fortalte at Leicester-jobben er større, mens Gareth Southgate og Roberto Martinez har mer enn nok med å konsentrere seg om sommerens EM. Les: Det står mellom to klubber for Harry Kane Så kom ryktet fra italia om at Tottenham hadde tatt kontakt med Maurizio Sarri, noe som virket som et rimelig desperat valg.

Sørlendingen har hjulpet med overganger til United og Milan. Bli med på innsiden av agentverden.

Han er heller ukjent for de aller fleste. Men Krister Gundersen fra Søgne har det siste året vært med på å hjelpe Jens Petter Hauge til Milan og Odion Ighalo til Manchester United.