Nyheter om Mikkelsen


Hevder dette beviser at sportssjefen løy til NRK

Konflikten mellom europamesteren og eget forbund vil tilsynelatende ingen ende ta. Nå kommer Hilde Mikkelsen Haugen (30) med løgnanklager mot sin tidligere sportssjef.
Les mer om:

Styrkeløftprofil fra Lillehammer mener dette beviser at sportssjefen løy

Konflikten mellom europamesteren og eget forbund vil tilsynelatende ingen ende ta. Nå kommer Hilde Mikkelsen Haugen (30) med løgnanklager mot sin tidligere sportssjef.

Ingen passkø i Danmark: – Økt etterspørsel var enkel matte

Mens Norge ikke får nok pass, går produksjonen av pass i Danmark på skinner: – Vi har ingen forsinkelser, opplyser Jesper Mikkelsen i selskapet Idpeople.
Les mer om:

Her er Stjernens nye back

Markus Aas-Eng Mikkelsen (22) er klar for Stjernen-spill kommende sesong.
Les mer om:

Mikkelsen i teten på Sardinia

Andreas Mikkelsen har fått ein flott start på Rally Sardinia og er i føringa i WRC2-klassen etter at dei ni første fartsprøvene er gjennomført. Den einaste norske føraren i aksjon i VM-runden på Sardinia leier med 15,8 sekund ned til russiske Nikolaj Grjazin med tolv fartsprøver igjen.

Hevder EM-vinneren nektet å beklage seg – nå er hun ferdig på landslaget

For ti måneder siden vant Hilde Mikkelsen Haugen EM-gull for Norge. Nå har en pågående konflikt ført til at hun er ute av landslaget.
Les mer om:

Rally Portugal: Mikkelsen leder WRC2

Andreas Mikkelsen leder WRC2-klassen i Rally Portugal etter fredagens prøver. Han overtok ledelsen da Teemu Suninen punkterte. Finnen tapte nesten et minutt på punkteringen. Mikkelsen leder klassen med 40,9 sekunder, selv om han slet med bilen.
Les mer om:

Neuville raskest da Rally Portugal ble innledet

Thierry Neuville var raskest på den første fartsprøven i Rally Portugal. Andreas Mikkelsen ble nummer 15 på den korte prøven, Oliver Solberg nummer 22.
Les mer om:

Kato (23) gir alt for TIL – torsdag vil han sende dem hjem i skam

Han lever og ånder for TIL, og har blitt kretsmester sammen med August Mikkelsen. Nå havner Kato Josefsen (23) i en situasjon han aldri har vært i før.
Les mer om:

Tertnes vant junior-NM

Tertnes' juniorjenter ble norgesmestere med 21-18-seier over Oslo-laget Aker i Jordal Amfi lørdag. Tittelen kom i en relativt jevnspilt kamp der Aker ledet 11-10 til pause, men bergenserne vendte kampen og stakk ifra etter sidebytte. Det sto 14-14 med 17 minutter igjen å spille. Avril Mikkelsen Frei ble toppscorer for Tertnes med seks scoringer på veien mot tremålsseier og NM-gull. Tre av dem satte hun fra straffemerket. For Aker var Ine Erlandsen mestscorende med seks mål.

Endelig kom årets første for August, som reagerer på behandlingen: – Begynner å bli lei

August Mikkelsen var tilbake i storform i vårsola i Grimstad, til tross for Jerv-spillernes forsøk på å ta ham ut av kampen. Bokstavelig talt.
Les mer om:

Veronica er VM-sjef: – Må holde dem i ørene!

Den norske duoen Andreas Mikkelsen/Torstein Eriksen har vunnet både Rally Monte Carlo og Rally Sweden. Bak dem står en kvinne.
Les mer om:

Lørdag braker det løs for Sigve (23) og konkurrentene: – Endelig skal vi gjennomføre det

Lørdag er det klart for Den Store Låtfesten i Stormen. Det gleder Sigve Mikkelsen (23) seg til.
Les mer om:

Svar på innlegg om pass

Det vises til leserinnlegg fra Eyvind Mikkelsen som ble publisert på Fædrelandsvennens nettavis mandag 28. mars, og som stod på trykk i papiravisen tirsdag 29. mars.
Les mer om:

NRK ut av Kyiv – andre journalister blir igjen

NRK har trukket sine journalister ut av den ukrainske hovedstaden, opplyser utenriksredaktør Sigurd Falkenberg Mikkelsen. VG og Aftenposten blir værende.
Les mer om:

Oliver Solberg med motorproblemer i Rally Sweden

Oliver Solberg fikk problemer med gassen på bilen sin og tapte mye på den korte avsluttende prøven lørdag kveld. Han falt fra femte til sjuendeplass. Den norske føreren med svensk lisens er fabrikk-kjører for Hyundai. Han lå på en femteplass etter 14 prøver, men på den korte 15. prøven var det lite futt i motoren. Han falt ned til sjuendeplassen. Han visste heller ikke helt hva som var galt. Han kom et drøyt kvarter for sent til starten på den 15. prøven og fikk tidsstraff på 2.40 minutter. – Jeg vet ikke helt.

Utdelingen av hurtigtester fortsetter her – og utvides

– Vi testet utdeling av selvtester ved Nydalen T-banestasjon tidligere denne uken, og fant at dette var svært vellykket. Dermed kommer vi til å fortsette med morgenutlevering der på hverdager, skriver spesialkonsulent Brita Mikkelsen.
Les mer om:

Komiker Christian Mikkelsen har blitt pappa

Christian Mikkelsen (31) avslørte på direktesendt radio at han har fått barn.
Les mer om:

Veien tilbake mot verdenstoppen: – Stor forskjell på lønningene

Nå kjemper Andreas Mikkelsen (32) om et sete blant de beste sjåførene igjen.
Les mer om:

Disse skal rydde opp i den kriserammede klubben: – Vi har god hjelp fra flere parter

Bjørn Inge Mikkelsen er konstituert som ny styreleder i Tønsberg Nøtterøy Håndball.

- Vi har blitt et par

Andreas Mikkelsen avslører ny kjæreste.
Les mer om:

Reiste for 1,3 millioner kroner: – Hinsides

De siste årene har reiseutgiftene på Sametinget skutt i været. Mikkel Eskil Mikkelsen fra Drag i tidligere Tysfjord kommune, har reist for mer enn 1.3 millioner kroner.

Populært turmål snudd på hodet

Tine Mikkelsen er lettere fortvilet over situasjonen.
Les mer om:

Oliver Solberg kjørte av veien

Oliver Solberg måtte av veien og tapte stort i Rally Monte-Carlo på lørdagens annen fartsprøve. Han unngikk alvorlige skader på bil og kropp. Farten var ikke så høy, men bilen sto godt utenfor veien etter å ha stoppet i et tre, melder WRC. Solberg lå på tiendeplassen før uhellet var ute. Med hjelp fra tilskuere fikk han bilen på veien igjen, og han tok seg videre på den neste prøven og inn til depotstoppet, men hadde tapt stort. – Nedfor, men ikke ute. Vi kjørte av veien på SS10, men takket være fansen fikk vi bilen på veien igjen.

Ny styreleder i Skytjenester

Anne Sofie Bjørnebye er ansatt som Agency Director for forretningsapplikasjoner og skytplattformer i Sopra Steria. Før hun begynte i Sopra Steria i 2018 jobbet hun i UNIT og Kompetanse Norge. Hun har vært med i fagstyret for skytjenester siden 2019, og tar nå over ansvaret som styreleder.  Med seg på laget har hun en gruppe med engasjerte, kompetente og erfarne styremedlemmer: Morten Tørmoen, Erlend Ødegård, Stine Fjell og Frank Mikkelsen. Skytjenester har vært en aktiv faggruppe både før og under pandemien.