Nyheter om Meyer


Thomas (23) sendte spillkonsollen inn til reparasjon – fikk ødelagt vare tilbake: – Jeg ble mildt sagt forbanna

– Jeg ringte dem opp igjen og spurte om dette var en spøk, sier Thomas Meyer (23). Etter å ha ventet i over to måneder på å få spillkonsollene reparert, fikk han en ødelagt vare tilbake i posten.
Les mer om:

Gjennomførte nytt møte

Torsdag kveld ble det gjennomført et nytt møte mellom hoppkomiteen og deler av hoppledelsen i Norges Skiforbund på Nermo i Øyer. Møtet varte i to og en halv time. På agendaen sto naturlig nok den siste utviklingen i saken rundt sportssjefen Clas Brede Bråthen, som har fått beskjed om at han ikke får fortsette i stillingen når kontrakten hans utløper i april 2022. Bråthen var også i området, men ikke til stede på møtet. Fra hoppkomiteen stilte lederen Alf Tore Haug og medlemmene Stine Korsen og den tidligere storhopperen Kristian Brenden.

Bostedet til Inez er mange timer unna med fly, men hun velger likevel å ri på Tjøme: – Jeg trives i Dubai, men savner Norge

Inez Meyer Fjeld har reist helt fra Dubai for å delta på årets rideleir på Verdens ende.

Boligmarkedet «stendødt» i juli – prisnedgang for andre måned på rad

Boligprisene sank i juli med 2.3 prosent i Fredrikstad/Sarpsborg. Nedgangen var overraskende – mange trodde på prisoppgang. Eiendomsmegleren Michael Almvik Meyer i DNB Eiendom i Fredrikstad var ikke en av dem.

Ingen landslagshoppere til Wisla

Norge deltar uten A-landslagshoppere under Sommer Grand Prix i Wisla til helgen.

Forsker på friluftsliv i Longyearbyen: Ser klasseskiller også i bruk av naturen

Sosialantropologene Alexandra Meyer og Thomas Salem har forsket på svalbardianere de to siste årene. Det nyeste prosjektet omhandler friluftsliv.
Les mer om:

Lundby fikk lett hodeskade

Maren Lundby gikk hardt i bakken under en fotballkamp torsdag og fikk en lett hjernerystelse. Hoppstjernen må ta det rolig, men trener Christian Meyer avdramatiserer det hele.
Les mer om:

Lundby med «lett hjernerystelse»

Maren Lundby gikk hardt i bakken under en fotballkamp torsdag. Hoppstjernen må ta det rolig, men trener Christian Meyer avdramatiserer det hele. Lundby spilte spiss for Kolbu KK mot Raufoss' 3.-lag da hendelsen skjedde. – Jeg var på løp og hadde en ganske god mulighet til å score mål. Så kom midtstopperen til Raufoss, og det ble litt skulder mot skulder.
Les mer om:

– Dette har vi ventet på i mange år(pluss)

– Det blir en skole for i hvert fall de neste 50 årene, sier fungerende rådmann Truls Meyer etter at kommunestyret i Sørreisa torsdag. vedtok enstemmig bruke 241,4 millioner kroner for å bygge ny skole i tilknytning til Sentralskolen.
Les mer om:

Victor Moses skal ikke lånes ut igjen

Da låneavtalen med Spartak Moskva gikk ut på dato for et par dager siden var den et krav Victor Moses hadde da han var tilbake på Stamford Brigde, ingen flere utlån. – «Bruk meg eller selg meg» Chelsea landet på salg!. 30-åringen har vært Chelsea-spiller siden 2012 og vært lånt ut til Liverpool, Stoke, West Ham, Fenerbahce og Inter Milan i tillegg til Spartak Moskva. Hans beste periode var under Antonio Conte, Victor Moses var fast inventar sesongen 2016/2017 da Chelsea ble seriemestre.

FC Köln bekrefter at Max Meyer er ferdig

Max Meyer vil ikke bli tilbudt en ny kontrakt av FC Köln, annonserte klubbens sportslige leder, Jörg Jakobs, på en pressekonferanse i dag. Den 25 år gamle midtbanespilleren kom til Köln på en kortsiktig avtale fra Crystal Palace i januar. Kontrakten hans er nå utløpt, og den vil ikke bli forlenget. Les: Egmont kjøper resten av Cappelen Damm Egmont «Max Meyer er ikke en del av planene våre,» sa Jörg Jakobs Meyer spilte 12 kamper for Köln i andre halvdel av forrige sesong.
Les mer om:

Strid om utbyttemillioner til barnehageeiere

Et eventuelt SV- og Rødt-initiert forbud mot utbytte for private barnehage-eiere kan få Tormod Meyer til å trekke seg ut av sine seks barnehager. Men både Ap og Høyre er mot utbyttenekt.
Les mer om:

Verdens beste manager trengte 3 spillere – fikk ingen

Diskusjonen om hvem som fortjente merkelappen verdens beste manager forrige sesong ender gjerne opp med bråk. Hva var utgangspunktet? Hvem har utnyttet potensialet til troppen best, osv.

Hopptrener fly forbanna

Landslagstrener Christian Meyer reagerer på at Maren Lundby og co. ikke får hoppe skiflyging. - Da nyheten kom, ble jeg fly forbanna. Dette er hardt å svelge, sier han.
Les mer om:

- Får folk reise fra 1. juni, kan sesongen berges(pluss)

– Jeg håper myndighetene åpner for reising seinest 1. juni. Drøyer det til 15. juli er årets sommersesong på Trollstigen ødelagt, sier turistvert Edmund Meyer.
Les mer om:

Nå satser Thea (24) for fullt på musikken: – Det har vært en berg og dalbane

Bodøjenta Thea Meyer har så lenge hun kan huske elsket å synge på scenen. På grunn av sykdom og andre familiære årsaker har hun satt musikken litt på vent, helt til nå.
Les mer om:

71 interessenter møtte opp på visning – eneboligen ble solgt for nesten en million over prisantydning

66 prosent av eneboligene som er solgt i Fredrikstad i år har gått til over prisantydning. – Det er selgers marked til tusen om dagen, sier eiendomsmegler Michael Meyer i DNB Eiendom.
Les mer om:

Robert og Roger raser mot forslaget: – Høres helt latterlig ut

Robert Hedin og Roger Meyer i Nøtterøy rister på hodet over forslaget som kan bli vedtatt fredag.
Les mer om:

Boligmarkedet: – Det er helt «crazy bananas» i Fredrikstad om dagen

Michael Almvik Meyer i DNB Eiendom mener man kan glemme å få kjøpt seg bolig til under tre millioner kroner i Fredrikstad akkurat nå. – Folk kliner til med en halv million over prisantydning rett som det er, sier han.

Eiendomsmegler Michael (30): – Nå kommer ikke naboene på visning lenger!

Eiendomsmegler Michael Almvik Meyer (30) tror aldri boligvisninger kommer til å bli som før koronapandemien. – Vi har mye bedre oversikt slik vi jobber nå, sier han.
Les mer om:

Corona-alarm blant hopperne

Slovenias trener, Zoran Zupancic, dukket ikke opp på trenertribunen under lagkonkurransen fredag kveld. - Jeg tenkte mitt, sier Norges trener, Christian Meyer.
Les mer om:

Hele familien ble smittet av det muterte viruset: – Vi har valgt å være åpne om det

Snakk om paradoks. Kommunikasjonsrådgiver Henrik Diskerud Meyer i Halden kommune fikk det muterte viruset tett inn på kroppen etter å ha jobbet med informasjon om koronasmittevern i over ett år. Hele familien ble smittet. Tobarnspappaen sliter med ettervirkninger.
Les mer om:

Hele familien ble smittet av det muterte viruset i ishallen i Halden: – Vi har valgt å være åpne om det

Snakk om paradoks. Kommunikasjonsrådgiver Henrik Diskerud Meyer i Halden kommune fikk det muterte viruset tett inn på kroppen etter å ha jobbet med informasjon om koronasmittevern i over ett år. Hele familien ble smittet. Tobarnspappaen sliter med ettervirkninger.
Les mer om:

Fire hoppere klare for VM

Landslagssjef Christian Meyer har tatt ut fire hoppere til helgens verdenscuprunde i Rasnov og VM i nordiske grener i Oberstdorf. De fire som er tatt ut er: Maren Lundby, Silje Opseth, Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørseth. Landslaget har fem plasser på VM-laget, og den siste utøveren vil bli tatt ut etter helgens konkurranser.

Hopperne mangler ski: – Krise

Fire av fem norske hoppere står uten ski foran fredagens World Cup-renn i Hinzenbach. Det opplyser Skiforbundet i en pressemelding. Årsaken er at skiene fortsatt står igjen på Gardermoen. Landslagstrener Christian Meyer bekrefter til NRK fredag morgen at skiene ikke rekker frem til verdenscuprennet fredag. – Det er krise med tanke på fredagens renn. Vi har fire utøvere som mangler ski. Og vi har fått opplyst at skiene ikke kommer fram før etter rennet i morgen, sa en fortvilet landslagssjef torsdag kveld. Bare Eirin Kvandal har fått skiene sine.