Nyheter om Metallica


Ikke bare én, men to klubber kastes ut av Ligue 1

Det ble 12. of 13. plass i Ligue 1 på de to klubbene. I betryggende avstand fra nedrykk – trodde supporterne. Rundt to måneder senere kastes Angers og Bordeaux ut av toppdivisjonen i Frankrike. Ikke på grunn av fotballprestasjonene, men for rot i kokebøkene. Les: John Obi Mikel har fått et mer lukrativt tilbud DNCG er organet som har ansvaret for å kontrollere de franske klubbenes økonomi, og har kommet til konklusjonen om at såkalte økonomiske uregelmessigheter fører til nedrykk for Angers og Bordeaux. Hos Angers er det ingen panikk.

Ukens låter: Ed Sheeran, Miley Cyrus og Sondre Justad

Miley covrer Metallica, Sheeran suger blod og en gammel hallik dras frem i lyset igjen – med katastrofale konsekvenser.

Ukens låter: Ed Sheeran, Miley Cyrus og Sondre Justad

Miley covrer Metallica, Sheeran suger blod og en gammel hallik dras frem i lyset igjen – med katastrofale konsekvenser.

Ukens låter: Ed Sheeran, Miley Cyrus og Sondre Justad

Miley covrer Metallica, Sheeran suger blod og en gammel hallik dras frem i lyset igjen – med katastrofale konsekvenser.

Denne gangen er det Borussia Dortmund som har gitt Manchester United en tidsfrist

Ting er snudd på hodet etter sist sommer hvor den tyske storklubben Borussia Dortmund benyttet seg av det som fantes av uthalingstaktikker for hente ut maksimalt fra sjefene på Old Trafford for Jadon Sancho. «Hard to get» strategien lykkes ikke nå som klubbene er inne i runde to (eller tre) er utropsprisen 400 millioner kroner lavere. Mirror melder at hvis Manchester United skal sikre seg Jadon Sancho i sommer må det ligge et bekreftet bud på bordet innen 23.juli.

Ronaldo-comeback hos United kan fort bli en ubehagelig tvangstrøye på Bruno Fernandes

Hos Portugal er det én megastjerne som vanlig. Cristiano Ronaldo både krever statusen hos Portugal – og leverer. For José Mourinho kan dette portugisiske landslaget slå samtlige, men da må midtbanebrikken til Manchester United se å komme seg på jobb. For United-supporterne som er vant til at Bruno Fernandes ta kommandoen over midtbanen og ledelsen av United-angrepet fra første kamp på balløya, blir det noe merkelig tamt i EM. Les: Denne gangen blir Max Aarons en del av «noe større» Jose Mourinho nøyer seg ikke med å lure, men smeller ut at Fernandes må se å skjerpe seg.

Regjeringen åpner for å bygge flere og smalere firefeltsveier

Du vet hvor irriterende det kan være – du har nettopp turnert Europa med Metallica, og plutselig kommer en global pandemi og ødelegger momentumet ditt. Ikke? Det gjør Bokassa.

Et rockeeventyr

Du vet hvor irriterende det kan være – du har nettopp turnert Europa med Metallica, og plutselig kommer en global pandemi og ødelegger momentumet ditt. Ikke? Det gjør Bokassa.
Les mer om:

Et rockeeventyr

Du vet hvor irriterende det kan være – du har nettopp turnert Europa med Metallica, og plutselig kommer en global pandemi og ødelegger momentumet ditt. Ikke? Det gjør Bokassa.
Les mer om:

Jørn fra Tananger sitt rockeeventyr

Du vet hvor irriterende det kan være – du har nettopp turnert Europa med Metallica, og plutselig kommer en global pandemi og ødelegger momentumet ditt. Ikke? Det gjør Bokassa.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk >>> Norges artister har stort sett tømt seg for julelåter, men de har ennå ikke juleferie. Takk og lov. Her er noe av det beste innen ny norsk musikk akkurat nu ifølge 730.no. Ha en fin helg. Ring noen du ikke har snakket med på en stund. Ikke spør «går det bra?». Spør «hvordan går det, sånn egentlig?». This Daze «Fool» Søt ung vri på The Strokes med litt angst? Hvis det finnes litt rettferdighet i denne verdenen, vil disse ferske indierockerne fra Trondheim gjøre det stort i 2021. Kanskje Norge vil sove på dem, men utlandet bør legge sin elsk på bandet.

Hank von Helvete teamer opp med Bill Skarsgård og Jonas Åkerlund i Netflix-serien om Clark Olofsson

Den svenske Netflix-serien Clark har jaggu fått et spennende team. Mandag formiddag avslører streamingtjenesten at norske Hans-Erik Dyvik Husby er på rollelisten. Rockestjernen og skuespilleren er mest kjent som tidligere vokalist i Turbonegro under navnene Hank von Helvete og Hank von Hell. Det siste tiåret har Hans-Erik bodd i Sverige. Som skuespiller har han stått på både norske og svenske teaterscener via blant annet Jesus Christ Superstar og Selskapsreisen. Han spilte også hovedrollen som den svenske trubaduren Cornelis Vreeswijk i filmen Cornelis i 2010.

Miley Cyrus lager Metallica-album med coverlåter

Miley Cyrus lager album med Metallica-låter Miley Cyrus er kjent for å gjøre coverlåter, og stort sett treffer hun blink med sangene hun tolker. Nå røper 27-åringen at hun skal bryne seg på materiale fra Metallica. Men ikke bare én låt. Miley Cyrus lager en hel plate. – Vi jobber med et Metallica-coveralbum, forteller den tidligere Hannah Montana-stjernen via Interview. – Vi er så heldige som kan fortsette å jobbe med vår kunst gjennom [pandemien].

Kygo og Alan Walker nominert til Billboard Music Awards

Tirsdag ettermiddag ble de nominerte til årets Billboard Music Awards offentliggjort. Post Malone leder an med hele 16 nominasjoner. Hakk i hæl finner vi Lil Nas X med med 13 nominasjoner, fulgt av Billie Eilish som har 12. Kanye West har hele 9 nominasjoner i de kristne kategoriene takket være Jesus is King.

Erlend Hjelvik hoppet av Kvelertak – nå er han tilbake med sitt nye band

Erlend Hjelvik hoppet av Kvelertak da bandet var på full fart frem og opp – under turneen der de varmet opp for Metallica. Nå røper han sine egne planer.
Les mer om:

Avslører inspirasjonskildene til «verdens beste sang»

Kyle Gass og Jack Black som utgjør Tenacious D er riktignok ikke helt enige om hvilken låt som skal ha æren for inspirasjonen. Gass trekker frem Metallicas «One» som hovedinspirasjon, og kanskje verdens beste sang den gang. Jack Black på sin side lener mer i retning Led Zeppelins «Stairway to Heaven» som den største påvirkningskraften for «Tribute», men må si seg enig i at også Metallica spilte en viktig rolle. – Da vi snakket om hva som var verdens beste låt var det på det tidspunktet Metallicas «One», etter manges mening.
Les mer om:

James Hetfield må tilbake på rehabmøter – derfor avlyser Metallica to konserter i mai

Metalveteranene avlyste turneen til Australia og New Zealand i september i fjor fordi Hetfield måtte legges inn til rusavvenning. Metallicas første konsert ut nå er 15. april i Chile, og starter en sving i Sør-Amerika.

Metallica-biler på museum

Hvor ofte har James Hetfield og Metallica brukt biler som tema i musikken sin? En gang kanskje? På Fuel* – en singel fra 1997. På tross av at Hetfield er en av de mest perfeksjonistiske samlere av biler. En kommende utstilling trekker frem ni av hans custom-bygg.
Les mer om:

Volbeat til Norge

Det melder arrangørselskapene Bergen Live og Live Nation i en pressemelding i dag. Volbeat er bekreftet til Bergenhus Festning og Koengen 22. juli 2020. LES OGSÅ: Samtlige danske medier til boikott mot rockebandet Volbeat. Sist gang Volbeat spilte i Bergen var i 2016 for et utsolgt Plenen på Bergenhus Festning. Når de populære danske rockerne returnerer, er det altså for å spille på Koengen, hvor legendariske rockeband som Metallica, Iron Maiden, KISS og Rammstein har spilt for fulle hus tidligere. The post Volbeat til Norge appeared first on GAFFA.no.

Jørn fra Tananger skal varme opp for Judas Priest

Etter å ha turnert med Metallica og Ghost vender Jørn Kaarstad hjem sammen med bandet sitt når Judas Priest gjester Stavanger i juni.
Les mer om:

Tiåret da rap spleisa med rock og hele Norge lærte Geilo-dialekt

Desember er kanskje ikke alle musikkelskeres høytid, da de samme gamle julesviskene går igjen over samtlige høyttaleranlegg i offentligheten. Likevel er årets siste måned en musikkelskers høytid, på sin måte. For jul er også ensbetydende med den stolte tradisjonen årslister. Det er perioden hvor et helt musikkår skal oppsummeres og alle våre favoritter skal samles i lister, hvor vi kan både fryde oss og irritere oss over andres valg. LES OGSÅ: Norske stjerneskudd får vise seg frem i Trondheim. I år har GAFFA-redaksjonen atter en gang valgt sine favoritter i fellesskap.

Fra Metallica til headliner på egen turné: – Denne touren er en stor test!

Det har vært et travelt år for Jørn Kaarstad fra Tananger. Vi fikk bli med Bokassa en dag på turné.
Les mer om:

Forbes: Disse 40 artistene tjente mest i 2019

Gjetter du rett? Forbes har sluppet sin årlige oversikt over artistene som tjener aller mest. Tallene er ikke hentet fra skattelistene, men er et estimat basert på info magasinet har utarbeidet i samarbeid med Pollstar, Nielsen Music, offentlige dokumenter og intervjuer med artister, managere og andre bransjefolk. De fleste navnene på topp 10-listen bør ikke komme som en stor overraskelse. Artistene som selger ut de største arenaene omsetter for enorme summer, men de største tjener også grovt på kommersielle samarbeid (les: reklame), samt egne slipp av klær og sko, sminke og andre greier. Ja,

Deler scene med Iron Maiden og System of a Down på en av verdens største festivaler

Det er bandets managementbyrå Moshing On My Own som bringer de store nyhetene. Med en kapasitet på 120.000 mennesker regnes britiske Download som en av verdens største festivaler for metall, hardrock og punk. På plakaten for neste års utgave står navn som Iron Maiden, System of a Down, Gojira, Deftones, The Offspring og Kiss. LES OGSÅ: Metallica er størst på turnéfronten. Trønderbandet kan dermed notere nok en fjær i hatten.

Slayer-manager med hint om veien videre etter den pågående avskjedsturnéen

Det stod som skrevet i stein. Slayer hadde annonsert sin avskjedsturné, «The Final World Tour», og hadde attpåtil beveget seg ut på den siste fasen av turnéen: «The Final Campaign». Dessuten hadde de sluppet minifilmen «Slayer: The Repentless Killogy» og livealbumet The Repentless Killogy, Live at the Forum in Inglewood, CA, for å sette et ytterligere kunstnerisk punktum og tilfredsstille deres publikum.
Les mer om: