Nyheter om Mercedes


Red Bull-stikk: – Blir et show om stakkars Hamilton

Den mektige Red Bull-profilen Helmut Marko (78) kommer med stikk mot Mercedes og fører Lewis Hamilton (36) etter helgens krasj med Max Verstappen (23).
Les mer om:

Maybach på (foreløpig) SUV-topp

Selvfølgelig er en Über-SUV fra Mercedes en virkelig non-brainer. Vi bare ventet på at den MÅTTE hende. Og da er det like logisk å døpe den Maybach. Møt palass-utgaven av EQS.
Les mer om:

Prøvekjørt Mercedes C-200 4matic: Tysk premiumstil og innvendig toppnivå

Med stikkord som komfort og eleganse gjør Mercedes nye C-klasse sin inntreden på det norske markedet. Sedanen er lett å like, innvendig er det «millionklasse» over bilen.
Les mer om:

Albon gjør Formel 1-comeback

Alex Albon vender tilbake til formel 1-sirkuset neste sesong, og erstatter George Russel i Williams-laget. Williams måtte på førerjakt etter at det ble kjent at Russel ville slutte seg til Mercedes fra neste sesong. Der blir han lagkamerat med legenden Lewis Hamilton. Russels erstatter blir Alex Albon. 25-åringen vender tilbake til formel 1-sirkuset etter et år på sidelinjen der han har kjørt i den tyske DTM-serien. Albon har 38 formel 1-løp for Scuderia Toro Rosso og Red Bull. Han har to pallplasseringer fra løp og en sjuende- og åttendeplass i VM-sammendraget. (NTB)
Les mer om:

Salgsrekord etter to døgn – her er den første bilen i Norge

Stor interesse for Mercedes EQS.
Les mer om:

Flottere elbil enn digre Mercedes EQS får du ikke kjøpt i dag

Så er Mercedes EQS her, i det minste i ett eksemplar. Og snart kommer flere av den flotteste elbilen noen til nå har satt i masseproduksjon. Med startpris på 935.000 kroner koster den også mer enn Mercedes-flaggskipet S-klasse – om man ser bort fra engangsavgifter og moms. For slike ekle avgifter slipper man fortsatt helt unna på selv de dyreste elbilene.
Les mer om:

Nå er den offisiell – men vi må smøre oss med tålmodighet

Mercedes G-Klasse blir elektrisk. Her er konseptet.
Les mer om:

Briten Russell blir lagkamerat med Hamilton i Mercedes

George Russell (23) blir Merecedes-fører i formel 1-sirkuset neste sesong. Han blir dermed lagkamerat med den regjerende verdensmesteren Lewis Hamilton.
Les mer om:

Russell klar for Mercedes

George Russell er klar for Mercedes fra neste sesong. Det bekrefter Formel 1-laget på Twitter. Det britiske stortalentet har imponert stort for Williams i inneværende sesong. Han kapret sin første pallplass da han ble nummer to i Belgias Grand Prix for ni dager siden. Der ble resultatene fra kvalifiseringen tellende etter uvær. Russell overtar plassen til finske Valtteri Bottas. Finnen ble mandag meldt klar for Alfa Romeo. V Sport-ekspert Atle Gulbrandsen mener det kan være grunn til bekymring for Mercedes-stjernen Lewis Hamilton. – Det kan hende at Russell er bedre enn Hamilton.

Bottas skroter Mercedes og slutter seg til Alfa Romeo

Finlands formel 1-fører skifter lag fra Mercedes til Alfa Romeo foran kommende sesong.
Les mer om:

Bekrefter overgang

Valtteri Bottas forlater Mercedes etter sesongen.
Les mer om:

Bottas forlater Mercedes

Valtteri Bottas skifter lag og skal kjøre for Alfa Romeo neste sesong, det blir bekreftet fra offisielt hold mandag. – Et nytt kapittel i min racingkarriere starter nå, sier finnen i en uttalelse. Han forlater dermed Mercedes etter sesongen, der han har vært lagkamerat med verdensmester Lewis Hamilton i en årrekke. Valtteri Bottas ble nummer tre i VM-runden i Zandvoort sist helg, og det er også plasseringen han har i VM-sammendraget. Skiftet gjør at det åpner seg opp et ledig sete i Mercedes. Det tror de fleste eksperter nå går til supertalentet George Russell (23).
Les mer om:

Nå er den offisiell – men vi må smøre oss med tålmodighet

Mercedes G-Klasse blir elektrisk. Her er konseptet.
Les mer om:

Premiere: En av verdens mest solgte blir elbil

MÜNCHEN (Broom/TV 2) Mercedes med ren maktdemonstrasjon.
Les mer om:

Her er familiebilen som kjører fra det meste av superbiler

Tidenes kraftigste Mercedes – får 843 hestekrefter.
Les mer om:

Skulle kjøpe 80-talls bil - ville ikke betale

Det som skjedde med bilen, som var av merket Mercedes Benz, er nå blitt midtpunktet i en rettssak. Bilen ble for første gang EU-registrert på 1980-tallet.
Les mer om:

Klassisk høsttur i klassisk Mercedes

Den uformelle, men aktive Facebook-gruppen «Stjernevognen» teller rundt 650 Mercedes-entusiaster. Vi ble med de mest aktive på klassisk høsttur.
Les mer om:

Talieeb busser sjeiker rundt i Norge: – Én spesifiserte at han kun skulles kjøres rundt i Mercedes' mest luksuriøse bil

Talieeb Khan kom til Norge fra Pakistan for å finne lykken og skape en fremtid for seg selv. Det ble starten på Norway Halal Tours.

Test: Mercedes C-klasse C200 4Matic (W206)

På komfort og interiør er dette i en helt annen klasse. Men vent på annen motor.
Les mer om:

Endelig: Mercedes-AMG Project ONE er på plass!

Ikke bare får du se den etterlengtede hyperbilen fra Mercedes AMG i produksjonsklar versjon. Du skal også få lov til å kjøre den. Velg akkurat den kjørmodus du vil, og trå til. På skjerm, selvfølgelig.
Les mer om:

Tyver brøt seg inn hos bilforretning – stjal biler verdt én million kroner

I løpet av natten har tyver brutt seg inn hos bilforretningen Øst Auto i Råde. Med seg fikk de blant annet en Mercedes til 800.000 kroner.
Les mer om:

Mercedes på 11 måneder funnet død i skogsområde i USA – foreldre og barnevakt siktet

Tre personer, inkludert jentas foreldre, er siktet etter at 11 måneder gamle Mercedes Lain ble funnet død i et avsidesliggende skogsområde i delstaten Indiana.
Les mer om:

Enorm respons på luksusbilen i Norge: – Overgår alle forventninger

Mercedes EQS er snart på plass i Norge.
Les mer om:

Ny «terrengvogn» fra Mercedes

Mercedes-Benz lanserer nå løsningen for dem som ønsker bedre fremkommelighet enn de får i en tradisjonell stasjonsvogn, men som ikke ønsker SUV.
Les mer om:

Enorm respons på luksusbilen i Norge: – Overgår alle forventninger

Mercedes EQS er snart på plass i Norge.
Les mer om: