Nyheter om Meling


Slik starter Norge

Ståle Solbakken har valgt ut følgende 11-er: Ørjan Nyland - Marcus Holmgren Pedersen, Andreas Hanche-Olsen, Kristoffer Ajer, Birger Meling - Martin Ødegaard, Patrick Berg, Kristian Thorstvedt - Alexander Sørloth, Erling Braut Haaland, Moi Elyounoussi.

Legene trodde hun bare var overvektig. Så kollapset kroppen

Meling, Thorstvedt og Haaland starter for Norge
Les mer om:

Dobbel fra Dovland for Mandalskameratene

Meling, Thorstvedt og Haaland starter for Norge
Les mer om:

Disse starter mot Latvia

Norges lagoppstilling er klar, og Ståle Solbakken gjør to endringer fra kampen mot Nederland. Kristian Thorstvedt og Kristoffer Ajer kommer inn for Andreas Hanche-Olsen og Jens Petter Hauge. Slik starter Norge: André Hansen – Marcus Holmgren Pedersen, Kristoffer Ajer, Stefan Strandberg, Birger Meling – Mathias Normann, Morten Thorsby – Martin Ødegaard, Kristian Thorstvedt, Mohamed Elyounoussi – Erling Braut Haaland.

Poengdeling mellom Randaberg og Vard Haugesund

Meling, Thorstvedt og Haaland starter for Norge

Uavgjort mellom Åkra og Brodd

Meling, Thorstvedt og Haaland starter for Norge
Les mer om:

Melings «ukjente» side får Solbakken til å flire: – Han er ekstrem

LILLESTRØM/RIGA (NRK): Birger Meling (26) har på kort tid etablert seg både på landslaget og det franske topplaget Rennes. Noe av årsaken til suksessen legges på backens nitide arbeid med detaljer.

Meling stemples som detaljfrik: – Han er helt ekstrem

De midlertidige permitteringsreglene må ikke forlenges
Les mer om:

Meling stemples som detaljfrik: – Han er helt ekstrem

RIGA (VG) BIrger Meling (26) er ikke den som tar mest plass hverken fysisk eller verbalt, men på ett område skiller han seg ut. Det merker noen mer enn andre.
Les mer om:

Ble stemplet som «for lav». Nå er han Solbakkens mest betrodde mann.

RIGA (Aftenposten): Birger Meling er blitt en favoritt i landslaget. Selv om han sliter ut analysesjefen.
Les mer om:

Slik starter Norge mot Nederland

Lagoppstillingen bekreftes nå på Uefas nettsider. André Hansen, Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Andreas Hanche-Olsen, Birger Meling, Mathias Normann, Morten Thorsby, Mohamed Elyounoussi, Martin Ødegaard, Jens Petter Hauge, Erling Braut Haaland. Ståle Solbakken overrasker dermed i laguttaket til onsdagens kamp. Gent-spiller Andreas Hanche-Olsen (24) startet på bekostning av Kristoffer Ajer og spiller bare sin fjerde landskamp for Norge.

Regjeringens sjokkforslag om å stramme inn oljeskatten: – Ja, jeg er litt bekymret

– Forslaget skaper unødvendig usikkerhet i en ellers krevende tid, mener Sverre Meling jr.
Les mer om:

Rosenborg røk ut av serieligaen

For trønderne ble det et lite hyggelig gjensyn med Birger Meling og hans Rennes på Lerkendal. I det andre oppgjøret lagene imellom endte det med nok et tap og 1–5 sammenlagt. Det betyr at Rosenborg er ute av serieligaen for denne gang. – Spillerne skal ha honnør for at de prøvde hele veien, sa trener Åge Hareide etter kampen. Etter det første oppgjøret stod det 2–0 til det franske laget, som også fikk hull på byllen først i det andre. Rennes-spiller Romain Del Castillo så først ut til å være i offside, men reprisene viste at Even Hovland opphevde den.

RBK fikk det tøft i Frankrike

Rosenborg ble noen nummer for små for det franske Ligue 1-laget Rennes da de tapte 0-2 i Frankrike. Neyef Aguerd sendte Rennes opp i ledelsen etter et flott innlegg på bakerste stolpe. RBK hang tidvis med på notene, og Dino Islamovic var nære scoring i andre omgang. Men det var Rennes som var mest effektive, og Sehrou Guirassy satte inn 2-0 var første oppgjør kjørt. Nå må altså Rosenborg score minst to mål i returoppgjøret på Lerkendal. Kampen ble et spesielt øyeblikk for Birger Meling. Venstrebacken har en fortid i Rosenborg og fikk som ventet sjansen fra start for Rennes.
Les mer om:

Videre med 8-2 sammenlagt

Rosenborg slo Domzale enkelt 8-2 over to oppgjør og møter franske Rennes i siste hinder foran gruppespillet i serieligaen. Grunnlaget for avansementet ble lagt med solide 6-1 hjemme på Lerkendal i forrige uke. Tirsdag scoret Noah Jean Holm og Stefano Vecchia i 2-1-seieren på transportetappen i Slovenia. I 4. og siste kvalrunde får RBK et gjensyn med sin gamle venstreback Birger Meling i Rennes. Trønderne starter med bortekamp i Frankrike 19. august, mens returkampen på Lerkendal går 26. august. Vinneren av dobbeltoppgjøret går inn i gruppespillet sammen med 31 andre lag.

Solbakken meiner fleire spelarar kunne trengt eit klubbskifte: – Vi haltar litt

Birger Meling og Kristoffer Ajer har begge bytt klubb i sommar. Ståle Solbakken meiner landslaget hadde hatt godt av at fleire gjorde det same.

Chelsea er i ferd med å gjøre noe å uvanlig som å hente en stjernekeeper gratis

Jeg skal innrømme overskriften er litt flåsete, men det er en god dose sannhet i det, som ikke bare gjelder for keepere. De fleste på Stamford Brigde har frist i minne da de valgte å slå alle rekorder og hente Kepa Arrizabalaga fra Athletic Bilbao for 80 millioner euro i 2018. – De sliter med å få solgt den spanske keeperen selv om de har ringt rundt med tilbud helt nede i 15 millioner euro. Mer vellykket var fjorårets kjøp av Edouard Mendy fra Stade Rennais for 24 millioner euro.

Solbakken hyller Ajer og Melings overganger – likevel er han bekymret

Landslagssjefen håper at flere landslagsspillere vil følge i fotsporene til Kristoffer Ajer og Birger Meling.
Les mer om:

Birger Meling klar for ny klubb

Stort bildegalleri: Vidar slo Madla i generalprøven
Les mer om:

Meling klar for Rennes

Landslagsbacken Birger Meling bytter klubb i Frankrike fra Nimes til Rennes. Det bekrefter Rennes tirsdag kveld på sine nettsider. 26-åringen fra Stavanger ble solgt fra Rosenborg i 2020 til Nimes, men er nå altså klar for nye utfordringer i Ligue 1. Rennes spilte Champions League så sent som i fjor. Klubben endte på 6. plass i den franske toppdivisjonen forrige sesong. Både Alexander Tettey og Anders Konradsen har spilt i klubben før.

Birger Meling klar for Rennes

Landslagsbacken Birger Meling er klar for den franske klubben Rennes. Den tidligere Rosenborg-spilleren forlater dermed Nimes, som han signerte for i 2020. Les mer på tv2.no/sport.
Les mer om:

12 års fengsel for terrortiltalt

25-åringen fra Skien som var tiltalt for forsøk på å medvirke til terrorangrep i utlandet via chattegrupper er dømt til 12 års fengsel. Dommen ankes, sier forsvarer Brynjar Meling.
Les mer om:

Ønsker mange flere statlige arbeidsplasser på Haugalandet: - Ville vært gull verdt for alle i regionen

Sverre Meling jr. og Karl Tormod Karlsen ønsker «havdirektorat» i Haugesund: – Statlige arbeidsplasser er mangelvare i regionen, og vi har allerede kompetansen som trengs.

Bråtveit klar for fransk klubb

Den norske keeperen Per Kristian Bråtveit (25) er klar for Nîmes i franske Ligue 2. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Bråtveit har tidligere spilt i Djugårdens IF, i tillegg til at han nylig var på lån hos nederlandske Groningen. Han blir nå lagkamerat med Birger Meling.
Les mer om:

Zachariassen får debuten

Kristoffer Zachariassen debuterer med startplass på det norske laget i kveldens fotballandskamp mot Hellas. Det ble klart da Norges Fotballforbund la ut Ståle Solbakkens førsteellever mange timer før avspark i spanske Málaga. Zachariassen har vært svært målfarlig for Rosenborg hittil i sesongen. Midtbanespilleren står med sju seriemål på like mange kamper. Søndagens kamp blir et møte mellom to lag som ikke skal til EM.