Nyheter om Melhus


Melhus sikret uavgjort på overtid

Uavgjort mellom Åkra og Brodd
Les mer om:

Valencia satser på Alexander Gurendal

Alexander Gurendal født i 2005 har allerede forlatt Trøndelag og vært en del av klubben Torrevieja. – Nå får han sjansen på noe større. Valencia har bestemt seg for å gi han plass på sitt akademi. Gurendal har tidligere spilt ungdomsfotball i trønderklubbene Freidig, Melhus og Rosenborg. Les: Ingen Mbappé på treningsfeltet, men Marcelo og Mendy har sluppet ut i solen Gurendal er født i 2005, og ble tidligere i år tatt ut på digital samling for det norske G16-landslaget.

Tenåring siktet for uaktsomt bildrap etter at kameraten døde etter bilulykken(pluss)

Politiet er snart ferdig med etterforskningen av dødsulykken på Melhus i mai, hvor en 16 år gammel gutt omkom.
Les mer om:

Sørgende samlet på Melhus videregående skole: - Alle som møtte opp var tydelig preget(pluss)

Torsdag ettermiddag holdt Melhus videregående skole åpent slik at de som ville minne Andreas Søpstad Reiten fikk anledning til det.
Les mer om:

Andreas (19) omkom i MC-ulykke

Det var 19 år gamle Andreas Søpstad Reiten som omkom i en motorsykkelulykke natt til onsdag. Avdøde var hjemmehørende i Melhus kommune og navnet frigis i samråd med de pårørende.

Mann omkom i MC-ulykke i Melhus

En 19 år gammel mann mistet livet i en ulykke i Melhus i Trøndelag natt til onsdag. Han kjørte lett motorsykkel og har trolig kjørt på en elg, ifølge politiet
Les mer om:

Mann omkom i MC-ulykke i Melhus

En 19 år gammel mann mistet livet i en ulykke i Melhus natt til onsdag. Han kjørte lett motorsykkel og har trolig kjørt på en elg, opplyser politiet
Les mer om:

Viking slapp med skrekken

Alle eliteserielaga som var i aksjon i cupens 1. runde søndag, gjekk vidare. Viking sleit mest, men slo Staal Jørpelands til slutt 3-2. Eks-Vikingspelar Even Østenstad utlikna Vikings leiing to gonger. Viking leia ved pause, men Østensen utlikna etter 53 minutt. Men gleda blei kortvarig, for Rolf Daniel Vikstøl sende Viking til 2-1 eit par minutt seinare. Sju minutt før full tid utlikna Østensen igjen, men på nytt svarte Viking på direkten ved Sebastian Sebulonsen. I Mo i Rana låg det an til cupsjokk i litt over ein omgang. Rana leia 1-0 ved pause mot Bodø/Glimt.

Melhus holdt koken i en knapp time. Så sa det brutalt stopp mot RBK

DIREKTE: Følg Norges OL-kamp mot Spania
Les mer om:

Tar ingen sjanser: Slik starter RBK og Melhus

Rykker på melding om røyk i bygning på Sola
Les mer om:

Folk frarådes å bade ved populær badestrand i Trøndelag

Bakterienivået i sjøen ved stranden på Øysand i Melhus i Trøndelag er så høyt at folk frarådes å bade langs hele stranden.

Folk frarådes å bade ved populær badestrand i Trøndelag

Bakterienivået i sjøen ved stranden på Øysand i Melhus i Trøndelag er så høyt at folk frarådes å bade langs hele stranden.

Endelig klart for fotball-NM – fotballfest venter i 1. runde

Det er lenge siden 08.12.2019 – det var datoen norske fotballtilhengere sist så en kamp i fotball-NM. Viking beseiret Haugesund i finalen på Ullevål stadion, og hentet hjem deres første NM-tittel siden 2001. Etter ett års pause, er snart endelig klart for mer moroa, da første runde av årets NM nå er annonsert av NFF. Første runde byr som alltid på fotballfest i distriktene og hos de små lagene, som får æren av å ta imot de større lagene fra landets øverste divisjoner. 128 lag starter ferden mot Ullevål Den 24.

Bodø/Glimt møter Rana: - Folkefest

Bodø/Glimt møter Rana, mens Rosenborg skal ut mot Melhus. Slik ble oppsettet for 1. runde i fotball-NM for menn.

Slik spilles 1. runde i NM

Bodø/Glimt møter Rana, mens Rosenborg skal ut mot Melhus. Sjekk oppsettet for 1. runde i fotball-NM for menn på TV2.no/sport.

Lyn mot Vålerenga i cupen

Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli.

Fredag hang de opp Pride-flagget. Nå er det forsvunnet: - Jeg ble forbannet(pluss)

Pride-flagget i Melhus fikk ikke henge lenge i fred før noen tok det ned. Ordføreren er tydelig skuffet.
Les mer om:

Fredag hengte de opp Pride-flagget. Nå er det forsvunnet: - Jeg ble forbannet(pluss)

Pride-flagget i Melhus fikk ikke henge lenge i fred før noen tok det ned. Ordføreren er tydelig skuffet.
Les mer om:

Pride-flagget i Melhus har forsvunnet

Pride-flagget utenfor Melhus rådhus er blitt borte. Ordfører Jorid Sagtøyen (Sp) reagerer kraftig.
Les mer om:

Hva skjedde egentlig med Karmsund Havn i 1999? – Det er ufattelig dårlig dokumentert

Havnesaken er langt fra ferdig. Nå skal den granskes på nytt, og leder Tor Inge Melhus i kontroll- og kvalitetsutvalget i Karmøy kommune tror ikke en rapport vil være klar før tidligst opp mot jul. Det er ingen gunstig situasjon for havneselskapet, erkjenner han.
Les mer om:

Her feirer de 17. mai en måned etter

Det er aldri for seint å feire nasjonaldagen. I alle fall ikke i Melhus, der man feiret med is, brus og korps – den 15. juni.
Les mer om:

Over 100 smittetilfeller knyttet til gudstjeneste i Trøndelag

Over 100 coronatilfeller er knyttet til en gudstjeneste i Melhus i Trøndelag 8. mai. Det er også over 100 tilfeller som spores til et utested i Trondheim.

Adressa: 16-åring død etter at bil med mindreårige kjørte av veien i Melhus

En 16 år gammel gutt døde søndag av skadene han pådro seg da en bil med tre mindreårige gutter i kjørte av veien ved Kvål i Melhus natt til søndag.
Les mer om:

- Han var en nydelig gutt som det er tragisk å miste(pluss)

16-åringen som døde etter ulykken i Melhus gikk på Gauldal videregående skole.
Les mer om: