Nyheter om Mathisen


Var sikker på å bli matchvinner: – Jeg ligger nok ikke våken og irriterer meg over avslutningen. Jeg får irritere meg over redningen

(LSK – Kristiansund 0-0). Ulrik Mathisen var nesten sikker på at hans første LSK-mål ville komme. Men han klarte ikke å klandre seg selv for at han ikke sto igjen som helt.
Les mer om:

Faren til Erlend (27) var rusmisbruker og fengselsfugl: – For meg var pappa kul

Erlend Ansgar Øhra Mathisen vokste opp i Tønsberg, med en far som var beryktet vinningskriminell.
Les mer om:

Brann i boligblokk: Harry (57) sparket inn dør og vekket naboer

RYKKINN (VG) Harry Mathisen (57) løp rundt for å vekke naboene da det begynte å brenne i boligblokken på Rykkinn i Bærum lørdag morgen.
Les mer om:

Politiker om Lakselva: - Vil ikke bare sette en strek

Kolbjørn Mathisen (Ap) er sterkt imot å stenge oppvarming av Lakselva kunsgress uten å ha en alternativ bane klar.
Les mer om:

Øystein (30) måtte som mange andre ha hjelp av foreldrene til å kjøpe bolig: - Trenden må snues

– Hvis vi ikke gjør noe vil det åpne dette for store sosiale forskjeller. Slik sett haster det veldig med å få på plass en ny boligpolitikk, sier den nyvalgte stortingsrepresentanten for Arbeiderpartiet Øystein Mathisen (30). 

Flere hundre møtte opp da Hans Ragnar ble hyllet

Hans Ragnar Mathisen har laget kunst gjennom seks tiår. Lørdag åpnet utstillingen på Kunstforeningen, der flere hundre var til stede for å hylle kunstneren.
Les mer om:

Båtstørrelse avgjorde i bystyredebatt om mudring – ordføreren ble erklært inhabil

Jon-Ivar Nygård ble erklært inhabil, da bystyret uttalte seg om mudring i Fjeldberg båthavn. Ordføreren har en så stor båt at han kan nyte godt av mudring. Men Mona Mathisen har en beskjeden båt og var ikke inhabil.

Tidligere Hareide-rådgiver: Dette valget er KrFs død

KrF skal slite mer enn noensinne med å komme over sperregrensen igjen etter gårsdagens katastrofevalg, mener Åshild Mathisen.
Les mer om:

Jesper Mathisen om Starts problemer: – Kan ikke huske å ha opplevd mindre engasjement

Jesper Mathisen mener engasjementet rundt Start er rekordlavt. Supporterne er fortvilet. Nytter ikke å få panikk, svarer klubbsjefen.
Les mer om:

Foreløpige tall sender Øystein på tinget: – Det er helt fantastisk

Prognosetallene gir Arbeiderpartiet over 30 prosent i Nordland. Det fører Øystein Mathisen fra Kjerringøy rett inn på direktemandat.

Øystein (30) debuterte politisk som 9-åring: – Følte jeg hadde løsningen

Med politiker som far, ble det en del politiske møter i barndommen. Mandag kan Øystein Mathisen fra Kjerringøy bli valgt inn på Stortinget.
Les mer om:

Sandefjord ydmyket Vålerenga

Vålerenga gikk på et ydmykende 0-3-tap borte mot Sandefjord søndag kveld. På de syv siste eliteseriekampen står oslolaget nå med fattige én seier, og medaljesjansene blir stadig svakere. TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen er krystallklar om det osloklubben presterer denne sesongen. – Det ble snakket om gull. Vålerenga var tippet høyt på tabellen, så de kommer jo til å skuffe også denne sesongen. Det er en stor, stor nedtur for dette prosjektet til Fagermo, sa Mathisen i TV 2s FotballXtra-studio søndag. VIF-kaptein Jonatan Tollås Nation ble byttet ut allerede ved pause.

Trebarnspappa og 43 år – Anders tok bronsemedalje i NM på hjemmebane

SKIEN: Orienteringsveteranen Anders Nordberg fra Skien og Nydalen skiklubb slutter aldri å imponere. Lørdag sikret 43-åringen seg en bronsemedalje i H21 under NM i Kilebygda. Hans Petter Mathisen (30) fra Porsgrunn og NTNUI tok 10. plassen.

Ny sølvmedalje til Une

SKIEN: Une Holtermann fra Porsgrunn o-lag løp lørdag inn til sin andre sølvmedalje i D17-18 under NM i orientering i Kilebygda. Klubbkameratene Hallvard Kornmo (H19-20) og Tobias Mathisen (H17-18) sikret seg henholdsvis 4. plass og 9. plass.
Les mer om:

TV 2-profil: - Søtt

- Kristoffer Ajer vet godt at bommen til Joshua King var historisk, sier TV 2-ekspert Jesper Mathisen.
Les mer om:

Aldri før har vi gått så mye tur – og registrert at vi gjør det

2021 blir et rekordår for antall turregistreringer. Øyvind Dale Mathisen er av dem som har bidratt til rekorden.
Les mer om:

- Jøss, der er han!

Martin Ødegaard (22) er under press etter en svak kamp mot Nederland. TV 2-ekspert Jesper Mathisen oppdaget ikke Ødegaard før en halvtime ut i oppgjøret. I ettermiddag landet landslaget i Riga.

1821 dager siden forrige store Ullevaal-skalp: – Forventet at det ikke har vært så stor fremgang

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen ser lite fremgang fra Lars Lagerbäcks landslag, men han er ikke i tvil om at Ståle Solbakken kommer til å oppnå store ting med landslaget.

Kjøpte hytte til 14,7 millioner

Etter en heftig budrunde om strandeiendommen i Søgne, endte Jesper Mathisen med høyeste bud snaue seks millioner over prisantydning.
Les mer om:

Lederbytte i Microsoft

NYTT OM NAVN: Kristine Dahl Steidel blir ny administrerende direktør for Microsoft Norge. Hun overtar etter Kimberly Mathisen – som blir daglig leder i C4IR Ocean.

Martin (26) starter idrettstilbud for barn som er hjemme på dagtid

Barneidrettskoordinator Martin Mathisen (26) i Nedre Glomma Turn har ruget på ideen i et par år. Nå kan han endelig ønske velkommen til åpen idrettsbarnehage på Lisleby én dag i uken.
Les mer om:

Scoret hat trick med datteren på tribunen for første gang: – Hun må nok være her oftere

(Blaker-Sørumsand 3-1). Ikke bare ble det seier og tre mål i lokalderbyet for Blaker, men for kaptein Martin Mathisen ble lørdagens kamp ekstra spesiell.
Les mer om:

Tidligere Vårt Land-redaktør: KrF kommer til å dø ut

Tidligere Vårt Land-redaktør og eks KrF-rådgiver Åshild Mathisen spår at KrF kommer til dø ut som stortingsparti.
Les mer om:

Plukker søppel i det populære naturområdet hver dag: – Folk gjør fra seg i skogen uten å ta med seg toalettpapiret

Hildegunn Nystog Mathisen og Gerd Ødegård plukker søppel på sine daglige turer rundt Nordbytjernet. Fangsten: Alt fra munnbind til avføring.
Les mer om:

Sjøoffiserer bekymret for treg vaksinering: Borg Havn har klare regler for å unngå smitte

Borg Havn har hatt to skipsanløp med smitte om bord under pandemien. Terminalsjef Kenneth Mathisen sier at havna følger et strengt koronaregime og merker lite til problemene med manglende vaksinering.
Les mer om: