Nyheter om Martin Ødegaard


Ødegaard: – Det nevnes alltid noe om Tottenham i negativ forstand

Martin Ødegaard trenger ingen innføring i betydningen av et Nord-London derby. Nå vil han senke erkerivalen foran et fullsatt Emirates Stadium.

Ødegaard ikke i Arsenals tropp

Martin Ødegaard er ikke med når Arsenal møter AFC Wimbledon i 3. runde av ligacupen onsdag 20.45. Arsenal-manager Mikel Arteta har valgt å hvile mange av profilene mot klubben fra nivå tre. Ødegaard mottok ros fra Arteta etter at han ble matchvinner i helgens kamp mot Burnley.

Ødegaard får ros fra Arsenal-sjefen – trekkes fram som rollemodell

Martin Ødegaard høster nye lovord fra Arsenal-manager Mikel Arteta. Han er særlig fornøyd med drammenserens lederegenskaper og defensive bidrag.
Les mer om:

Arteta roser Ødegaard

Arsenal-manager Mikel Arteta ga Martin Ødegaard ros da han ble spurt om nordmannens evne til å bruke eksempelets makt til å lede laget. – Jeg tror vi er iferd med å bygge en lederkultur i gruppen. Det er en veldig ung tropp med mange spillere under 23 år. Martin er landslagskaptein. – Marten har en evne til å utnytte talentet sitt, motta ballen der andre ikke ønsker den, men også gjennom holdningen sin, rytmen og måten han setter press på andre spillere, fortsetter Arteta på Arsenals pressekonferanse før ligacupkampen mot AFC Wimbledon onsdag.

Hylles: - Arsenals beste

Martin Ødegaard får skryt i engelske aviser.

Benitez er i klemme før United-kampen

Rafael Benitez hadde sørget for at Everton-spillerne var klar for sesongen fra første runde. Tre seire og én uavgjort sørget for at klubben holdt følge med toppen av Premier League. På lørdag kom den første nedturen. All honnør til Aston Villa. Tre scoringer i andre omgang, der også Leon Baily meldte seg på, sørget for en overbevisende seier over et skadeskutt Toffees. Les: Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League Etter kampen var det ikke bare poengtapet som tynget for Benitez.

Juventus på kollisjonskurs med Matthijs de Ligt

Mino Raiola. Denne uken har agenten slengt rundt seg med kommentarer om klientene Pogba og Donnarumma, og avslutter med å rase over hvor nær Matthijs de Ligt er en exit fra Torino. Mange trodde tidligere i sommer at dette ville være sesongen der 22-åringen inntar lederrollen i Juventus forsvaret. Europamester Chiellinis kontraktforlengelse uteble, og tiden skulle være klar for et generasjonsskifte.

Slipper ikke Ruben Neves uten kamp

Det er fullt forståelig Wolverhamptons midtbanespiller Ruben Neves er ettertraktet, siden han kom til klubben i 2017 fra Porto for bare 17,5 millioner euro har hans prestasjoner blitt sterkere og sterkere. -Spesielt Manchester United er full av anger de ikke slo til på tilbudet de fikk den gangen. De hadde fortsatt tro på Paul Pogba ville dominere midtbanen og at det ikke var nødvendig med forsterkninger. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fått lovord fra landslagskollega Bruno Fernandes, han har også med selvsyn sett hvilken viktig rolle han spiller for Wolverhampton.

Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League

Arsenal har fått opp farten. Det var ingen stor seier mot Norwich, heller ikke mot Burnley på lørdag. Likevel, etter tre tap på de første kampene har London-klubben og Arteta nå senket farten mot fotballavgrunnen. For oss på andre siden av Nordsjøen var det utrolig deilig å oppleve Martin Ødegaard i rollen som matchvinner i en skikkelig knokkelkamp. Les: Er jo nesten dønn umulig å score på Ajer og Brentford -Kampen var en slags krig helt inn. Vi kjenner styrkene deres, og vi spilte mer på deres premisser enn våre. I andre omgang spilte vi deres spill, og det er de gode til.

Ødegaard hylles etter frisparkperle – King og Normann med assist

Martin Ødegaard sikret Arsenal tre poeng med et følsomt frispark borte mot Burnley. Hele fem nordmenn var i aksjon i Premier League.

Ødegaard avgjorde for Arsenal med nydelig frispark

(Burnley – Arsenal 0–1) Landslagskaptein Martin Ødegaard (22) skrudde vakkert inn Arsenals første borteseier for sesongen på frispark. Hele fem nordmenn startet i Premier League denne lørdagen.

Ødegaard avgjorde for Arsenal med nydelig frispark

Landslagskaptein Martin Ødegaard (22) skrudde vakkert inn Arsenals første borteseier for sesongen på frispark. Hele fem nordmenn startet i Premier League denne lørdagen.

Ødegaard matchvinner for Arsenal

Martin Ødegaard vartet opp med en frisparkperle borte mot Burnley og sikret Arsenal tre nye poeng. Scoringen var Ødegaards første for sesongen og ble kampens eneste.

Ødegaard stiller seg bak Arteta: – Det tar tid å bygge opp noe nytt

Tross en svak sesonginnledning, er Martin Ødegaard overbevist om at Arsenal er på vei i riktig retning og at Mikel Arteta er rett mann for jobben.

«Caro» om Ødegaard-kritikken: – Tegn på folk bryr seg igjen

LILLESTRØM (VG) Caroline Graham Hansen (26) mener kritikken mot landslagskaptein Martin Ødegaard (22) etter VM-kvaliken mot Nederland bare viser at folk igjen bryr seg om herrelandslaget i fotball.

- Helt enorm

Martin Ødegaard (22) hylles etter å ha spilt en hovedrolle i Arsenals første seier denne sesongen.
Les mer om:

Arsenal slo Norwich

Pierre-Emerick Aubameyang scoret kampens eneste mål. Martin Ødegaard spilte hele kampen for Arsenal, mens Mathias Normann ble sittende på benken for Norwich.

Potter aktuell for Arsenal

Samtidig som Martin Ødegaard forteller hans mål er å vinne Champions League med Arsenal er klubben historisk dårlig form med null poeng på de tre første kampene i årets Premier League sesong. – I dag tar de imot Norwich i det som omtales som vinn eller forsvinn for Arsenal manager Mikel Arteta. Brighton manager Graham Potter er et av navnene som nevnes ofte som mulig arvtager.

Ødegaard vil kjempe om titler

Martin Ødegaard sier at ambisjonene hans for Arsenal er at klubben skal kjempe om Premier League- og Champions League-titler. Nordmannen er en av London-klubbens største signeringer i sommer, da han kom fra Real Madrid. Arsenal sliter og ifølge britiske medier er fansen i ferd med å vende seg mot manager Mikel Arteta. Ødegaard sier imidlertid til Sky News at klubben har store ambisjoner. – Det er å få klubben oppover på tabellen, til toppen i serien og kjempe om trofeer, sier Ødegaard. – For denne sesongen vil det være viktig for oss å komme tilbake til europeisk fotball.

Ødegaard mener noe er skjedd med Norge: – Det er stor, stor forskjell

ULLEVAAL STADION (NRK): Det norske fotballandslaget er i medvind etter tre bunnsolide kamper og fornyet VM-håp. Martin Ødegaard og Ståle Solbakken mener nasjonen bør se lyst på fremtiden.

- Vanvittig

Kaptein Martin Ødegaard (22) hyller Erling Braut Haaland (21) og sier det har skjedd noe innad i laget.

Ødegaard: – Ikke helt fornøyd med Erling i dag

Martin Ødegaard hyllet Erling Braut Haaland etter at superspissen la på til 12 landslagsmål på et drøyt år. Men det var ikke bare ros.

Ødegaard følte seg snytt og spøkte med Haaland: – Ikke helt fornøyd med ham

ULLEVAAL STADION (VG) Ståle Solbakken (53) mener Martin Ødegaard (22) satte «norsk rekord» i ballbesittelse mot Gibraltar, men playmakeren gikk av banen uten målpoeng.

Slik starter Norge

Ståle Solbakken har valgt ut følgende 11-er: Ørjan Nyland - Marcus Holmgren Pedersen, Andreas Hanche-Olsen, Kristoffer Ajer, Birger Meling - Martin Ødegaard, Patrick Berg, Kristian Thorstvedt - Alexander Sørloth, Erling Braut Haaland, Moi Elyounoussi.

Bildet overrasker

Kaptein Martin Ødegaard (22) dukket plutselig opp i Strømsgodset-drakt på Norges trening. - Det ryktes om overgang, gliser landslagets mediesjef, Morten Morisbak Skjønsberg.
Les mer om: