Nyheter om Martin Ødegaard


Denne gangen er det Borussia Dortmund som har gitt Manchester United en tidsfrist

Ting er snudd på hodet etter sist sommer hvor den tyske storklubben Borussia Dortmund benyttet seg av det som fantes av uthalingstaktikker for hente ut maksimalt fra sjefene på Old Trafford for Jadon Sancho. «Hard to get» strategien lykkes ikke nå som klubbene er inne i runde to (eller tre) er utropsprisen 400 millioner kroner lavere. Mirror melder at hvis Manchester United skal sikre seg Jadon Sancho i sommer må det ligge et bekreftet bud på bordet innen 23.juli.

Mundo Deportivo: Jordi Alba til salgs og jaktet på

For oss er Jordi Alba like mye Barcelona som Lionel Messi. Forskjellen mellom de to er at klubbpresident Laporta har plassert to ulike merkelapper på ryggen til de to spillerne. Messi: ikke til salgs. Alba: kan fjernes som resten av troppen (eksklusiv Messi, Ter-Stegen og nysignerte spillere). Les: Modric har null planer om å gi plass til Martin Ødegaard Ifølge Mundo Deportivo jobbes det i Milano for å utnytte denne situasjonen.

Modric har null planer om å gi plass til Martin Ødegaard

Luka Modric gir garantert ikke fra seg posisjonen på midtbanen hos Real Madrid frivillig. På tirsdag viste 35-åringen hvorfor klubbpresident Perez ville ham med kroaten videre. 2-1 scoringen til Modric etter 62 minutter mot Skottland ble til 3-1 seier og avansement fra gruppespillet i EM. Dette var kvelden da ringen ble sluttet for ballartisten. Les: Feyenoord henter Molde-høyreback For med scoringen mot Skottland skrev Modric seg inn i historiebøkene som den eldste målscoreren for Kroatia i et EM. Og rekorden som yngste målscorer for nasjonen?

Victoria Madeleines (11) eksklusive fotballvideoer er sett av flere hundre tusen: – Noen tror det er fake

Med videoer fra blant annet Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard, har Victoria Madeleine Bergersen Peschel gjort suksess på TikTok.

Tilbyr Ronaldo retur til «drømmens teater» og fantasilønn

Den portugisiske mesteren Cristiano Ronaldo er på ingen måte ferdig med å bøtte inn mål, senest i dag satte han inn sitt tiende og ellevte mål mot Ungarn og ble det det tidenes mestscorende i et EM sluttspill. – Som om ikke det var godt nok for en dag, Manchester United ønsker han velkommen tilbake til «drømmens teater». Ronaldo har et år igjen hos Juventus, men det virker ikke som den gamle dame har noe særlig jus igjen om dagen og det begynner å bli kjedelig for en som elsker å å motta heder, trofeer og ta rekorder.

Nå er det ikke lenger noen tvil: Jadon Sancho starter sesongen som Manchester United-spiller

Forrige sommer var Dortmund-spilleren mentalt på vei til Old Trafford. Dortmund sørget for full stans i forhandlingene, noe som resulterte i at Sancho trengte en halv sesong på å få på plass huet. Med forhandlinger igang igjen mellom United og Dortmund, går vi mot nok et tap for United? Ikke ifølge Manchester Evening News. Landslagssamlinger er stedet der én sier noe til noen, som igjen sier det til noen, osv.

Martin Ødegaard glipper for Arsenal

«Should I stay or shoud I go?» Strofen har hengt rundt Martin Ødegaard det siste halve året. Real Madrid var lite lystne på å sende 22-åringen til London på utleie, etter 14 Premier League-kamper ser vi hvorfor. For Mikel Arteta, Arsenal og supporterne overbeviste Ødegaard at han er den kreative midtbanespilleren de har søkt siden forrige sommer.

- Kan ikke utelukke en overgang

Carlo Ancelotti tok over som Real Madrid-manager etter Zinédine Zidane og skal nå kutte troppen. Det betyr at Martin Ødegaard (22) kan ha en usikker framtid i vente.

Emiliano Buendia fyller klubbkassen til Norwich med rekordbeløp

Nyopprykkede Norwich som for øvrig for første gang på ni år stiller uten Alexander Tettey har satt definitivt klubbrekord på spillersalg. Det var ikke det minste overraskende at Emiliano Buendia ble solgt, det som dog overrasket var at det var Aston Villa som gravde dypest i skattekista for å sikre seg årets spiller i Championship. Aston Villa bekrefter på sine hjemmesider at de har kommet til enighet med Norwich om en overgang for den argentinske midtbanespilleren Emiliano Buendia.

Max Allegri fikk tilbud om jobben hos Manchester United

Vi vet ikke helt datoen, men det dreier seg om Allegris siste sesong hos Juventus, 2018/19. Nå er italieneren tilbake i Torino, men underveis har han takket nei til 5 tilbud som skulle være umulige å si nei til. Vi lar Allegris mentor fortelle: -Det siste året han var hos Juventus takket han nei til fem store tilbud, begynner Giovanni Galeone ifølge Football Italia. Les: Martin Ødegaard tilbake som toppmål -Chelsea forsøkte to ganger i løpet av femten dager, og han takket nei til hvert tilbud.

Kylian Mbappé kan glemme å stikke fra PSG

Neymar forlenget med PSG, Kylian Mbappé grubler og forhandler. Nå dreier alt seg om EM-sluttspill, men for PSG er det ingen grunn til å klappe seg på skulderen og gå inn i sommerdvale. For med Mbappé med snart bare ett år igjen av kontrakten, risikerer Paris-klubben å se Mbappé forlate den franske hovedstaden uten å legge igjen etter seg en eneste euro. Les: Martin Ødegaard tilbake som toppmål PSG-presidenten Nasser Al-Khelaifi mener selv han har full kontroll. -Jeg vil gjøre det meget klart. Kylian kommer til å bli i PSG.

Martin Ødegaard tilbake som toppmål

Mikel Arteta var krystallklar på at Ødegaard var som skapt for Emirates Stadium, men signaler fra Real Madrid og leieavtalen som rant ut uten overlapp, har skapt inntrykk om at Arsenal har gitt opp Ødegaard. Ifølge Football-London har Aston Villa sørget for at Ødegaard igjen er tilbake på prioriteringslista til Arteta. Les: Lars Bohinen: «Jeg har gått og drevet dank i ni-ti måneder» Den hengelske avisen hevder både Arsenal og Aston Villa har gått inn for å hente Emi Buendia fra Norwich, spilleren med 15 scoringer og 17 assists i sesongen som resulterte i opprykk fra Championship.

- Mulig han glemte seg

Da fotballandslaget skulle markere menneskerettigheter før kampen mot Hellas, var Erling Braut Haaland den eneste i startelleveren som ikke løftet hånda. - Det er mulig han glemte seg, sier Martin Ødegaard.

Ødegaards svar etter krass kritikk: – Jeg må opp, jeg

MÁLAGA (VG) Martin Ødegaard (22) mener han har levert for dårlig i de fem første landskampene under Ståle Solbakken (53).

Ødegaards svar etter krass kritikk: – Jeg må opp, jeg

MÁLAGA (VG) Martin Ødegaard (22) mener han har levert for dårlig i de fem første landskampene under Ståle Solbakken (53).

Martin Ødegaard: – Vi var helt horrible

Martin Ødegaard var alt annet enn tilfreds med sin egen og lagets prestasjon etter sin femte kamp som Norges landslagskaptein.
Les mer om:

- Vi er ikke i nærheten

Martin Ødegaard (22) reagerer på prestasjonene i første omgang: - Vi er ikke i nærheten av det nivået vi skal være på, sier en frustrert kaptein.
Les mer om:

Ødegaard med nådeløs dom: – Vi er horrible

MARBELLA/OSLO (NRK): Martin Ødegaard er kritisk til både seg selv og laget etter å ha sluppet inn to altfor enkle mål mot Hellas.

Landskampen direkte: Følg Norge-Hellas her

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard starter i privatlandskampen mot Hellas.

Zachariassen får debuten

Kristoffer Zachariassen debuterer med startplass på det norske laget i kveldens fotballandskamp mot Hellas. Det ble klart da Norges Fotballforbund la ut Ståle Solbakkens førsteellever mange timer før avspark i spanske Málaga. Zachariassen har vært svært målfarlig for Rosenborg hittil i sesongen. Midtbanespilleren står med sju seriemål på like mange kamper. Søndagens kamp blir et møte mellom to lag som ikke skal til EM.

Krystallklar om framtida

Utlån er neppe aktuelt igjen for Martin Ødegaard (22). - Han er krystallklar på at det er viktig å slå rot, sier landslagstrener Ståle Solbakken til Dagbladet.

Her er årets mål i Premier League

Erik Lamela sin spektakulære «rabona»-scoring i Nord-London-derbyet mellom Arsenal og Tottenham 14. mars er kåret til sesongens mål i Premier League. Argentineren sendte Tottenham i ledelsen borte mot erkerivalen, men ble senere utvist i en kamp Arsenal vant 2–1 etter at Martin Ødegaard og Alexandre Lacazette snudde kampen for de røde. Dette var andre år på rad en Tottenham-spiller vinner kåringen av årets mål.

Hangeland delte kapteinsråd med Ødegaard

MARBELLA (VG) Tidligere landslagskaptein Brede Hangeland (39) tok en lang prat med Martin Ødegaard (22) og kom med råd til Norges nye kaptein.

- Ikke driv med skuespill

Både Ståle Solbakken og Brede Hangeland karakteriserer Martin Ødegaard som «en stille og lavmælt kaptein». Men beskjeden fra Hangeland er klar: - Ikke driv med skuespill. Gjør rollen til din egen!

Carlo Ancelotti vil ta med en av Evertons beste

Før Carlo Ancelotti signerte for Real Madrid var det ingen så vidt jeg kunne se som tippet han som en aktuell kandidat for å ta over for Zinedine Zidane. – Det til tross for et meget suksessrikt opphold i kongens klubb for ikke så lenge siden.