Nyheter om Martin


– Jeg hørte at svenskene var så jækla gode, men de var tydeligvis ikke det

SKIEN: Talentet er definitivt der, men Martin Røsaker (18) deler ikke den samme drømmen som mange andre. OL blir aldri noe tema.
Les mer om:

Ødegaard: – Det nevnes alltid noe om Tottenham i negativ forstand

Martin Ødegaard trenger ingen innføring i betydningen av et Nord-London derby. Nå vil han senke erkerivalen foran et fullsatt Emirates Stadium.

Tapte ankesaken mot Kristiansand kommune

Martin Husom saksøkte Kristiansand kommune fordi barnevernet ikke fjernet ham fra rusbelastede foreldre. Nå har han tapt ankesaken og må betale kommunens saksomkostninger.
Les mer om:

Politiets personkontroller må rapporteres

– Den nye regjeringen bør bestå av blant andre Martin Schanche, Janne Stigen Drangs­holt, Gjert Inge­brigtsen og Konge­parken-familien Lund fra Ålgård

Dette anlegget kan snart gi deg høyere strømpris

– Den nye regjeringen bør bestå av blant andre Martin Schanche, Janne Stigen Drangs­holt, Gjert Inge­brigtsen og Konge­parken-familien Lund fra Ålgård

Ødegaard ikke i Arsenals tropp

Martin Ødegaard er ikke med når Arsenal møter AFC Wimbledon i 3. runde av ligacupen onsdag 20.45. Arsenal-manager Mikel Arteta har valgt å hvile mange av profilene mot klubben fra nivå tre. Ødegaard mottok ros fra Arteta etter at han ble matchvinner i helgens kamp mot Burnley.

Martin avsluttet med VM-gull

Den tyske tempoeksperten Tony Martin avsluttet karrieren med å ta gullet i blandet lagtempo i sykkel-VM i Brugge. På det tyske laget syklet også Lisa Brennauer, Lisa Klein, Mieke Kröger, Niklas Arndt og Max Walscheid. Nederland var 12 sekunder bak på sølvplass, mens Italia klokket inn 37 sekunder bak tyskerne. Det holdt til bronse. 36 år gamle Martin, som har gått under kallenavnet «Panzerwagen» fordi han virket ustoppelig, endte opp med fem VM-gull på tempo. Fire av dem tok han individuelt fra 2011 til 13 og i 2016. Han også fem etappeseirer i Tour de France fra perioden 2011 til 2015.

Hylles etter skadecomebacket: – Veldig undervurdert

Martin Skjelbreid Ellingsen (26) har mistet ett og et halvt år av Molde-karrieren til skader. Etter at Fredrik Aursnes (25) dro til Feyenoord, kunne ikke comebacket vært timet bedre.
Les mer om:

Ødegaard får ros fra Arsenal-sjefen – trekkes fram som rollemodell

Martin Ødegaard høster nye lovord fra Arsenal-manager Mikel Arteta. Han er særlig fornøyd med drammenserens lederegenskaper og defensive bidrag.
Les mer om:

Arteta hyller Ødegaard

Arsenal-manager Mikel Arteta roser Martin Ødegaards lederegenskaper og ser på ham som en rollemodell.
Les mer om:

Arteta roser Ødegaard

Arsenal-manager Mikel Arteta ga Martin Ødegaard ros da han ble spurt om nordmannens evne til å bruke eksempelets makt til å lede laget. – Jeg tror vi er iferd med å bygge en lederkultur i gruppen. Det er en veldig ung tropp med mange spillere under 23 år. Martin er landslagskaptein. – Marten har en evne til å utnytte talentet sitt, motta ballen der andre ikke ønsker den, men også gjennom holdningen sin, rytmen og måten han setter press på andre spillere, fortsetter Arteta på Arsenals pressekonferanse før ligacupkampen mot AFC Wimbledon onsdag.

Nå starter vaksineringen med tredje dose i Karmøy

– Vi prøver å gjøre dette enklest mulig for folk, sier smittevernlege Martin Eikrem i Karmøy kommune. Det er to grupper som anbefales tredje dose.
Les mer om:

FKH har aldri hatt så mange sponsorer som nå: – Vi ser lyst på framtiden

Denne uken vil FKH passere 200 sponsorer. – Jeg vil gå så langt som å si at Haugalandet begynner å bli friskmeldt, sier markedssjef Martin Fauskanger.
Les mer om:

«Skatteparadiset» kan ryke med ny regjering – kan ikke svare på om han flytter sørover igjen

Ole Martin Almeli er en av dem som har flyttet til Bø i Vesterålen for å spare formuesskatt. Med regjeringsskiftet kan skattefordelen forsvinne.

Uavgjort for Molde i Oslo

Vålerenga og Molde spilte 1-1 i hovedstaden søndag kveld. Henrik Bjørdal ga Vålerenga ledelsen på straffespark, før Molde fikk straffespark. Den satte Martin Ellingsen i mål.

Tony Martin legger opp etter sykkel-VM

Den tyske tempoeksperten Tony Martin har bestemt seg for å gi seg etter VM i Belgia. Det opplyser Jumbo-Visma.

Tony Martin legger opp etter sykkel-VM

Den tyske tempoeksperten Tony Martin har bestemt seg for å gi seg etter VM i Belgia. Det opplyser Jumbo-Visma.

Tony Martin legger opp etter sykkel-VM

Den tyske tempoeksperten Tony Martin har bestemt seg for å gi seg etter VM i Belgia. Det opplyser Jumbo-Visma.

Legger opp etter sykkel-VM

Den tyske tempoeksperten Tony Martin har bestemt seg for å gi seg etter VM i Belgia. Det opplyser Jumbo-Visma. 36 år gamle Martin ble verdensmester i tempo i 2011, 2012, 2013 og 2016. Tyskeren har syklet for det nederlandske Jumbo-Visma-laget siden 2019. Han har fem etappeseirer i Tour de France fra perioden 2011 til 2015. I tillegg har han to etappeseirer i Vuelta a España. – Alle de stygge veltene dette året har gjort at jeg har vurdert om jeg skulle fortsette med all risikoen idretten vår står overfor.

Hylles: - Arsenals beste

Martin Ødegaard får skryt i engelske aviser.

Benitez er i klemme før United-kampen

Rafael Benitez hadde sørget for at Everton-spillerne var klar for sesongen fra første runde. Tre seire og én uavgjort sørget for at klubben holdt følge med toppen av Premier League. På lørdag kom den første nedturen. All honnør til Aston Villa. Tre scoringer i andre omgang, der også Leon Baily meldte seg på, sørget for en overbevisende seier over et skadeskutt Toffees. Les: Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League Etter kampen var det ikke bare poengtapet som tynget for Benitez.

Juventus på kollisjonskurs med Matthijs de Ligt

Mino Raiola. Denne uken har agenten slengt rundt seg med kommentarer om klientene Pogba og Donnarumma, og avslutter med å rase over hvor nær Matthijs de Ligt er en exit fra Torino. Mange trodde tidligere i sommer at dette ville være sesongen der 22-åringen inntar lederrollen i Juventus forsvaret. Europamester Chiellinis kontraktforlengelse uteble, og tiden skulle være klar for et generasjonsskifte.

Slipper ikke Ruben Neves uten kamp

Det er fullt forståelig Wolverhamptons midtbanespiller Ruben Neves er ettertraktet, siden han kom til klubben i 2017 fra Porto for bare 17,5 millioner euro har hans prestasjoner blitt sterkere og sterkere. -Spesielt Manchester United er full av anger de ikke slo til på tilbudet de fikk den gangen. De hadde fortsatt tro på Paul Pogba ville dominere midtbanen og at det ikke var nødvendig med forsterkninger. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fått lovord fra landslagskollega Bruno Fernandes, han har også med selvsyn sett hvilken viktig rolle han spiller for Wolverhampton.

Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League

Arsenal har fått opp farten. Det var ingen stor seier mot Norwich, heller ikke mot Burnley på lørdag. Likevel, etter tre tap på de første kampene har London-klubben og Arteta nå senket farten mot fotballavgrunnen. For oss på andre siden av Nordsjøen var det utrolig deilig å oppleve Martin Ødegaard i rollen som matchvinner i en skikkelig knokkelkamp. Les: Er jo nesten dønn umulig å score på Ajer og Brentford -Kampen var en slags krig helt inn. Vi kjenner styrkene deres, og vi spilte mer på deres premisser enn våre. I andre omgang spilte vi deres spill, og det er de gode til.