Nyheter om Martin


Greide ikke ny medalje på 400 meter

Norges svømmestjerne Henrik Christiansen endte på en skuffende 7.-plass i finalen på 400 meter fri i langbane-EM. Han hadde ambisjoner om medalje i Budapest Tiden 3.46,87 holdt heller ikke for Christiansen til å slå sin egen bestenotering. I 2016 satte han norsk rekord på 3.46,37. – I kveld irriterer jeg meg over at jeg sov i timen og ikke var offensiv i starten. Der gjorde jeg ikke arbeidsoppgavene mine.

Christiansen utenfor pallen

Henrik Christiansen endte på en sjuendeplass på 400 meter fri i EM på tiden 3,46.87. Russiske Martin Malyutin stakk av med gullet med tiden 3,44.18.
Les mer om:

Venninnene sikret ferien: – Vi kommer jo ingen andre steder

Venninnene Kari, Kari og Marit har lagt ferien på fire hjul i år. Bransjeansvarlig i FINN.no, Ole Martin Larsen, tror flere kommer til å benytte seg av bobilen utenfor Norges grenser når pandemien er over.
Les mer om:

Meteorologens helgardering 17. mai: Anbefaler både paraply og solbriller

Statsmeteorolog Martin Granerød varsler sprik i værsituasjonen på nasjonaldagen.
Les mer om:

Omstridt Diana-reporter forlater BBC

Martin Bashir (58), mest kjent for «skandaleintervjuet» med prinsesse Diana for 26 år siden, slutter hos mediegiganten.
Les mer om:

Petter Thoresen har tatt ut landslaget til VM

Tre keepere, ni backer og 16 løperspillere er tatt ut for å representere Norge med skøyter på beina. Ishockey VM arrangeres i Riga hovedstaden i Latvia mellom 21.mai og 6.juni. Norge er i gruppe B sammen med USA, Canada, Tyskland, Italia, Kasakhstan, Finland og vertsnasjon Latvia.

Sveriges største talent får napp der «Team Haaland» feilet

Erling Braut Haaland er som vi alle vet en fantastisk god spiller og vi i Sporten gratulerer med kåringen som årets spiller i Bundesliga. Den norske målmaskinen har dårlige rådgivere som bare er ute etter å suge ut mest mulig penger på kortest mulig tid. – Deres pengebehov vil stoppe enhver overgang i sommer, 20 åringen vil ikke komme seg videre før kommunikasjon og krav om penger både over og under bordet kommer ned på normale nivåer. Barcelona er en av klubbene som fikk besøk fra Team Haaland for ikke så lenge siden, det ble for dyrt.

Se opp for... Christos!

Skal Grorud lykkes denne sesongen, er de avhengige av at nøkkelspillere som både Oscar Aga og Martin Høyland leverer på samme nivå som i fjor. Det er imidlertid ikke de spillerne man har snakket mest om i vinter. Det er nemlig den 18 år gamle midtbanespilleren Christos Zafeiris som mange både tror og håper står foran et skikkelig gjennombrudd denne sesongen.
Les mer om:

Football-London vet nesten sikkert hvilken klubb Sander Berge velger

Da det ble klart at Sheffield United rykker ned, krysset vi fingrene for at Sander Berge ikke trenger å bli med gjennom kjellerdøra til Championship. Vi trengte ikke å bekymre oss. Vi digger Sheffield, men 23-åringen er ferdig med spill utenfor øverste divisjon.

FNs Jemen-utsending blir ny nødhjelpssjef

FNs utsending til Jemen, den britiske diplomaten Martin Griffiths, er utnevnt som FNs visegeneralsekretær for humanitære saker etter Mark Lowcock.
Les mer om:

Arsenal utnyttet Chelsea-tabbe

Chelsea styrte banespillet, men misbrukte muligheten til mer eller mindre å sikre seg retten til spill i neste sesongs mesterliga etter 0-1-tapet for Arsenal. Chelsea ligger fortsatt plassert på 4.-plass selv om det ble null poeng, og det betyr at de også fortsatt ligger an til en plass Champions League kommende sesong selv om West Ham, Liverpool og Tottenham fortsatt har en teoretisk mulighet til å snappe den viktige 4.-plassen. Martin Ødegaard spilte hele kampen for Arsenal.

Jublet etter gigatabbe

Arsenal og Martin Ødegaard (22) tok en sterk seier mot Champions League-finalisten.

- Helt spinnvilt

Porsgrunn kommune må gi fra seg vaksinedoser til andre kommuner på Østlandet. Ordfører Robin Martin Kåss (Ap) legger ikke skjul på misnøyen.

Disse er forhåndsuttatt til OL

19 utøvere ble onsdag tatt ut til OL i Tokyo, og tre til paralympics. Blant dem Olaf Tufte, som med det er klar for sitt sjuende sommer-OL. Første uttak: Roing: Kjetil Borch, Kristoffer Brun, Are Strandli, Martin Helseth, Oscar Stabe Helvig, Erik Solbakken og Olaf Tufte. Håndballandslagene, kvinner og menn. Seiling: Line Flem Høst, Nicholas Fadler Martinsen, Martine Steller Mortensen, Helen Næss, Marie Rønningen, Hermann Tomasgaard, Anders Pedersen. Svømming: Henrik Christiansen. Sykkel bane: Anita Stenberg. Triatlon: Kristian Blummenfelt og Gustav Iden.

13. Strømmen: Ole Martin (27) klarer det igjen

Med små ressurser har Ole Martin Nesselquist imponert
Les mer om:

Utfordrer Finnfjord AS(pluss)

Martin Nymo mener flere store energiforbrukere i Midt-Troms bør basere seg mer på bioenergi. Han trekker spesielt fram smelteverket i Finnfjordbotn, men derfra får han kontant svar.
Les mer om:

– Det brenner et blått lys for flyplassen på Helganes

Driverne av Haugesund lufthavn på Helganes vet verken når, eller om, de får pengene de er lovet av staten. – Ikke mange uker til det er krise, sier styreleder Martin Laurhammer i Lufthavndrift AS.
Les mer om:

Lei av øs pøs? Dette sier meteorologen

Ifølge vakthavende meteorolog Martin Granerød er solen godt gjemt.
Les mer om:

Lovet penger til nye spillere - dette sier Arteta om Ødegaard-kjøp

Ifølge engelsk presse vil Arsenal-manager Mikel Arteta (39) få store summer til å handle spillere for i sommer. Dette sier han til TV 2 om fremtiden til Martin Ødegaard (22).

Julian Draxler er tapt for Arsenal

Den tyske playmakeren hos PSG har vært sterkt linket til London-klubben de siste månedene. Vi vet ikke om Draxler har vært et realistisk alternativ til en heller umulig Martin Ødegaard-overgang, men nå er PSG-spilleren uansett ute av planene til Arteta. Forrige høst gikk Draxler selv ut og fortalte at han vurderte en exit fra Paris, noe som fikk både Arsenal og Bayern München til å vise interesse. Ifølge L´Equipe har PSG og Draxler funnet en god vei for de kommende årene, der en forlengelse allerede er signert.

Arsenal sendte West Bromwich ned

Med 3-1-seier sendte Arsenal bunnlaget West Bromwich ned til Championship neste sesong. Dette er første gang et lag rykker ned med Sam Allardyce ved roret. Seieren ble sikret uten Martin Ødegaard, som slet benken hele kampen. Etter en halvtime spilt kom det scoringer fra både Emile Smith Rowe og Nicolas Pépé på få minutter, og Arsenal gikk til pause med 2-0-ledelse. Matheus Pereira tente et lite håp for gjestene da han reduserte til 1-2 etter 67.

West Brom rykket ned

West Bromwich slår følge med Sheffield United ned fra Premier League. Det ble klart etter at klubben tapte 1-3 for Arsenal søndag. Martin Ødegaard så hele kampen fra benken.

Melkeproduksjon – mer enn bare melk

Tore Bjørkli og Pål Martin Daling står bak dette leserinnlegget.
Les mer om:

Folk: Lite kjøkken til stor kjøkkensjef

Stationens nye kjøkkensjef Martin Guin Troset (30) kjenner godt til Svalbard selv om han kom hit for første gang for to uker siden.
Les mer om:

Gjorde opp for seg 20 år etter tyveri: – Betalte seks ganger mer enn det han hadde tatt for

Daglig leder på Shell Rygge, Martin Nilsbakken, mottok et anonymt brev fra en som hadde stjålet fra bensinstasjonen for 21 år siden.
Les mer om: