Nyheter om Martin


Uavgjortspesialistene fra Grorud slo til igjen: Slo tilbake og sikret ett poeng

Etter grusomt forsvarsspill i første omgang slo Grorud ILs fotballherrer tilbake og sikret ett poeng hjemme mot Bryne. Nå er også fjorårskometen Bjørn Martin Kristensen i gang med å score mål.

Ødegaard-mål til ingen nytte: Europaligaen på Arsenal – Tottenham sikret Champions League-plass

Det blir ikke Champions League-spill på Martin Ødegaard og Arsenal neste år. Storseier over Everton hjalp lite ettersom Tottenham knuste Norwich 5-0.

Martin Skjæveland Øverland scoret hattrick mot Riska 2

Kvartfinaledrømmen røk – ydmyket og knust av Sverige

Ødegaard scoret – men det var ikke nok

Det blir ikke Champions League-spill på Martin Ødegaard og Arsenal neste år. Storseier over Everton hjalp lite ettersom Tottenham knuste Norwich 5-0. Ødegaard og Arsenal var på full fart mot Champions League før det ble to tap på rad mot byrival Tottenham og Newcastle. De tapene gjorde at det var fordel Tottenham før siste serierunde. Arsenal måtte vinne, mens Tottenham måtte feile. Da det sto 2-0 til Tottenham etter en halvtime var mye av spenningen borte.

Ødegaard med lekker scoring

Martin Ødegaard vartet opp med en praktscoring. Samtidig vant Tottenham 5-0 mot Norwich. Dermed må Arsenal nøye seg med Europa League-plass selv om Everton ble slått 5-1.

Arsenal med festfotball, men CL-plassen glapp – Leeds sikret ny kontrakt

Martin Ødegaard scoret og Arsenal spilte festfotball, men fikk ikke hjelpen de trengte for å snappe den uhyre viktige fjerdeplassen foran snuten til byrival Tottenham.

Arsenal i kjempetrøbbel i topp fire-kampen – Leeds på trygg plass

Etter to strake tap trenger Martin Ødegaard og Arsenal hjelp for å snappe den uhyre viktige fjerdeplassen foran snuten til byrival Tottenham. Spurs har imidlertid tatt ledelsen tidlig.

Slik avgjøres Premier League

Søndag skal alt avgjøres i den engelske toppdivisjonen. I toppen kjemper Manchester City og Liverpool om ligatittelen, mens i bunnen står det mellom Leeds og Burnley i kampen om å unngå nedrykk. Og kampen om den siste mesterligaplassen står mellom Martin Ødegaards Arsenal og Tottenham. Manchester City har alt i egne hender, og ligatittelen sikres med seier. Skulle de derimot spille uavgjort eller tape mot Aston Villa, kan Liverpool snike seg forbi. Det avhenger også da av at Liverpool vinner sin kamp mot Wolverhampton. I bunn er det litt mer komplisert.

Nytt håp for TVR

TVR er et ganske gammelt bilmerke. Fra 1946. Men det er litt vanskelig å vite om man skal skrive er eller var et bilmerke. Det har vel hatt flere Aston Martin øyeblikk enn Aston Martin selv.
Les mer om:

Leclerc i pole position: – Ekstremt bra

Charlec Leclerc vant lørdagens kvalifisering i Grand Prix-løpet i Barcelona. Bak ham havnet Max Verstappen og hjemmefavoritt Carlos Sainz. – Jeg gjorde en feil tidlig i Q3, og hadde bare en runde, men det gikk ekstremt bra og jeg fikk det til å sitte. Bilen var fantastisk, sier Leclerc til arrangørene. Max Verstappen fikk problemer med bilen i siste runde, men er totalt sett fornøyd med posisjonen til morgendagens løp. – Jeg fikk ikke kjørt siste forsøk. Enten åpnet ikke DRS seg, eller så mistet jeg bare fart.

I design-strid med Aston Martin: – En grønn Red Bull

«Rosa Mercedes» er blitt til en «grønn Red Bull». Aston Martin beskyldes igjen for å kopiere designet til et rivaliserende Formel 1-lag.

Mundo Deportivo: Xavi har gitt 4 spillere beskjed om exit

Den spanske avisen pleier å være godt oppdatert på hva som foregår bak kulissene hos Barcelona, denne ganger har det lekket ut fire navn på spillere Xavi har pekt på som klare for exit. Få andre managerne i gigantklubbene har en tilsvarende utfordrende situasjon som Xavi før sommerens overgangsmarkedet.

Fikk Haaland-sjokk som 11-åring

RBKs spisstalent Noah Holm (20) om John Carew-sammenlikningen, møtene med Erling Braut Haaland i barndommen, hvilke spillere han studerer, relasjonen til pappa David Nielsen og hvordan Martin Ødegaard fikk ham til å sperre opp øynene i oppveksten.

Historiske Martin Palumbo ble tatt på sengen av Juventus-stjernene: – Helt fantastiske

Da norsk-italienske Martin Njøten Palumbo (20) fikk beskjed om at ingen nordmann har klart det samme som ham før, trodde han det ikke.
Les mer om:

Ole Martin Dale scoret hattrick mot Madla

Everton i ekstase: Reddet Premier League-plassen
Les mer om:

- Jeg har en fascinerende hobby

– Jeg er stolt over bikubene mine, forteller Frank Martin Arnstein Ekeberg. Interessen for bier har han arvet fra far og farfar. – Denne hobbyen er fascinerende, jeg kommer i nærkontakt med naturen og spiller på lag med den, tilføyer han.
Les mer om:

Varsler om «blodregn»

Det er spådd «blodregn» flere steder i Storbritannia. Meteorolog Martin Granerød sier det er vanskelig å si om værfenomenet vil komme til Norge.
Les mer om:

Olsen ble tomålsscorer i viktig Norge-seier

Etter en målrik kamp klarte Norge å dra i land seieren mot Østerrike i ishockey-VM. 5-3-seieren betyr tre sårt trengte poeng for Norge, som kun stod med to poeng før denne kampen. Etter seieren tyder også mye på at plassen i elite-VM også er sikret for neste år. Kampen fikk en dårlig start for Norges del. Etter nærmere syv minutter av første periode, mens Norge var i undertall, satte Dominique Heinrich inn 1-0 for Østerrike. Men Norge slo tilbake ikke lenge etter.

Fransk media: Tottenham har gitt spilleren som nesten matcher Mbappé tilbud

Martin Terrier. Bare navnet i seg selv gjør det verdt å hente spilleren til England. I tillegg til å ha et kult navn har 25-åringen med sin gnistrende gode sesong for Rennes, skutt seg inn på radaren hos Premier League-klubber. 21 scoringer på 36 Ligue 1-kamper. Med én kamp igjen av sesongen har scoringene til Terrrier bidratt sterkt til at Rennes kan kapre 4. plassen og Champions League-billett denne sesongen. Les: Dani Alves har overbevist Barcelona! Forrige sesong ble det 9 scoringer på 34 Ligue 1-kamper, denne sesongen har det løsnet skikkelig for venstrevingen.

Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m

Det er ventet at Premier League-klubbene kommer til å bruke store penger i sommer. De som som blir mest spennende å følge med på er Newcastle og Manchester United. Førstnevnte har mye penger og et ønske om å styrke troppen betydelig.

Tottenham vil hente fransk utfordrer til Dejan Kulusevski

Den franske venstrevingen Martin Terrier bøtter inn mål i Rennes og har denne sesongen blitt hyllet av landslagssjef Didier Deschamps og vekket interessen til en rekke klubber, blant annet Tottenham som gjerne vil utfordre svenske Dejan Kulusevski på venstresiden. Manager Antonio Conte er overbevist om at dynamikken mellom de to vil være dynamitt for angrepet. Det kan bli tøft for Tottenham å sikre seg den 25 år gamle meget allsidige angrepsspilleren. «Alle er ute etter en spiller med slik statistikk!

Reagerer kraftig

Arsenals Champions League-drøm ligger i ruiner. Nå stormer det i England: - De var grusomme, sier Sky Sports-ekspert Jamie Carragher etter 2-0-tapet for Newcastle. Martin Ødegaard kritiseres av klubblegende.

Martin (19) er krussepresident: – All in for Jesus

Kring 600 norske russ har kristne symbol på russebuksa si. Krussepresident Martin Reinemo (19) opplever å få mange spørsmål i russetida.
Les mer om:

Mest lest siste uke