Nyheter om Marienlyst


Selv etter 6–1 mot Godset blir det full fyr i podkasten: – Det er så kjedelig at jeg sovner

FFK banket Godset 6–1 på Marienlyst søndag, men allikevel blir det tendenser til krangling internt i Fotballmagasinet-panelet.
Les mer om:

Slik stiller FFK mot Strømsgodset

Etter tre strake seirer i treningskampene, så møter FFK i dag klokken 14.00 eliteserielaget Strømsgodset på Marienlyst. Kampen sendes på FBTV.
Les mer om:

TV 2s ekspert mener flere i Godset må gå: – Elendig

Jesper Mathisen mener Henrik Pedersens avgang var det eneste riktige, men spår at flere vil følge ut portene på Marienlyst.
Les mer om:

Godset-spillerne avventer uttalelse – styret møtes på nytt i kveld

Strømsgodset-spillerne var torsdag på plass på Marienlyst for å trene og holde et nytt møte. De avventer likevel å komme med en felles uttalelse på hva som skjer i klubben.
Les mer om:

Prøysenpriser til Valkyrien Allstars, Jørgen Nordeng og Sykehusklovnene

Valkyrien Allstars' Tuva Syvertsen mottok Prøysenprisen 2020 på NRK Marienlyst torsdag ettermiddag, mens rapper Jørgen Nordeng fikk selveste Æresprisen og Sykehusklovnene Teskjekjerringprisen. Innlegget Prøysenpriser til Valkyrien Allstars, Jørgen Nordeng og Sykehusklovnene dukket først opp på ballade.no.

NRK vurderer dette som sitt nye hjem etter Marienlyst

Saftig milliardsmell for Shell i 2020
Les mer om:

En alvorlig skadd etter slåsskamp med kniv og saks på bensinstasjon

To personer er skadd, en av dem alvorlig, etter en slåsskamp på Shell-stasjonen på Marienlyst i Oslo. Det ble brukt saks og kniv, og begge blir pågrepet.
Les mer om:

En alvorlig skadd etter slåsskamp med kniv og saks på bensinstasjon i Oslo

To personer er skadd, en av dem alvorlig, etter en slåsskamp på Shell-stasjonen på Marienlyst i Oslo. Det ble brukt saks og kniv, og begge blir pågrepet.
Les mer om:

Åpner ny brannstasjon i boligområde

Når vaktlaget fra Briskeby brannstasjon går på jobb klokken 17.00 torsdag, setter de kursen mot ny midlertidig brannstasjon på Marienlyst.
Les mer om:

Her fikk Ola (22) en stille stund med kjæresten - sekunder senere smalt det

Fotografen på Marienlyst fanget en enslig Glimt-spiller på det grønne kunstgresset, mens han satt på Facetime med kjæresten hjemme i Bodø. Sekunder senere smalt det.
Les mer om:

Fikk oppleve at Bodø gikk bananas: – Det gjør noe med deg når man ser så mange tusen mennesker i gatene

Gullfølelsen ble spesiell på et folketomt Marienlyst i Drammen. Men da Marius Høibråten (25) og lagkameratene kom hjem til Bodø tok det av på alle mulige måter.
Les mer om:

Stjernen kom hjem til et enormt folkehav

Anført av nødbluss flagg, heiarop og gledet kom Bodø/Glimt-spillerne hjem til Bodø mandags formiddag. Fra Trondheim og oppover ble SAS-flyet møt av åtte F-16-fly som fulgte Gullguttene til Bodø Lufthavn. Søndag sikret Bodø/Glimt klubbens første seriemesterskap i Eliteserien etter 2-1-seieren over Strømsgodset. Det var også det første gullet til en nordnorsk klubb. Festen startet allerede inne på Marienlyst, før den fortsatte via Thon hotell Storo. Hvor Glimt-spillerne overrasket karantene-kompisene fra bakkenivå.

Glimt skrev «Nord-norsk fotballhistorie i kampen mot Strømsgodset:

MARIENLYST: (SPORTEN) ( STRØMSGODSET – BODØ/GLIMT 1 -2) Bodø/Glimt har skrevet Nord-norsk fotballhistorie som det førstelaget som vinner Eliteserien. Det skjedde etter to mål på tolv minutter. – Vi er heldig, som egentlig leder 0-2. Vi var gode de første 20 minuttene, men så synes jeg Strømsgodset får litt for mye spillerom, sa Kjetil Knutsen til Eurosport i pausen. Hjemmelaget presset høyt innledningsvis, og fikk betalt med det høye presset. Salvesen kombinere fint med spisskollegaen Mawa, som dog ikke får beinet ballen bak Nikita Haikin i Glimt-målet.

- Helt enestående

Bodø/Glimt sikret klubbens første seriegull på Marienlyst.

Kan sikre seg seriegullet på bortebane: – Vi har fokus på oss, selv

MARIENLYST (SPORTEN) Med seier eller uavgjort vil Bodø/Glimt sikre seg seriegullet i bortekampen mot Strømsgodset på Marienlyst. For laget som har svidd igjennom sesongen, som «vulkanene på Island». Det er en dårlig skjult hemmelighet at Bodø/Glimt blir seriemester denne sesongen. I teorien kan de ryke på en kjempesmell og miste gullet på målstreken, men om de gulkledde fra Bodø tar poeng i kveld så er all tvil feid til side – da vil gullet sendes til Bodø.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

VIF brøt en vond rekke i oppgjøret mot Strømsgodset: – I dag spiller vi som et «fotballag»

MARIENLYST: (SPORTEN) (STRØMSGODSET – VÅLERENGA 0-2) Vålerenga slo voldsomt tilbake etter forrige hjemmekamp og henger med topplagene i Eliteserien, bak suveren Bodø/Glimt. – Det var ekstremt deilig å slå tilbake etter den skuffende hjemmekampen mot Kristiansund forrige helg. Vi jobber som et fotballag og det får vi betalt for i dagens kamp, sier Henrik Bjørdal til Sporten.com. Det ble en fartsfylt oppgjør på Marienlyst stadion. Når Strømsgodset tok i mot Vålerenga på eget gress. Kampen var bare ett kvarter gammel, når Henrik Bjørdal sendte bortelaget i ledelsen.

Før kampen Strømsgodset – Vålerenga: – Tror det blir en jevnspilt og intens kamp

MARIENLYST: (SPORTEN): Vi går mot slutten av årets Eliteserien, som på mange måter har vært en annerledes sesong. Det gjenstår kun åtte runder av årets Eliteserie og vi er for alvor inne i den perioden hvor hvert eneste poeng er viktig, både i topp og bunn av tabellen. I kveld møtes to lag som begge har mer enn nok å kjempe for, Vålerenga jakter medalje, mens Strømsgodset sårt trenger en seier for å holde nedrykksstriden på armlengdes avstand. Les: Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool Strømsgodset har hatt et godt tak på Vålerenga på Marienlyst.

U21-landslagets kamp ble avlyst grunnet smitte

Tirsdagens EM-kvalifiseringskamp i fotball mellom Norges og Hviterusslands U21-lag i Drammen må utsettes på grunn av koronasmitte hos bortelaget.Det bekrefter Norges Fotballforbund i en pressemelding.Bakgrunnen for utsettelsen er at en hviterussisk spiller har testet positivt på korona.EM-kvalifiseringskampen skulle etter planen vært spilt på Marienlyst stadion i Drammen tirsdag kveld.– Det hviterussiske laget ble i henhold til protokoll testet ved ankomst Norge.

Hederlig forsøk av de norske U21-landslaget

Portugal åpnet best og tok ledelsen 2-0 før Norge kjempet seg tilbake i kampen, men det endte med et 4-1 tap for unguttene. Hjemmelaget startet kampen best i Portugal og tok ledelsen etter seks minutter. Etter et drøyt kvarter økte portugiserne til 2-0 da Pedro Neto ble tomålscorer. Norge løftet seg etter den tøffe starten og kjempet seg inn igjen i kampen. -Det er en tøff start på kampen. Vi blir straffa på dette nivået når vi møter så gode spillere. De straffer oss veldig hardt i starten og vi ser vi må være på stasjonen når toget går, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud.

Målløst og sjansefattig mellom Strømsgodset og Sarpsborg

Det skjedde ikke stort på Marienlyst da Sarpsborg tok turen til Drammen. Oppgjøret endte 0-0.

Målløst og sjansefattig mellom Strømsgodset og Sarpsborg

Det skjedde ikke stort på Marienlyst da Sarpsborg tok turen til Drammen.

Målløst og sjansefattig mellom Strømsgodset og Sarpsborg

Det skjedde ikke stort på Marienlyst da Sarpsborg tok turen til Drammen.

Målløst mellom Godset og Sarpsborg

Det skjedde ikke stort på Marienlyst da Sarpsborg tok turen til Drammen. Oppgjøret endte 0-0. Sarpsborg er fortsatt nummer åtte, mens det ene poenget til Godset (12.-plass) gjør at de nå er forbi Haugesund (13) med en kamp mer spilt. Likevel er det uhyre jevnt. Fra 7.-plass (Viking) til 13.-plass (Haugesund) skiller det bare tre poeng.

Hareide berget poeng i hans re-debut som RBK-trener

Marienlyst/Drammen (Sporten) (Strømsgodset – Rosenborg 3-3) Rosenborg slo voldsomt tilbake, etter å havnet under tre ganger mot Strømsgodset. Rosenborg så ut til å gå på en 3-1 tap i bortekampen mot Strømsgodset. Den hjemvendte sønnen Per Ciljan Skjeldbred bestemte seg for at slik skulle det ikke bli. Den tidligere Hertha Berlin-proffen for å score sitt første mål tilbake i RBK-drakta, da det kun var seks minutter av kampen.. Like etter styrte Dino Islamovic inn Carlo Holses innlegg, og 3-3 var et faktum.Hjemmelaget åpnet friskt og to mål før kvarteret spilt.