Nyheter om Manchester United


Solskjær peker på døra for fire store Manchester United stjerner

Andrea Perreira, Phil Jones og Juan Mata er allerede ute i kulda hos Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær så det er ikke de fire vi tenker på når vi skriver at fire store stjerner trolig forlater klubben i sommer. Det er selvsagt for å frigjøre penger salgene skal gjennomføres, men, sjefene på Old Trafford ville vente til fremtiden til Edinson Cavani ble avklart, det han bestemte seg for ville ha konsekvens for minst en av de på salgslista.

Real Madrid kan hente tilbake gammel mester

Etter alle solemerker forlater Real Madrid manager Zinedine Zidane sin post et år før tiden, det står ikke på rykter om hvem som kommer til å overta kongens klubb i sommer. Den tidligere storspilleren Raúl, for tiden leder for klubbens akademi, har blitt nevnt, men han har trolig ikke nok erfaring enda. Det snakkes også om tidligere Juventus manager Massimiliano Allegri, men i det siste snakkes det høyere om en retur til den gamle dame som erstatter for Andrea Pirlo.

Manchester United kan plukke en av verdens råeste midtstoppere på salg

Kalidou Koulibaly regnes som en av midtstopperne på aller øverste hylle. Den senegalesiske landslagsspilleren har blitt linket til Liverpool de siste sesongen, men med Napoli-eierens totalt urealistiske forventninger til overgangssum ble det aldri noen exit på midtstopperen. Denne sommeren er situasjonen en helt annen. Viruskaoset har tvunget Napoli-eieren til å stikke finger´n i jorda, Koulibaly runder snart 30 og interessen fra Liverpool har kjølnet.

Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez

Rafael Benitez har rykket opp som en av kandidatene til Tottenham-jobben. Runder hos Liverpool, Real Madrid, Chelsea (vikar) og Newcastle bør gjøre franskmannen til en populær manager hos Spurs-supporterne. Neppe, sier den tidligere engelske landslagsspilleren Danny Mills. Mills ser på Benitez som en manager fra øverste hylle, men tviler på at spanjolen kommer til å tilføre mye nytt etter José Mourinho. Les: Sverige mister løven Zlatan Vi digger Benitez, men ble nysgjerrig på analysen til Mills. -Spurs-supportere har klaget på style of play. Er Rafas stil spennende?

Sverige mister løven Zlatan

Vi hadde såvidt publisert artikkelen med «Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM». Noen timer senere kom bekreftelsen fra den svenske landslagstreneren på at: Det gjør han ikke. Hinkende av banen i 3-0 kampen mot Juventus så Zlatan rimelig betenkt ut. Han kjente nok hvor det bar hen. Les: Manchester United har sin første signering Idag har Zlatan meddelat Janne Andersson att hans skada stoppar honom från att medverka i EM i sommar. Krya på dig Zlatan, vi hoppas att få se dig på fotbollsplanen snart igen!

Ikke en kjeft i Skottland har tatt Steven Gerrard og Rangers

Seriemesterskapet var sikret for en god stund siden, men Rangers-spillerne vet at for Steven Gerrard er den ene kampen like viktig som den andre når du trer på deg klubbdrakta. Dermed stanset ikke Rangers-spillerne før det sto 4-0 mot Aberdeen på lørdag. Siste runde var unnagjort, og Rangers-supporterne kunne gå ballistic i sofaen. 32 seire, seks uavgjort og null (!!!) tap. Les: Manchester United har sin første signering Når det bare er ett år siden Celtic tok seriegullet, er dette en ektrem prestasjon.

Gerd Müller er ikke lenger Bundesligas største

Robert Lewandowski har gjennom siste del av sesongen jaktet en umulig rekord som ble satt av ikonet Gerd Müller på 1970-tallet. Karl-Heinz Rummenigge ga denne helgen klar beskjed om at exit-ryktene for Nr. 9 var grunnløse. Alt annet ville ha vært galskap, kom det fra Bayern-direktøren. Og på lørdag scoret Lewandowski seg opp på siden av Gerd Müller. Bundesliga-mål nr. 40 denne sesongen kom mot Freiburg (2-2). Les: Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM Med én runde igjen av serien er det nesten utenkelig at Lewandowski ikke passerer Müller. Nr.

Pep Guardiola kaster seg inn kampen om 18-åring Bruno Fernandes tipset om

Bruno Fernandes som virkelig har tatt av etter overgangen til Old Trafford har fortalt Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær om et talent de for all del ikke må gå glipp av. Nuno Mendes er en av de unge svært lovende på Sporting CP, Bruno Fernandes sin gamle klubb. Nå har Manchester City hostet opp et gigantisk bud på 18-åringen og vil med det trolig klare å hente Mendes til den blå delen av Manchester, i hvert fall hvis vi skal tro Daily Mail. 53 millioner pund skal være budt og akseptert av Sporting, nå gjenstår det bare de personlige betingelsene.

Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM

Forrige søndag gikk AC Milan-spillerne av gressmatta i Torino etter en nådeløs 3-0 seier over Juventus. Det er disse øyeblikkene Zlatan lever for, men ble snytt for muligheten til å veksle noen trøstende ord med Ronaldo da han tidligere hadde forlatt banen med skade. Med AC Milan i kamp om 2., 3., 4. eller 5. plass er timingen elendig (som det pleier å være med skader). Zlatan er defintivt spilleren som kan lede medspillerne helt inn.

Manchester United har sin første signering

Nå er det fortsatt en god del uker til overgangsvinduet åpner i Premier League, men med utsiktene til å hente inn en gammel kjenning på free transfer, akter ikke United å vente. Sergio Romero forlater Old Trafford etter noen gode år og ett kaotisk siste år, som endte med at argentineren har vært del av United-treningen men ikke i kampdrakt. Også 3. keeper Lee Grant står uten kontrakt til sommeren. Les: RB Leizpig har sluppet Ibrahima Konaté Det er derfor en solid keeper-kapabal som skal gå opp i sommer, når fremtiden til David de Gea også skal avgjøres.

Jorge Mendes måtte ut og strupe Ronaldo-rykte

Cristiano Ronaldo er og blir Sporting Lisboas største sønn. Det var her det hele startet i 2002, det var de som ga verden CR7. Så da mamma Ronaldo fortalte at hun jobbet med sønnen om en retur til Sporting, tok det av hos supporterne. Ryktene har gått i en stadig strøm om en Juventus-exit, der Manchester United og Real Madrid naturlig nok er linket til Ronaldo. Denne uken kom også ryktet om at Sporting Lisboa kunne være en destinasjon for portugiseren.

Uniteds store problem

Manchester United er ligaens verste lag på defensive cornere. Det bekymrer Ole Gunnar Solskjær.

Steve Bruce lykkes etter 19 år!

Vi tror Klopp, Guardiola, Tuchel, Solskjær og Brendan Rodgers tar imot priser for egen innsats med et høflig smil og et skuldertrekk. Her er det tre poeng og titler som teller. For Steve Bruce blir dette et helt annet ball game. Da han i perioden 1987-96 sørget for å skremme motstandere som prøvde å tråkle seg gjennom midtforsvaret til Manchester United, var det tre poeng og titler som gjaldt. Som manager har Bruce måttet innse at han får glede seg over det som kommer.

Berge kan miste ligainnspurten

Sander Berge har pådratt seg en liten muskelskade og kan være ferdigspilt for sesongen. Sheffield United har tre kamper igjen i sitt Premier League-farvel. Berge var nylig tilbake etter et langt avbrekk. Midtbanespilleren fikk en hamstringskade i åpningsminuttene mot Manchester United 17. desember. Sheffield United-manager Paul Heckingbottom understreker at den nye skaden ikke har noe med den forrige å gjøre. – Sander fikk en liten skade i sist kamp. Vi skal undersøke den nærmere, men vi kommer ikke til å ta noen sjanser, sa Heckingbottom ifølge Yorkshire Post under fredagens pressekonferanse.

Bruno Fernandes allerede større en Frank Lampard

Vi vet tomater kastes i strie strømmer mot oss fra London, men i en enkeltstående sesong har den fortsatt rimelig ferske Premier League-spilleren hos United passert Big Frank. Fernandes fikk sikkert ikke med det da han måtte gå av gressmatta på Old Trafford med 3-2 tap mot erkerivalen Liverpool, men scoringen i det 10 minutt (godt assistert av Nat Phillips) sendte portugiseren opp i totalt 28 mål denne sesongen. Les: Åpner opp for at United kan bruke Jesse Lingard i byttehandel Rekorden for flest scoringer for en midtbanespiller i samme sesong var Frank Lampards med sine 27. Nå se

Klopp om Mané-situasjonen: – Vi vil løse det

Sadio Mané ville ikke ta Liverpool-manager Jürgen Klopp i hånden etter seieren borte mot Manchester United, men tyskeren er klar på at han ikke vil gjøre noe større ut av det.
Les mer om:

Buffon fikk telefon fra regjerende seriemestere

Denne uken gikk Buffon ut for andre gang i karrieren og informerte Juve-supporterne om at nok var nok. 43-åringen har likevel ingen planer om å gi seg.

Football-London vet nesten sikkert hvilken klubb Sander Berge velger

Da det ble klart at Sheffield United rykker ned, krysset vi fingrene for at Sander Berge ikke trenger å bli med gjennom kjellerdøra til Championship. Vi trengte ikke å bekymre oss. Vi digger Sheffield, men 23-åringen er ferdig med spill utenfor øverste divisjon.

Åpner opp for at United kan bruke Jesse Lingard i byttehandel

På torsdag lekte Jadon Sancho og Haaland seg med Dayot Upamecano og RB Leipzig-forsvaret. Til sommeren kan begge to være borte fra Dortmund. Skjer dette, er det store spørsmålet om hvordan Marco Rose skal fylle disse to kraterne. Dortmund er selv overbevist om at Haaland blir til utkjøpsklausulen blir aktiv neste sommer, mens klubben har innsett at Jadon Sancho forsvinner etter lang (nok) og tro tjeneste.

To Premier League giganter i basketak om supertalent

Det er ikke noe vits i å vente med å lære seg navnet Abdallah Sima. – Den senegalesiske spissen som bare er 19 år gammel har fått en samlet fotballpresse i Tsjekkia til å finne frem de aller største superlativene. Abdallah Sima har et rykk som sammenlignes med en jaguar på jakt og et blikk som en falk i stup. Hyllesten som har blitt spisstalentet til del i sin første sesong på senior nivå for Slavia Praha har vekket interessen utenfor Tsjekkias grenser og etter han imponerte stort i Europaligaen startet basketaket storklubber imellom.

Liverpool dundrer på mot Champions League

Andpusten? Det er fornavnet for oss som satt og delvis sto i sofaen. Alt sto på spill for Liverpool, Manchester United skulle komme seg levende gjennom et kampprogram med fire kamper på åtte dager. Solskjær hadde for to dager siden «ofret» Leicester-kampen med å sette innpå «reservelaget».

Raseri etter kaos

Ole Gunnar Solskjær og spillerne kom til Old Trafford seks timer før kampen. Nytt kaos utenfor stadion. - Dette er ødeleggende bilder for Manchester United som varemerke, sier Sky Sports-ekspert Gary Neville.

Mané nektet å hilse på Klopp etter livsviktig seier

(Manchester United – Liverpool 2–4) Sadio Mané ga sin egen manager en kald skulder etter den store triumfen mot rivalene fra Manchester United.

Dette bekymrer Solskjær

Manchester United får skarp kritikk etter tapet for erkerival Liverpool. Ole Gunnar Solskjær (48) har funnet en svakhet som gjør ham urolig.

Smell for Solskjærs United i prestisjeduellen: – De fortjente å vinne

Manchester United åpnet strålende, men Liverpool snudde 0-1 til en kruttsterk 4-2-seier i torsdagens storkamp i Premier League. Roberto Firmino scoret to mål.