Nyheter om Manchester United


Sa nei takk til Newcastle: «Venter på telefon fra Manchester United»

Den italienske meget suksessrike manageren Antonio Conte trives egentlig ikke i England, noe han passet på å fortelle i de to årene han ledet Chelsea. – Likevel etter å ha vunnet Serie A med Inter Milan skal lysten til å lede en av de store i England ha våknet hos han. Newcastle som har hentet inn saudi-arabiske penger skal ha vært på telefonen til Antonio Conte, men fått et nei på deres forespørsel om å overta managerstolen etter Steve Bruce.

Kieran Trippier hamrer på Old Trafford-porten

I sommer var den engelske landslagsspilleren så sterkt linket til Manchester United at engelsk presse nesten tok overgangen for gitt. Solskjær ville ha inn høyrebacken som skulle gi Wan-Bissaka skikkelig konkurranse, men forhandlerne hos United undervurderte Atleticos standhaftighet. Ifølge Sport1 avviste Atletico et bud på 21 millioner pund fra United, og i midten av august kom meldinger om at Premier League-klubben hadde «avsluttet interessen» for 31-åringen.

Carragher har null tro på Solskjær: – United trenger en bedre manager

Ole Gunnar Solskjærs anseelse blant Englands ekspertkorps stuper. Manchester United vinner ikke de store titlene under hans ledelse, fastslår Jamie Carragher.

Solskjærs Ronaldo-problem: – Stilbrudd

Cristiano Ronaldo gikk rett mot garderoben etter sin tredje målløse ligakamp på rad. The Athletic-journalist Oliver Kay mener Manchester United ikke nødvendigvis er bedre etter portugiserens inntreden.

The Chronicle: «Ralf Rangnick har begynt å lage skisse på visjonen for Newcastle»

Det var halvt forventet at Steve Bruce forlot managerposten før Tottenham-kampen. Den tidligere United-kjempen ble, og ledet «verdens rikeste klubb» til et 2-3 tap på St. James´ Park. Dermed står Newcastle fortsatt med tre fattige poeng på 8 kamper og med stø kurs mot nedrykk. Noe de nye eierne ikke kan, eller vil akseptere. Så hva skjer? Antonio Conte er linket til klubben, Frank Lampard og Steven Gerrard det samme. Spørsmålet er om manager-skiftet kommer før eller etter ansettelsen av en sportsdirektør. The Chronicle har funnet en solid kandidat til jobben som leder.

Spillerne og formasjonen som gir Manchester United seier mot Liverpool

Etter nok et skuffende resultat for United i Premier League, har Manchester Evening News fått nok. Endringer må gjøres ute på gressmatta, og lokalavisen har oppskriften for Solskjær. Manchester Evening News er avisen som følger alt som følges kan om United, alt fra overgangsrykter til hvilke spillere som kjører inn porten til Carrington for dagens trening.

«Viser ingen tegn til fremgang»

Hvor logisk er det at Manchester United skal vinne Premier League med en trener hentet rett fra Eliteserien?

Det er bare en klubb som er aktuell for Robert Lewandowski

Den polske superstjernen og målmaskin ekstraordinær Robert Lewandowski er et sikkert kort for Bayern München, så også i gårsdagens overkjøring av Leverkusen. – Det har alltid versert rykter om overgang til mer «sexy klubber» og i år enda mer enn før, men som vanlig ble han værende i den tyske storklubben. Manchester City var definitivt på ballen og når de ikke snakket om Tottenham goalgetter Harry Kane var det Robert Lewandowski.

Tøff kamp for Ronny Johnsen på Fredrikstad Stadion

(FFK2-Eik Tønsberg 2-2) Ronny Johnsen (52) vant under sin karrière «The Treble» med Manchester United. Mandag fikk den tidligere fotballstjernen en tøff kamp på trenerbenken , da han gjestet Fredrikstad Stadion med sitt opprykksjagende Eik Tønsberg.

Drømmer om Manchester United, dropper Chelsea og Real Madrid

Den franske forsvarsspilleren Jules Koundé tok i år steget opp fra U21 landslaget til å få en plass blant landslagssjef Didier Deschamps utvalgte. 22 åringen som har spilt for Sevilla siden 2019 har «lært» å spille hos Bordeaux en klubb som landslagssjefen også har spilt for. I sommer var Chelsea svært ivrig etter å få til en overgang, og de er det fortsatt, men av en grunn som først kommer frem i lyset nå ble overgangen ikke noe av. Jules Koundé sin store drøm er nemlig å en vakker dag spille på Old Trafford.

«Ronaldo fortjener å vinne Ballon d´Or mer enn noen gang tidligere»

På lørdag mot Leicester trengte Manchester United virkelig en Ronaldo som i sluttminuttene avgjorde kampen. CR7 tok aldri denne rollen, og overlot jobben til Jamie Vardy hos de blå, som banket inn 3-2 scoringen minuttet etter at Rashford hadde utlignet for United. Nå vet vi ikke hva agent Jorge Mendes mente om lørdagens kamp, men at klienten hans fortjener sin sjette Ballon d´Or for 2021, det er Mendes ikke i tvil om. Les: «Vi ga ham en mulighet til å vise seg frem på banen.

Nå er det plutselig to klubber som er villig til å betale Haaland 400 millioner i årslønn

Vi vet fra før av at en rekke klubber virkelig ønsker seg Erling Braut Haaland som er dyr foran som ikke gjør annet enn å banke inn mål etter mål. – Vi vet allerede at Real Madrid, Barcelona, Manchester United og til dels Manchester City har falt fra på grunn av et enormt lønnskrav fra Team Haaland. Frem til Newcastle fikk inn verdens rikeste diktatorer på eiersiden var Paris Saint-Germain den eneste klubben som var villig og med tilstrekkelige økonomiske muskler til å etterkomme kravet til Erling Braut Haaland sin agent Mino Raiola.

Paul Pogba skryter av sin erstatter

I går gikk Manchester United på et forsmedelig 4 – 2 tap mot Leicester på King Power med både Cristiano Ronaldo og Paul Pogba blant de første elleve. – Den franske superstjernen var som resten av United ikke spesielt imponerende, det virket som om han hadde tankene andre steder. Manchester United har funnet en perfekt erstatter for Paul Pogba som så langt ikke har signert på en forlengelse på sin avtale som går ut til sommeren.

«Jeg har en følelsesmessig tilknytning til Newcastle på grunn av Sir Bobby Robson»

Roma under Jose Mourinho sin ledelse kjemper om topp fire og Champions League kvalifisering. – På pressemøte før dagens kamp mot Juventus på fikk manager som har sittet i sjefsstolen for Chelsea, Manchester United og Tottenham spørsmål om den presumptivt ledige jobben i Newcastle.

Forsvarer Solskjær: – Altfor mye negativitet

MOLDE (VG) Mens Molde lekte seg til tabelltopp hjemme mot Tromsø, gikk Manchester United på et sviende nederlag mot Leicester. Solskjærs tidligere assistent, Molde-trener Erling Moe, mener Solskjær fortjener mer skryt.

Tror Solskjær sitter trygt: – Veldig overraskende hvis han må gå før sesongslutt

Ole Gunnar Solskjær (48) er under press i Manchester United foran seks svært viktige uker.

- Ingenting fungerer

Manchester United har tapt fire av de siste sju kampene. Da sitter kritikken løst.
Les mer om:

Leicester ga de røde en skikkelig blålørdag

Manchester United kom til King Power Stadium uten bortetap på 29 kamper. Mason Greenwood dundret til bak en sjanseløs Kasper Schmeichel etter tyve minutter, og Solskjær var på vei mot nok et sterkt borteresultat. De ti siste minuttene i kampen ødela festen for de røde. Harry Maguire rakk tilbake fra skadeavbrekk til lørdagens kamp i London, men kunne ikke hindre Leicester fra seier. Utligningen til hjemmlaget kom i tillegg etter en gratismulighet skapt av en sovende Maguire på utspill fra David de Gea.

Solskjær slaktes: – Ser ikke hva han vil med dette laget

(Leicester City – Manchester United 4–2) Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United overøses med kritikk etter nok en gedigen nedtur.

Solskjær slaktes: – Ser ikke hva han vil med dette laget

(Leicester City – Manchester United 4–2) Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United overøses med kritikk etter nok en gedigen nedtur.

Manchester United tapte kaoskamp - rekordrekke brutt

(Leicester City – Manchester United 4–2) Marcus Rashford så ut til å redde ett poeng for Manchester United, men Jamie Vardy svarte umiddelbart og sørget for at presset øker på Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United tapte kaoskamp – rekordrekke brutt

Mannen i 70-årene snakket med «bankansatt» i to timer. Dagen etter var 3,5 millioner kroner borte.

Manchester United tapte kaoskamp – rekordrekke brutt

(Leicester City – Manchester United 4–2) Marcus Rashford så ut til å redde ett poeng for Manchester United, men Jamie Vardy svarte umiddelbart og sørget for at presset øker på Ole Gunnar Solskjær.

Smell for Solskjær

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær gikk sitt første bortetap i Premier League på 29 kamper etter å ha tapt 2-4 for Leicester lørdag.

Bruker Karim Benzema for å friste Paul Pogba

Legger du alle «Paul Pogba forlater snart Old Trafford» artikler etter hverandre kommer du helt sikkert noen runder rundt ekvator, men nå er spørsmålet oppe igjen. – Den franske superstjernens griske agent Mino Raiola har helt siden returen til Manchester United i i 2016 jobbet intenst med å gjøre det mest mulig ubehagelig for alle på Old Trafford. Mino Raiola presser på for en overgang og det er bare en av trener å overbevise, Paul Pogba. – Etter at Real Madrid stjerne Karim Benzema fikk lagt kontroversene med det franske landslaget bak seg er det mye enklere å benytte han som argument.