Nyheter om Manchester United


Vålerenga sender keeper Kristoffer Klaesson helt til toppen av fotballverden

20 år gamle Kristoffer Klaesson er et stort keepertalent som i mars 2021 ble han tatt ut i sin første landslagstropp for Norge i kampene mot Gibraltar, Tyrkia og Montenegro. – Klaesson er den definitive førstekeeperen for Vålerenga, han har stått samtlige seriekamper denne sesongen. Det blir tøffere kamp om plassen naturlig nok i Leeds, de har Illan Meslier, som sto 35 av 38 Premier League-kampene forrige sesong som sin førstekeeper.

Di´Shon Bernard skal med videre hos Manchester United

Han har jobbet seg opp gjennom akademiet siden 2017. Fire år senere står 20-åringen notert med 1 kamp (Europaligaen) for de store gutta. På tide for United å kutte midtstopperen løs med Varane i hus? Nope. Bernard har noe som har trigget United-supportere, der det endelige gjennombrddet hos Solskjær ventes på. Nå har United med Varane-kjøpet sørget for at det blir mindre plass for 20-åringen, men planen opprettholdes. Les: Det haster for Barcelona På fredag kom bekreftelsen fra United om at Bernard skal med videre, i første omgang til 2024.

Solskjærs United avlyser treningskamp etter coronasmitte

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United avlyser lørdagens treningskamp mot Preston på grunn av flere smittetilfeller i klubben.
Les mer om:

Positive koronatester i United

Manchester United avlyser treningskamp mot Preston North End etter at flere spillere skal ha testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter Preston på sine nettsider. De avventer nå svar på PCR-tester for å bekrefte tilfellene. United sier at de regner med at resten av sesongoppkjøringen kan gå som normalt. Deres neste kamp er mot Everton om ni dager. – Vi beklager forstyrrelsen for Preston og skuffelsen til våre fans, skriver United.

Mulig koronautbrudd hos United

Manchester United skriver på sin hjemmeside at flere i førstelagstroppen skal ha testet positivt for koronaviruset. Spillerne er nå isolert i påvente av nye tester.
Les mer om:

Thorisdottir og Bøe Risa får ny trener i Manchester United

– Å, NRK! De må tola å få eit blåmerke eller to!

Viking bekrefter utenlandsk Bell-interesse

Thorisdottir og Bøe Risa får ny trener i Manchester United

Brentford forlot Old Trafford med uavgjort, scoring av League One-spiller og bakoversveis etter Pereiras volley

Det var fortsatt litt tidlig for Kristoffer Ajer å kastes inn på kamparenaen, men nykommer Frank Onyeka fikk den siste halvtimen av den overraskende underholdende treningskampen mellom Solskjær og Frank. United ga Brentford lightversjonen av en forsmak på hva de kan vente seg i Premier League om to ukers tid, men med 2-2 og en skikkelig lekkerbisk av en scoring av Shandon Baptiste, lover det godt.

Brentford heldt United til 2-2

Nyopprykka Brentford utlikna to gonger og greidde 2-2 i treningskampen mot Manchester United på Old Trafford. Andreas Pereira og Anthony Elanga scora for United, Shandon Baptiste og Bryan Mbeumo for Brentford. Kristoffer Ajer var ikkje i Brentfords tropp, og han må derfor vente på sin debut for London-klubben etter overgangen frå Celtic.
Les mer om:

Pereira med klassemål da United tok imot Brentford

Flust av drømmemål da Manchester United møtte nyopprykkede Brentford.
Les mer om:

– Det vil være forventninger om å vinne tittelen

Kasper Wikestad tror sommerens to gigantsigneringer vil gjøre Manchester United til tittelkandidater.
Les mer om:

Landslagskeeper vender hjem

Aurora Mikalsen (25) vender tilbake til Toppserien, og rettere bestemt Sandviken Toppfotball denne gangen. Keeperen har de siste årene spilt i Tottenham i England, og var også et kort opphold i Manchester United før det. Sist Mikalsen spilte i Norge, var det for Kolbotn. Hun har signert en kontrakt med bergensklubben som strekker seg ut 2022.

- Kan bli feil kontekst

Ole Gunnar Solskjær har hentet ny forsvarsgeneral til Manchester United.

Ekspertene hyller Solskjærs kjøpefest – sammenlignes med Klopp

Manchester United har forsynt seg grovt i sommerens overgangsvindu. Ekspertene mener listen nå er hevet for Ole Gunnar Solskjær: Han må vinne titler.

Hva nå Eric Bailly?

Denne sommeren ser ut til å bli svært bra for Manchester United på overgangsmarkedet. – I dag en stor nyhet. Raphael Varane er på vei til Old Trafford. Det er liten tvil om at det kommer til å bli en meget viktig spiller denne høsten for manager Ole Gunnar Solskjær og dermed også en som vil sørge for mer benkesliting for Eric Bailly. Allerede før den endelige bekreftelsen kunne ESPN melde om at Eric Bailly var bekymret for fremtiden. – Kampen om stopperplassen var hard i vår og den blir nå enda hardere. – Han har nå bedt om et møte for å finne ut hvor han står.

Real Madrid øser ut med kjærlighet til Raphael Varane etter exit

Da kom United med bekreftelsen på tirsdag kveld om at Reals supermann er på vei inn i telefonkiosken (hvis du ikke vet hva det er, spør noen voksne) utenfor Old Trafford for å skifte. Hos Real Madrid var det ingen bitterhet å spore. Skulle egentlig bare mangle.

Manchester United bekrefter Raphael Varane-overgang!

Det meste om det som har skjedd og ikke skjedd rundt Raphael Varane er allerde sagt. Dermed overlater vi til Manchester United selv å kommentere. Tirsdag kveld kom Bonsoir, reds:
Les mer om:

Solskjærs stjernekupp: – Kan gjøre United til seriemestere

Kjøpet av stopperen Raphaël Varane er akkurat den typen kupp som skal til for å gjøre Manchester United til seriemestere.
Les mer om:

United bekrefter Varane-enighet

Manchester United bekrefter tirsdag kveld at de er enige med Real Madrid om en overgang for Raphael Varane (28). I en pressemelding skriver Old Trafford-klubben at det nå gjenstår medisinsk test og ferdigstillelse av de personlige betingelsene før avtalen er 100 prosent i boks. Også Real Madrid bekrefter overgangen på sine hjemmesider. Manager Ole Gunnar Solskjær har lenge vært på jakt etter en ny midtstopper, og Varane har vært en av nordmannens foretrekkende signeringer.

Smart! Granovskaia tar innersvingen på Tottenham etter «hemmelige» samtaler

Chelsea eier Roman Abramovitsj skaffet seg for noen år siden det som er en av fotballens aller dyktigste sjefer, Marina Granovskaia, etter han av økonomiske årsaker flyttet til Israel har helles handlingsrom og dermed også makt blitt betydelig større. Nå har hun gjennom hemmelige samtaler, bruk av sin manager Thomas Tuchel og superhelt N’Golo Kanté klart å overbevise 22 år gamle Jules Kounde om at en overgang til Chelsea er det beste. Den franske unggutten er forholdsvis fersk på det franske landslaget, han ser opp til N’Golo Kanté som med rette er en levende legende.

Bekrefter Varane-enighet

Både Manchester United og Real Madrid bekrefter enighet om overgangen til Raphaël Varane. Kun den medisinske testen gjenstår før franskmannen får Ole Gunnar Solskjær til sjef.

Manchester United enig med Real Madrid om Varane-overgang

Manchester United er kommet til enighet med den spanske storklubben om en overgang for Raphaël Varane (28). Dermed ser det ut til at han blir Ole Gunnar Solskjærs tredje signering denne sommeren.

Landslagsprofilen har vært United-fan hele livet – nå har hun signert for Arsenal

Frida Maanum (22) er klar for den engelske toppklubben Arsenal etter å ha herjet i den svenske ligaen lenge. Men for en som har heiet på Manchester United hele livet, føles det litt merkelig å skulle spille for rivalen.

Victor Lindelöf risikerer å ende opp med å konkurrere med 2 nye midtstoppere

Vi syntes litt synd på Victor Lindelöf. Selv om svensken har reist seg siden den haltende start i United-drakten, har midtstopperen aldri skapt den helt store WOW-stemningen hos supporterne. Med Raphael Varane som ny makker til Maguire, blir det trangere om spilletiden for svensken. Men ifølge Manchester Evening News stanser det ikke med Varane. Lokalavisa hevder Uniteds prioritering de siste fem ukene av overgangsvinduet etter at Varane er i hus, er ny midtbanespiller.

«Ta på hatten din for å bekrefte Varane»

Bekreftelser på overganger kan komme i mange former, Jadon Sancho, som nettopp har signert selv med Manchester United har «bekreftet» på en Instagram Live-video at Rapahel Varane blir den neste store Old Trafford signeringen. Manchester United fans er nå overbevist om at den franske Real Madrid stjernen er på vei til Old Trafford.