Nyheter om Manchester City


Pep Guardiola kaster seg inn kampen om 18-åring Bruno Fernandes tipset om

Bruno Fernandes som virkelig har tatt av etter overgangen til Old Trafford har fortalt Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær om et talent de for all del ikke må gå glipp av. Nuno Mendes er en av de unge svært lovende på Sporting CP, Bruno Fernandes sin gamle klubb. Nå har Manchester City hostet opp et gigantisk bud på 18-åringen og vil med det trolig klare å hente Mendes til den blå delen av Manchester, i hvert fall hvis vi skal tro Daily Mail. 53 millioner pund skal være budt og akseptert av Sporting, nå gjenstår det bare de personlige betingelsene.

Scott Carson med historisk Premier League-comeback

Mai 2011 spilte West Bromvich-keeper Scott Carson sin siste Premier League-kamp. Det vil si, etter fredagen ikke lenger den siste. 3645 dager har gått siden 35-åringen spilte i verdens tøffeste liga. Mot Newcastle på fredag var han tilbake mellom stengene – for verdens beste klubb (vi tar City-seieren i CL på forskudd). Les: David Luiz er ferdig med Arsenal -Jeg er helt euforisk over å få sjansen. Det var en mulighet for at jeg kunne ha spilt forrige sesong, men Ederson gikk etter Golden Glove-prisen.

Forrykende kamp av Ferran Torres

Manchester City var allerede Premier League-mestere, Newcastle hadde Premier Leagues beste mangerer i april på sidelinjen. Dette ble en kamp der det virket som begge klubbene spilte som det skulle være deres siste. Gjengen til Steve Bruce var på god vei med å vinne over mesterne, for da klokka viste 62 minutter, ledet Newcastle 3-2 over Premier League-mesterne. Men så våknet Ferran Torres. Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år! Spanjolen hadde scoret før pause, men da Newcastle gikk opp til 3-2 ledelse ved Joseph Willock, tok Torres over showet.

Første PL-kamp på ti år for Carson – hat trick av Torres

(Newcastle – Manchester City 3–4) Tre mål av Ferrán Torres (21) sørget for at Manchester City vant målfesten. Scott Carson (35) reddet straffe i første Premier League-kamp på ti år.

City med nok en borteseier

Ferrán Torres scoret hat trick for Manchester City da ligamesterne tok sin tolvte strake borteseier med 4-3 over Newcastle fredag. 35 år gamle Scott Carson debuterte i Citys mål.

City setter rekorder: – Det handler ikke bare om penger

Manchester City var slett ikke «julestjerner» – men snudde trenden og tar likevel et suverent ligagull. Pep Guardiola (50) får mye av æren for det.
Les mer om:

- Skremmende

Tidligere Manchester United-spiller Roy Keane mener laget er altfor langt bak Manchester City. - Skremmende, sier han.
Les mer om:

Memphis Depay er klar til å signere, men det er en betingelse

En overgang vi har hørt om helt siden Ronald Koeman overtok som manager for Barcelona sist sommer ser nå ut til å materialiseres. – Nederlandske Memphis Depay har bare noen få uker igjen av sin kontrakt med Lyon, en klubb han har trivdes i siden overgangen fra Manchester United i 2017. Fristelsen ble for stor for et bytte da hans landslagssjef Ronald Koeman igjen ble klubbtrener. – Memphis Depay skal ha blitt enige med Barcelona om en avtale, men det er en viktig betingelse.

Flytter Champions League finalen

I det øyeblikket det ble klart at det ble to lag fra England som ble finalemotstandere i Champions League skjønte de fleste finalen i Istanbul stod i fare. Tyrkia har såpass høy grad av corona smitte at landet befinner seg på England sin «røde liste». Champions League-finalen mellom Manchester City og Chelsea flyttes fra Istanbul til Porto. Les: Ut i kulden etter krangel med Zinedine Zidane Det melder UEFA.

Flyttes fra Istanbul til Porto

Finalen i årets Champions League mellom Manchester City og Chelsea flyttes fra Istanbul til Porto, på grunn av coronasituasjonen.

Champions League-finalen flyttes

Champions League-finalen mellom Manchester City og Chelsea flyttes fra Istanbul til Porto.
Les mer om:

Mesterliga-finalen flyttes

Mesterliga-finalen mellom Manchester City og Chelsea flyttes fra Istanbul til Porto, bekrefter Uefa i en pressemelding. Britiske myndigheter besluttet i forrige uke å «rødliste» Tyrkia på grunn av koronasituasjonen i landet. Avgjørelsen gjorde det nesten umulig for engelske fotballsupportere å reise til Istanbul. Finalen skal nå spilles på Estádio do Dragão, og 6000 supportere fra hvert lag slipper inn på arenaen, opplyser Uefa.

Avis: Mesterliga-finalen flyttes

Mesterliga-finalen blir flyttet fra Istanbul til Porto. Det melder blant annet The Times. Grunnen til at den flyttes, er at vertsnasjonen Tyrkia har havnet på rødlisten til Storbritannia. Det rammer naturlig nok både Chelsea og Manchester City, som er årets finalister. Finalen skal spilles 29. mai, og hvert av lagene får mellom 4500 og 6000 supportere på stadion. Wembley skal også ha blitt vurdert som finalearena, men The Times skriver at forslaget ble avvist da britiske myndigheter ikke kunne garantere unntak for UEFA-medlemmer, rettighetshavere og sponsorer.

Smeller igjen døra for Haaland

Ryktene har svirret siden de første scoringene i Dortmund-drakt. Da Haaland aldri sluttet å score, bare økte ryktene om en spektakulær overgang ett år før utkjøpsklausulen kicker inn. Så dro agent Raiola og Alfie på turné. Denne sommeren skulle den råeste handelen presses gjennom. Som agenten så lite musikalsk sa det: En klubb som Real Madrid har ikke råd til ikke å kjøpe Haaland.

Guardiola: – Den vanskeligste tittelen til nå

Tirsdag kveld kunne Manchester City feire seriegull. Pep Guardiola, som tok sin tredje Premier League-tittel med klubben, kaller denne sesongen ekstra spesiell.
Les mer om:

Ekspert-krangel

For tredje gang på fire år tok Pep Guardiola seriegull med Manchester City. - For meg er han den beste manageren jeg har sett i Premier League, sier Robbie Savage. - Uenig, svarer Rio Ferdinand, som rangerer sir Alex Ferguson øverst.

Pep: – Den vanskeligste tittelen

Pep Guardiola tok tirsdag sin tredje Premier League-tittel med Manchester City, og kaller denne sesongen ekstra spesiell. – Dette har vært en sesong som ikke ligner på noen annen. Dette var den vanskeligste, sa Guardiola etter å ha ledet laget til sitt sjuende seriegull. Tittelen ble sikret etter at Ole Gunnar Solskjær og et b-preget Manchester United tapte mot Leicester tirsdag kveld. Neste uke vil koronarestriksjonene lettes på, og det kan gjøre plass til 10.000 fans på plass når City spiller sin siste hjemmekamp mot Everton 23. mai.

Solskjær etter Citys tittel: – Vi må styrke stallen

Ole Gunnar Solskjær er klar på hva som må til for å ta igjen Manchester City.

Krever endring

Ole Gunnar Solskjær (48) kommer med tydelige krav og mener ting må skje for at laget skal kunne tette luka opp til byrival Manchester City neste sesong.

Tre ligatitler på fire år for Manchester City: – Uten tvil det beste laget

Pep Guardiola og Manchester City har virkelig festet et grep om Premier League. De lyseblå har nå vunnet ligaen tre av de siste fire sesongene. Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær roser rivalene.

Solskjær gamblet og tapte - Manchester City seriemester

(Manchester United-Leicester 1–2) De som kan juble mest i Manchester i kveld er de lyseblå: Manchester City er seriemester - igjen.
Les mer om:

Solskjær gamblet og tapte – Manchester City seriemester

Et drøyt år med pandemi preger barn og unge. Slik hjelper du dem tilbake til et mer sosialt samfunn.
Les mer om:

Solskjær gamblet og tapte – Manchester City seriemester

(Manchester United-Leicester 1–2) De som kan juble mest i Manchester i kveld er de lyseblå: Manchester City er seriemester – igjen.
Les mer om:

B-preget Manchester United snublet – nå lyser varsellampene for rivalen

Manchester United gjorde ti bytter før kampen mot Leicester og fikk slite. Det hjalp Manchester City til ligatittelen og satte kjepper i hjulene for Liverpool.

City vant Premier League

Manchester City har vunnet Premier League med tre kamper igjen. Det ble klart tirsdag da byrival Manchester United tapte for Leicester.