Nyheter om Malmø


Mann pågrepet etter å ha angrepet en mann med våpen i Mandal

En mann er pågrepet etter å ha angrepet en annen mann med et våpen på Malmø i Mandal fredag ettermiddag. Sistnevnte er kjørt til sykehus.
Les mer om:

Mann skal ha blitt angrepet med våpen

Politiet er på Malmø i Mandal etter en voldshendelse fredag.

Flere eksplosjoner i Malmø

Én person er sendt til sykehus etter det gikk av tre eksplosjoner i Malmø natt til torsdag. Politiet tror eksplosjonene kan ha noe med hverandre å gjøre.
Les mer om:

Nå kan du se Allsvenskan på norske skjermer

Mens den norske Eliteserien er foreløpig utsatt til mai, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer i Sverige allerede lørdag 10. april. Alle kampene fra Allsvenskan vil i år bli sendt eksklusivt på discovery+ i Norge. Norske Jo Inge Bergets Malmø skal forsvare gullet, men mest oppmerksomhet er knyttet til en sensasjonell signering hos det gamle storlaget IFK Gøteborg. – Det er svært gledelig at vi endelig har fått på plass Allsvenskan på discovery+ også her i Norge. Dette gjør ventetiden til starten på Eliteserien vesentlig kortere. Allerede 10.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Svensk avis: Malmø jakter RBK-spiss

Regjeringens portforbud-nei er det eneste riktige nå
Les mer om:

Chelsea klar med bud på tidligere Nottingham Forrest-spiller

Anel Ahmedhodzic fikk muligheten i England da han ble hentet inn av Nottingham Forrest i 2016. Debut mot Newcastle allerede som 17-åring forteller om en ung midtstopper med et helt spesielt potensiale. Men det ble med den ene kampen i Championship før det bar til svensk fotball. 21-åringen tok tydeligvis det rette valget da han endte hos Malmø i 2019. Etter et kort leieopphold hos danske Hobro, har spilleren fått sitt store gjennombrudd hos Malmø i 2020.

Sporten erfarer: Odd skal være nære avtale med Hammarby-spiller

Skal være på plass i Skien for å bli Odd-spiller ut sesongen. Partene er i dialog om en utlånsavtale for 27-åringen.Etter det Sporten.com erfarer skal Hammarbys Vladimir Rodic være ekstremt nære å signere for ODD-Grenland. Partene skal allerede være i dialog om en utlånsavtale for 27-åringen som spiller for Hammarby i Allsvenskan. Midtbanespilleren som ikke er med i troppen til Hammarby, skal allerede være på plass i Skien, for å sluttføre avtalen som gjør han til Odd-spiller ut sesongen. Det er forventet at det vil bli klart innen kort tid. Overgangsvinduet i Norge stenger natt til tirsdag.

BEKREFTET: RBK har hentet ny spiller

Pa Momodou Konate har skrevet under en kontrakt ut sesongen med Rosenborg. Det opplyser klubben på sin hjemmeside. Klubbene har kommet til enighet om en overgang for Konate. Den svenskfødte venstrebacken skal spille i Rosenborg ut inneværende sesong. – Han er en spennende spiller med offensivt hode og god motor. Vi har har manglet en venstrefot og alternativ på venstrebacken, og Åge (Hareide) kjenner han godt fra tiden i Malmø, sier sportslig leder Micke Dorsin til RBK.no Forsvarsspilleren har tidligere spilt under Åge Hareide i Malmö, før han ble solgt til Serie A-klubben Spal.

Bekreftet: Solbakkens Europaliga-motstander sparker treneren

17. september skal FC København opp mot IFK Göteborg i Europaliga-kvalik. På torsdag ble det klart at det ikke blir Poya Asbaghi som skal overliste Solbakken. På onsdag ble det gjennomført krisemøte i den stolte svenske klubben.

Politiet ruster seg til nye sammenstøt i Malmø

Politiet henter styrker fra hele landet for å stille sterkt om det blir nye opptøyer. – Vi er forberedt.
Les mer om:

Voldsomme opptøyer i Malmø

Rundt 300 personer har samlet seg og det har brutt ut voldsomme opptøyer i den svenske byen Malmø. Opptøyene startet etter en koranbrenning av det høyreekstreme partiet Stram Kurs.
Les mer om:

Åge Hareide snur pila mot norsk fotball

Det ble sunget sanger på kroene om den norske danske landslagstreneren. Historisk dyktig leder av Danmarks stolte drenge, men exit før den verdige avslutningen i EM – som ble flyttet til neste år. Nå kan turen for suksesstreneren gå tilbake til Norge. Ikke overraskende er det Rosenborg som nå skjønner at de må ha inn en trener som har gått noen runder internasjonalt.

Stortalentet skal være svært usikker. Det kan være gode nyheter for RBK

Tim Prica skal være svært usikker på om han vil forlenge kontrakten med Malmø. Det kan vært gode nyheter for Rosenborg.
Les mer om:

Stortalentet skal være svært usikker. Det kan være gode nyheter for RBK

Tim Prica skal være svært usikker på om han vil forlenge kontrakten med Malmø. Det kan vært gode nyheter for Rosenborg.
Les mer om:

RBK snuser på Lerkendal-heltens sønn: – Han hadde trivdes i Trondheim

Far og rådgiver Rade Prica lukker ingen dører med tanke på Tim Prica og RBK. Selv om 18-åringen har mottatt et kontraktsforslag fra Malmø.
Les mer om:

RBK snuser på Lerkendal-heltens sønn: – Han hadde trivdes i Trondheim

Far og rådgiver Rade Prica lukker ingen dører med tanke på Tim Prica og RBK. Selv om 18-åringen har mottatt et kontraktsforslag fra Malmø.
Les mer om:

Sør-Sverige: Forberedt på «stormen»

MALMØ/LUND(VG) De har sett hvor hardt corona har rammet hovedstaden. Nå gjør folk i Skåne seg klare for «stormen».
Les mer om:

Thelin både helt og syndebukk

Isaac Kiese Thelin scoret for begge lag da Malmø tapte 2-1 borte mot Wolfsburg i europaligaens 16-delsfinale torsdag. I andreomgang scoret svenskenes innleide spiss på straffe og sendte de lyseblå i føringen. Men etter en knapp time skulle han selv avslutte Wolfsburgs snuoperasjon. Thelin skulle bare klarere et hjørnespark, men endte i stedet opp som matchvinner, for tyskerne.
Les mer om:

Testes for coronavirus i Sverige

To personer med luftveisplager i Malmø er testet for coronavirus, melder Sydsvenskan. Svarene på prøven ventes mandag.
Les mer om:

Stor spenning og mye drama i håndball-EM 2020

Håndball-EM 2020 er i gang, og suksessen til de norske guttene har sørget for at vi sitter benket foran tv-en før hver kamp. Denne gangen blir mesterskapet avviklet over tre land, nemlig Norge, Sverige og Østerrike. Det er flere ting som er annerledes under dette EM. Nå er det nemlig hele 24 nasjoner som har kvalifisert seg for deltakelse. Norge, Sverige og Danmark var blant disse. Vi skriver var, for Danmark er allerede ute og de neste dagene vil vise hvordan det går med både Norge og Sverige.

Mener EM-statistikken er ubrukelig

MALMØ (NRK): Norges målvakter bryr seg ikke om redningsprosenten de får oppført etter kamp. De mener den ikke stemmer.
Les mer om:

For smart for lagkameratene: – Sliter med å henge med

TRONDHEIM/MALMØ (NRK): «Den klokeste spilleren han har møtt», sier landslagssjefen om Christian O'Sullivan. Derfor er han hjernen bak mye av det Norge gjør på banen.
Les mer om:

Sverige til hovedrunden med Norge

Med svensk 28-26 seier over Polen går de videre til hovedrunden som nummer to i gruppe F, bak Slovenia. Der vil det svenke-laget blant annet møte Norge på hjemmebane i Malmø.
Les mer om:

Bekreftet Micke Dorsin har hentet sin første spiller til Rosenborg

Rosenborg sin første signering med Micke Dorsin som hovedtrener er et varp som trolig ikke ville latt seg gjøre hvis alt var på stell i den svenske klubben Østersund. – Flaks og dyktighet fra organisasjonen på Lerkendal, noe som lover godt for neste sesong.  Rosenborg og Østersund er enige om en overgang for Dino Islamovic. Den svenske spissen skrev mandag ettermiddag under på en 3-årskontrakt. Les: Rosenborg har funnet en meget spennende spiss i Sverige – Rosenborg er en toppklubb i Skandinavia sammen med FCK og Malmø. Klubben har store ambisjoner og ønsker å spille i Europa hvert år.