Nyheter om Møller


Manchester United har lagt inn bud på Kamaldeen Sulemana

Uniteds danske speider Tommy Møller Nielsen kunne for en uke siden ikke si noe om klubben var inne i kampen for å signere Kamaldeen Sulemana, men om potensialet til 19-åringen villle speideren gjerne prate om. -Vi har fulgt ham i lang tid, og vi anser ham som det største talentet i Skandinavia, begynner Nielsen til B.T. Les: David Beckham har klart å friste enda en superstjerne Det største talentet i Skandinavisk fotball. Ikke overraskende har talentfabrikken Ajax vært på FC Nordsjælland-spilleren, men har ifølge Football-Insider mistet pole position til Manchester United.

– Du kan spare ganske mye penger

Rælingen-trioen Alexander Grønlien (37), Leif Møller (55) og Andreas Orfjell (37) har brukt det siste året på å utvikle en egen app som skal hjelpe oss å spise opp maten vi kjøper. I løpet av mai skal appen være klar for lansering.
Les mer om:

Manchester United-speider har funnet det råeste talentet i skandinavisk fotball

Det har gått inflasjon i merkelapper som råeste, største, beste, men denne gangen er vi uskyldige. Ordene kommer fra Manchester Uniteds egen speider. Kamaldeen Sulemana. Dette er 19-åringen som får Uniteds danske scout Tommy Møller Nielsen til å trekke frem de største superlativene. Les: Premier League viser pampene hos Real Madrid og Juventus -Vi har fulgt ham i lang tid, og vi anser ham som det største talentet i Skandinavia, begynner Nielsen til B.T. (foto: sulemana, twitter) Ghaneseren kom fra Right To Dream-akademiet til FC Nordsjælland i begynnelsen av 2020.

NFF innkalt til Qatar-møte med Fifa

De nordiske fotballforbundene er i neste uke innkalt til et møte med Fifa om VM i Qatar. Det er den danske fotballpresidenten Jesper Møller som opplyser dette til nyhetsbyrået Ritzau. Det bekreftes også av fotballpresident Terje Svendsen overfor NTB. – Det er riktig at vi er invitert til et møte med Fifa i neste uke. Som kjent har Danmark, Sverige og Norge skriftlig stilt noen spørsmål til Fifa knyttet til Qatar-VM.

Advokat Andreas spesialiserer seg på boligkonflikter – her er hans beste tips: – Store verdier som står på spill

Andreas Møller hjelper folk som har havnet i boligtvister. Her er hans råd til deg som skal kjøpe bolig.
Les mer om:

– Jeg har ikke opplevd maken på mine 20 år som megler

Denne uken solgte Dag Thomas Svendsen i Møller & Partners en hytte til 1,4 millioner over prisantydning. Salget er slett ikke unikt.
Les mer om:

Lars traff rett i sin spådom om denne bilen: – Kundebredden har likevel overrasket oss

I Kjærlighetsstien gleder Møller Bil Tønsberg seg til å starte utleveringen av Skoda Enyaq nå i april. 180 biler er allerede solgt.
Les mer om:

Er dette Fredrikstad-historiens største navn?

Hans Nielsen Hauge, Roald Amundsen, Stabbur-Nilsen og Katti Anker Møller. Hvilke navn har ikke Fredrikstad å være stolte av! FBs innholdsredaktør Jon Jacobsen setter opp sin liste med ti bautaer gjennom historien.

Spår kjempeetterspørsel etter eiendommer som denne

Flere meglere på Østlandet spår en prisstigning på mellom 10 og 20 prosent for sjøhytter sammenlignet med i fjor. Dag Thomas Svendsen i lokale Møller & Partners melder om stor interesse for de få hyttene som såp langt er kommet på markedet.

Data ethics: One size fits some

By Johann Johannson and Geoffrey van Ijzendoorn-Joshi This is the third and final installment in DAMA Norway’s series on data ethics. All topics touched upon throughout these three articles are derived from DAMA’s DMBoK2, and its chapter on data handling ethics. The aim of this endeavour has been to illuminate some key universal truths regarding how data ethics should be approached. Article number one uncovered the importance of data governance maturity while the second article took a look at dedicated roles for data ethics.

Kutter prisene på Volkswagen ID.3 i Norge

Volkswagen-importør Harald A. Møller har kuttet prisene på ID.3. Prisene er senket over hele modellutvalget, med unntak…
Les mer om:

Da Steinar (73) døde, arvet bestevennen «Møller'n» alt: – Vi fikk et helt spesielt bånd gjennom fotballen

I dag fyller Jon-Arne Christopher Møller (Møller'n) 50 år. Knapt noen i Lillestrøm har en større bekjentskapskrets enn jubilanten. Noen vennskapsbånd ble sterkere enn andre.
Les mer om:

Håkon mener det ikke holder med 120 millioner: - Ikke nok til å fullføre vedtatte planer

Bodø får 120 millioner kroner til å investere i infrastruktur for myke trafikanter de neste fire årene - men ba om det dobbelte. - Vi får ikke det store infrastrukturløftet Bodø trenger, sier Håkon Møller.
Les mer om:

Rekordår for Ine (37): – Jeg var kjemperedd for at kundene ikke skulle tørre å komme da vi åpnet igjen

Ine Møller Anwar og skjønnhetssalongen TM Klinikken økte omsetningen med over en halv million kroner i koronaåret. At bedriften turte å satse på nye ansatte i en utrygg tid, tror hun er noe av suksessoppskriften.
Les mer om:

Her er Norges tropp til VM-kvalifiseringskampene i mars

Landslagssjef Ståle Solbakken presenterte fredag sin tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Gibraltar 24. mars, Tyrkia 27. mars og Montenegro 30. mars. Troppen består av hele 31 spillere. Les: Diskuterer fremtiden med Cristiano Ronaldo Vi har tatt ut en stor tropp. Det er usikkerhet rundt karanteneregler i de ulike landene, og det er usikkerhet rundt om alle spillerne vil være disponible til alle kampene, sier Solbakken. Solbakken avslørte også at Martin Ødegaard blir Norges nye landslagskaptein. Les på Popidol: Jack Snyders Justice League får premiere på HBO Nordic 18.

Norsk bilkjempe gir sine 4000 ansatte gigantbonus

Volkswagen-importør og Nordens største bilkonsern, Møller Mobility Group, gir alle ansatte en halv månedslønn i ekstraordinær bonus.
Les mer om:

Norsk bilkjempe gir sine 4000 ansatte gigantbonus

Volkswagen-importør og Nordens største bilkonsern, Møller Mobility Group, gir alle ansatte en halv månedslønn i ekstraordinær bonus.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Frykter for livet til Lotta og tolv andre valper

Aurora B. Møller og samboeren er redd for at valpen Lotta blir avlivet på grunn av toll-feil. Sammen med åtte andre hundeeiere går de nå til sak mot mannen som solgte dem de franske bulldog-valpene.
Les mer om:

Her får dei tilsette bonus etter korona: – Det seier mykje om bedrifta

Dei tilsette ved Møller bil Haugesund fekk ei god start på helga. I morgontimane fredag fekk dei beskjeden om at alle dei tilsette vil få bonus som følge av fjoråret.
Les mer om:

Dæhli med sitt første mål for Nürnberg – ble matchvinner på overtid

(Karlsruhe - Nürnberg 0–1) Mats Møller Dæhli fortsatte den norske målfesten denne helgen og avgjorde kampen på overtid.
Les mer om:

Møller hvor enn du ser: Dette er utsikten fra Høghuset på Bryne

USA sier ja til å forhandle om atomavtale
Les mer om:

Disse bildene avslører Brann-vingens hemmelighet bak suksessen

– Det er helt klart en styrke for meg at jeg har drevet med flere idretter, konkluderer Filip Møller Delaveris, Branns nye kantspiller.
Les mer om:

Stortingskandidat reagerer på gigafabrikk i Salten: – Det vil sette et stort fotavtrykk

Stortingskandidat Håkon Andreas Møller mener det mangler innsikt på de negative konsekvensene angående dannelse av gigafabrikk i Salten.
Les mer om: