Nyheter om Møller


Vevstogo inviterer til markedsdag til helga

– Nå nærmer det seg et år siden vi kjøpte Vevstogo, forteller Vibeke Møller Isachsen. Markedsdagen blir det første offisielle arrangementet i vår regi.
Les mer om:

«Glattkjøring» på Red Bull Ring

Det ble en hendelsesrik helg for Marcus Påverud og hans danske makker, Jens Reno Møller i GTOpen-mesterskapet på Red Bull Ring i helgen.
Les mer om:

- En vond og vanskelig avgjørelse, mener AKT

AKTs produksjonssjef øst, Njål Are Møller, har ingen lovnader om bedre bussforbindelse mellom Lundekrysset og Amtmannsvingen.
Les mer om:

Nicolai (20) kunne havnet i trøbbel, men fikk livet på rett vei: – Jeg gjorde mye dumt

SKIEN: Nicolai O. Møller (20) vet ikke hvor han hadde vært i dag om det ikke var for valget han tok for fire år siden.
Les mer om:

Dæhli fikk gullklokka

Mats Møller Dæhli fikk gullklokka for 25 landskamper etter innhoppet mot Nederland. Det tok ham nesten åtte år å nå det magiske tallet. – Jeg har hatt en spesiell landslagskarriere. Jeg fikk mange kamper før jeg fylte 20 år, men så kom det opp mange gode unge spillere, og jeg har måttet kjempe meg i posisjon igjen. Jeg er veldig stolt. 25 kamper er utrolig stort, sa han etter treningen på Lillestrøms treningsfelt torsdag. Dæhli debuterte som 18-åring i en av Per-Mathias Høgmos første kamper som landslagssjef og var fast i startoppstillingen i ett år fra mars 2016.

Møller landhandel ble kunstprosjekt

Møller landhandel ble bygget i 1978. Da erstattet den et gammelt landhandleri like ved Nord-Etnedal kirke. Butikken ble nedlagt i 1999.
Les mer om:

Anett fant ingen enebolig av interesse. Nå har hun pusset opp et gammelt pensjonat med 12 soverom

Anett Møller Paulsen (47) er ikke som alenemødre flest. Hun endte opp med å kjøpe et nesten 100 år gammelt pensjonat med 12 soverom. Nå har hun pusset det opp for en drøy million kroner.
Les mer om:

TV 2 viser La Liga

I helgen braker det løs i flere store fotball-ligaer, deriblant spanske La Liga, som i år er en ny rettighet for TV 2. – En fullskala satsing på La Liga er noe vi har ønsket oss lenge, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen, som også har gjort flere nye signeringer på eget lag før sesongstart. Denne høsten kommer TV 2 til å ha historiens beste sportstilbud.

Håkon er kritisk til Glimts planer – slik svarer klubben

Bodø/Glimt satser stort på å fremme bærekraftsmålene. Det mener MDG-politiker Håkon Andreas Møller rimer dårlig med å bygge fotballstadion på Rønvikjordene.
Les mer om:

Håkon var i tvil om han skulle gå på hagefesten – nå har han bestemt seg

Håkon Andreas Møller (MDG) var i tvil om det var riktig av ham å bruke tid på hagefesten til NHO Nordland. På hagefesten skal blant andre statsminister Erna Solberg delta.

Industrivernleder på Norcem: - Dette er årsaken til brannen

PORSGRUNN: Mandag kveld brøyt det ut en kraftig brann på sementfabrikken Norcem i Brevik. Industrivernleder, Geir Møller, vet årsaken til brannen.

To seire på én helg for Marcus Påverud

Det ble seier i begge løpene i ProAm-klassen for Marcus Påverud og makkeren Jens Reno Møller i teamet Honda NSX GT3 i International GT Open Series på Imola-banen denne helgen.
Les mer om:

Bekymret for færre muligheter til å betale kontant – vil ha svar om bussbilletter

Håkon A. Møller vil ha svar fra fylkesråden etter at reisekortet er fjernet som betalingsmiddel på buss.
Les mer om:

– Det skal gode grunner til for ikke å finne en løsning

Plan- og miljøutvalget i Bodø har bedt om en politisk sak om holdeplass for regionbussene ved sykehuset. – Dette er ikke bare en lokal sak, sier Håkon A. Møller (MDG), leder i utvalget.

Hjulmand: – Kan ikke akseptere det

Etter Christian Eriksens hjertekollaps tidligere i EM var Danmark-trener Kasper Hjulmand klar på at laget hans kun hadde to alternativer etter sjokkhendelsen mot Finland: Fullføre kampen samme kveld eller fullføre den dagen etter klokken 12. Hjulmand rettet sterk kritikk mot Uefas press om at danskene måtte fullføre kampen kort tid etter den vonde opplevelsen. Nå hevder Frits Ahlström, tidligere mediedirektør for Uefa og tidligere pressesjef for det danske landslaget, at det også fantes et tredje alternativ, skriver danske TV2. Ifølge Ahlström var alternativ tre å spille ferdig kampen kvelden

Juklerød klar for Genk

Simen Juklerød ble omsider bekreftet klar for den belgiske storklubben Genk mandag. Han kommer gratis fra Royal Antwerpen som bosman-spiller. Overgangen bekreftes på Genks Twitter-konto. Juklerød, som gjorde sakene sine svært bra i Antwerpen etter overgangen fra Vålerenga sommeren 2018, opplevde å bli fryst ut av laget etter at det ble kjent at han kom til å signere for Genk når kontrakten med Antwerpen gikk ut. Nå er venstrebacken endelig klar for å spille i Genk sammen med Kristian Thorstvedt.

Rekordoverskudd for bilforhandler i Haugesund

Møller Bil Haugesund AS gjorde det bedre enn noen gang før i 2020. Overskuddet ble på 26 millioner. De solgte nesten tusen nye biler.
Les mer om:

Pallplass for Påverud

Marcus Påverud tok sin første pallplassering i International GT Open da han og den danske makkeren Jens Reno Møller sikret tredjeplassen i ProAm-klassen og kom inn som nummer seks totalt i det andre av helgens to løp på Spa Francorchamps i Belgia.
Les mer om:

21-åringen har bygget 15 biler – ingen slår denne

I snart to år Per Magne Svardal (21) støpt deler og jobbet minst 1500 timer med den nye løpsbilen som er klar for NM-runde i helga. Nå kan han bli forbilde og ambassadør for Norges største bilimportør, Harald A. Møller.
Les mer om:

Selskap slår seg konkurs: – Når vi ikke har overskudd, kan vi ikke fortsette

Fauskefirmaet Møller Flis AS slår seg konkurs.
Les mer om:

Fauskefirma er konkurs

FAUSKE: Møller Flis AS har valgt å gå til skifteretten for å melde oppbud. De skal nå inn i konkursbehandling. Det skriver Bodø Nu. Daglig l...
Les mer om:

Tiltalt for å ha fanget 47 tonn kongekrabbe for svartsalg: – Jeg tror ikke all den krabben kommer fra meg

Gøran Møller Christiansen, som forsvarer hovedmannen i 40-årene, malte et bilde av en mann som slett ikke var så sentral i kongekrabbeligaen som det politiet vil ha det til.

Bilimportøren Møller bekymret etter bred rødgrønn enighet om «Tesla-avgift»

Senterpartiet tok til ordet for elbilavgift for biler over 600.000 kroner på landsmøte i lørdag.
Les mer om:

Over halvparten på Oslo-bussen er smittet: – Vi må lære av det som har skjedd

Bussjefene hadde ikke sett for seg at russeutbruddet i hovedstaden ville bli så stort. – Vi har holdt oss unna store samlingssteder, men det var ikke nok, sier Isak Møller (19).
Les mer om: