Nyheter om Lyn


Vålerenga vant byderbyet

Vålerenga vant byderbyet over Lyn 1-0 lørdag. Kampens eneste scoring kom etter 37 minutter og ble besørget av Vålerengas Dejana Stefanovic. Vålerenga ligger på 4.-plass i Toppserien etter lørdagens runde, mens Lyn er nede på en 8.-plass. Andre resultater: Sandviken – Stabæk 3-0, Rosenborg – Arna-Bjørnar 7-1, LSK Kvinner - Avaldsnes: 4-3, Klepp - Kolbotn: 1-2.

En ekstra viktig kamp for Lyn lørdag: – Så brutalt kan det være. Denne aksjonen er utrolig viktig

Damene på A-laget tok selv kontakt med Kreftforeningen, og engasjementet imponerer. Nå nærmer det seg slutten av lagets rosa uke – lørdag blir det rosa drakter og kamp mot Vålerenga.
Les mer om:

Robotklipper smadret av lyn i Grimstad

Ingen var hjemme da lynet slo ned i en hage i Grimstad mandag kveld. Det gikk hardt utover både gressklipper og et tre, samt sikringsskapet inne.
Les mer om:

Robotklipper smadret av lyn i Grimstad

Ingen var hjemme da lynet slo ned i en hage i Grimstad mandag kveld. Det gikk hardt utover både gressklipper og et tre, samt sikringsskapet inne.
Les mer om:

Lyn-talentet Kamilla Melgård: – Drømmen er Barcelona

UNG I NORDRE AKER: Nordre Aker er en bydel som produserer store sportstalenter, og et av dem er den unge fotballspilleren Kamilla Melgård (15). I et forrykende tempo, har hun gått hele veien gjennom ungdomsavdelingen i Lyn – nå venter verden.
Les mer om:

Butikksjefen ble overrasket av kjeden: – Kom som lyn fra klar himmel

Gerd Helen Stangeland har snart jobbet i systemet i to tiår. Tirsdag fikk hun seg en real overraskelse.
Les mer om:

Satsar vidare på unge talent

Vålerenga forlenga med unggutane Jacob Dicko Eng (17) og Seedy Jatta (18). Det opplyser klubben i ei pressemelding. Dei to har i år fått sjansen både i Eliteserien og i sommarens europakvalifisering. Dicko Eng vart henta frå Lyn i januar, men spelte seg raskt inn på A-laget. Jatta har vore involvert i 17 A-lagskampar denne sesongen, og fekk sitt første mål borte mot Stabæk. Dicko Eng har signert ein kontrakt som varer til juli 2024, medan Jatta har forlenga til sommaren 2025.

Program: Hovedlandsrennet Oslo

Hovedlandsrennet Langrenn arrangeres i nasjonalanlegget Holmenkollen i slutten av februar 2022. Arrangørklubber er Lyn, Heming og Bækkelaget. Komplett program her:
Les mer om:

Skogbrannfaren fortsetter - lyn og torden meldt

Det er fortsatt tørt selv om skyene begynner å dempe sola og varmegradene.
Les mer om:

Scoringslykke for Lillegård

Runa Lillegård scoret to av målene da Lyn vant 3-1 over Avaldsnes i Toppserien lørdag.
Les mer om:

Fortjent Avaldsnes-tap i hovedstaden: – Det er tungt

Forrige helg kom Avaldsnes tilbake etter å ha ligget under mot Kolbotn. Borte mot Lyn lørdag ettermiddag klarte ikke de rød- og hvitstripete det samme.
Les mer om:

Brikkene er falt på plass i denne gaten

Strekningen er en mye brukt avlastningsvei til og fra Haugesund sentrum. Stengingen kom som lyn fra klar himmel. Nå er ny asfalt lagt og stengingen opphevet.
Les mer om:

Turbulent vêr da Vålerenga vann

Vålerenga sin meisterligadraum lev etter at dei slo PAOK 2–0 i Thessaloniki. Uvêr med mykje nedbør og lyn gjorde at kampen blei stoppa før det var spelt ein halvtime. Det stoppa ikkje Vålerenga, for Janni Thomsen og Elise Thorsnes gjorde at det no berre står att ein dobbeltkamp før dei er klare for gruppespelet i meisterligaen.

Vil gjøre parkering til boliger - klubben reagerer sterkt

Lyn opplever at ulempene er klart større enn fordelene med den planlagte utvidelsen av Kringsjå studentby.
Les mer om:

Det beste Brann kan gjøre nå er å flytte fra Bergen

Etter å ha sett dagens pressekonferanse fra Brann stadion i ettermiddag kan man begynne å lure på hva styret har snakket om i timevis. – Vi vet fra før at at bergensere elsker lyden av sin egen stemme, men de burde, i og med at et det var en sensasjonshungrig presse tilstede kommet med noe annet enn at de har tillit til hverandre. Det er vist flere hendelser på Brann stadion nattestid som det blir rapportert om, det hele topper seg med øyerapporter om at noen har vært på gressmatta nattestid og stupt kråke. – En aktivitet vi fra storbyen Oslo skjønner utføres i mer landlige strøk.

Lyn mistet seieren i sluttminuttene

Lyn ledet 1-0, men Arna-Bjørnar kom tilbake mot slutten og sørget for 1-1 i Toppserien lørdag.
Les mer om:

400 lyn over Sør-Rogaland siste døgn

Ber om grønt lys for å øke topplønninger
Les mer om:

Meteorologen: - Ingen dager med mye fint vær i sikte

Sildajazz-helgen blir våt og med fare for lyn og torden lørdag.
Les mer om:

Svar til Skiftenes: Handling er viktigere enn ord

Lyn Julius skriver om hvordan jøder i de arabiske land måtte rømme for å overleve i ’Fordrivelsen’. Forfatteren har rett i at disse fortellingene er gått under radaren i forhold til hvordan europeiske jøder ble fordrevet.
Les mer om:

AaFK Fortuna fra 2. divisjon knuste toppserielaget Lyn

Onsdag spilte Lyn i Toppserien NM-cup mot 2. divisjonslaget AaFK Fortuna, gjestene i to divisjoner over tapte hele 4-1 i Ålesund.
Les mer om:

Lyn slått ut av 2. divisjonslaget AaFK Fortuna

(AaFK Fortuna-Lyn 4–1) Toppserielaget Lyn drar slukøret hjem til hovedstaden etter en real smell i cupens andre runde.
Les mer om:

Topplagene herjet, men Lyn røk ut

Nivåforskjellen ble tydelig i 2. runde av NM i fotball for kvinner onsdag. Men Lyn røk ut mot andredivisjonslaget AaFK Fortuna. Toppserielagene som var i aksjon klokken 18 onsdag vant til sammen 42-1 over lag fra lavere nivå. Men Lyn, som sliter i bunnen av toppserien, klarte ikke å følge opp i sin kamp en time senere. Lyn fikk problemer allerede i første omgang mot AaFK Fortuna og lå under 1-2 til pause, men selv etter å ha byttet på flere sterke kort i andre omgang, ville det seg ikke for Lyn.

Fly fra Oslo truffet av lyn – måtte snu

Et Norwegian-fly på vei til Molde fra Oslo lufthavn Gardermoen måtte returnere etter å ha blitt utsatt for naturkrefter onsdag ettermiddag.
Les mer om:

Fly fra Oslo til Molde truffet av lyn

Norwegian-flyet var på vei til Molde, men måtte snu tilbake til til Oslo lufthavn.
Les mer om: