Nyheter om Lund


– Brød og sirkus til folket

Klubb-veteran Jan G. Lund oppfordrer til å gå mann av huse for å se på Stjernen som har fått en flott åpning på sesongen.
Les mer om:

Politikere reagerer kraftig på at Haji (34) ikke får bli i Norge

De kaller saken stivbeint, byråkratisk og uforståelig. – Måten Haji og familien har blitt behandlet på fremstår som inhuman, sier Benedicte Lund (MDG).
Les mer om:

Eldreombudet krever at helsepersonell er fullvaksinert

Eldreombud Bente Lund Jacobsen krever at helsepersonell som jobber med eldre, skal være fullvaksinert. Enn så lenge ser regjeringen etter andre løsninger.
Les mer om:

Eldreombudet krever at helsepersonell er fullvaksinert

Eldreombud Bente Lund Jacobsen krever at helsepersonell som jobber med eldre, skal være fullvaksinert. Enn så lenge ser regjeringen etter andre løsninger.
Les mer om:

– Hyggelig å være ettertraktet!

Helge Aasen er tilbake som konsernsjef i Elkem på permanent basis. Han bor på Lund i Kristiansand og kommer til å jobbe deler av tiden ut fra Fiskaa.
Les mer om:

Amalie ute av Farmen – avslører sammenbrudd

Tautrekning og hestesko-kasting resulterte i Farmen-exit for Tønsberg-jenta Amalie Lund (23).
Les mer om:

- Jeg fikk nesten ikke puste

Amalie Lund er ute av «Farmen». Men et stygt fall like før tvekampen førte til at hun trodde det ikke ble noen kamp i det hele tatt.
Les mer om:

Joakim Moen Lund legger opp: Hans siste spark på ballen gikk i mål

Joakim Moen Lund (26) legger opp. Kampen mot Mosjøen lørdag var hans siste etter 12 strake sesonger som A-lagsspiller.
Les mer om:

Generalmajor Kristin Lund fra Nordstrand:- Jeg elsker at det er stort!

Skal du ha plass til flere kilo med trofeer og medaljer, egen bar og møbler fra hele verden, må du ha et ganske stort hus.
Les mer om:

Filmanmeldelse «Aksel»: Sympatisk «vinnerskalle»

Filmen om Aksel Lund Svindal kommer hit, men ikke lenger.

Filmanmeldelse «Aksel»: Sympatisk «vinnerskalle»

Filmen om Aksel Lund Svindal kommer hit, men ikke lenger.

Overraskende lite blir fortalt

Dokumentarfilmen om alpinist Aksel Lund Svindal viser idrettsstjernen fra hans beste side. Det blir både overflatisk og langtrukkent.

Aksel om «Aksel»: – Ville tendert til å være gal om jeg hadde laget denne filmen selv

Aksel Lund Svindal (38) har rukket å gjøre mye etter at han la alpinskiene på hylla. Denne uka har dokumentarfilmen om hans suksessrike karriere premiere. 400 romerikinger fikk se den på forhånd i Lillestrøm.

Filmanmeldelse: Gåsehud og sug i magen

Dokumentaren «Aksel» fokuserer først og fremst på idrettsutøveren Aksel Lund Svindal, ikke privatpersonen. Det holder i massevis: «Aksel» er både en spennende og verdig hyllest til en av våre aller største sportsstjerner gjennom tidene.

Aksel Lund Svindal om «Aksel»: – Føles litt i overkant

COLOSSEUM KINO (VG) Aksel Lund Svindal (38) kom sammen med kjæresten Amalie Iuel (27) på premieren til filmen om seg selv.

Fikk plass ved siden av Bård Hoksrud: - Vi har det moro og det er god stemning. Enn så lenge i alle fall

Mandag åpnet Kongen Stortinget, og på plass i salen var Kragerøs Tobias Drevland Lund (R). Allerede tirsdag skal partiet hans legge fram et forslag, hvor Drevland Lund er en av forslagsstillerne.

Lund slutter på lands­laget – ferdig som Berge-assistent

Kongens tron­tale: Farlige klima­endringer er vår tids største ut­ford­ring
Les mer om:

Lund slutter på landslaget - ferdig som Berge-assistent

Børge Lund (42) er ferdig som assistent for Christian Berge på det norske håndballandslaget. Erstatteren klar.
Les mer om:

Lund slutter som landslagsassistent

Elverum-trener Børge Lund har sagt opp sin stilling som assistent for Christian Berge på håndballandslaget, melder Østlendingen. Til avisen opplyser Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg i Elverum at han er glad for avgjørelsen. – Vi har hatt et ønske å ha Børge for fullt hele tiden, så når han først velger å gjøre dette, er vi veldig glade for det, sier han. Lund har hatt 30 prosent stilling på håndballandslaget ved siden av full jobb. TV 2 sitter på de samme opplysningene. Lund har jobbet med landslaget siden 2016.

Bekreftet: Børge Lund gir seg på landslaget

Norges Håndballforbund bekrefter at Børge Lund gir seg som assistenttrener og avviser samtidig at det har noe med Kolstad-saken å gjøre.
Les mer om:

Sandviken fosser videre

Sandviken tok en kontrollert 3-0-seier over Stabæk lørdag og er fortsatt i rute til å sikre seg gullet i Toppserien. Før lørdagens kamper ledet Sandviken med sju poeng ned til Rosenborg, som hadde en kamp mindre spilt. I tidligkampen mot bunnlaget Stabæk hadde Sandviken full kontroll over spillet. Det ble likevel spennende ettersom serielederen lenge slet med å skape de store sjansene. Vilde Hasund bommet imidlertid ikke da hun fikk muligheten etter 25 minutter. Etter et flott angrep, endte ballen hos Hasund som avsluttet kaldt i mål fra omtrent ti meter. Det angrepet ble kampens høydepunkt.

Skiskytterdronningen følte seg skvist ut av landslaget – ville legge opp

Liv Grete Skjelbreid ville ikke fortsette som skiskytter etter OL i Salt Lake City. Redningen ble «sponsorkongen» Jacob Lund.
Les mer om: