Nyheter om Luis Suarez


Messi har allerede fått Gullballen «tilsendt i posten»

Det har vært et mildt sagt kaotisk år for Lionel Messi. Alt ståket rundt argentineren har tatt en god del av fokuset bort fra prestasjonene på gressmatta. For Luis Suarez, som selv hadde har hatt et gnistrende godt år, er det kun én som kan vinne Ballon d´Or i 2021. Forrige gang Messi løftet gullballen var i 2019. Nå mener Suarez han bør rydde plass i troféskapet til én til, i tillegg til de 38-titlene, seks andre Ballon d´Or-trofeer og åtte Pichichi trofeer han allerede har i skapet.

Et dypt og smertefullt sår er leget

De som forventet at første kamp mellom Liverpool og Atletico Madrid siden 2020 skulle bli en fotballeksplosjon fikk rett. Det smalt skikkelig til med alt fotballdiggere ber om. For Liverpool-supporterne ble det i tillegg en ekstremt befriende 2-3 seier. Kampen hadde absolutt alt. Liverpool valgte trioen Mané, Salah og Firmino som spydspiss, mens Atletico lot Luis Suarez starte på benken og pisket frem Joao Felix og Antoine Griezmann. Les: Liverpool-keeper i tenkeboksen Salah gjorde jobben på egenhånd etter bare åtte minutter.

Raphinha er den nye brasilianske stjerna!

For Leeds-supporterne har den brasilianske landslagsspilleren vist seg å være et varp, helt siden han i november 2020 scoret sitt første mål for klubben og sørget for Leeds´ første Premier League seier på Goodison Park. På torsdag tok Raphina oppmerksomheten fra Neymar. Det var duket for en skikkelig rysare mot Luis Suarez, Cavani, Federico Valverde, men Brasil viste seg å være totalt overlegne.

Tre gode timer der Diego Simeone trodde Messi ville velge Atletico Madrid

I 2020 viste Luis Suarez finger´n til kreftene hos Barcelona som respektløst hadde skviset ham ut. Valget falt på den bitre rivalen Atletico Madrid. I sommer var det Lionel Messi sin tur til å gi fra seg Barca-drakten. Diego Siemone kunne knapt tro det han så, og ringte Luis Suarez for sparring. Suarez valgte Atletico, hvorfor ikke bestekompisen Messi også? Les: Hvordan ble Premier League verdens mest sette fotballiga? -Når det i Barcelona skjedde, ringte vi Luis. Jeg ringte ikke Leo, men jeg ringte til Luis for å spørre: «Hør, hvordan er han?

Messi dundret over Luis Suarez og gjengen

Vi har dette året blitt vant til at Lionel Messi markerer seg i den argentinske landslagskdrakta uavhengig av alt kaoset i Barcelona, men etter overgangen til PSG fikk vi oppleve en Messi som var involvert i nærmest alt som skjedde foran Uruguays mål i VM-kvalikkampen på søndag.

Er visst på tide at Jorginho vinner Ballon d´Or

Thomas Tuchel har fått under året sammen med Jorginho i troppen, men trenger ikke mer tid for å utrope italieneren til vinner av årets Ballon d´Or. Nominert til prisen er Champions League -og europamester Jorginho en spiller som kan gå hele veien. Hadde det vært opp til Thomas Tuchel, hadde det ikke vært bruk for en avstemning. Les: Her er den grandiose planen til Newcastle -Jorginho fortjener å vinne Ballon d´Or. Han er en meget intelligent spiller og det er en fornøyelse å være treneren hans. Han har et fantastisk blikk, sier Tuchel ifølge Football-ltalia.

Haaland nominert til Gullballen

Erling Braut Haaland (21) er nominert til å vinne den ettertraktede prisen for verdens beste spiller. Nominasjonen ble kjent fredag.

Barcelona skylder fortsatt bøtter med cash for gjennomførte spillerkjøp

Barcelona skylder fortsatt 115 millioner euro (1,15 milliarder kroner) i ubetalte overføringsgebyrer for signeringene til Miralem Pjanic, Frenkie de Jong, Sergino Dest og Philippe Coutinho. Barça har fortsatt en svært stram økonomi etter å ha kastet penger i alle retninger de siste årene.

Xavi sier nei denne gangen også

Xavi Hernández spilte over 17 år for Barcelona og er en ekte legende. – Da han gikk av med pensjon i 2015 var hans ide at en dag ville han komme tilbake til klubben han elsker og lede den til suksess.

Claudio Ranieri forhandler seg nå tilbake til Premier League

Vi har lurt fælt på når Ranieri skulle komme tilbake i jobb. Sky Sports hevdet forrige måned at Premier League-mester Ranieri var toppkandidat til jobben hos Serie A-klubben Bologna, uten at det hadde noen wow-effekt på oss. Ryktet som kom på søndag, noen timer etter at Watford offentliggjorde sin beslutning, det var det mer fart på. Xisxo Munoz er sendt på dør hos Watford etter 7 poeng på 7 kamper.

Watford sparker manageren

Watford har tatt heisen opp til Premier League, men står igjen i fare for å ha en skuffende sesong i øverste divisjon. Klubbledelsen har nå bestemt at noe må gjøres. For Joshua King betyr dette ny leder på treningsfeltet og på kamparenaen. Xisco Munoz ledet Watford opp fra Championship og fikk beholde heltestatusen i syv kamper i PL. Syv poeng og 14. plass på tabellen i tillegg til tidlig exit i ligacupen ble for tynt for klubbledelsen.

Overbevist om at en lat Ronaldo ødelegger systemet til Solskjær

I løpet av kort tid har Ronaldo blitt hyllet som matchvinneren United trenger for å gå de siste stegene. 5 scoringer på 7 kamper forteller historien om rekordrask re-akklimatisering til United og Premier League. Den tidligere nederlandske landslagstrener Danny Blind mener det er en helt annen historie bak tallene. Ajax-legenden Blind har som trener ledet Ajax og det nederlandske landslaget.

Premier League risikerer smittebølger

Wolverhampton skal ha fullvaksinert sin tropp og kan gå høsten «trygt» i møte. Hos Liverpool er det så og si det samme resultatet, men tall fra resten av Premier Leauge-klubbene skaper uro for unødvendig risiko de kommende månedene.

Luis Suarez ringte aldeles ikke til Ronald Koeman

Luis Suarez var Barca-spilleren som spilte seg frem til legendestatus, men fikk sparken per telefon sommeren 2020. I oktober 2021 var det klart for å ringe tilbake til Koeman. Hei, husker du meg, Ronald? Barcelona og Ronaldo Koeman er igjen nede i knestående. Det så lovende ut da sesongen ble sparket i gang, men etter to stygge tap i Champions League og litt for mange avgitte poeng i La Liga, gjør det vondt for Barca-supporterne.

Luis Suarez scorer og «returnerer samtalen»

Det måtte være han!. Mannen som ble tvunget ut av Barcelona og umiddelbart brakte ligatittelen til Atlético Madrid, kan også ha brakt Ronald Koemans korte og til slutt bitre tid på Camp Nou til en avslutning. På kvelden da Metropolitano ble fylt for første gang siden han kom til Atletico Madrid, sørget Luis Suárez for en assist og et mål. 2-0 seieren mot Barcelona, presset nederlenderen enda nærmere en dør som allerede var holdt åpen for ham.

AC Milan taper over en halv milliard fordi de vil spare ti millioner

Det er liten tvil om at Franck Kessie er ettertraktet om dagen, det han får til for AC Milan er svært imponerende, manager Stefano Pioli har gutta på pengesekken på sine knær om å forlenge hans avtale som går ut til sommeren. Manchester United er en av klubbene som øyner et varp nå som forhandlingene mellom det som for øyeblikket må være en av Europas aller beste midtbanespillere og AC Milan står i stampe.

Stiller krav til Arsenal: William Saliba glitrer «hjemme» i Frankrike

William Saliba (William Alain André Gabriel Saliba) spiller fotball hjemme i Frankrike til tross for at han er mer enn god nok for Arsenal. – Han mener det er på tide med respekt. Den 20 år gamle forsvarspilleren viser med all tydelighet han er langt fra fornøyd med situasjonen. Det var greit med utlån og benkesliting i begynnelsen, men nå som han er mann krever han spilletid hvis han skal returnere til England.

Luis Suarez klar for å vifte med tre fingre foran Koeman

Luis Suarez ble tatt inn i varmen hos Barcelona i en periode av livet da frustrasjon fikk utløp i agressive bitt. Vi husker hvor takknemlig uruguayaneren var da den nye arbeidsgiveren så bort fra behovet for anger management-kurs, og satte ham i arbeid på Camp Nou mens kritikerne hans raste. Forrige sommer isolerte samme arbeidsgiver Suarez fra resten av spillerne. Suarez har brukt mye tid på å blåse ut frustrasjonen etter behandlingen Barcelona ga ham forrige sommer, der han ble sett på som dårlig påvirkning på kompisen Messi og en has been.

Da er det ingen vei tilbake

Ronald Koeman kom i 2020 inn i et skikkelig vepsebol der summingen ikke har avtatt. Å gi nederlenderen all skylda for at Barcelona er bare en skygge av sitt tidligere selv i Champions League blir for enkelt. Likevel, etter onsdagen ydmykelse mot Benfica trenger klubben en syndebukk. Det var ikke klubbpresident Joan Laporta som hentet inn Ronaldo Koeman, så det er ingen prestisje i å beholde nederlenderen som manager. Likevel, for å fjerne Koeman må en langsiktig løsning for Barcelona være på plass. En vikarløsning for mer enn 2/3-deler av sesongen er ingen løsning.

Derby blør pund og poeng

Wayne Rooney har ledet Derby til en 12. plass med ti poeng etter åtte kamper. Så langt holder klubben stand etter et salig økonomisk rot det siste året, men i helgen ble klubben satt under administrasjon (som det så snilt heter), nå kommer straffen. Klubbeier Mel Morris har tidligere fortalt at Derby taper rundt 17 millioner kroner i måneden, nå har tre regnemestere fra rådgivningsfirmaet Quantuma tatt over driften. Dette kvalifiserer direkte til poengstraff på 12 poeng, noe som sender Derby til bunns på tabellen. Les: I trøbbel?

Chelsea vil blåse Real Madrid av banen med gigantbud

Man trenger ikke være fotballprofessor for å vite at det blir store huller igjen i et forsvar når spillere som Raphaël Varane og Sergio Ramos drar videre. Real Madrid som har fått ting til å virke under Carlo Ancelotti er fullstendig klar over at noe må gjøres for å kunne hente hjem Champions League trofeet. Konkurransen er knallhard, som alltid egentlig, men i år er det flere som fremstår som sterke, blant annet Manchester United og Paris Saint-Germain har benyttet sommeren meget godt. (De to klubbene er mottagere av Raphaël Varane og Sergio Ramos) Les: I trøbbel?

Eurosport: United har gitt Anthony Martial det grønne lyset

Franskmannen sto bak syv scoringer på 36 kamper forrige sesong, så langt i sesongen har det blitt hundre minutter fordelt på fem kamper (uten å komme på scoringstavla). Nå skal Solskjær ha gitt 25-åringen mulighet til billett ut av Old Trafford. Det begynner å bli en stund siden Martial var en av de store i angrepet til United.

I trøbbel? Bare å kalle på Luis Suarez

Barcelona hadde karret seg til poengdeling mot Granada på mandag, på tirsdag var det Atleticos tur til nesten-snubling mot Getafe. Overraskende holdt Getafe regjerende mester Atletico under press med 1-0 frem til det 74. minutt. Så smalt det fra Barcelonas tidligere matchvinner. Les: Hvor har det blitt av Harry Kane? Getafe hadde fått inn sin første scoring på et tiår mot Atletico Madrid, og hadde nå en omgang igjen av kampen hvor de skulle forsvare seg til seier. Så dro Carles Alena på seg sitt andre gule kort i det 74. minutt, og Atletico fosset frem for å utnytte svakheten.
Les mer om:

Overgangssagaen om Messi endte i PSG

Fotballhistorien om Lionel Messi har alltid handlet om en spiller som har vært dedikert for en klubb. For den lille argentineren har fotball alltid vært ensbetydende med Barcelona. Slik så det også ut til at det skulle fortsette å være, men etter noen dramatiske dager i august, befant plutselig Messi seg i Paris som spiller for det franske hovedstadslaget Paris Saint-Germain. ‘Se Messi sin hjemmedebut direkte på UnibetTV’ Lang og trofast karriere for Barcelona Unge Messi kom til Barcelona fra Argentina som 13-åring.

Koeman: «Farligere enn Neymar»

Det var ikke akkurat noen stormende jubel i gatene i Barcelona da Antoine Griezmann dro til rivalen i Madrid på Deadline Day. Franskmannen hadde endelig begynt å gjøre nytte for seg, nå skulle han følge Luis Suarez for å skape trøbbel for Barca. Tilbake sto Koeman med tre rene angrepsspillere. Det skapte heller ingen stormende jubel da Luuk de Jong ble hentet inn som nødløsning.
Les mer om: