Nyheter om Luis Suarez


Atletico Madrid interessert i Eliteseriespiller

Fredrik Aursnes ble banens beste da Molde vant 2-0 over Kristiansund i første runde. En god start på nok en spennende sesong for 25-åringen, som har spilt for Molde siden 2016. Business as usual? Nope, ikke ifølge VGs kilde. For med bare syvogenhalv måned igjen av kontrakten, styres det mot et utenlandsopphold. Les: Barcelona tjener godt på Inter Milans suksess – Det kan være en fin mulighet for meg å dra enten i sommer eller etter sesongen hvis jeg ikke skriver under ny kontrakt. Jeg konsentrerer meg om Molde akkurat nå.

Barcelona tjener godt på Inter Milans suksess

Vi husker alle hvordan Vidal, Rakitic og Luis Suarez forrige sommer ble definert som overflødige veteraner som sto i veien for Barcelonas suksess. Luis Suarez gjør det vilt bra hos Atletico, Rakitic bidrar sterkt til at Sevilla får med seg Champions League neste sesong – og Arturo Vidal har gjort sitt for at Serie A-titlen ble vunnet av Inter for første gang siden 2011. Uansett om det var rett eller galt av Barcelona å kvitte seg med de tre, Vidals suksess hos Inter gir nå hvertfall en kjærkommen utbetaling til Barcelona.

Football-Insider: Virgil van Dijk får gigant-tilbud

Etter at Virgil van Dijk tettet midtforsvaret hos Liverpool fra 2018 begynte trofeene å busses gjennom gatene i byen. Da bølla Pickford (vi kommer fortsatt ikke over det) sendte nederlenderen ut av sesongen, forsvant også mye av gnisten i laget.

Mer opptatt av Jude Bellingham enn Jadon Sancho

Etter å ha forhandlet med Borussia Dortmund om en overgang til Jadon Sancho i over et år uten resultat, har den tyske storklubben tilbudt Manchester United et avslag i prisen på 400 millioner kroner. – Selv om manager Ole Gunnar Solskjær fortsatt er interessert er et annet engelsk supertalent av større interesse. Jude Bellingham som bare er 17 år har flyttet til Dortmund med sin mor var på radaren til Manchester United også før han i fjor sommer valgte Borussia Dortmund.

Liverpool trenger Luis Suarez

82 scoringer og 27 assists. Dette var avtrykket Luis Suarez etterlot seg på Anfield før han forlot Liverpool i 2014. Nå mener John Barnes at det er på tide å hente uruguyaneren «hjem». For etter at Koeman og Barcelona definerte Suarez som overflødig og i veien for klubbens videre suksess, er ikke Camp Nou lenger noe hjem for 34-åringen.

ESPN: Lewandowski på lista hos to Premier League-giganter

32-åringen kan nå rekorden til Gerd Müller med ufattlige 40 Bundesliga-scoringer i samme sesong. Lewandowski ligger fire scoringer unna Der Bomber. Skal vi tro ryktene, er dette siste sjanse for Bayern-spilleren til å ta rekorden. For dette er første gang untouchable Lewandowski for alvor er linket til andre klubber enn kjære Bayern München. Lewandowski er den ubestridte éneren i Bundesliga med totalt 272 scoringer i ligaen for Dortmund og Bayern, og som Karl-Heinz Rummenigge så kjekt sa det: «Så lenge vi har Lewandowski, trenger vi ikke Haaland».

Sky Sports: Aguero i forhandlinger

Da Ronald Koeman kom inn hos Barcelona forrige sommer ble Luis Suarez definert som has been. Opprydningen skulle begynne med gamlegutta (bortsett fra fredede Messi og Pique). Exiten ble høylydt, sår – og kostbar for Barcelona. Nå har tydeligvis holdingen til hva som fortsatt kan bo i veteraner, endret seg på Camp Nou. Sergio Aguero forlater Etihad Stadium til sommeren på free transfer (forhåpentligvis med CL-tittel i samlingen). Hadde exiten skjedd forrige sommer, ville trolig Barca-ledelsen plassert argentineren i samme bås som Suarez.

Luis Suárez lover å ikke bite noen hvis de tar han tilbake

Det er bare en spiller som Liverpool har fått solgt dyrere enn Luis Suárez, det var Philippe Coutinho som også ble solgt til Barcelona. (Du ser liste nederst i artikkelen) – Det kan godt tenkes topplisten over de dyreste salgene i Liverpool sin historie ville sett annerledes ut hvis ikke det var for Suárez sin berømte biteepisode. Etter han ble brent i Barcelona og «mistet» samspillet med sin gode venn Lionell Messi har faktisk mot alle eksperter sine forventninger Luis Suarez bevist han fortsatt er i verdenstoppen.

Gledelig Grealish-varsel

Aston Villa er Jack Grealish. Nå er og blir fotball et lagspill, men etter å opplevd Aston Villa uten Grealish i skadeperioden, blir det som å se et tamt Dortmund da Haaland var ute med skade før jul. Mye av spillet bygges opp rundt disse to spillerne, noe som gjør klubbene sårbare når stjernene settes ut av spill. Grealish har drevet med rehabilitering de siste seks ukene etter at kapteinen ble skadet mot Brighton, 13. februar.

Første gigant har meldt seg ut av Haaland-racet

Raiola og Haaland senior er på tour for å sette de største klubbene i verden opp mot hverandre før sommeren. Ifølge ESPNs kilde hos Dortmund skal klubben kompenseres med vanvittige 180 millioner euro for å slippe 20-åringen ett år før tiden. I Manchester har Pep Guaridola allerede meldt seg ut av racet. Sergio Aguero er bekreftet på vei ut av Etihad Stadium denne sommeren, men en myk overgang fra den argentinske maskinen til Haaland er totalt urealistisk.

Var ikke bare Luis Suarez som hadde avtale med Diego Simeone

Barcelona forsøkte i det lengste å holde Luis Suarez borte fra rivalen Atletico Madrid, men hadde spilt kortene sine så dårlig at urugayaneren gjennomførte den verst tenkelige overgangen for Koeman.

Jorginhos agent utnytter en god periode og skremmer Chelsea fansen

Skal man peke på en spiller som har hatt god nytte av ny manager i Chelsea må det være Jorginho. Den brasiliansk-fødte italienske fotballspilleren var benkesliter mens Frank Lampard var manager og i det øyeblikket tyske Thomas Tuchel overtok løftet han ikke bare laget som helhet, men også gjorde Jorginho til en del av startoppstillingen.

ESPN: United overbevist om at de har funnet suksessoppskriften

Solskjær-kritikerne bare venter på muligheten til å rope ut: «Se, det ble ingen trofeer på United denne sesongen heller!». Ifølge ESPNs kilde skal kritikerne få skrike seg hese, Solskjær har allerede gjort jobben. Manchester City har begynt å inngravere navnet sitt i Premier League-trofeet, tapet mot Leicester i FA Cupen var surt, muligheten er der fortsatt i Europaligaen. Da vikar Solskjær signerte treårskontrakt med United i mars 2019, var tonen at det kom til å ta noen sesonger før troppen ville være i posisjon til å hente inn de største trofeene.

Ødegaard får Arsenal-legenden Ian Wright til å måpe

Da Martin Ødegaard ble hentet til Emirates Stadium, ble Arsenal-legenden Ian Wright spurt om hva han syntes om saken. Mannen med 151 scoringer på 253 Premier League-kamper ba om betenkningstid og mulighet til å se an 22-åringen.

Danmark åpner portene for 12 000 tilskuere

I Norge har vi gått fra vondt, til verre. Ingen norske politikere tar «en Boris Johnson» og peker mot de lysere tidene, i Danmark har kulturminister Joy Mogensen bestemt seg for å overbevise UEFA om at Danmark er stedet for de gode tider. For noen uker siden var UEFA ute og la press på de tolv vertsnasjonene for EM-sluttspillet i sommer. 7.

Rykte: Liverpool er på Luis Suarez

Luis Suarez dro til med 82 mål på 133 kamper for Liverpool. Etter exiten fortsatte utviklingen, og urugayaneren etablerte seg som en av Barcelona-historiens største målscorere. En spillende legende, og best av alt: Alt annet enn ferdig. Forrige høst ble Suarez kastet ut av Camp Nou, dro rett på trening hos Diego Simeone – og har med sine 19 La Liga-scoringer vært en utslagsgivende faktor til at Atletico Madrid befinner seg på ligatoppen, foran nettopp Barcelona. Les: Juventus sender en krystallklar melding til Real Madrid I Premier League sliter gamleklubben med å score nok.

David Alaba takker nei til to giganter, tar gladelig imot 200 millioner fra den tredje

David Alaba har tilbudene linet opp etter at han aldri ble enig med Bayern München om hvor mye han er verdt for verdens beste klubb. Nå har østerrikeren startet innkjøringen mot den endelige exiten. Bortsett fra noen kamper på utleie til Hoffenheim for en halv evighet siden, kjenner ikke Alaba fotballverdenen utenfor München. Nå har noen av verdens største klubber stått i kø for å sikre at de blir midtstopperens neste destinasjon, men skal vi tro ryktene, styrer Alaba i stø kurs mot én.

Beckham setter Solskjær helt, helt der oppe

De spilte sammen mellom 1996 og 2003. I perioden hentet de inn 5 Premier League-titler, FA Cupen og Champions League-trofeet. Likevel, hadde David Beckham ment at «Ole» hadde misskjøtet sitt United, hadde ikonet garantert sagt fra. Men fra David Beckham kommer det bare full respekt for jobben Solskjær har gjort disse årene. Les: Gerrard: England spiller uten Premier Leagues beste høyreback For første gang siden Sir Alex hoppet ut i pensjonisttilværelsen i 2013 er United i posisjon til en back-to-back blant topp tre i ligaen.

Luis Suarez er ikke i tvil om hvem som er best av Haaland og Mbappé

Forrige uke passerte Luis Suarez 500 scoringer. På spørsmål om hvem som kommer til å prege fotballverdenen foran motstandernes mål de kommende tiårene, falt valget til urugayaneren på en 20-åring med pannebånd. -Jeg går mer mot Haaland, men Mbappe er også på et høyt nivå. Haaland er en stor spiller. Han er på et spektakulært nivå. Han har en beundringsverdig fysisk power.

Alan Shearer valgte Martin Ødegaard

Etter måneder med stillhet rundt Martin Ødegaard på og utenfor banen i Madrid, blir vi småekstatiske når 22-åringen endelig får utfolde seg på en kortklipt gressmatte. Så da den urengelske, notoriske måltjuven Alan Shearer peker på Ødegaard med et stort glis, da liker vi oss. På søndag gikk Arsenal mot et tap mot 5. plasserte West Ham. David Moyes menn raste over Ødegaard og gjengen til 3-0 etter 32 minutter. Så sa Arsenal stopp, og snudde kampen til en råsterk poengdeling.

Tyskland har allerede en sterk kandidat til å erstatte Löw

Die Mannschaft er bygget etter stein-på-stein prinsippet. Selv om diskusjonen kan gå høylydt om landslagstrenernes disponeringer og resultatet, blir det som oftest med diskusjonene. Derfor er det to ting ved prosessen til det tyske fotballforbundet som ikke overrasker. Joachim Löw har selv gitt beskjed om at det er schluss etter EM-sluttspillet, noe som ender en spesielt suksessfull period for Die Mannschaft. Forrige gang det tyske fotballforbundet var ute etter ny trener, var tilbake i 2006.

Luis Suarez sender en oppløftende melding til Solskjær og United-supporterne

Da Amad Diallo ble hentet til Manchester i januar ble han umiddelbart satt i arbeid. Først noen oppvarmingskamper på U23, så inn til førstelagskamper og for sin første scoring. 19-åringen Pellistri har fulgt en annen rute, utenfor den gedigne kameralinsen som til enhver tid rettes mot Uniteds kamper. Men heldigvis har vi Luis Suarez som sender oss en rapport. Solskjær har hele tiden sett at Pellistri trengte mer kamptrening før han blir kastet inn på førstelaget, og ble sendt på utleie til Alaves og La Liga. Og kamptrening har det blitt på urugayaneren.

Det er bare å kaste hatten i støvet for Luis Suarez sin vanvittige målteft

Vi kommer aldri til å skjønne hva som foregikk i hodet på sjefene i Barcelona da de i fjor sommer lot Luis Suarez som har scoret 198 mål for klubben gå til Altetico Madrid som om han var en flopp. – Vel Atletico Madrid leder La Liga mye takket være en av tidens største målmaskiner. Luis Suarez scoret sitt 500. karrieremål da Atletico Madrid slo Alaves 1-0 på søndag! Målet kom i tillegg på hodet, han headet inn i mål etter et innlegg fra Kieran Trippier som for øvrig er ønsket av det som finnes av engelske klubber.

Strafferedning redda Atletico

Atleticos keeper Jan Oblak redda ein straffe fire minutt før full tid, og serieleiaren kunne bokføre 1-0 over nedrykkstrua Alavés i La Liga. Luis Suarez scora vinnarmålet etter 56 minutt. Atletico har dermed seks poeng ned til nummer to, Real Madrid. Barcelona er sju poeng bak, men skal møte Sociedad seinare i kveld.

Bekreftet: En av verdens heiteste målscorere har tatt det STORE valget

Frem til forrige sommer var Lautaro Martinez på vei til giganten Barcelona. Overgangen endte – av en haug med ulike årsaker – i vasken. Det var ikke tvil om at Martinez mentalt var klar for å leve ut drømmen på Camp Nou, nå har argentineren innsett at gresset virker rimelig brunsvidd i Barcelona. Martinez var utpekt som erstatteren til «gamlingen» Luis Suarez, men endte opp med å overlate til Messi, Griezmann og Braithwaite å dekke opp for Suarez.