Nyheter om London


Denne gangen blir Max Aarons en del av «noe større»

Den 21 år gamle høyrebacken Max Aarons er lite iøynefallende på banen som navnet tilsier. – Siden han var en liten gutt har han gått i gradene i Norwich og stort sett hele tiden hatt speidere fra store klubber på banen som har fulgt nøye med. Norwich City er en klassisk Jo Jo klubb som ingen regner med har en sjans til å nå europaligaen, langt mindre Champions League, Max derimot er klar for noe større! Les: Roma har gitt verdens tøffeste midtstopper et sukret tilbud Max Aarons er født i London og har foreldre fra Jamaica.
Les mer om:

England i ekstase over «kronprins»: – Fabelaktig

LONDON (VG) England-fansen har etterlyst Jack Grealish og Jadon Sancho, og krever mer av Harry Kane, men det var Bukayo Saka som stjal showet – et steinkast unna der han vokste opp.
Les mer om:

Englands mest etterlyste slo til: – Sensasjonell

LONDON (VG) (England – Tsjekkia 1–0) Hele nasjonen har ropt etter å få se ham fra start. Det tok bare tolv minutter før han viste hvorfor.
Les mer om:

England-sjefen til VG: – Kanes verden er mye mer komplisert

LONDON (VG) «Do we need to talk about Harry?».
Les mer om:

Italia vil ha EM-finalen i Roma

Italias statsminister Mario Draghi sier han vil «jobbe for å få finalene til Roma», skriver avisen La Repubblica. Årsaken er at smittetallene stiger i Storbritannia og London, der finalen skal spilles på Wembley stadion 11. juli. Smittetallene er svært lave i Italia for tiden. Draghi kom med uttalelsen da han stilte til felles pressekonferansen med den tyske forbundskansleren Angela Merkel mandag. – Jeg støtter at finalen ikke finner sted i et land der risikoen for smitte åpenbart er stor, sa regjeringssjefen.

talkSPORT: Paratici med managerkandidaten Tottenham-ledelsen ikke ønsker

Det begynner å brenne under beina til Tottenham-ledelsen. Midten av august sparkes Premier League-sesongen igang, og mye skal på plass for å unngå at Spurs supporterne må se klubben sin kjempe om 7. plass i ligaen. Ifølge talkSPORTs kilde har det i tillegg blitt småskumping på bakrummet mellom nyansatt direktør Fabio Paratici og resten av ledelsen. Les: Alexander Isak har spilt seg inn på blokka til Chelsea Paratici bragte inn Paulo Fonseca, men forhandlingene ble brutt helt på slutten.

Det står mellom Solskjær, Guardiola og Pochettino

Harry Kane er fantastisk lei av kaoset som er Tottenham om dagen, han vil gjerne vinne noe stort og det gjør man ikke i en klubb som er dårlig ledet. – Da Mauricio Pochettino fikk sparken i 2019 bare noen måneder etter han ledet London laget til Champions League finalen var det en nedtur for klubbens største stjerne. Forholdet til arvtager Jose Mourinho rakk aldri å bli gått og nå, som Tottenham har brent igjennom en rekke kandidater og ikke funnet noen som de vil ha som faktisk vil ha jobben.

England-fansens reaksjon skaper splid: – Virkelig?

LONDON (VG) – It is what it is, sa England-kaptein Harry Kane (27) i TV-intervjuet før han gikk i garderoben, men det var ikke så lett å høre så mye mer av hva han sa.
Les mer om:

Engelsk skrell mot Skottland – sjefen får kritikk

LONDON (VG) (England – Skottland 0–0) Tross et enormt favorittstempel klarte ikke England å finne åpningen i det skotske forsvaret. Underveis fikk landslagssjef Gareth Southgate kritikk for avgjørelsene.
Les mer om:

Skotsk EM-stjerne hyller Solskjær: – Mye å takke ham for

LONDON (VG) Scott McTominay (24) sender en blomst til Ole Gunnar Solskjær (48) før møtet med flere Manchester United-kamerater.

«Mytisk» EM-dommer vekker oppsikt: – Alle angrep ham

LONDON (VG) Han er elsket av superstjerner, men hatet av Pep Guardiola (50). Møt Mateu Lahoz (44) – dommeren som har blitt en større kjendis enn de fleste spillerne han holder skikk på i helgene.
Les mer om:

Klarte ikke å hente midtbanespiller til Juventus, nå akter Paratici å lykkes for Tottenham

Den delvis genierklærte fotballdirektør Paratici sløser ikke bort tiden i London. Noen uker etter ansettelsen som fotballdirektør er han sterkt involvert i jakten på ny manager og på valget av den riktig balansen i Spurs-troppen mellom eksisterende spillere og forsterkninger. Manuel Locatelli er Paraticis bidrag til Tottenhams midtbane, skal vi tro den italienske journalisten Marcello Chirico.

Harry Kane til VG: Får Eriksen-nytt gjennom konene

LONDON (VG) Harry Kane (27) har foreløpig ikke vært i direkte kontakt med sin gode venn Christian Eriksen (29). Isteden har han fått oppdatering av kona.
Les mer om:

Norsk akevitt satte prisrekord på auksjon i London

Én flaske Opland Juvel Aquavit ble torsdag solgt hos aksjonshuset Christie’s i London. Tilslaget satte rekord for en norsk akevitt.
Les mer om:

Tottenham har trukket seg fra avtalen – ny manager aktuell

Tottenhams kaotiske managerjakt vil ingen enda ta. Premier League-klubben er fortsatt på utkikk etter erstatteren for José Mourinho, som fikk sparken i april. Utallige navn har blitt nevnt og like mange har blitt utelukket en etter en. I går kom terminlisten for den kommende Premier League-sesongen. Tottenham er et av lagene som det stilles størst spørsmålstegn ved foran sesongstart, og regnes foreløpig ikke som noe tittelkandidat i år. Tror du Manchester City, Liverpool eller kanskje Manchester United vinner Premier League?

Tone Aaness tatt ut til stor kunst-biennale

Kunstner Tone Aaness fra Bodø er tatt ut til London Art Biennale.
Les mer om:

Danny Rose supermotivert med Tottenham parkert i sylinderarkivet

Endelig, etter en frustrerende periode med et langt fra vellykket låneopphold i Newcastle er Danny Rose ferdig i Tottenham etter 14 år og samtidig klar for dyst i en klubb som er tilbake i Premier League etter å ha dyppet tærne i Championship. Venstrebacken, som var en særdeles viktig del av London laget i flere år fikk ikke fornyet sin kontrakt som går ut om noen dager.

Tottenham klasket 250 millioner i bordet for fullblods argentinsk spiss

Vi vet fortsatt ikke hvem om skal styre skuta i London neste sesong, men blir Paulo Fonseca bekreftet som manager denne uken, kommer det ikke som noen overraskelse. Men om han har rukket å engasjere seg i prosessen med Stuttgart-spilleren, det tviler vi på. Daniel Levy og gjengen har allerede definert Nicolas Gonzalez som Spurs-materiale, og da ikke for et Spurs som ender på 7. plass i Premier League. Les: BBC: Første bud fra Roma og Mourinho avslått Den 23-årige argentinske landslagspilleren ble hentet til Europa av Bundesliga-klubben Stuttgart i 2018.

Martin Ødegaard glipper for Arsenal

«Should I stay or shoud I go?» Strofen har hengt rundt Martin Ødegaard det siste halve året. Real Madrid var lite lystne på å sende 22-åringen til London på utleie, etter 14 Premier League-kamper ser vi hvorfor. For Mikel Arteta, Arsenal og supporterne overbeviste Ødegaard at han er den kreative midtbanespilleren de har søkt siden forrige sommer.

Jesse Lingard har fortalt Ole Gunnar Solskjær hva han drømmer om

Det var rimelig tydelig etter Jesse Lingard tok fullstendig av på utlån hos West Ham denne våren han hadde kjørt seg fast på Old Trafford. – Bakgrunnshistorien til Lingard som har vært Manchester United spiller i 21 år har kommet til overflaten og forklart mye av grunnen til at han i lange perioder før utlånet har vært åndsfraværende og ikke levert på banen. En mentalt syk mor gjorde at Jesse Lingard måtte ta seg av sine yngre søsken. – Ting er bedre nå, men slike hendelser er vanskelig å riste av seg.

Jude Bellingham skrev EM historie uvitende om milliardbud

Raheem Sterling sørget for 1 – 0 seier for England i deres åpningskamp mot Kroatia etter 57 minutter. – Han fikk det enkelt etter et sterkt forarbeid av Leeds stjerne Kalvin Phillips. – Phillips kom gjennom Kroatias midtbane, der han lurte unna en motspiller og sendte en elegant pasning i dybden. Sterling kom i god fart og kunne sende ballen i nett nett via hånden til Livakovic. Et høydepunkt i en kamp som var på det jevne. Jude Bellingham skrev EM historie, da han ble den yngste spilleren noensinne som har debutert i en EM-finale.

Mundo Deportivo: Henter frem 200 millioner for Coutinho-retur til verdens tøffeste liga

Det meste er skrevet om Philippe Coutinho etter at braslianerenen trodde gresset på Camp Nou var som så mye, mye grønnere enn på Anfield. Så langt har det stort sett vært tørke og gressbrann i Barcelona. Derfor styrer vi unna manglende spilletid, prestasjoner og kneskader. Vi minnes Coutinho for hva han leverte for Liverpool, og blir rimelig entusiastiske av ryktet om at brasilianeren kommer «hjem». Ikke til Liverpool, men til mangeren som hentet ham for ni år siden.

Marie (24) skulle bare være her i tre uker. Nå har hun fått sjefsjobb: – Sier som regel ja til alt som kommer min vei

Da koronaviruset gjorde sitt inntog i Norge befant hun seg i London. Der drev hun med noe helt annet enn hun gjør i dag. Nå bor hun i Bodø, langt fra familie og venner.
Les mer om:

Mannen som knuste en hel nasjons drøm

LONDON (Aftenposten): 25 år etter sin famøse straffebom jakter Englands landslagssjef Gareth Southgate (50) den ultimate opptur på Wembley.
Les mer om:

Bekreftet: David Moyes har kommet hjem!

Moyes ble sendt ut fra Old Trafford i 2014. Så ble det en gjesteopptreden hos Real Sociedad og Sunderland før han ble tatt inn hos West Ham i 2017. På lørdag kom bekreftelsen på at Moyes har funnet sitt permante hjem i London med West Ham. 7 plass i Premier League og Conference League-kvalik var en av de største prestasjonene i Premier League fra en outsider. Les: ESPN: David de Gea har ett krav for å bli hos Manchester United Ikke overraskende forlenges nå kontrakten. «I am delighted to have committed my future to West Ham United. This is where I want to be and I’m happy.