Nyheter om Log


Derfor er de skeptisk til denne regelen: – Kan fungere mot sin hensikt

Hvis én person kommer med rasistiske eller diskriminerende ytringer på en fotballtribune, kan klubben bli bøtelagt, uansett hvor godt de følger opp saken videre. – Urettferdig, sier John Harald Log.
Les mer om:

NFF har bestemt seg om FKH skal bøtelegges i rasismesaken

John Harald Log regnet med at FKH ble bøtelagt for søndagens hendelse mot Vålerenga. Nå har NFF bestemt seg.
Les mer om:

Samuelsen tilbake i Haugesund

Torsdag la Haugesund ut en litt spesiell signeringsvideo på Twitter. Der blir det avslørt at Martin Samuelsen er tilbake i FK Haugesund. Samuelsen har tidligere spilt for blant annet Aalborg og Hull. Han spilte for Haugesund i 2019 og nå vender han tilbake. – Han har signert, det er en overgang og ikke lån. Sola skinner og det er fryd og gammen i Haugesund i dag. Det kommer detaljer etter hvert, sier daglig leder John Harald Log til NTB.

Det nye navnet består selv om kommunen kjøper Stadion

FKH-leder John Harald Log forklarer hvorfor.
Les mer om:

Efta-domstol med nav-konklusjon

Efta-domstolen har konkludert med at Nav ikke hadde log til å stanse arbeidsavklaringspenger til personer som reiste utenlands. Heller ikke før 2012.
Les mer om:

Vil ikke be om «nabotrening» : – Et provoserende spørsmål

FK Haugesund-leder John Harald Log mener toppfotballen provoserer hvis klubber begynner å dra til «naboen» for å trene – eller begynner å undersøke muligheten for det.
Les mer om:

FKH ba om 18,5 millioner kroner fra staten – fikk 10,9 millioner

– Hele koronaen er en forbanna skuffelse. Dette føyer seg inn i rekken av nedturer, sier daglig leder i FKH, John Harald Log.
Les mer om:

Har solgt murstein for over 1 million: – Det er en kreativ måte å tigge penger på

John Harald Log er imponert over folks støtte til FKH.
Les mer om:

Eliteserieklubb bekrefter negativ test

Eliteserieklubben FK Haugesund kan sende alle spillerne tilbake på trening i løpet av uken. FK Haugeusnd kom med en gladnyhet til både spillerne og fansen. Ingen av klubbens spillere har testet positivt på kornoaviruset. Det skriver klubben på sine hjemmeside. Fredag ble det gjennomført en omfattendetest på spillerne på A-laget etter Brann kampen. Etter at både spillere fra både haugesund og Brann var nødt til å teste seg, etter at det ble påvist positivt testresultater fra Fredrik haugen og Daouda Bamba.

Dessertkokken Tone (24) ble tvunget til å tenke nytt da pandemien stoppet drømmen om Italia - produserer sjokolade på kjøkkenet i Vang

Da Tone Marie Log (24) kom tilbake til Vang etter å ha jobbet som dessertkokk på Michelin-restauranter rundt i Europa, senest i Wien, var planen å sette seg i bilen, kjøre ned til Italia og se hva som skjedde. Dette var i februar.
Les mer om:

FKH-sjefen om klubbøkonomien: – Ingenting blir som før

FKH-sjef John Harald Log legger ikke skjul på at framtiden er uoversiktlig. – Det blir vanskelig å budsjettere for neste år, sier han.
Les mer om:

FKH har solgt «mursteiner» for over 600.000 kroner: – Mange vil hedre noen som har gått bort

Maakeveggen er endelig på plass. Nå setter FKH inn støtet for å selge flere «mursteiner». – Alt hjelper, sier daglig leder John Harald Log.
Les mer om:

Krisepakkene ikke nok for FKH – kan bli tvunget til å selge spillere

FKH sliter på sponsormarkedet. – Jeg er bekymret for hvordan 2021 blir, sier daglig leder John Harald Log.
Les mer om:

Joe Budden svarer på selvmord-kommentaren til Logic: – Omvendt mobbing

Joe Budden tar ikke ansvar for følelsene til Logic. Den pensjonerte rapperen, nå mest kjent fra The Joe Budden Podcast og serien Love & Hip Hop: New York, har flere ganger vært skarpladd i sin kritikk av Def Jam-stjernen. For en drøy uke siden tok Logic et tårevått farvel med fansen i forbindelse med slippet av sitt sjette og siste album, No Pressure. I en videoprat med Peter Rosenberg fra Hot 97 sier Logic at kommentarene til Joe Budden har satt dype spor.  30-åringen starter med å forklare at han ikke selv oppsøker kritikken, og sier at han personlig ikke har noe problem med vitsemakeren.

Mener FKH kan takle 2.500 mennesker

Daglig leder John Harald Log inviterte Stortingsrepresentant Sveinung Stensland til håndvask og orientering på Haugesund Stadion. – Jeg vet du ikke har noe med det å gjøre, men du snakker med de som bestemmer, sier Log i retning Høyre-politikeren.

Hentet keeper i Tsjekkia

FK Haugesund som har i sin strategi å bli 3,2% bedre hvert eneste år har blitt en stabil faktor i norsk fotball, men årets sesong har de startet overraskende svakt med bare et poeng på tre kamper. Målene har rent inn feil vei, spesielt mot Bodø/Glimt var det pinlig, i andre serierunde måtte haugesund reise hjem med triste 6 – 1 i bagasjen.

Her blir det 200 tilskuere i neste uke: – Blir et helsike å velge hvem som får billetter

– Vi skal prøve å foreta en rettferdig fordeling, sier FKH-sjef John Harald Log om hvem som slipper inn på serieåpningen mot Brann i neste uke.
Les mer om:

Nå er det klart hvilken lege som vil få millionlønn i Åmli

Den nye legen i Åmli er ikke et ukjent navn. Mathias Log Indbjo har tidligere vært turnuslege i bygda, men det skulle ta fire utlysninger og millionlønn før han søkte seg tilbake.
Les mer om:

FKH-«Palle» gleder seg til å møte gamleklubben i første kamp: – Perfekt start

– Det er synd å brenne en slik storkamp nå, sier FKH-sjef John Harald Log om å få Brann i serieåpningen. Men mest av alt er han glad for å ha en dato å forholde seg til.
Les mer om:

Nå kommer TV-pengene, men FKH-sjefen tror det blir tøft framover

– Det blir ikke autostrada, men som å kjøre Heskjadalen, med mange svinger og bratte bakker, sier FKH-sjef John Harald Log om veien videre.
Les mer om:

Hever permitteringene umiddelbart: – En stor lettelse

John Harald Log og Eirik Opedal har endelig grunn til å smile. Fredag er både FKHs spillere og trenere tilbake på jobb for fullt.
Les mer om:

FKH-sjefen før skjebnedagen: – Det kan hende vi vet litt mer enn dere

Torsdag er det skjebnedag for toppfotballen. – Jeg har en positiv magefølelse, sier FKHs daglige leder John Harald Log.
Les mer om:

FKH samlet inn 400.000 kroner i helga – snart kan flere TV-millioner også være på vei

Denne uken kan det komme en avklaring om det blir seriestart 15. juni eller 1. juli. – Jeg har større tro nå enn jeg hadde i forrige uke, sier FKH-sjef John Harald Log.
Les mer om:

Comeback for Log, FKH-økonomi og hvordan vil norsk fotball se ut etter krisen?

Det handler om FKH, økonomi og koronakonsekvenser i ukens episode av Frelst.
Les mer om:

Interne meldinger skaper splid: Spillerbråk i FKH

– Vi tar det internt, sier daglig leder John Harald Log om spillerbråket i FKH.
Les mer om: