Nyheter om Liverpool


Nå kommer neste Liverpool-kompis til Villa Park

Philippe Coutinho har skapt alt annet enn engasjement hos Premier League-entusiastene det siste året brasilianeren var linket tilbake til balløya. Siden exiten fra Liverpool i 2018, har karrieren til ballmagikeren tatt en skikkelig u-sving. Da det ble Steven Gerrard som til slutt hentet inn Coutinho, trengte de to under en uke sammen for å vise at Coutinho er som skapt for Premier League.

Offisielt: Robin Olsen er på plass i Premier League – Klar til å stoppe alt!

Det er en ekstremt kampvillig keeper som nå endelig er på plass et sted han føler seg hjemme. Robin Olsen ble kontakt sendt ut i kulden i Roma av manager Jose Mourinho etter klubben valgte å satse på landsmann Rui Patrício istedenfor. En god stund har vi hørt at Aston Villa var svært interessert i å hente den svenske landslagskeeperen og nå i dag er det offisielt. Roma var først ute med å bekrefte leiekontrakten som også inneholder en kjøpsopsjon.

Gjør grepene som sender Coutinho tilbake til topps i Premier League

På lørdag var det Manchester United som ble de første til å kjenne på Coutinhos retur til Premier League. Den tidligere Liverpool-spilleren gjorde sakene sine ekstremt bra på Villa Park, involvert i de to scoringene som tvang Ralf Rangnick og gjengen til poengdeling. Dette er garantert bare starten. Vi husker hvordan James Rodriguez fikk umiddelbar suksess hos Everton da Carlo Ancelotti hentet sin tidligere læregutt hos Real Madrid til Goodison Park. Rodriguez leverte fra debuten, men klarte ikke å holde trøkket opp gjennom hele sesongen.

Tre gode Manchester United-nyheter ble presentert på tirsdag

Selv om Kristoffer Ajer og Brentford ikke var i nærheten av poeng mot Liverpool på Anfield i 3-0 tapet på søndag, har nykommeren i Premier League vist at de på en god dag kan halme opp med de beste. For Ralf Rangnick betyr dette at han trenger de beste på banen på Brentford Community Stadium på onsdag. Det var derfor gode nyheter for United-supporterne Rangnick kom med på tirsdagens pressekonferanse. Les: Newcastle har skjønt at 800 millioner ikke er nok når du banker på hos Real Madrid og Monaco – Cristiano og Marcus (Rashford) trente i går og trener i dag.

Tidligere Liverpool-talent Jordan Ibe har endelig funnet seg ny klubb

Det er ikke alle fotballtalenter som starter som ekstremt lovende og tar den strake veien inn i stjernenes himmel. Faktisk er det majoriteten av talenter som aldri når til topps, det er bare det at vi så sjelden hører om historiene. Jordan Ibe er en 26-åring som hadde fotballverden for sine føtter, nå har han signert med en klubb langt unna glamouren. Ibe står notert med 58 førstelagskamper for Liverpool (2012-16), i en periode der han også ble hentet inn til det engelske U21-landslaget.

ESPN: Everton har bestemt seg for manager

4-1 tapet mot Watford felte Ole Gunnar Solskjær hos Manchester United, Rafael Benitez møtte sin managerskjebne hos Everton etter 2-1 tapet mot Norwich. På søndag kom bekreftelsen på at spanjolen ikke var rett mann på Goodison Park. Minutter senere svirret ryktene om erstatteren. Ifølge ESPN går dette én vei. Spill på Premier League her Everton har halvveis inn i januarmåned 19 poeng på 19 Premier League kamper. Tjueseks poeng bak Jürgen Klopp og byrival Liverpool ble i overkant ydmykende for supporterne.

Ajer fikk drømmen oppfylt, men tar selvkritikk

Kristoffer Vassbakk Ajer og Brentford måtte gi tapt mot Liverpool, men for 23-åringen ble det likevel en minneverdig stund da han entret Anfield-gresset.
Les mer om:

Etterlengtet ligaseier for Liverpool mot Brentford

Liverpool hadde god kontroll mot Kristoffer Ajer og Brentford og vant 3-0 i Premier League søndag. Det var de rødkleddes første ligaseier på én måned. Liverpool hadde før søndagens oppgjør ikke vunnet i ligaen siden 3-1-kampen mot Newcastle 16. desember. Etterpå har det blitt ett tap og to uavgjorte for de rødkledde. Mot Brentford viste de bedre takter. Fabinho satte inn ledermålet like før pause, før Alex Oxlade-Chamberlain doblet etter halvspilt annen omgang. Takumi Minamino la på til 3-0 med kvarteret igjen. Kristoffer Ajer gjorde sin andre ligastart på rad, hans to første siden september.

Liverpool med full kontroll mot Brentford - går forbi Chelsea på tabellen

(Liverpool - Brentford 3–0, West Ham - Leeds 2–3) Som så mange andre fikk Kristoffer Ajer og Brentford det tøft på Anfield.
Les mer om:

Liverpool med full kontroll mot Brentford - går forbi Chelsea på tabellen

Kritisk til planer om stor avlast­nings­bolig på Madla: – Jeg kom­mer aldri til å sende Vegard dit
Les mer om:

Liverpool med full kontroll mot Brentford - går forbi Chelsea på tabellen

(Liverpool - Brentford 3–0, West Ham - Leeds 2–3) Som så mange andre fikk Kristoffer Ajer og Brentford det tøft på Anfield.
Les mer om:

Liverpool med full kontroll

Liverpool slo Brentford komfortabelt 3-0 i Premier League søndag. Fabinho, Alex Oxlade-Chamberlain og Takumi Minamino scoret målene.

Rafael Benitez sparket som Everton-manager

Rafael Benitez (61) er ferdig som manager i Everton etter bare snaut sju måneder i sjefsstolen. Spanjolen var aldri en populær mann blant klubbens tilhengere. Everton bekrefter på eget nettsted at Benitez ikke lenger er lagets manager. Allerede før Benitez formelt fikk jobben i fjor sommer, protesterte Everton-fansen mot ansettelsen. 61-åringen styrte byrivalen Liverpool i årene 2004-2010 og var uønsket blant store deler av den blå delen av Merseyside. Laget står med 19 poeng etter 19 kamper spilt i ligaen. (NTB)
Les mer om:

Adama Diomande på plass hos en ny klubb

Den norske spissen Adama Diomande har ikke fått det til å svinge i Qatar for Al-Saliiya, med bare et mål for klubben. – Nå får han muligheten til å bevise i en klubb som er bedre. Adama Diomandes kontrakt med Al-Saliiya gikk ut ved nyttår, og nå bytter 31-åringen bytter beite til Al-Arabi. Les: Coutinho trengte noen minutter med Steven Gerrard for å være tilbake i verdensklasse Diomande tar et solid steg opp på tabellen ved å bytte klubb i den qatarske toppdivisjonen.

Liverpool-fansen om Salah-kontrakt: – Det vil bli et mytteri

Mens Mohamed Salah spiller Afrika-mesterskapet, er hans fremtid i Liverpool igjen et heftig samtaleemne.
Les mer om:

Coutinho trengte noen minutter med Steven Gerrard for å være tilbake i verdensklasse

Det er få ting i denne verden Liverpool-legende Gerrard misliker mer enn å tape mot erkerivalen Manchester United. Med under tjue minutter igjen på klokka og 0-2 på måltavla, så det ut til at det gikk mot nettopp dette. Redningen ble en tidligere lagkompis fra Anfield. Philippe Coutinho hadde såvidt landet på balløya før det bar ut i kamp mot United.

Riise om Liverpools problemer: – Det tester jo troppen

Både Liverpools spillere, trenerteam og støtteapparatet har blitt rammet av covid-19 denne sesongen. John Arne Riise mener Liverpool likevel har kommet seg sånn noenlunde greit gjennom det.

Første ligatest uten Salah: – Hvem skal score målene?

Supporterleder er spent på hvordan Liverpool vil se ut uten Mohamed Salah (29). TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt mener at reservene må gripe en sjelden sjanse.
Les mer om:

Manchester United kjenner på kroppen Philippe Coutinho er tilbake i Premier League

Philippe Coutinho debuterte for Aston Villa med assist og et mål i kampens siste kvarter snudde Manchester Uniteds 2-0-ledelse til uavgjort 2-2 på Villa Park. – Man kan godt si det var en hevn fra for fem dager siden da de røde djevlene sendte Villa ut av FA-cupen, men mye mer er det en reintroduksjon av tidenes mest spennende spillere i Premier League. To Liverpool legender (der den ene har definitivt ikke fått den gullnøkkel til Anfield) er sammen igjen.

Talksport: Over og ut for Rafael Benitez

Forrige sesong hersket optimismen hos Everton. Carlo Ancelotti hadde i perioder vist at den stolte klubben hadde all grunn til å være stolt. Så forsvant Ancelotti til tilbudet han ikke kunne takke nei til hos Real Madrid. Italieneren kjemper om La Liga -og Champions League-titlene, mens Everton-supporterne må svelge den ene skuffelsen etter den andre. Rafael Benitez har ikke mer tryllestøv å drysse over gjengen fra Goodison Park.

Matchvinner de Bruyne senket Chelsea – var mest opptatt av å være bekymret for Liverpool

Thomas Tuchel ble hentet fra ledigang for snart ett år siden for å plassere Chelsea øverst på tronen. Første del av etappen ble kronet med Champions League-tittel, denne sesongen skulle tyskeren med Romelu Lukaku også lede til topps på balløya. På lørdag fikk Marina Granovskaia og gjengen bekreftelsen på at det fortsatt er et stykke igjen å være best i verdens tøffeste liga.

Arsenal fikk utsatt London-derbyet mot Tottenham

Arsenal har fått innvilget sitt ønske om å få utsatt kampen mot London-rival Tottenham. Martin Ødegaards lag sliter med skader og sykdom etter en hektisk uke. Det bekreftet Arsenal på sitt nettsted lørdag ettermiddag. Før torsdagens ligacupsemifinale mot Liverpool ble det kjent at Ødegaard testet positivt på koronaviruset.

Manchester City strammet grepet om ligatittelen

Kevin De Bruyne ga Manchester City 1-0 i kampen mot tabelltoer Chelsea i Premier League lørdag. Det ga de lyseblå en 13 poengs luke i toppen. Pep Guardiola og hans Manchester City har dermed et solid grep i kampen om ligatittelen. Chelseas tittelhåp er nesten helt borte, mens Liverpool ligger ett poeng bak London-laget. Merseyside-klubben har imidlertid to kamper til gode på rivalene. Sist sommers dyreste kjøp på hvert av lagene, Chelseas Romelu Lukaku og Manchester Citys Jack Grealish, misset på store sjanser i løpet av kampen.

Carragher advarer Liverpools eiere: – Blir aldri tilgitt om Salah forlater klubben

Mohamed Salah (29) og Liverpool har til gode å bli enige om ny kontrakt. Det bekymrer klubbens tidligere stopperkjempe Jamie Carragher. – De må bli enige. Det er ikke et tilfelle av å gi spilleren akkurat det han vil ha, men jeg tror ikke Liverpools eiere ville blitt tilgitt hvis Salah forlater klubben til sommeren eller om 18 måneder, sa Carragher til Sky Sports etter Liverpools 0-0-kamp mot Arsenal i ligacupen torsdag. Salah har en god stund uttrykt et ønske om å forlenge kontrakten og bli på Anfield.

Liverpool slet mot Arsenal i ligacupen – Xhaka utvist igjen

Liverpool fikk ikke det forspranget de ønsket til tross for at Arsenal var ti mann i store deler av den første ligacupsemifinalen som endte 0-0 torsdag. Før 24 minutter var spilt fikk sveitsiske Xhaka marsjordre. Diogo Jota var i lufta og skulle ta ned en langpasning i bakrom, og der dukket Xhaka opp og satte knottene rett i portugiseren. Det var femte gangen siden Xhakas debut for Arsenal i 2016/17-sesongen at han har blitt utvist. (NTB)
Les mer om: