Nyheter om Liverpool


Divock Origi vil alltid være elsket av Liverpool-fans

Liverpool spiss Divock Origi har virkelig tatt runden for å finne ut av hvordan tilværelsen skulle være etter hans kontrakt gikk ut på dato. 27 åringen som har vært Liverpool-spiller siden sommeren 2014 har til tross for noen ekstremt viktige mål og kultstatus levd litt i skyggen av større stjerner på Anfield. Det har blitt utlån både til Lille og Wolfsburg siden han kom fra Lille. Etter å ha forhandlet med regjerende seriemestre AC Milan en god stund, samtidig som han har holdt andre muligheter åpne kom det i går endelig på plass en avtale.

Origi signerte for Milan

Divock Origi er klar for Milan på en fri overgang. Belgierens kontrakt med Liverpool løp nylig ut. Milan bekrefter signeringen på sine nettsider tirsdag. Den italienske storklubben opplyser at Origi har skrevet under en kontakt som varer fram til 30. juni 2026. Belgieren fikk 175 kamper for Liverpool og var med på å vinne blant annet Champions League (2019) og Premier League (2020). (NTB)

Slik blir sommeren på VG+ Sport: Haaland, Liverpool og Ruud

Erling Braut Haalands Manchester City-debut, fire Liverpool-kamper og Casper Ruud i ATP-turnering er noen av høydepunktene på VG+ Sport i sommer.

Krever 1,2 milliarder og kommer til å få 1,2 milliarder av Liverpool

Liverpool skal ta tilbake tronen fra Manchester City og holde på den, neste sesong blir trolig den oppgaven svært tøff, trolig for tøff hvis du spør de fleste engelske eksperter til tross for at Mohamed Salah har skrevet under på en langtidskontrakt. Og som en del av klubbens langsiktige tekning, Liverpool skal hente Englands største talent om dagen 18 år gamle Jude Bellingham. Sjefene på Anfield er villig til å både bla opp og vente. Jude Bellingham har bitt en svært viktig spiller for Borussia Dortmund. Han har forlengs etablert seg i det øvre sjiktet av europeisk fotball.

Klopp om nysignering: For et talent han er!

Den tyske manageren gleder seg til å se han i aksjon for The Reds. Liverpool kunngjorde tidligere i dag kjøpet av Fabio Carvalho fra Fulham. Jürgen Klopp har nå kommentert signeringen til Liverpools offisielle hjemmeside: – Det er fantastisk å kunne ønske Fabio velkommen og introdusere han for våre fans. For et talent han er! Han er en spiller som kan få hele stadion til å reise seg. Han bringer personligheten sin til spillet. Han er selvsikker og eventyrlysten med ballen, og vil få ting til å skje.

Så hesten vinne fra Liverpool

MOMARKEN: Hele fire V75-seire ble det på telemarkseide hester på Momarken lørdag kveld. 270 000 kroner ga det totalt. Telemarkssjokket Grisle Tore GL sørget i tillegg for at det ble millionutbetaling i V75.
Les mer om:

Everton klar med sommerens første signering

Sist sesong var det ikke så mye som minnet om en storklubb på Goodison Park. Everton er enda ikke helt over mistet av Carlo Ancelotti i fjor sommer til Real Madrid. En annen managerlegende forsøkte å være plaster, men Rafael Benitez fikk det rett og slett ikke til og fikk sparken halvveis i sesongen. Med Frank Lampard ved roret kunne man se tegn til bedring på slutten av sesongen og Everton, som definerer seg som en av de store, klarte med et nødskrik å unngå nedrykk. – Nå som deres største stjerne forlater klubben blir det ekstra trykk på sommerens overgangsmarked.

Liverpool ber om noen få millioner ekstra

Det er helt tydelig at nyopprykkede Nottingham Forrest har tenkt å bli værende i Premier League. – De har sikret seg en av Englands beste keepere med en låneavtale for Dean Henderson. – «Skogvokterne» har satt klubbrekord da de i helgen betalte 20 millioner euro for Taiwo Awoniyi som forlot Liverpool i fjor sommer i en overgang fra Union Berlin. Nottingham Forrest manager Steve Cooper ønsker seg det walisiske stortalentet Neco Williams, de har allerede lagt inn et bud, et bud Liverpool har sagt nei til.

Salah fjerner all tvil – skrev ny kontrakt med Liverpool

Mohamed Salah gir Liverpool-fansen den sommergaven de ønsket seg. Egypteren utvider kontrakten med flere sesonger.
Les mer om:

Tidenes best betalte Liverpool-spiller har endelig signert

Etter mer enn et halvår med usikkerhet, surrete kommentarer fra Salah og nøling fra Liverpool, er den beste løsningen for begge parter på plass. Mo Salah blir Liverpool for «evig og allltid». Vi kan høre et lettelsens sukk fra all verdens Liverpool-supportere når forlengelsen er bekreftet. Og enda bedre: Ifølge Sky Sports løper den nye avtalen til 2025, altså arbeidsro i minst to sesonger til. LES: Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League -Jeg har det fantastisk, og jeg elsker å vinne trofeer med denne klubben.

Salah har signert ny langtidskontrakt: – En nydelig dag

Liverpool bekrefter på sine hjemmesider fredag at superstjernen Mohamed Salah (30) har signert en ny langtidskontrakt.
Les mer om:

Salah fjerner all tvil – skrev ny langtidskontrakt med Liverpool

Mohamed Salah gir Liverpool-fansen den sommergaven de ønsket seg. Egypteren utvider kontrakten med flere sesonger, melder klubben på sine nettsider. Kontraktslengden blir det ikke opplyst om, men ifølge britiske medier dreier det seg om tre år. Salah hadde én sesong igjen av sin opprinnelige avtale. Forhandlingene med Liverpool pågikk i lang tid, og det ga grobunn for mange spekulasjoner rundt framtiden hans på Merseyside. – Nå er alt klart, så vi trenger kun holde fokus på det som kommer, sier han. Egypteren kom til klubben fra Roma før sesongen 2017/18.
Les mer om:

Salah blir i Liverpool

Liverpool bekrefter i sine kanaler at Mohamed Salah har skrevet under på en langtidskontrakt med klubben. Ifølge britiske medier er det snakk om en treårsavtale for 30-åringen.
Les mer om:

Ønsker Roberto Firmino i bytte mot midtbanespiller

Klopp er i gang med å fornye angrepsrekka på Anfield. Mane har dratt til München og Salah forventes å forlate gratis etter neste sesong. Nå kan den siste i den fryktede front treeren også være på vei bort, i følge Liverpool Echo.

Skal overtale Liverpool til å selge Gomez

Midtstopperposisjonen er et sårt punkt for Jürgen Klopp. Han vet han har verdens beste og en solid bredde, men vet tilsvarende godt at skader kan komme «i flokk», tidlig i sesongen og snu opp ned på planene. Etter at Everton-keeper Pickford måkte ned Virgil van Dijk i Merseyside-derbyet i oktober 2020, og Joe Gomez og andre Liverpool-midtstopperne fulgte etter med skade, handlet denne sesongen stort sett om å redde det som reddes kunne av poeng. Så når noen banker på i sommer og skal overbevise Klopp om å slippe Joe Gomez, da skjønner vi at det kan bli tøft.

Dortmund klare for å selge Bellingham

Jude Bellingham er kanskje verdens mest ettertraktede tenåring. Borussia Dortmund-talentet kommer ikke til å forlate klubben i løpet av sommerens overgangsvindu. Den unge engelske landslagsspilleren, som har sett lagkameraten Erling Haaland flytte til Man City, bekreftet nylig at han vil spille foran den «gule veggen» også i 2022-23-sesongen. LES: Manchester City henter tilbake Maresca «Jeg ser virkelig frem til neste sesong,» sa Bellingham til Ruhr Nachrichten. «Jeg gleder meg til det endelig begynner.

Lettet Dortmund bare krever 1,2 milliarder

Manchester United jobber intenst for å få til en forhåndsavtale for det som må være Englands største talent 19 år gamle Jude Bellingham. Ideen er å lande en avtale for neste sommer slik at verken Real Madrid eller Liverpool han komme dem i forkjøpet slik de har flere ganger den siste tiden. Selv om Jude Bellingham bare er 19 år gammel, har han allerede spilt 134 kamper på elitenivå. Dortmund-midtbanespilleren har også 15 landskamper med England på merittlisten. Det er dermed ikke vanskelig å forstå den store interessen som er rundt 19-åringen. – Med det skjer ikke i sommer!.

Minamino klar for Monaco

Takumi Minamino forlater Liverpool etter 2,5 år og er klar for fransk fotball og Monaco. Japaneren fikk i alt 55 kamper for de rødkledde. Minamino var svært viktig på Liverpools ferd mot både FA- og ligacuptittelen sist sesong, men 27-åringen har slitt med å spille seg fast på laget. Han kom fra Salzburg i januar 2020 og var med på å vinne Premier League etter bare et halvt år i klubben. Han flytter heretter til Monaco for å spille i den franske ligaen framover, opplyser klubben tirsdag. Minamino har undertegnet en fireårskontrakt med klubben fra fyrstedømmet. (NTB)

Liverpool bekrefter salg

Klar for Ligue 1 og den franske rivieraen. Takumi Minamino er solgt til AS Monaco. De betaler 13 millioner pund med en gang, men summen kan stige ytterligere 2,5  millioner pund etter bonuser basert på prestasjoner/ kamper. Liverpool FC bekrefter salget i en pressemelding. Minamino har signert en fireårskontrakt på Stade Louis II. Der skal han spille under Philippe Clement. Angriperen var ønsket av flere klubber i sommer, som Leeds, Southampton, Wolverhampton og Lyon.

Signaturen på plass for Minamino

Venstrevingen kan se tilbake på toogethalvt år hos en av verdens desidert beste klubber. Det ble begrenset med spilletid, men nok av trofeer og scoringer. Siste sesongen i den røde drakta avsluttet 27-åringen som Liverpools 5. beste målscorer. Ikke dårlig når du ser på lista med spillere som alle ønsker å score for the reds. Southampton ville mer enn gjerne beholde spilleren de hadde på leie i i 2021, men det var fyrstedømmeklubben Monaco som trykket på de rette knappene hos Liverpool (rundt 200 millioner kroner) og hos spiller.
Les mer om:

Mané har valgt det neste magiske draktnummeret hos Bayern München

For de som ikke bryr seg om en sport der voksne menn løper rundt i shorts for å sparke til ei kule, er det heller ikke lett å forstå hvorfor så mange girer seg opp over et draktnummer. For spillere og supportere kan et nummer ha en iboende magisk kraft. I München har den tidligere Liverpool-stjerne valgt nummeret som skal bringe ham – og klubben – lykke. Cristiano Ronaldo, eller CR7 som han også kalles, har bygd opp sitt brand med draktnr. 7. Da portugiseren returnerte til Old Trafford forrige sommer, overleverte Edinson Cavani sin nummer 7-drakt til Ronaldo.

Jakter Liverpool-back og Wolverhampton-midtbanespiller

Nottingham Forest eier Evangelos Marinakis har lovt økt finansiering denne sommeren og hvis de klarer å holde plassen i Premier League denne sesongen enda mer og bedre forhold fremover. «The Reds» som har ikke vært i Premier League siden 1998/1999 sesongen satser tung på å bli. Den tidligere Liverpool-spissen Taiwo Awoniyi er allerede rekruttert og på søndag meldte Sky Sports om ytterligere to spillere Forest som er på jakt etter.

Liverpools toppscorer i FA-cupen og Carabao-cupen er solgt

Det var ingen stor overraskelse det som Sky Sports melder, nemlig at Liverpool har solgt japanske Takumi Minaminos til tross for at han levert så det holder her eneste gang han slipper til å gressmatta.