Nyheter om Liverpool


Alexander-Arnold forlenget til 2025

Trent Alexander-Arnold har signert en langtidskontrakt med Liverpool fram til sommeren 2025 22-åringen er et produkt av klubbens akademi. Siden debuten i oktober 2016 har han spilt 179 kamper for førstelaget. Alexander-Arnold gikk glipp av EM for England på grunn av en skade, men backen var tilbake på banen i to treningskamper mot Wacker og Stuttgart i Østerrike sist uke. – Det er den eneste klubben jeg egentlig har kjent, så å være her nå og forlenge for å bli her enda lengre, er fantastisk for meg og familien, sier Alexander-Arnold til klubbens nettsider. (NTB)

Tidligere supertalent hos Liverpool Bobby Duncan med prøvetrening på torsdag – på fredag var det hele over

På torsdag skrev vi om at det Livepool-talentet (han fettern til Steven Gerrard, ja) hadde «rømt» balløya for andre gang før han runder 21. Det var nemlig klart for testtrening hos danske Velje. På torsdag kveld var Danmark-planen allerede skrotet. Les: ESPN: Real Madrid har satt en prislapp på utilpass Ødegaard Egentlig rimelig symptomatisk for Duncan (bakgrunnen kan du lese mer om her). 20-åringen har fortsatt kontrakt med Derby til 2023 (spiller for U23-laget), men prøvetrening hos Velje skulle gi Duncan en vei ut.

VG skal vise Liverpools TV-kanal og Liverpool-kamper i to sesonger

VG+ Sport fortsetter sin satsing på internasjonal toppfotball, og har inngått en toårsavtale med Liverpool om å vise alt fra Liverpools offisielle TV-kanal LFCTV.
Les mer om:

Van Dijk tilbake etter 285 dager

Virgil van Dijk var torsdag kveld endelig tilbake på fotballbanen. Nederlenderen fikk de siste 20 minuttene da Liverpool tapte 3-4 mot Hertha Berlin.
Les mer om:

Van Dijk ydmyket i skadecomebacket

(Liverpool - Hertha Berlin 3–4) Virgil van Dijk har vært ute med en skade i kneet siden oktober 2020. Torsdag var han tilbake på banen for Merseyside-klubben og ble ydmyket av tidligere Manchester City-spiller Stevan Jovetić.
Les mer om:

Tidligere Liverpool-spiller Bobby Duncan har reist til Danmark

Det var sikkert litt kult i starten å fortelle at: Sure, I´m Stevens Gerrards cousin. Hos Liverpool hadde dette etterhvert liten effekt. 20-åringen har allerede rukket å bli en slags fotballnomade. Spissen har vært innom ungdomssatsingen til Wigan, akademiet hos Manchester City og Liverpool, og del av Liverpools førstelag i 2019 på treningsleir.

Marca: Eden Hazard ikke i nærheten av der han må være

Vi ønsker virkelig at belgieren skal lykkes hos Real Madrid og at La liga-klubben får igjen på godt over milliard-investeringen de gjorde på spilleren i 2019. Vi så tegn til at noe var på gang i EM, men så også at mesterskapet kostet. Det var spesielt i siste del av EM-kampene at den helt ville eksplosiviteten fra storhetstiden som holdt 90 minutter, ikke lenger var der. Les: Fabrizio Romano: Liverpool vet bedre enn å fyre av et milliardbud Ikke rart etter sesonger med skader og trøbbel, men for Real Madrid har ikke EM vært noe løft for Hazard før La Liga-sesongen.

Fabrizio Romano: Liverpool vet bedre enn å fyre av et milliardbud

Federico Chiesa herjet med forsvarsspillerne til resten av fotball-Europa og satte i gang en strøm av rykter, som siden har rikosjettert mellom Italia og England. Chelsea er allerede linket til Juventus-spillere, tidligere denne måneden hevdet Calciomercato at Liverpool hadde banket på døra hos Juventus for «å forhøre seg om» Chiesa. Les: Rodriguez kommer ikke akkurat til å få noe drahjelp av Benitez Så kom det villeste ryktet forrige uke. Italienske Repubblica hevdet Liverpool hadde sendt signaler om et bud på 86 millioner pund.

Rodriguez kommer ikke akkurat til å få noe drahjelp av Benitez

Da vi i sommer så Evertons Twitter-konto der Rodriguez er poster boy for den nye hjemmedrakta til klubben, var vi overbevist om at kolombianeren skulle få arbeidsro til å jobbe seg videre tilbake. Så kom Rafel Benitez. For Liverpool Echo hevder situasjonen er en helt annen. Lokalavisas kilder tett på Rodriguez hevdet at 30-åringen selv ikke så en automatisk exit fra Goodison Park før kontraktsutløp neste sesong. Det var før den tidligere Liverpool-manageren valgte blått. Les: Smart!

Donyell Malen på plass på treningsfeltet til Borussia Dortmund

Ryktet har gått de siste uken om overgangen, på tirsdag kom Dortmund selv ut med selvskryt. PSV-stjerna Donyell Malen har hatt sine første treninger med Haaland og gjengen. Liverpool, Arsenal og West Ham har alle vært sterkt linket til Malen, Dortmund har tydeligvis vært mest overbevisende i forhandlingene. Les: Kepas Arrizabalaga angrer gruelig mye Ifølge både Ruhr Nachrichten og Eindhovens Dagblad må Dortmund ut med rundt 30 milloner euro eks. potensielle add-ons.

Cristiano Ronaldo har ankommet treningsfeltet

For Juventus starter Serie A-sesongen mot Udinese, 22. august. På mandag kom Cristiano Ronaldo på sin første preseason trening. Om han blir å finne på banen mot Udinese, det er det store spørsmålet. Ifølge ESPN dukket portugiseren opp 08.30 sharp, og ble senere observert på vei inn i klubbens J-Medical Centre for rutinesjekk. Les: Liverpool har kuttet båndet til Xherdan Shaquiri Skuffelsen etter Portugals tidlige exit fra EM er bearbeidet, nå venter hardkjøret før sesongstart. Likevel er det ingen som egentlig vet hvor Ronaldo spiller den neste måneden.

Skal nekte Tottenham Mikkel Damsgaard – med Tottenhams penger

Interessen for Mikkel Damsgaard har eksploderet etter at 21-åringen viste at han ikke sto tilbake for de beste avslutterne i EM. Ifølge Calciomercato satte Liverpool og Everton i gang et race etter Damsgaard, AC Milan skal ha kommet med et bud på rundt 20 millioner euro pluss Andrea Conti. Les: Fighter Wayne Rooney nekter å gi seg Forrige uke kom La Republicca med påstanden om at Sampdoria hadde mottatt et bud fra Tottenham på 25 millioner euro.

Liverpool har kuttet båndet til Xherdan Shaqiri

Det er fortsatt ett år igjen av kontrakten med Liverpool, men etter EM-sluttspillet har sveitseren skjønt at han er skapt for mer enn benken til Jürgen Klopp. Den råsterke spilleren ble hentet fra Stoke i 2018 til stormende jubel, i perioden som skulle vise seg til å bli Liverpools neste storhetstid. 63 kamper senere har høyrevingen bestemt seg for at tiden er moden for å gå videre. Les: Pål Alexander Kirkevold skal banke inn mål i Norge -Jeg er bare 29 år gammel. Jeg har spilt i noen av de beste ligaene i Europa..

Fernando Torres har kommet hjem!

Det er en gledes dag i den stripede delen av den spanske hovedstaden. Atletico Madrid legende Fernando Torres er tilbake på gamle trakter, ikke bare på besøk, men for å bli. Den spanske angrepsspilleren er genialt stor i sitt hjemland, større enn det vi her hjemme er klar over. På samme måte som David Beckham har laget begrep av skruballer har Fernando Torres det samme. – Han har en unik skuddfot som har skremt vettet av keepere verden over. Les: Henter stortalent for Erik Lamela pluss 250 millioner Denne kunnskapen skal han nå lære videre til en ny generasjon.

Skikkelig trøbbel for Phil Neville i Beckham-paradis

Gonzalo Higuain ble hentet inn av Beckham og gjengen med to oppgaver: Score som han aldri før har gjort – og kaste glans over Miami-klubben. Glansen er det ikke noe å si på, men 6 scoringer på 19 kamper er langtfra nok. Heller ikke Phil Neville har levert nok. Da han ledet klubben til et fryktelig 0-5 tap mot New England Revolution, sto Inter Miami ribbet tilbake som det dårligste laget i MLS med seks tap på rad.

De 6 dyreste overgangene i Serie A når vi nærmer oss august

Vi er godt inn i sommerens overgangsvindu, et marked fotballverden ikke har opplevd tidligere. Giganter som Messi, Ronaldo, Ramos, Kane, med flere har skiftet, eller kan være på vei til et klubbbytte. Samtidig er – med noen unntak – den økonomiske situasjonen hos klubbene rundt om i Europa ekstremt krevende. Da er det interessant å følge med på situasjonen i de største ligaene.

Taktisk suksess: Real Madrid godtar redusert pris

Da Manchester United første gang kontaktet Real Madrid om deres visekaptein Raphael Varane var beskjeden at hvis de ønsker å kjøpe må de bla opp 80 millioner euro. – Det var langt unna det sjefene på Old Trafford så for seg. De startet samtaler direkte med den franske midtstopperen og kom raskt frem til enighet om hvordan verden skulle se ut etter en eventuell overgang. I forrige uke kunne vi fortelle at Real Madrid kom med forslag om 50 millioner euro.

Emre Mor har skaffet seg Mino Raiola

Ikke alle har fått med seg navnet til den tidligere FC Nordsjælland-spilleren. Det akter den danskfødte tyrkiske spilleren gjøre noe med. Vi vet ikke hva som har sendt Raiola til Emre Mor, en spiller med markedspris på 700 000 euro (transfermarkt), men agenten til Haaland, Pogba og Zlatan må helt tydelig se en gedigen oppside på honorarsiden. Les: Vieira og Crystal Palace har skaffet seg knalltøff dansk midtstopper Mor startet med en oppløftende overgang til Borussia Dortmund i 2016, men gikk direkte videre til Celta Vigo og utleieopphold hos Galatasaray og Olympiakos.

Historisk hattrick av Ricardo Pepi – LA Galaxy spillerne skal prise seg lykkelig for at Zlatan ikke satt på tribunen

Mens de største ligaene i Europa gjør de siste forberedelsene før sesongstart, spilles det for fullt i MLS. Lørdag hadde en 18-åring hos FC Dallas den store Dagen. 18 år og 196 dager. 50 minutter. 3 scoringer. Dette er tallene som gjorde kvelden historisk for amerikaneren. Les: Football-Insider: Nagelsmann har blinket ut Lewandowski-erstatteren Dallas valset over Zlatans gamle klubb, La Galaxy, med 4-0. Etter denne kampen kalte Texas-klubben seg like greit for FC Ricardo Pepi.

Football-Insider: Nagelsmann har blinket ut Lewandowski-erstatteren

Satt på spissen: For Timo Werner er hjem der Julian Nagelsmann befinner seg. Det var 34-åringen som la opp spillet rundt Werner i RB Leipzig og lot senterforwarden få optimale arbeidsbetingelser. Frank Lampard ble overbevist om at Werner var som skapt for Stamford Bridge, men den forrige sesongen endte med Lampard-exit og bob-bob for tyskeren. Les: The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld Ingen skal ta fra Werner sine 12 scoringer og 15 assists, men fordelt på 52 kamper er ikke dette i nærheten av det han viste i Bundesliga før avreisen til Premier League.

Liverpool har sendt Harry Wilson videre

Mer enn 15 år hos Liverpool – som 24-åring. Da har klubben vært en viktig del av livet ditt. Wilson skulle bare ønske at Liverpool også hadde vært en større del av fotballivet. For uten Premier League-debut og to cupkamper som status, har det blitt mye lovord fra klubben om potensialet til Wilson – og tilsvarende mange utleieperioder. Crewe, Hull, Derby, Bournemouth og forrige sesong Cardiff. Les: The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld Nå har Liverpool og Wilson bestemt seg for at tiden er inne for å sette sluttstrek.

Fotballryktene: – Liverpool fikk bud avslått på EM-helt

Her er søndagens fotballrykter!
Les mer om:

Wijnaldum antyder at netthets bidro til Liverpool-exit

Den nederlandske fotballstjernen Georginio Wijnaldum mer enn antyder at ubehagelige tilbakemeldinger i sosiale medier bidro til at han forlot Liverpool.
Les mer om:

Wijnaldum antyder at netthets bidro til Liverpool-exit

Den nederlandske fotballstjernen Georginio Wijnaldum mer enn antyder at ubehagelige tilbakemeldinger i sosiale medier bidro til at han forlot Liverpool.
Les mer om:

Ny Premier League gigant legger en milliard på bordet for Federico Chiesa

Det er slettes ikke sikkert det holder med 1,2 milliarder heller. Den 23 år gamle Juventus vingen Federico Chiesa var en populær kar før Italia vant sommerens EM. – Etter EM har interessen økt fra frisk bris til full storm. Han var en av Italias beste spillere i EM og en som faktisk må kjempe om plassen på Juventus mot svenske Dejan Kulusevski. – Torino klubben er definitivt ikke stor nok for dem begge lenger. Vi setter en knapp på at de begge er andre steder når sommerens overgangsvindu lukkes og at de kommer til å etterlate seg en særdeles velfylt klubbkasse.