Nyheter om Lisboa


Bayern-sjefen testet positivt

Bayern München-trener Julian Nagelsmann måtte stå over onsdagens 4-0-seier over Benfica på grunn av influensasymptomer. Senere fikk han påvist koronasmitte. Det opplyser Bayern torsdag. Ifølge den tyske storklubben testet Nagelsmann positivt selv om han er fullvaksinert mot koronaviruset. 34-åringen ledet ikke Bayern-laget i mesterligakampen mot Benfica i Lisboa. Det ble oppgitt at han slet med en influensalignende infeksjon.
Les mer om:

Dortmund vant uten Haaland

Borussia Dortmund klarte seg uten Erling Braut Haaland mot Sporting Lisboa og vant 1-0 i tirsdagens mesterligaduell.
Les mer om:

Det geniale valget som sendte Jude Bellingham forbi Kylian Mbappé

Da Manchester City møtte Dortmund i Champions League forrige sesong, uttalte Pep Guardiola at han ikke kunne forstå at Bellngham bare var 17 år sånn han spilte. Mot Sporting Lisboa ble engelskmannen historisk som 18-åring. I Erling Haalands fravær var det Donyell Malen som tok jobben som matchvinner i 1-0 seieren over Sporting. For Bellingham var dette den tiende Champions League-kampen i startelleveren. Les: Everton ikke ferdig med å hente Real Madrid-spillere Tough win.Clean sheet.Assist for the Don.100 club games. Happy days!

Dortmund vant uten Haaland – ett mål var nok mot Sporting

Borussia Dortmund klarte seg uten Erling Braut Haaland mot Sporting Lisboa og vant 1-0 i tirsdagens mesterligaduell.
Les mer om:

Dortmund vant uten Haaland

Borussia Dortmund klarte seg uten Erling Braut Haaland mot Sporting Lisboa og vant 1-0 i tirsdagens mesterligaduell.
Les mer om:

Dortmund vant uten Haaland

Borussia Dortmund klarte seg uten Erling Braut Haaland mot Sporting Lisboa og vant 1-0 i tirsdagens mesterligaduell.
Les mer om:

Haaland må stå over kamp

Erling Braut Haaland sliter fortsatt med en muskelskade i låret og spiller ikke tirsdagens mesterligakamp for Borussia Dortmund mot Sporting Lisboa. Det var ventet at Haaland skulle gå glipp av kampen ettersom han ikke deltok på mandagens fellestrening. Spissen pådro seg skaden i forrige uke, og han mistet helgens kamp mot Borussia Mönchengladbach (0-1-tap) i 1. Bundesliga.
Les mer om:

Haller scoret fire i CL-debuten: – Vi lot dem ikke puste

Ajax-spiss Sébastien Haller scoret fire mål i sin mesterligadebut da Sporting Lisboa ble slått 5-1 på bortebane onsdag kveld.
Les mer om:

Det er klart for Champions League!

Nest etter VM og EM i fotball, er det vel ingenting som tiltrekker seg mer interesse blant fotballsupporterne enn Champions League. For mange er kanskje den gjeveste fotballturneringen for klubblag enda viktigere enn de store fotballmesterskapene. Få er vel i tvil om at mange supportere har et mer lidenskapelig forhold til favorittklubben sin enn til landslaget. Tirsdag 14. september spilles de første kampene i gruppespillet. Deretter går det slag i slag gjennom høsten, vinteren og våren frem til det hele avgjøres i finalen i St. Petersburg den 28. mai 2022. Champions League for 30.

Hvem er favorittene til å vinne Champions League?

Trekningen av gruppene er unnagjort, nå er det bare å se fram til en rekke herlige kamper mellom Europas aller beste lag. Hvem er favorittene til å gå helt til topps denne sesongen? Ute etter bettingsidene med best oddsbonus? Finn en innskuddsbonus som passer deg best i tid til CL-gruppespillet. Sist sesong var det til slutt Chelsea som sto igjen som seierherre i Champions League, etter at de slo Manchester City 1-0 i en helengelsk affære i Porto.

Nummer 7 returnerer til Old Trafford

Etter en litt overraskende u-sving i Manchester på slutten av overgangsvinduet, ble det klart at Cristiano Ronaldo ikke ble City-spiller under Pep Guardiola. I stedet ble det de røde i byen som slapp jubelen løs da det ble klart at klubbens tidligere nummer 7 hadde signert en toårskontrakt for Ole Gunnar Solskjærs menn. Ronaldo kom til United som 18-åring Den unge Cristiano markerte seg tidlig som et stortalent, og etter én sesong og 25 ligakamper for førstelaget til Sporting Lisboa, ble han signert av Alex Ferguson i 2003.

Her er UEFA Champions League trekning

Trekningen til verdens gjeveste klubbturnering ble gjennomført i Istanbul torsdag kveld. Det skjedde samtidig som Uefa holdt en prisgalla i den tyrkiske storbyen. Kampene mot Villarreal åpner for United-revansj. I mai ble Ole Gunnar Solskjærs mannskap slått av spanjolene på straffer i europaligafinalen. Manchester United skal også spille mot italienske Atalanta og Young Boys fra Sveits. Les: Ble hentet opp av Solbakken – nå syvdobler Mohamed Daramy lønna Solskjær trenger en betraktelig bedre mesterligasesong enn den United hadde sist.

Drømmetrekning for Haaland

Trekningen til Mesterligaen ble gjennomført torsdag kveld. Både Erling Braut Haalands Dortmund og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United kan være fornøyd med trekningen. Verre er det for Liverpool, som havnet i gruppe med både Atlético Madrid og AC Milan.

Barcelona glipper taket på up and coming-spiller José Marsa

Tolv sesonger har Marsa vært en del av Barcelona, nå går det mot en slutt for 19-åringen. Nåløyet en tenåring må gjennom for å komme seg på banen med førstelaget er mikro, noe Marsa tydeligvis har vært misfornøyd med. Ifølge El Mundo Deportivo har klubb og spiller ikke blitt enige om ny avtale. Les: Alexander Søderlund bryter kontrakten Den sentrale midtbanespilleren fikk 13 kamper for B-laget forrige sesong, der prestasjonene ifølge Football-Espana har fått flere klubber rundt i Europa til å være på døra hos den tidligere ungdomskapteinen hos Barca. Utålmodig.

Nakstad om delta-trusselen: – Ser ikke ut til å påvirke gjenåpningsplanen

Delta-varianten sprer seg i stor grad rundt om i Europa. I Portugal er det nå ulovlig med unødvendig reiser til og fra hovedstaden Lisboa. Men Espen Nakstad tror ikke mutasjonen vil påvirke gjenåpningen i Norge.
Les mer om:

Deltavarianten årsak til økning i coronasmitte i Portugal

Portugisiske myndigheter bekrefter at det er deltavarianten av coronaviruset som har ført til en økning i smittetilfellene i Lisboa.
Les mer om:

Lisboa lukker i helgen for å dempe smittespredningen

Portugals hovedstad stenger seg inne i helgen for å hindre spredningen av deltavarianten.
Les mer om:

Lanserer gigantfond: – Historisk øyeblikk

EU-kommisjonens leder starter godkjenningen av medlemslandenes gjenreisingsplaner og lanserer EUs gigantfond når hun besøker Lisboa og Madrid onsdag.
Les mer om:

EU-sjef starter gjenreisingsprosessen etter pandemien

EU-kommisjonens leder starter godkjenningen av medlemslandenes gjenreisingsplaner og lanserer EUs gigantfond når hun besøker Lisboa og Madrid onsdag.
Les mer om:

Blummenfelt til topps i Lisboa

Triatlet Kristian Blummenfelt (27) vant lørdagens konkurranse i verdenscupen i portugisiske Lisboa. Blummenfelt kom inn på tiden 1.42.33 og slo sveitsiske Max Studer med ni sekunder. Norske Gustav Iden ble nest best nordmann på 8.-plass, 51 sekunder bak. Blummenfelt var langt bak etter svømmingen, men kjørte seg opp i teten i løpet av sykkeldelen. Da var Iden også med i tetgruppa. Med løpeskoene på var det fire mann i tet før Blummenfelt rykket fra sveitseren. Også forrige helg i japanske Yokohama, da på nivået over i verdensserien, gikk Blummenfelt til topps.
Les mer om:

Triatletene misset i OL-kvalik

Norges triatlonlag klarte ikke å ta topp tre-plasseringen i OL-kvalifiseringen i blandet stafett som kunne gitt plass på øvelsen i Tokyo. Gustav Iden ga det et helhjertet forsøk på sin ankeretappe i kvalifiseringen i Lisboa, men avstanden opp til de tre øverste nasjonene ble for stor. Norge endte på 4.-plass i det som var siste kvalifiseringssjanse i øvelsen foran sommer-OL om drøyt to måneder.
Les mer om:

Jorge Mendes måtte ut og strupe Ronaldo-rykte

Cristiano Ronaldo er og blir Sporting Lisboas største sønn. Det var her det hele startet i 2002, det var de som ga verden CR7. Så da mamma Ronaldo fortalte at hun jobbet med sønnen om en retur til Sporting, tok det av hos supporterne. Ryktene har gått i en stadig strøm om en Juventus-exit, der Manchester United og Real Madrid naturlig nok er linket til Ronaldo. Denne uken kom også ryktet om at Sporting Lisboa kunne være en destinasjon for portugiseren.

Mestere for første gang på 19 år

Den portugisiske klubben Sporting Lisboa slo Boavista 1-0 tirsdag kveld og med det ble det klart at de er portugisiske seriemester. Det er klubbens 19. seriegull, og det første på 19 år. Porto var tittelforsvarer. De siste 18 sesongene har tittelen gått til enten Porto (11 ganger) eller Benfica (7 ganger). Sporting Lisboa triumferte forrige gang i 2002. Sporting Lisboa har blant annet hatt navn som Cristiano Ronaldo på laget, og portugiseren er en av de som har gratulert klubben i sosiale medier.

Sporting Lisboa mester for første gang på 19 år

Sporting Lisboa slo Boavista 1-0 med scoring av Paulinho og er portugisisk seriemester i fotball. Det er klubbens 19. seriegull, og det første på 19 år.
Les mer om:

Helt vilt: Fem storklubber kjemper om Buffon!

Gianluigi Buffon er riktignok 43 år (ung – i hans tilfelle), men gidder ikke å varme benken for en klubb som kaver i god avstand til trofeene. 12 kamper på banen denne sesong er helt greit for en andrekeeper, men Gianluigi Buffon har tydeligvis kjent at pensjonsalderen kan presses videre foran seg, og ønsker action. Les: Liverpool eierne sjokkerer: Vil bruke store penger på Klopp-erstatter i sommer Ifølge Tuttosport er det derfor trolig at den spillende legenden forlater Torino i sommer. Men til hva, old boys fotball i Serie C? Ikke Buffon, nei.