Nyheter om Lionel Messi


ESPN: Planen lagt for Griezmann

Da Antoine Griezmann ble lurt over til Camp Nou fra rival Atletico, var den franske forwarden en av de vasseste i La Liga foran motstandernes mål. Vi vet ikke om det var «fotballkarma», men overgangen på 120 millioner euro Barcelona definitivt ikke hadde råd til å gjennomføre i 2019, har ikke gitt den katalanske klubben noen sportslig glede. Fra å hamre inn scoringer i Atletico-drakt, ble akklimatiseringen til Barca-fotball overraskende kronglete. Hele første sesong lurte Griezmann på hva rollen hans skulle være i forhold til spillet som ble lagt opp rundt Lionel Messi.

- Messi ville drepe meg

Selv om Lionel Messi og Leandro Paredes i dag er gode lagkamerater på Paris Saint-Germain og på det argentinske landslaget, var det en spesiell hendelse som vekket oppsikt da Messi var Barcelona-spiller.
Les mer om:

Barcelona har ikke råd til Robert Lewandowski, men vi vet minst en klubb som har!

L’Equipe melder at Paris Saint-Germain ønsker å signere Robert Lewandowski, som med store ord har uttalt at han vil forlate Bayern München og dra til Barcelona. Det er Luis Campos som ble hentet til Paris for et par dager siden som allerede er godt i gang med sin jobb som sportsdirektør selv om han i noen få dager bare er en konsulent. Det er ikke noe nytt at PSG ønsker seg Robert Lewandowski, men med Campos om bord virker det mer sannsynlig enn tidligere.

Med imponerende fem mål gikk Lionel Messi forbi Ferenc Puskas

Søndag scoret Messi fem mål i en vennskapskamp mot Estland, som ble spilt i Pamplona, ​​Spania. Dermed passerte Messi Puskas toppscorerlisten. – Puskas med sin ekstreme målteft inspirerte til at FIFA Puskás Award er en pris etablert 20. oktober 2009 av Fédération Internationale de Football Association. Prisen blir tildelt den mannlige eller kvinnelige som bedømmes til å ha scoret mest estetisk signifikant, eller «mest vakkert», mål.

Messi ble femmålsscorer i Argentinas brakseier

Tilbake på spansk jord viste Lionel Messi krefter og scoret samtlige fem mål da Argentina knuste Estland 5-0 i en treningskamp i Pamplona søndag.

Fem mål av Messi

Lionel Messi scora alle måla då Argentina slo Estland 5-0 i ein privatlandskamp i fotball søndag kveld. Messi scora på straffe etter åtte minutt, og dobla like før pause. Han fullførte hattricket to minutt etter pausen, og avslutta med to raske drygt midtveges i andre omgang.

Messi avslører coronatrøbbel

Lionel Messi forteller om store luftveisproblemer da han ble smittet av coronaviruset tidligere i år. Fotballstjernen kunne ikke løpe på halvannen måned.
Les mer om:

Messi svarer Lewandowski: – Jeg er ikke interessert

Lionel Messi svarer Robert Lewandowski etter Gullballen-feide.
Les mer om:

Messi avslører coronatrøbbel

Lionel Messi forteller om store luftveisproblemer da han ble smittet av coronaviruset tidligere i år. Fotballstjernen kunne ikke løpe på halvannen måned.
Les mer om:

Messi avslører koronatrøbbel

Lionel Messi forteller om store luftveisproblemer da han ble smittet av koronaviruset tidligere i år. Fotballstjernen kunne ikke løpe på halvannen måned. I et intervju med TV-stasjonen TYC Sports forklarer Messi at det ble ille etter at han pådro seg viruset i begynnelsen av januar. – Sykdommen min etterlot meg med ettervirkninger i lungene, sa Messi til TV-stasjonen gjengitt av CNN. – Det varte i halvannen måned hvor jeg ikke kunne løpe fordi lungene mine var påvirket. Paris Saint-Germain-spilleren mistet tre kamper med viruset. – Jeg kom tilbake før jeg burde.
Les mer om:

Har Lionel Messi, Kylian Mbappé og Neymar, men føler noe mangler

Stjernegalleriet til den franske seriemesteren Paris Saint-Germain er svært imponerende. – Etter de for noen dager siden forlenget med Kylian Mbappé skulle man tro at selv om Ángel Di María forlater klubben om noen dager at det ikke var et akutt behov for flere stjerneangripere. Så feil kan man ta. Ikke bare er Paris Saint-Germain dypt inne i samtaler med Arsenal om å kjøpe deres dyreste spiller i tilfelle Neymar selges, men når man først ser på Premier League hvorfor ikke se hva annet som finnes der.

Tottenham har gjort sitt, nå er det opp til Ivan Perisic

Da Ivan Perisic tok tak i mikrofonen etter sine to avgjørende Coppa Italia-scoringer tildligere i mai, skjønte vi at det var en frustrert matchvinner. Ikke lenge etter gikk Inter Milan-bossen ut med at nå skulle det prates. Tottenham vil mer enn å prate. For med få uker før kontrakten med Inter løper ut, hadde Perisic fortsatt ikke blitt kontaktet for å forhandle om kontraktsforlengelse med Inter.

Jens Petter Hauge har så til de grader lykkes!

Da unge Jens Petter Hauge ble hentet av AC Milan i 2020, var det kult. Når 22-åringen nå har spilt seg til ny kontrakt oppleves det som riktig. Overgangen fra Aspmyra til San Siro ble som forventet krevende. Noen spilleminutter her, noen der. Hauge står notert med 24 kamper og 5 scoringer, men utleieopphold virket forrige sommer som den eneste veien videre. LES: Real Madrid har ett spørsmål for Bayern München og svaret er 400 millioner Eintracht Frankfurt åpnet porten for vingen og bakte inn en kjøpsopsjon i leieavtalen med AC Milan.

Real Madrid har ett spørsmål for Bayern München og svaret er 400 millioner

Serge Gnabry har kontrakt med Bayern München frem til juni 2023 og pr akkurat nå ikke stor sannsynlighet for en forlengelse. Real Madrid har fått det med seg og mente sikkert det ville bli billig siden 26-åringen kan dra videre gratis neste sommer. Sky melder at Real Madrid virkelig fikk øynene opp for Gnabry etter det ble grundig stang ut i deres søken for den franske superstjernen Kylian Mbappé. Til stor irritasjon, ikke bare fra Real Madrid, men også La Liga og spansk presse valgte Mbappé å forlenge med Paris Saint-Germain.

Lionel Messi fikk pappa Jorge til å ringe Barcelona presidenten

Lionel Messi er lei av Barcelona-president Joan Laporta, og det samme er pappa Jorge. – Siden Messi forlot Camp Nou i fjor sommer, Laporta konstant snakket om ham, om sjansene for at han returnerer til Barcelona og til og med hevdet at lønnen Paris Saint-Germain tilbød ham var årsaken bak avgangen. (For det kan umulig stemme) Tidligere denne uken bemerket Laporta at hvis Messi ønsket å returnere til Barcelona i fremtiden, måtte han gjøre det gratis. Messi er veldig lei av å være på presidentens munn hver dag.

Gullballen skal delsat ut 17. oktober

Fotballens høgaste utmerking, «Gullballen» blir delt ut i Paris 17. oktober, melder magasinet France Football. Frå no av skal prisen delast ut på bakgrunn av prestasjonar i den internasjonale sesongen frå august til juli, ikkje i kalendaråret som før. Lista over dei nominerte blir gjort kjend 12. august. I fjor vann Lionel Messi og Alexia Putellas, begge frå Barcelona. Ada Hegerberg blei den første kvinnelege vinnaren i 2018.

PSG vil selge superstjerne!

PSG mangler ikke stjerner på topp og lønnsbudsjettet har nådd nye høyder denne uka. Neymars fremtid i Paris skal være usikker og han skal være til salgs i kjølvannet etter at Kylian Mbappe signerte en ny gigantavtale med PSG.

Mbappé feiret ny kontrakt med hattrick

Kylian Mbappé strålte etter å ha kunngjort at han blir værende i Paris. Den franske stjernen feiret ny PSG-kontrakt med hattrick i 5-0-seieren over Metz. – Jeg er veldig glad for å bli værende i Frankrike. I Paris, i min by, sa Mbappé til tilskuerne på Parc des Princes da han før kampstart holdt opp en trøye med "Mbappé 2025" på ryggen. Mbappé forlenger med Paris Saint-Germain fram til 2025 og skroter en gigantovergang til Real Madrid. Kanskje var det noen tusen kilo med press som forsvant fra skuldrene hans. Da kampen kom i gang, herjet Mbappé og de andre storstjernene i PSG.

Goal: Ángel Di María forlater Paris

Om noen få dager dager får en av veldig få venstrebente høyrevinger trolig sin siste kamp for Paris Saint-Germain. – etter å ha vært en uttalt flopp for Manchester United ble han hentet til den franske hovedstaden for 63 millioner euro sommeren 2015 og blomstret opp. Denne sesongen har det blitt mindre spilletid etter landslagskollega Lionel Messi, som han selv aktiv jobbet for å hente til klubben fra Barcelona. – Det kom flere historier om hvordan de «to fant hverandre» da Argentina vant Copa América i fjor sommer. Ángel Di María vil spille mer og fortjener å spille mer.

Messi har ikke vunnet Champions League for PSG, men han gjorde dem mye rikere

Det har definitivt ikke vært en sportslige suksessen man kunne vente seg med det stjerneteamet de franske seriemestrene Paris Saint-Germain har. – Det ultimate målet til klubben om å vinne Champions League ble ikke nådd denne sesongen, selv med Lionel Messi, Kylian Mbappe og Neymar. Ankomsten av Leo Messi fra Barcelona i fjor sommer vekket håpet at pariserne endelig skulle lande Europas største premie. Det ble ikke noe av, men de kommersielle fordelene ved signeringen hans har vært tydelige.

Forbes: Messi tjente 1,25 milliarder på ett år

Fotballstjernen Lionel Messi var verdens best betalte idrettsutøver de tolv siste månedene. Det har finansmagasinet Forbes regnet ut. Forbes setter hvert år opp en topp-ti-liste over de best betalte idrettsutøverne over en periode på tolv måneder. Messis inntekter (lønn i Paris Saint-Germain og sponsoravtaler) det siste året anslås til 1,25 milliarder kroner. Argentineren toppet listen også i 2019. Basketballspilleren LeBron James er nummer to med 1,17 milliarder.

Erling Haaland har tatt det beste valget

Borussia Dortmunds sportsdirektør, Sebastian Kehl, er en slagen mann. Erling Haaland har i lengre tid vært tapt, men det blir ekstra smertefullt når klubbens største angrepsressurs begynner å pakke seg ut av byen. For oss har Haaland nå tatt det beste valget når han først har koffertene klare. Nylig avdøde Haaland-agent Mino Raiola visste hva han gjorde da han forhandlet inn en moderat (alt er relativt i fotballens verden) utkjøpsklausul på klienten sin.

Kan bli klart for tidenes mest spektakulære angrepsduo

Fotballhistorien er full av duoer som med telepatiske evner vet til enhver tid hva medspilleren skal foreta seg. PSG har lastet opp troppen med noen av de største stjernene de siste årene, uten å helt finne frem til «tidenes angrepsduo». Kylian Mbappé og Neymar har prøvd, men har ikke vært helt i sync gjennom en hel sesongen. Likevel, vi mener tidenes angrepsduo – selv uten telepatiske evner – er i anmarsj i Paris. De siste to tiårene har det meste dreid seg om to spillere når det skal deles ut priser: Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Mbappé-show ikke nok – PSG holdt til 3-3

Kylian Mbappé plusset på to nye Paris Saint-Germian-scoringer i en kamp Strasbourg hentet opp 1-3 til 3-3. Utligningen kom på overtid. De franske mesterne fra hovedstaden sprakk det siste kvarteret i Ligue 1s fredagskamp. Da slapp de inn Marco Verrattis selvmål og senere Anthony Cacis nettkjenning to minutter ut i tilleggstiden. Før det hadde Mbappé lekt seg med to scoringer og én målgivende pasning. Achraf Hakimi tok PSG opp i 2-1 etter 64 minutter. Kévin Gameiro sjokket gjestene ved å sende Strasbourg i ledelsen etter bare to minutter. PSG vant ligaen sist helg.
Les mer om:

Lionel Messi serverte Mauricio Pochettino sitt første seriegull

Gleden er til å ta og føle på i den franske hovedstaden, dog med en undertone av tristhet etter at Real Madrid sendte dem ut av Champions League. Paris Saint-Germain har vunnet Ligue 1 for 10.gang, men må gå nok et år uten å nå hovedmålet; å vinne Europas gjeveste fotballturnering. 1 – 1 mot Lens på lørdag var godt nok for å sikre seriegull. Les: AC Milan selger Jens Petter Hauge PSG har 16 poengs forsprang til serietoer Marseille, som har fem kamper igjen å spille.