Nyheter om Lindstrøm


«Joker-Leif» med klar tale: – Jeg kommer ikke til å holde kjeft under noen omstendigheter

Som uavhengig representant i Fauske kommunestyre kommer Leif Lindstrøm ikke til å gå stille i dørene. – Jeg ser viktigheten av å fortsatt ha noen «gammelkuker» med i gamet, sier Frp-politikeren.
Les mer om:

Kassandra visste ingenting om exiten: – Ugreit

Fauske Frp-veteran Leif Lindstrøm trakk seg fredag etter flere tiår i partiet. Det visste ikke lokallagsleder Kassandra Petsa noe om på forhånd.
Les mer om:

Leif Lindstrøm melder seg ut av Frp: - Jeg synes det er uryddig at han ikke gir meg beskjed, når det er tydelig at beslutningen er tatt torsdag kveld

Gruppeleder for Fauske Frp, Kassandra Petsa, ønsker Leif Lindstrøm lykke til videre og takker han for den jobben han har gjort for partiet.
Les mer om:

Lindstrøm forlater Fremskrittspartiet: Posisjonen i Fauske har ikke lenger flertall

Fredag morgen meldte Leif Lindstrøm at han har fått nok av det politiske samarbeidet mellom Høyre, Senterpartiet, Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet.

Hanne (25) blei glad då ho fekk jobb i Odda etter utdanninga. Tre år seinare har ho blitt dagleg leiar

Hanne Øyre Lindstrøm er ny dagleg leiar på Tveit Regnskap i Odda. Ho er klar til å føre bedrifta vidare inn i ein stadig meir digital kvardag.
Les mer om:

Samme dag som kommunen varslet strenge restriksjoner, åpnet Anne og Jørgen restauranten igjen: – Vi må se lyst på livet

Det har vært noen nervepirrende dager for Anne Lindstrøm. – Jeg sov ikke natt til mandag.
Les mer om:

Leif Lindstrøm er opprørt over manglende tiltak: - Løfter om ny vei ble en sovepute

Leif Lindstrøm er opprørt over at det fremdeles ikke er tatt tak i ras-sikringen på riksvei 80. - At det er lovet ny vei på strekningen har skylda for det, sier han,
Les mer om:

De styrer hovedkvarteret for vaksinering

Wenche Thomsen, Henny Erstad og Monica-Katrine Lindstrøm blitt fritatt fra sine vanlige kommunale jobber – og bruker tiden nå på å sikre at ingen faller mellom to stoler, og at alle får tilbud om vaksine.
Les mer om:

Eventyrstemning på havna – se de flotte bildene

Richard Lindstrøm har foreviget den nærmest trolske stemningen på nedisede skip til kai i Borg Havn. Men enn så vakkert det er, kan isen være lunefull.
Les mer om:

Reagerer: – Dette er en tankevekker

Byens politikere synes Terje Lindstrøm i GL Gruppen har gode poenger i sin kritikk av Haugesund kommune.
Les mer om:

Redd lokale oppdrag er skreddersydd nasjonale bedrifter

Lokale firmaer når ikke opp i konkurransen om lokale storprosjekter. – Kravene er for høye, sier Terje Lindstrøm i GL Gruppen.
Les mer om:

Frp-Leif gjorde Cecilie (36) forbanna: – Han burde gå tilbake til hula si

Cecilie (36) mener at kjønnsnøytrale titler er et stort og viktig steg i riktig retning. Hun mener også at Leif Lindstrøm er en «forbanna gammel surpeis».
Les mer om:

Frp-Leif hardt ut mot «kjønnshysteri»: – Jeg kan godt kalle deg for ei jævla kjerring

Ingen statlige yrkestitler skal lenger heter noe med «mann» eller «mor». Det får Leif Lindstrøm til å tenne på alle plugger, mildt sagt.
Les mer om:

Frp-Leif hardt ut ut fyrverkeri-forbud: - Kjæledyr for egen selvtilfredsstillelse er et onde

MDG ønsker å forby oppskytning av privat fyrverkeri. Leif Lindstrøm, kommunestyrerepresentant i Fauske for Frp, er helt uenig.

Kristoffer (20) døde på jobb: – Han var pliktoppfyllende og varsom

Familien til Kristoffer Lindstrøm Westerfjell reagerer kraftig etter at Havarikommisjonen har avdekket slurv med sikkerheten da 20-åringen døde i en arbeidsulykke på Nordlandsbanen.

Dagens luke er åpnet: Hvem skjuler seg bak maska?

Familien til Kristoffer Lindstrøm Westerfjell reagerer kraftig etter at Havarikommisjonen har avdekket slurv med sikkerheten da 20-åringen døde i en arbeidsulykke på Nordlandsbanen.

16 nye smitta på fiskebåtar

Kristoffer Lindstrøm Westerfjell (20) fra Namsskogan mistet livet da et godstog kjørte på gravemaskinen han satt i. Nå har Havarikommisjonen gransket ulykken.
Les mer om:

Kristoffer (20) omkom i tragisk ulykke. Peker på to kritikkverdige punkter i rapporten

7. desember i fjor omkom Kristoffer Lindstrøm Westerfjell som følge av togpåkjørsel da han drev vedlikeholdsarbeid på Nordlandsbanen. Nå har Statens havarikommisjon kommet med sin rapport.
Les mer om:

20-åring døde i arbeidsulykke på Nordlandsbanen – Havarikommisjonen avdekket sikkerhetshull

Kristoffer Lindstrøm Westerfjell (20) fra Namsskogan mistet livet da et godstog kjørte på gravemaskinen han satt i. Nå har Havarikommisjonen gransket ulykken.

Koronapengene til næringslivet: Mener Ap ikke likte politiske navn på søkerlista

(FAUSKE) Leif Lindstrøm i Frp mener Arbeiderpartiet stiller spørsmålstegn med tildelingene av koronapenger fordi de blant annet ikke likte å se hans navn på søkerlista.

Med tyskernes inntog i Norge fulgte en tøff hverdag for våre bryggearbeidere: – Disse papirene er viktig dokumentasjon

- I forbindelse med opprydding i gamle arkiver og dokumenter, kom jeg over den originale årsberetningen for Fredrikstad Stuerarbeider Foreningen fra det skjebnesvangre året 1940, skriver Richard Lindstrøm i serien om livet i Borg Havn.

Helt ny Mitsubishi ble miljøgatas første offer

- Skogsdrift skal foregå i skogen, sa Leif Lindstrøm (Frp) i kommunestyret da planene for miljøgata ble diskutert i 2002.
Les mer om:

Fosning søkte med drone etter mann som har vært savnet i 22 år(pluss)

Vidar Millan Sydskjør fra Stoksund bistod lørdag i søket etter Viggo Lindstrøm, som druknet i 1998 og aldri har blitt funnet.
Les mer om:

Gjennomførte nytt søk etter sin savnede bror(pluss)

22 år etter at familiefaren Viggo Lindstrøm forsvant i Holden-vannet i Steinkjer kommune, ble to undervannsdroner satt inn i et nytt søk.
Les mer om:

Fauske Frp har bestemt seg: – Vi blir værende

Leif Lindstrøm ser også ut til å bli værende i partiet, noe som gjør at posisjonen beholder flertallet.
Les mer om: