Nyheter om Linde


Sverige har avsluttet evakueringen fra Afghanistan

Svenske myndigheter har avsluttet evakueringen fra flyplassen Kabul, opplyser den svenske utenriksministeren Ann Linde.

Brannsjefen: Blokken i Arna kan ha brent en stund før alarmen gikk

Brannsjef Leif Linde i Bergen mener boligblokken i Arna kan ha brent en stund før alarmen gikk, forutsatt at det begynte å brenne på utsiden av bygget.
Les mer om:

Brannsjefen: Blokken i Arna kan ha brent en stund før alarmen gikk

Brannsjef Leif Linde i Bergen mener boligblokken i Arna kan ha brent en stund før alarmen gikk, forutsatt at det begynte å brenne på utsiden av bygget.
Les mer om:

Linde vil forlate Molde - men interessen lar vente på seg

Andreas Linde (27) har stått som en bauta i Molde-målet i en årrekke. Nå kan han fritt forhandle med andre klubber. Men interessen er laber.
Les mer om:

Kristoffer Ajer liker ikke han blir for dyr

12,5 millioner pund må friere legge på bordet hvis de skal sikre seg Kristoffer Ajer og ikke «bare 10 millioner som faktisk er budt. – The Atletic skriver at Ajer er misfornøyd med at Celtic har takket nei på to bud fra Norwich City og Bayer Leverkusen. Ajer har gjort sine intensjoner om å forlate Celtic i sommer veldig tydelig og mener at han nådde en avtale med klubbens avtroppende administrerende direktør Peter Lawwell i fjor.

Håp i enden av tunellen hvis Andreas Linde drar og de dropper Ethan Horvath

Molde hentet den svenske keeperen Andreas Linde tilbake i 2015 på en gratis overgang fra Helsingborg, nå snakkes det stadig høyere om en retur til Sverige og dermed må klubben som befinner seg i byen med Norges mest sytende ordfører ut på keeperjakt. (Flaks for Ørjan Nyland han ikke er en Oslo-gutt, men kommer fra Volda) Molde ser på to alternativer, hvor begge kan komme gratis Ørjan Nyland ble dumpet av Norwich og Ethan Horvath sin avtale med Club Brugge går ut på dato 30 juni. – De har en ting til som er felles, de har begge voktet buret til Molde.

Dønnum senket Molde i toppoppgjøret

Vålerenga-profilen Aron Dønnum ble onsdag tatt ut på av Ståle Solbakken på landslaget. Torsdag fortsatte oppturen for 23-åringen på Aker Stadion. I et intenst toppoppgjør ble han han nemlig matchvinner mot Molde med sin 3-2-scoring i det 81. minutt. – Det var tøft på slutten der. Det var en tøff kamp. Det er to gode lag som møter hverandre. Det er forferdelig deilig med de tre poengene, sier Dønnum til Discovery.

Kontrakten går ut: Dette sier Linde om framtida(pluss)

Andreas Linde gjorde flere klasseredninger mot Kristiansund. Keeperen ønsker fortsatt ikke å forlenge avtalen med Molde, som går ut etter sesongen.
Les mer om:

Kontrakten går ut: Dette sier Linde om framtida

Han var så sjenert at det ga ham problemer. Så skjønte han at han kunne få folk til å le
Les mer om:

Maria (30) flyttet inn i nybygg på Lambertseter: – Vi kjøper ting som varer lenge, og vi kaster oss ikke på trender

Lyse farger på veggene og fargerikt interiør går igjen i hjemmet til Maria Sagvik Linde. Da Linde flyttet inn, var huset helt nytt, og hun er opptatt av å skape et personlig hjem.
Les mer om:

Både Kaja-Marie (30) og Maria (30) mistet jobben – nå starter de opp sammen

Gressvik-jenta Kaja-Marie Christensen har hoppet ut i det og startet reklamebyrå sammen med Maria Sagvik Linde.
Les mer om:

To Molde-spillere på ukas lag

To Molde-spillere har fått plass på ukas lag i europaligaen etter sensasjonseieren over Hoffenheim i 16-delsfinalen. Molde tok seg videre til åttedelsfinalen med en sterk prestasjon og 2-0-seier borte mot Hoffenheim torsdag. Det ga avansement etter 3-3 i første kamp, som ble spilt i Spania på grunn av norske koronaregler. Keeper Andreas Linde og tomålsscorer Eirik Ulland Andersen får plass på rundens lag i europaligaen, som offentliggjøres av Uefa.

Moldes keeperhelt hylles: – Han er helt ekstrem

Molde-trener Erling Moe vil ha keeperhelten Andreas Linde på det svenske landslaget. Linde var i det umulige hjørnet mot Hoffenheim, og bidro sterkt til Moldes avansement.
Les mer om:

Keeperhelten hylles fra alle kanter etter bragden

Andreas Linde (27) sto som en levende vegg bakerst hos Molde.
Les mer om:

Lillestrøm har løst sitt keeperproblem

LSK er enig med Molde om en utlånsavtale for den spanskfødte keeperen med belgisk pass 25 år gamle Alejandro «Alex» Craninx. Real Madrid hentet Alex som 14-åring, og spilte blant annet sammen med Martin Ødegaard på storlagets B-lag. Nå håper den 1,97 meter høye keeperen å slå ut i full blomst i LSK. Les: Stabæk bekrefter salg av Emil Bohinen Jeg er veldig glad for å være her. Jeg ser fram til en god sesong og håper at jeg kan bidra til at Lillestrøm gjør det bra i Eliteserie-comebacket.

Linde: Svensker skal kunne reise fritt innen EU

Svenske myndigheter kommer ikke til å fraråde reiser innen EU i jule- og nyttårshelgen, sier utenriksminister Ann Linde.
Les mer om:

Linde klar for utlandet etter seks år i Molde

Moldes førstekeeper bekrefter at han er åpen for et salg til utlandet neste år.
Les mer om:

Linde klar for utlandet etter seks år i Molde

Moldes førstekeeper bekrefter at han er åpen for et salg til utlandet neste år.
Les mer om:

Flertall i Riksdagen vil ha Nato-alternativ – utenriksministeren er skeptisk

Riksdagens utenriks- og forsvarskomité vil at Sverige skal forberede seg på å kunne søke Nato-medlemskap, men utenriksminister Ann Linde er skeptisk.
Les mer om:

Svensk-iransk forsker risikerer å bli henrettet i Iran

En svensk-iransk forsker risikerer om kort tid å bli henrettet i Iran, ifølge Amnesty. Utenriksminister Ann Linde har tatt opp saken med sin iranske motpart.
Les mer om:

Hamrer løs mot Tegnell: - Ønsketenkning

Annika Linde var statsepidemiolog i Sverige fra 2005 til 2013. Nå hamrer hun løs mot sin etterfølger Anders Tegnell i et intervju med britiske The Telegraph.
Les mer om:

Faren overbeviste Sofie Linde om å stå frem: – Nå var scenen min

Moren advarte henne mot å holde talen. Nå snakker Sofie Linde for første gang ut om talen som rystet Danmark.
Les mer om:

Slik forklarer Linde det merkelige baklengsmålet

Molde slapp inn to billige mål på ti minutter mot Kristiansund. Keeperen tar på seg skylda for det ene.
Les mer om:

Slik forklarer Linde det merkelige baklengsmålet

Molde slapp inn to billige mål på ti minutter mot Kristiansund. Keeperen tar på seg skylda for det ene.
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.