Nyheter om Lillestrøm


Denne feilen har fått flere til å heve øyenbrynene: – Skal sørge for justering

Langs den trafikkerte gata i Lillestrøm er det mange de siste dagene som har reagert på skiltet man møter.
Les mer om:

Fartsmåler i Lillestrøm

Les mer om:

Beruset mann gikk på jernbanesporet på Lillestrøm stasjon

– Det kunne gått skikkelig galt, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt.

Rosenborg åpner borte mot Glimt

Terminlisten for eliteserien i fotball for menn ble klar mandag. Den byr på storkamper allerede fra starten av. Blant annet skal Rosenborg og nytreneren Kjetil Rekdal besøke seriemester Bodø/Glimt allerede i åpningsrunden første helgen i april. I samme runde spilles også Molde – Vålerenga. Nyopprykkede HamKam, Jerv og Aalesund åpner med hjemmekamper mot henholdsvis Lillestrøm, Strømsgodset og Kristiansund. Førstnevnte kamp åpner Eliteserien 2. april klokken 16. Den norske fotballen «tjuvstarter» sesongen med åttedelsfinaler i NM. De spilles 12. og 13. mars.

Ida skifter beite: Til Bergen for å bli bedre

Etter fire år i Lillestrøm med to seriegull, to cupgull, et seriesølv og én seriebronse, vender Ammerud-dama Ida Norstrøm snuta til Bergen og Vestlandet. Målet er å bli en enda bedre fotballkeeper.

Åpnet ny og etterlengtet butikk i sentrum: – Har manglet

Etter stor suksess i Lørenskog, åpnet André Jean og Roger Røykås Marthinsen sin nye butikk i Lillestrøm denne uka.

Drøyt 700 boliger til salgs i storkommunen – bare fire prosent av dem er eneboliger

Utbygger ber politikerne tenke seg nøye om og sørge for en mer bevisst boligpolitikk i Lillestrøm kommune.
Les mer om:

To tatt for tyveri på Coop Obs: – De var verbalt aggressive og høylytte

To menn i 20-årene ble tatt for tyveri på Coop Obs i Lillestrøm.
Les mer om:

Flere tusen oppfyller kravet for å ta tredje dose, men bestiller seg ikke vaksinetime: – De sier at to doser er nok

Mange venter på at det skal ha gått 20 uker fra andre vaksinedose for at de skal få tatt den tredje. Samtidig står tusenvis av vaksinetimer ledige. I Lillestrøm kommune mener man ikke at det må ha noen sammenheng.
Les mer om:

Mens moren forsøkte å ringe datteren, ble den unge jenta utsatt for overgrep i en leilighet i Lillestrøm

To menn i 20-årene ble nylig dømt til lengre fengselsstraffer for å ha forgrepet seg på tre jenter. Jentene var under 14 og 16 år gamle da overgrepene fant sted.
Les mer om:

Nok en dag med høye smittetall: Kommune tar grep

Smitten fortsetter å spre seg i kommunene på Romerike. I Lillestrøm opplever smittesporerne så stor pågang at de gjør endringer.
Les mer om:

Forsvarsspiller har signert med Jerv

Etter utlånsavtalen med Lillestrøm har den aldersbestemte landslagsspilleren Erik Tobias Tangen Sandberg (21) og FK Jerv blitt enige om kontraktsforlengelse ut 2023.

Sandberg blir permanent Jerv-spiller

Midtstopperen Erik Tobias Tangen Sandberg, som var utleid til Jerv fra Lillestrøm i fjor, har undertegnet en toårskontrakt med den ferske eliteserieklubben. Det opplyser Jerv på eget nettsted. Sandbergs kontrakt med LSK gikk ut etter forrige sesong. – Jeg er strålende fornøyd. Sandberg stiller krav og har god treningskultur. Han har utviklet seg mye. Han er en trygg og solid stopper, sier Jerv-trener Arne Sandstø. Jerv er klar for Eliteserien for første gang etter å ha slått Brann i kvalifiseringsfinalen i desember. – Vi må kjempe det vi kan i hver eneste kamp.

To til sykehus etter trafikkulykke i Lillestrøm

To personer med ukjent skadeomfang er fraktet til Akershus universitetssykehus (Ahus) etter en møteulykke ved Enebakkneset i Lillestrøm kommune.

To til sykehus etter ulykke

To personer med ukjent skadeomfang ble fraktet til Akershus universitetssykehus (Ahus) etter en møteulykke ved Enebakkneset i Lillestrøm kommune fredag kveld.

Flere velger denne vaksinen til sin booster-dose: – Merket en umiddelbar endring

Tidligere har folk snudd i døra da de har fått tilbud om vaksinen, men nå vil flere og flere ha Moderna som tredje dose. Vaksinekoordinatoren i Lillestrøm tror det kan skyldes en spesiell uttalelse.
Les mer om:

Daniel Gustavsson reiser hjem etter tre år i Lillestrøm

Den 31 år gamle høyrevingen Daniel Gustavsson fra Kungsör i Sverige har vært et positivt innslag på Årasen de siste tre årene, men nå har han reist hjem til Sverige og gamleklubben Örebro som i mellomtiden har rykket ned til Superettan (nivå 2 i Sverige). Daniel Gustavsson ønsket å dra «hjem» allerede i sommer og grunnen var noe så prosaisk som skolestart og at hans familie allerede hadde dratt. – Örebro SK var allerede da mer en klare til å ta Gustavsson imot.

Utbygger reagerer på kommunens boligplaner: – Han ønsker å bygge på alle områder der fortjenesten kan bli høy, kontrer ordføreren

Utbygger har planene klare for tre nye boligområder i Lillestrøm men tror kommunesammenslåingen gjør det vanskeligere å få dem godkjent.
Les mer om:

Frustrerte Telenor-kunder uten nett og TV i to døgn: – Det er for dårlig

Både i Lillestrøm og på Kjeller opplever Telenor problemer med nett- og tv-løsningene sine. Etter flere lovnader om at det skal rettes opp uten at noe skjer – er mange blitt frustrerte.
Les mer om:

Tenåringer skal ha blitt forsøkt ranet - tre personer anmeldt

Klokka 14:33 ble politiet kontaktet av noen tenåringer på Lillestrøm stasjon.
Les mer om:

Stjernesund koronasmittet – mister flere renn

Alpinist Thea Stjernesund (25) fra Lillestrøm har testet positivt for korona og er satt i karantene i fem dager i Østerrike.
Les mer om:

Jonatan Braut Brunes: Starts nye Nr.9

På selveste nyttårsaften ble det avtalt at fetteren til Erling Braut Haaland som også er en habil fotballspiller i jakten på flere spilleminutter lånes ut til Start som fortsatt vaser nede i OBOS-Ligaen. Jonatan Braut Brunes spiller til daglig i Lillestrøm.

Se bildene av fyrverkeriet

Her kan du se bilder av fyrverkeriet ved rådhuset i Lillestrøm ved midnatt.
Les mer om:

Sjekk den videoen: Se fyrverkeriet fra lufta

Slik så det ut over Lillestrøm da 2021 ble til 2022.
Les mer om:

Mads Hedenstad Christiansen har signert for fire nye år

Den 21 år gamle keeperen Mads Hedenstad Christiansen har hatt en meget god sesong for Lillestrøm og blir belønnet med en forlengelse på hans kontrakt. På årets siste dag har han skrevet under på en ny fireårskontrakt med Lillestrøm. Til Lillestrøm sine sider forteller Mads Hedenstad Christiansen hvor glad han er for den nye avtalen. Les: Monaco følger tradisjonen: You’re fired! «Jeg har stor tro på det som skjer i klubben, og det har jeg lyst til å være med på. Klubben viser også at de har tro på meg ved å tilby en så lang kontrakt.