Nyheter om LillestrømLillestrøm-eventyret fortsetter: På medaljeplass

På bare tre(!) minutter kom begge scoringene i dagens eliteseriekamp mellom Lillestrøm og Sarpsborg 08.
Les mer om:

LSK puster topplagene i nakken

Et særdeles vellykket dobbeltbytte og en scoring av målmaskinen Thomas Lehne Olsen ga formsterke LSK 2-0-seier over Sarpsborg i Eliteserien onsdag. Lillestrøm sto med åtte seriekamper uten tap foran hengekampen på eget gress. Nå er rekken forlenget til ni. Samtidig klatret kanarifuglene til tredjeplass på tabellen. Opp til serietoer Bodø/Glimt skiller det kun ett poeng, mens ledende Molde har seks poeng til gode på mannskapet til Geir Bakke.

Lillestrøm på medaljeplass

LSK bykset til tredjeplass på tabellen etter å ha slått Sarpsborg 08 2-0 hjemme. I motsatt ende av tabellen sørget tabelljumbo Stabæk for en etterlengtet 2-1-seier mot Mjøndalen.

Lillestrøm-toget dundrer videre – opp på medaljeplass etter seier over Sarpsborg 08

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm - Sarpsborg 08 2–0) For første gang siden 2014 ligger Lillestrøm på medaljeplass i Eliteserien.

Snart avsluttes massevaksineringen av første dose: – Anbefaler de som ikke har fått time å ta kontakt så fort som mulig

Både Lørenskog og Lillestrøm kommune tilbyr vaksiner til kommuner som ikke har kommet like langt i vaksineringsprosessen. Snart starter de for fullt med vaksinering av dose to.

Flere smittet etter bryllupsfest i Lillestrøm

Til sammen 52 personer har fått påvist coronasmitte etter bryllupsfesten på Strømmen i Lillestrøm i begynnelsen av juli.
Les mer om:

Lillestrøm-firma tjente svimlende 844 millioner på mikrofiberkluter: – Helt surrealistisk

Med pandemien og ekstra fokus på renhold gjorde at selskapet Norwex på Lillestrøm tjente enorme summer.
Les mer om:

Dette mener Victor (23) mangler i Lillestrøm: – Det må bare komme en løsning på dette

Foreslår en alternativ måte å kvitte seg med avfall på.

Forventer ytterligere reguleringer etter elsparkesykkel-dødsfall: – Fryktelig trist hendelse

Tom Jarle Melby tok elsparkesyklene til Lillestrøm. Han tror bransjen står foran ytterligere reguleringer etter det tragiske dødsfallet i Oslo denne uka.
Les mer om:

Tre til sykehus etter frontulykke

Tre personer er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en møteulykke i Auli, nord for Lillestrøm. En av de involverte ble hentet av luftambulanse.
Les mer om:

Ny vestkantmotstand for Vålerenga

Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde.

Haugesund slått av 3. divisjonslag

Haugesund er slått ut av cupen etter straffetap for 3. divisjonslaget Stord. Etter at laga hadde teke ni straffer kvar, vann Stord straffekonken med 7-6 over eliteserielaget. Haugesund leia kampen oppskriftsmessig 2-0 tidleg i 2. omgang, men greidde å rote det bort. Martin Pedersen utlikna for heimelaget fire minutt på overtid. Ekstraomgangane gav ingen mål, og Haugesund rauk ut då Mads Solberg Johannessen settet sin straffe over mål. Kristiansund måtte også slite, og låg under med to mål for Volda.

Aron Dønnum har pakket kofferten – klar for belgisk fotball

Han reddet poenget for Vålerenga mot Lillestrøm. Dette viste seg at det ble det siste Dønnum skulle gjøre foran Klanen i denne runden. På fredag kom bekreftelsen på overgang til Standard Liege. Men før avreise måtte Dønnum ta en takkerunde med åpning for retur, en gang i fremtiden. Les: Ung, norsk og sulten keeper på vei til Leeds – Kjære Klanen. Uten dere er vi ingenting. Verken jeg som spiller, eller Vålerenga som klubb. Jeg drar, men vi sees igjen. Dere vil alltid være i hjertet mitt, sier Dønnum til vålerengas hjemmside.

Operasjon Muskedunder: Lillestrøm-mann begjærte seg løslatt, ble varetektsfengslet i fire uker

Mannen i 30-årene fra Lillestrøm er siktet for brudd på våpenloven i en sak som har skapt stor nasjonal interesse. Saken, som omhandler illegale våpen og mulige koblinger til høyreorienterte miljøer, har fått navnet Operasjon Muskedunder.
Les mer om:

Kommuneoverlegen håper utbruddet etter bryllupsfest i Lillestrøm er over

Det er ikke meldt om nye smittetilfeller siden 19. juli etter en bryllupsfest i Strømmen i Lillestrøm. Kommuneoverlegen håper utbruddet kan være over.
Les mer om:

Rosemarkering på Lillestrøm torv: – Vi må velge å leve og bruke tid på å minnes

Lokalpolitikere, pårørende, overlevende og andre innbyggere samlet seg i Lillestrøm for å markere og minne om 22. juli i 2011.
Les mer om:

På ett år er Lillestrøm snudd på hodet: – Måten vi har gjort det på er formidabel

På samme tid i fjor var Lillestrøm på nedre halvdel i Obos-ligaen. Nå er det langt lysere tider på Åråsen.
Les mer om:

Vil åpne opp Gamle Lillestrøm og fjerne bilene: – Byens befolkning fortjener bedre

– Uteområdene i Gamle Lillestrøm må åpnes opp og gis tilbake til byens befolkning.
Les mer om:

Enorm keepertabbe i LSK-seier

Stabæk og deres nye trener Eirik Kjønø er på desperat poengjakt, og hadde en god mulighet til å klatre opp fra jumboplass i hjemmekampen mot Lillestrøm. Det startet på verst tenkelig vis for Stabæk da keeper Marcus Sandberg slapp et enkelt skudd fra Lillestrøms Ifeanyi Mathew mellom bena. En keepertabbe YouTube verdig, men dessverre for Stabæk skulle skåringen vise seg å bli avgjørende. For selv om Oliver Edvardsen og Herman Geelmuyden leverte to perlescoringer, klarte ikke Stabæk i å hindre Thomas Lehne Olsen fra å bli tomålsskårer.

Stabæk tapte mot Lillestrøm

Lillestrøm vant 3-2 mot Stabæk på Nadderud onsdag. Kampens første mål var en stor keepertabbe fra hjemmelagets keeper Marcus Sandberg. Se tabben og alle målene på tv2.no/sport.

Stabæk-krisen fortsetter – Sandberg med vanvittig keepertabbe

BEKKESTUA (VG) (Stabæk - Lillestrøm 2–3) En keepertabbe fra Marcus Sandberg og en LSK-spiss i storform sørget for nok et Stabæk-tap.

Omfanget øker: Til sammen 50 smittede etter bryllup i Lillestrøm

Onsdag er til sammen 50 personer smittet av coronaviruset etter bryllupsfesten på Strømmen i Lillestrøm for nesten to uker siden.

Smárason sammenligner LSK med Glimt: – Kan ende med noe veldig bra

Kun tre lag har bedre poengsnitt enn Lillestrøm denne sesongen. Tidligere LSK-spiller Arnór Smárason er ikke overrasket.
Les mer om: