Nyheter om Lillehammer


Martinsen blir i Lillehammer

Lillehammer bekrefter at tidligere NHL-proff Andreas Martinsen blir værende i ishockeyklubben de neste tre sesongene. Les mer på tv2.no/sport.
Les mer om:

Martinsen forlenger med Lillehammer

Lillehammer bekrefter at tidligere NHL-proff Andreas Martinsen blir værende i ishockeyklubben de neste tre sesongene. – På grunn av mye usikkerhet rundt om i Europa, og det faktum at jeg og familien trives veldig godt her, så falt valget på å bli i Lillehammer, sier Martinsen. Den høyreiste vingen har tidligere vært innom NHL-klubber som Colorado Avalanche, Chicago Blackhawks og Montreal Canadiens. Martinsen noterte seg for 22 målpoeng i eliteserien forrige sesong. Lillehammer opplyser på egne sider at Martinsen har signert en treårskontrakt.

Kontaktannonser på museum

Hvordan fant man kjærligheten før Tinder? Norges Postmuseum på Maihaugen på Lillehammer gir deg historien om den gamle gode kontaktannonsen denne sommeren.
Les mer om:

Høyres Intercity-løfter står ved lag. Mageplask fra Arbeiderpartiet

«Vi lover ikke dobbeltspor, men regjeringens ambisjoner om å realisere flere og raskere tog helt til Sarpsborg, Halden, Skien og Lillehammer står ved lag.»

Bamm-Bamm trodde han kunne fly: – Han er kanskje litt tøff for alderen

Vanligvis er det mennesker osteopat Marianne Henriksen i Lillehammer behandler. Men én dag i uka tar hun imot firbeinte. Hunden Bamm-Bamm er pasient hos henne for andre gang. 
Les mer om:

Slik gikk det da Andreas (38) skulle dra opp storfisken

Gutteturen i villmarka ble ikke helt som planlagt for Andreas Moen (38) fra Sjoa, som er bosatt på Lillehammer. – Nå får jeg sett hele fotball-EM!
Les mer om:

Unge friidrettstalenter stormer videre

PORSGRUNN: Lisa Stensøy (16) fra Porsgrunn og Herkules friidrett stormer videre på sprintdistansene og 400 meter. Lørdag løp hun inn til ny personlig rekord på 200 meter på 25.35. Også Tora Bøgeberg Lilleaas fra Eidanger IL, Nora Eikeng (15) fra Urædd friidrett og Herman Hogstad Sveinsson (17) fra Seljord løp sterke 200-metere på Lillehammer.

Sp-Trygve slår tilbake: – Tror Erna føler seg utfordret

LILLEHAMMER (VG) Trygve Slagsvold Vedum er ikke nådig med Erna Solberg etter hennes landsmøte-angrep. Han sier at regjeringen har sviktet norsk industri de siste åtte årene.

Det gikk fort unna for valdrisene som sprintet på Stampa

Lørdag arrangerte Lillehammer idrettsforening løpsstevne på Stampesletta. Både Laura van der Veen og Sondre Matias Rudi perset på 100 meter.
Les mer om:

Vedum: Realistisk med rent Sp/Ap-flertall

LILLEHAMMER (VG) – Jeg tror mange nå ser at en Senterparti-Ap-basert regjering ville vært det beste, sier Sp-leder og nyvalgt statsministerkandidat Trygve Slagsvold Vedum.

Her er Norges nye statsministerkandidat

LILLEHAMMER/VIKERSUND (VG) Trygve Slagsvold Vedum ble lørdag ettermiddag valgt som Senterpartiets statsministerkandidat.

Sentral Sp-kilde til VG: Vedum lanseres som statsminister-kandidat

VIKERSUND/LILLEHAMMER (VG) En av Senterpartiets superveteraner, Anne Grimsrud, mener det er en fordel hvis Trygve Slagsvold Vedum lanseres som statsministerkandidat snarest. VG får bekreftet at han blir lansert lørdag.

Vedum foreslås

LILLEHAMMER (TV 2) Parlamentarisk leder Marit Arnstad fra Trøndelag foreslår at Senterpartiets partileder Trygve Slagsvold Vedum skal være partiets statsministerkandidat.

Vil beholde abortnemdene

Lørdag arrangerer Senterpartiet landsmøte på Lillehammer. Et forslag om å blant annet erstatte abortnemdene med et rådgivende team ble nedstemt.
Les mer om:

Nå vil Vedum bli statsminister

LILLEHAMMER/OSLO (NRK): Trygve Slagsvold Vedum sier tanken om å stille som statsministerkandidat har modnet fram siden et sentralstyremøte i partiet 18. mai i år.

Solberg hardt ut mot Vedum: – Håper han er feilsitert!

LILLEHAMMER (VG) Erna Solberg går til frontalangrep mot Sp-leder Trygve Slagsvold Vedums politiske prioriteringer etter coronakrisen – midt under Senterpartiets landsmøte.

Skjalg fra helgens landsmøte: – Studenters økonomi må styrkes(pluss)

Senterpartiungdommens Skjalg Hamnes er på plass på Sps landsmøte i Lillehammer i helgen. Dette er viktig for de unge.
Les mer om:

To eks-partiledere: Vedum bør bli statsministerkandidat

LILLEHAMMER (VG) Sp-nestleder Anne Beathe Tvinnereim sier til VG at partiledelsen skal sette seg ned og prate om statsministerspørsmålet. Debatten tok fyr på Senterpartiets landsmøte fredag.
Les mer om:

Sp-veteran Lundteigen: Feil å utestenge SV

VIKERSUND/LILLEHAMMER (VG) Både på grasrota og på Stortinget advares Sp-ledelsen mot å lukke døren for SV i en ny regjering. - Nei, det skal vi ikke gjøre, sier Per Olaf Lundteigen (67).

Vedum til landsmøtet: – Tidenes sentralisering

LILLEHAMMER/VIKERSUND (VG) Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lovet avgiftskutt og innstramming av offentlige lederlønninger i sin landsmøtetale. Høstens valg kan bli tidenes beste for partiet.

Her er skiskytternes hemmelige OL-våpen: – Jeg trodde ikke på det

LILLEHAMMER (NRK): Værprognosene fra OL-stadion i Beijing har fått skiskytterne til å ta uvanlige grep for å øke medaljesjansene.
Les mer om:

Nekter karantenehotell i kommunen: – Høl i huet

Ordfører i Lillehammer er oppgitt over at kommunen kan bli tvunget til å ha karantenehotell. Hun mener det vil ramme en næring som allerede ligger nede.
Les mer om:

Styrelederen etter full sykehus-sprekk: – Det er strekk i laget og det er helt greit

Styrelederens dobbeltstemme måtte til for å få plassert Mjøssykehuset i Moelv, men styret i Helse Sør-Øst er enige om at akuttsykehuset må ligge i Lillehammer.

Stjernebacken: – Ja, jeg har pratet med Stjernen!

Han har tjenestegjort i fire sesonger på Lillehammer og har som back gjort 111 poeng på 155 kamper. Nå er Brendan Ellis (32) på Stjernens ønskeliste.
Les mer om:

Syklist fløyet til sykehus etter kollisjon med bil på Dombås

En syklist er fløyet med luftambulanse til Lillehammer sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha kollidert med en bil i en møteulykke på Dombås.