Nyheter om Lien


Vellykket helg for Sporløft-prosjektet(pluss)

Denne helga var det duket for kunstutstilling og kirkekonsert i forbindelse med samarbeidsprosjektet Sporløft mellom Senja og Andøy kommune. Prosjektleder Børre Lien forteller at de er godt fornøyde med besøkstallene helgas arrangementer.
Les mer om:

Tuva (15) og L.A. Knock Out tok NM-tittelen andre år på rad

Tuva Lien Moen (15) har bare konkurrert i tre år, men kan allerede skrive opp to NM-titler på rad på CV-en. Hun lar derimot ikke suksessen gå i hodet, og vil foreløpig la travsporten være hobbybasert.
Les mer om:

Her blåser viftene bort i rekordfart

– Vi selger fra ti til hundrevis med vifter og klimaprodukter hver dag. Vi har doblet omsetningen på slike produkter i juni og juli i år, sammenliknet med samme periode i fjor, forteller Fredrik Lien.
Les mer om:

Politilederen fra Nordre Aker: Kjøpte seg noe hun ble «hekta på»

SOMMERPRATEN: Grete Lien Metlid trives godt i nærmiljøet, men utelukker ikke å flytte. Byen lokker.
Les mer om:

- Han bretta opp skjorta og viste opp-ned korset på brystet. Men han takka meg for talen og sa det var fantastisk å høre på

John Willy Lien (58) sier folk takker ham for å ikke pådytte folk sin tro. Men bilen har han utstyrt rikt med vitnesbyrd på livssynet sitt.
Les mer om:

Stengte innkjøringen til populært turområde: – Plass til parkering uten å ødelegge natur

Ståle Lien Hansen (Frp) tar initiativ til å gjøre Jessheimmarka bedre tilgjengelig for mennesker med funksjonsnedsettelse.
Les mer om:

Merethe fikk en tung start: - Men det ble et lyspunkt i en vanskelig tid

SKIEN: Da Merethe Falkum Lien begynte å arrangere trugeturer til Gaustatoppen gikk det trått. – Men etterhvert ble turene så populære at jeg fikk ventelister og måtte arrangere ekstraturer sier arrangøren. Til sommeren blir det fotturer til Gaustatoppen og i vinter bestiges toppen på truger igjen.
Les mer om:

Jaren-saken: Helsevesenet får kritikk i tilsynsrapport om drepte Tron Simen Lien

Helsevesenet fulgte ikke opp Tron Simen Lien godt nok i årene før dødsfallet, ifølge en tilsynsrapport. Lien ble drept i en politiaksjon på Jaren i 2019.
Les mer om:

Sp størst og Høyre faller i ny meningsmåling: – Listhaug-effekten likevel ikke stor nok(pluss)

Senterpartiet er fylkets mest populære parti og sikrer stortingsplass for Jenny Klinge og Geir Inge Lien. Også Arbeiderpartiet og Høyre får to stortingsplasser, mens Frp har partileder Sylvi Listhaug inne på sikker plass. – Mye skal til for å forrykke dette styrkeforholdet, sier analytiker Thore Gaard Olaussen hos Respons Analyse.

Direkte på Rbnett fredag klokka 10: Fersk valgmåling og debatt om Møreaksen

Hvorfor vil Frank Sve og Frp skrote Møreaksen? Hvorfor vil Geir Inge Lien og Sp bygge Møreaksen. Hvor står Arbeiderpartiet og Høyre når planene for store samferdselsprosjekt i Møre og Romsdal skal avgjøres? Fire av fylkets fremste politikere møtes direkte på Rbnett fredag klokka 10.00.

Gjenåpningen av Norge: – Øker sjansen for smitte(pluss)

Torsdag 27. mai tas neste steg i gjenåpningen av Norge. Kommuneoverlege Aslak Hovda Lien mener det øker faren for lokale smitteutbrudd.
Les mer om:

- Landsbyen vår er populær(pluss)

- Hoi, dette var kjekt! Ordfører Geir Inge Lien og administrasjonssjef Kristian Skålhavn gleder seg over at Vestnes har størst vekst blant romsdalskommunene av tilflyttere fra andre steder i landet. - Det skjer mye positivt i og rundt landsbyen Vestnes, sier ordføreren.
Les mer om:

Disse bordene ble ramponert i 17. mai-helgen: - Det er helt idiotisk

Finn Gundersen og Petter Lien bruker å møtes for en kaffe på tirsdagene ved Bertnes. Denne uken var det et trist syn som møtte dem.
Les mer om:

– Vi kommer ikke til å gå berserk(pluss)

Skatteinntektene til kommunene kommer til å øke i år, spår regjeringen. – Mer skatteinntekter er kjærkomment, men vi kommer ikke til å gå berserk i pengebruken, sier nestleder Geir Inge Lien i Romsdal regionråd.
Les mer om:

Vestnes-ordføreren tordner etter sjokkforslag fra FHI: - Vi har ikke en eneste dose å gi vekk(pluss)

Ordfører Geir Inge Lien (Sp) i Vestnes mener det er helt uholdbart at Vestnes kan risikere å få færre koronavaksiner framover.
Les mer om:

Lien Mai lager bubble tea

Les mer om:

Vestnes innfører lokale tiltak etter smitteutbrotet

– Dette er den alvorlegaste situasjonen me har hatt til no under pandemien, seier Vestnes-ordførar Geir Inge Lien.
Les mer om:

John, Trygve og over 100 andre bil-entusiaster rullet plutselig inn på Grenstøl

- Trygve Espestøyl har kostet meg mye penger. Virkelig mye, sier John Lien. Lørdag møttes de to på Grenstøl, med hver sin strøkne Amcar. De var ikke alene der. Over 100 bil- og motorsykkelelskere fra hele distriktet hadde tatt seg turen.
Les mer om:

Uenighet om ny gjenglov - frykter de går under jorden

Oslo-politiets Grete Lien Metlid er positiv til forbud mot gjengkriminalitet, men advarer mot å tro at det alene vil løse problemet. Ekspertene bak utredningen er splittet.
Les mer om:

En tredjedel av innbyggerne i gang med vaksineringa: – Siste stikk nærmer seg, men vi må vente noen måneder til(pluss)

Det vaksineres mot covid-19 som aldri før. Aslak Hovda Lien, kommuneoverlege i Senja og Sørreisa, er fornøyd med framdrifta, der rundt en tredjedel av innbyggerne er i gang med vaksineringa og har tatt første stikk.
Les mer om:

Acer-bråk i Frp foran landsmøtet

Frps helomvending i Acer-saken skaper uro foran landsmøtet i helgen. Særdeles uklokt, mener både tidligere olje- og energiminister Tord Lien og FpU.
Les mer om:

Kommuneoverlegen: – Har det meste på plass(pluss)

Kommuneoverlege Aslak Hovda Lien i Senja og Sørreisa sier seg rimelig fornøyd med håndteringa av pandemien så langt: - Vi har maktet å få på plass det meste, mener han.
Les mer om:

Gode nyheter om planene for sporløft: – Nå kjører vi på(pluss)

Formannskapet ble tirsdag orientert av Børre Lien og Svein Spjelkavik om planene for Sporløft i 2021. Nyhetene som kom var gode.
Les mer om:

– De ansatte møtes med drapstrusler og sammenligning med okkupasjonsmakten i 1945

Ståle Lien Hansen (Frp) er provosert over innreisende som møter ansatte på karantenehotellene med trusler om vold, drap og anmeldelser.
Les mer om:

Merethes idé ble en suksess: – Det har blitt flere ekstraturer

SKIEN: Folk står i kø for å bli med Merethe Falkum Lien på trugetur til Gaustatoppen i mørket. Vi heiv oss med på en uforglemmelig tur til toppen.
Les mer om: