Nyheter om Lekven


Bakenga og Lekven ikke klare: Følg Odd-Sandefjord her

SKIEN: Odd møter Sandefjord til oppgjør på Skagerak Arena klokken 19.00 onsdag kveld. Oppdateringer fra kampen får du her.
Les mer om:

Følg Odd-RBK her: - Jeg er så pass gammel nå at jeg spiller der treneren vil at jeg skal spille

SKIEN: Han ble kastet inn i rollen da skadeproblemene på midtstopperplass hopet seg opp. Rutinerte Magnus Lekven (33) har tatt utfordringen på strak arm - og vel så det.
Les mer om:

Helene (24) satser på drømmejobben: – Jeg tenkte: Hvorfor ikke?

Tobarnsmor, student og gründer. Helene Glasø Lekven fra Råel er ikke redd for å ha flere baller i lufta. Nå starter hun opp eget mediefirma.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Se, nå er Magnus (33) tilbake i Skien

SKIEN: Åtte og et halvt år etter at han forlot Odd, er Magnus Lekven (33) hjemme igjen i sort og hvitt.
Les mer om:

Odd har gitt tilbud til spiller – venter på svar

SKIEN: Magnus Lekven (33) tygger i disse dager på et kontraktsforslag fra Odd.
Les mer om:

Står uten jobb for første gang - men interessen er stor

SKIEN/OSLO: Han har blitt tobarnspappa og jakter forutsigbarhet og én av sine siste større kontrakter. Nå bekrefter Magnus Lekven (32) dialog med gamleklubben Odd, Vålerenga og en ikke navngitt dansk klubb.

Henter de denne spilleren tilbake?

SKIEN: Odd sjekker etter det TA erfarer muligheten for å hente tilbake rutinerte Magnus Lekven (32) - Gulset-gutten som forlot klubben i 2012.
Les mer om:

Medaljekamp på Intility Arena, når Vålerenga tar i mot Odd Grenland:- En kamp som byr til fest

Det er fort gjort å peke på kveldens oppgjør fra Oslo som et Fagermo-prestisjeoppgjør, men først og fremst er dette en viktig kamp i medaljekampen i Eliteserien.Både Vålerenga og Odd står før søndagens kamper med 42 poeng, tre mindre enn Rosenborg på tredjeplass.Før kveldens kamp kan Dag-Eilev Fagermo etter rapportene skilte med skadefri Vålerenga-tropp, mens Odd mangler stopperne Fredrik Semb og Steffen Hagen. I motsatt ende av banen regner skiensklubben med å ha toppscorer Mushaga Bakenga klar selv om han måtte av med skade i sist kamp.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Før kampen Strømsgodset – Vålerenga: – Tror det blir en jevnspilt og intens kamp

MARIENLYST: (SPORTEN): Vi går mot slutten av årets Eliteserien, som på mange måter har vært en annerledes sesong. Det gjenstår kun åtte runder av årets Eliteserie og vi er for alvor inne i den perioden hvor hvert eneste poeng er viktig, både i topp og bunn av tabellen. I kveld møtes to lag som begge har mer enn nok å kjempe for, Vålerenga jakter medalje, mens Strømsgodset sårt trenger en seier for å holde nedrykksstriden på armlengdes avstand. Les: Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool Strømsgodset har hatt et godt tak på Vålerenga på Marienlyst.

Molde med åtte endringer fra Champions League-kampen, hjemmelaget stiller uforandret

Vi har kommet til runde 18 av årets Eliteserie. Når Vålerengen tar i mot Molde på Intility Arena i Oslo. Vidar Örn Kjartanssons comeback i Vålerenga-drakta var bedre enn noen turte å håpe på, med hattrick i første omgang mot Brann. Molde har på sin side tatt seg et skritt nærmere Champions League ved å slå ut Qarabag i kvalifiseringsspillet.I dag gjør Molde hele åtte endringer fra kampen i midtuken. Både Vålerenga og Molde har svingt i prestasjonene i hjemlig serie i det siste, noe som har gitt Bodø/Glimt et stort forsprang øverst på tabellen.

Slik starter Vålerenga og Bodø/Glimt i rundens toppkamp

Vi har kommet til runde 13 av årets Eliteserie, når serielederen tar den lange veien til hovedstaden for møte med Vålerenga fotball i rundens toppkamp. Tenk at jeg satt her for ett år og en måned siden og så at Enga vant 6-0 over Glimt! Og etter det vant ikke Oslo-laget en kamp på mange måneder, mens Glimt på sin side kombinerte seg fram til sølvmedaljer. Revansjen tok Glimt allerede i august i Bodø med 4-0-seier. I årets sesong har Bodø/Glimt vært en åpenbaring med sitt fantastiske angrepsspill. 11-1-0 og 34 poeng på 12 kamper med en målforskjell på 43-15 sier sitt.

Vålerenga seiret etter selvmål fra Gunnarsson

(Vålerenga – Strømsgodset 2-0). I en kamp hvor hjemmelaget vinner kampen etter å ha styrt det meste av kampen. En rolig åpningen på kampen, to lag som innledningsvis føler å tar på hverandre. drøye fem minutter så kommer kampens første sjanse for hjemmelaget. Aron Dønnum slår inn fra høyre mot Vilhjalmsson som ikke får styrt ballen i mål, istedenfor dupper den over lengste kryss. Salvesen er igjen misfornøyd med behandlingen han får av Vålerenga-forsvaret. Han får på sin side høre det igjen av hjemmelagets supportere.

Lagoppstillinger: slik starter Vålerenga og Strømsgodset

(Intility Sporten.com) Slik stiller de to lagene før kveldens kamp. Flere endringer blant gjesten fra Drammen. Etter helgas runde er vi faktisk én tredel inn i denne spesielle sesongen. Og det er Vålerenga som har kommet best fra det av dagens aktører så langt.

Neste uke kan Odd signere tidligere helt: – Han er god

SKIEN: Jan-Frode Nornes antyder at det kan bli aktuelt å forsøke å hente Magnus Lekven (32) tilbake til Odd.
Les mer om:

Trioen fra Skien har tatt styringa midt i Oslo: – Det er litt artig

SKIEN/OSLO: Magnus Lekven (32) åpner for å returnere til hjembyen, men akkurat nå er han og skiensgutta sentrale i mye av det som skjer på Valle Hovin.
Les mer om:

– Det er et sykt godt lag

Med Stords Sanne Dale Lekven i spissen rystet Presselaget Avaldsnes-damene i 1. omgang, men sene scoringer fra Toppserielaget sørget for at Thomas Dahles mannskap likevel vant 5–2 i årets første treningskamp.
Les mer om:

Valdrama i Bjørnafjorden: Påtroppande varaordførar trekkjer seg

Harald Lekven melder seg ut av Senterpartiet og stiller som uavhengig representant.
Les mer om:

Barndomshjemmet brant ned: – Alle minnene er gått opp i røyk

Torsdag kveld åpner Eirik Lekven ytterdøra i huset han har bodd i de siste sju årene, og blir møtt av en vegg med røyk. Fredag er huset borte.
Les mer om:

Lekven scoret mot tidligere lagkamerater

Vålerenga vant 2-0 over Odd på hjemmebane i Eliteserien i fotball for menn søndag.

Odd sliter borte mot Vålerenga

Odd ligger under for Oslo-laget. Magnus Lekven har scoret mot gamle lagkamerater. Følg kampen her.
Les mer om:

Spolerte Vålerengas åpningsfest

Målscorerne Ole Jørgen Halvorsen og Krépin Diatta tok rollen som festbremser da Sarpsborg 08 vant 2-1 i Vålerengas første kamp på sin nye stadion. Magnus Lekven reduserte.

Semb fortsatt skadet og Lekven starter for Vålerenga

SKIEN: Fredrik Semb er ikke klar etter skaden han pådro seg på trening fredag, og Lars-Kristian Eriksen tar hans plass i midtforsvaret.

Derfor tjener Odd på Vålerengas siste signering

I forrige uke kjøpte Vålerenga Magnus Lekven fra danske Esbjerg. Det er godt nytt for Tippeliga-rival Odd.
Les mer om: