Nyheter om Lehne


Berisha hat trick på 14 minutt

Veton Berisha stal showet for Viking mot Lillestrøm på laurdag. Kapteinen stoppa ikkje før han hadde skåra tre mål då Stavanger-klubben vann 5–1. Dermed klatra siddisane opp på tredjeplassen i Eliteserien. Lillestrøm mangla fleire av sine viktigaste spelarar, mellom anna toppskårar Thomas Lehne Olsen, assistkongen Gjermund Åsen og Kaan Kairinen, som alle var ute med sjukdom. I tillegg var midtstoppar Igoh Ogbu suspendert. Og gultrøyene hang med heilt til det var spela 68 minutt, og Berisha tok over kampen. For mellom det 68. og 82.

Lehne Olsen syk – LSK til Stavanger uten fire nøkkelspillere: – Det blir både spennende og morsomt. Jeg gleder meg

Thomas Lehne Olsen er siste navn på fraværslista til LSK før helgas kamp. Men selv uten fire sentrale spillere gleder LSK-trener Geir Bakke seg til bortekampen mot Viking.

– Positivt at andre tar hensyn til oss, det må vi lære oss å håndtere

LSK har tapt tre hjemmekamper på rad før lørdagens Åråsen-møte med Kristiansund. Kaptein og toppscorer Thomas Lehne Olsen mener det er på tide å slå tilbake.

17 mål skiller nummer én og to på toppscorerlista: – Det må jobbes med. Det er ikke noe å lure på

(Sarpsborg 08 – LSK 2-1). Thomas Lehne Olsen tangerte Mons Ivar Mjelde med ett av sine fineste mål i LSK-karrieren. Likevel ser de fleste på avstanden mellom kapteinen og nestemann på toppscorerlista som et problem.

Koné matchvinner for Sarpsborg

En Sarpsborg som har spilt seg selv inn i nedrykksstriden de siste kampene, tok tre viktige poeng hjemme mot Lillestrøm i kveld. Etter jevne første 20 minutter, tok hjemmelaget ledelsen ved Jonathan Lindseth. Skuddet gikk via hodet til Philip Slørdahl, så i tverrligger, så i mål. Sarpingene hadde god kontroll på kanarifugla, men etter en snau time kom en lang ball opp på Thomas Lehne Olsen. Han dro seg innover i banen, og måket ballen i vinkelen og utlikna for romerrikingene. Dette var hans 19.

Lørdagskongen Lehne Olsen om landslaget: – Ikke noe jeg tenker på

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg – Lillestrøm 2–1) Med en hammer av et vristskudd ga Thomas Lehne Olsen (30) enda en høylydt beskjed om at landslaget kan være noe for ham. Uten at det holdt til LSK-poeng.

Lehne Olsen etter landslagsuttaket: – Jeg er overhodet ikke skuffet

Thomas Lehne Olsen hevder det eneste han tenker på er å gjøre det best mulig mot Sarpsborg lørdag. At han ikke kom inn i landslagstroppen tar han med knusende ro.

Mener LSK-spissen bør få sjansen på landslaget: – Utfordrer deg til å finne noen bedre

LILLESTRØM (TV 2): Nok en gang fant Thomas Lehne Olsen veien til nettmaskene - med landslagssjef Ståle Solbakken på tribunen.

Mente det meste gikk galt – men dette var Lehne Olsen mest skuffet over etter Tromsø-flausen

(LSK – Tromsø 1-2). Thomas Lehne Olsen brydde seg null og niks om at landslagssjansen økte lørdag. På ny ga kapteinen laget det glatte lag etter en ny svake hjemmekamp.
Les mer om:

LSK med tredje strake hjemmetap

Tromsø vant 2-1 borte mot Lillestrøm i lørdagens eliteseriekamp på Åråsen. Niklas Vesterlund og August Mikkelsen scoret målene for Gutan, mens Thomas Lehne Olsen reduserte på straffe rett før slutt. Det var hans 18. eliteseriescoring, men det spørs om landslagssjef Ståle Solbakken, som satt på tribunen, lot seg imponere av det spissen presterte lørdag. LSK og Lehne var langt fra i toppslag mot Tromsø. – En blytung dag på jobben. Vi er ikke 100 prosent til stede før helt på slutten. Vi lever farlig, og det kunne blitt flere mål til Tromsø.

Lovet at han skulle hjelpe LSK opp igjen – men storscoreren føler fortsatt ikke at han har gjort opp for seg

– Kunne ikke tenkt meg å spille for andre enn Lillestrøm, sier Thomas Lehne Olsen (30).

Bare to ting er aktuelt for toppscoreren: – Det blir LSK eller et utenlandseventyr

Thomas Lehne Olsen (30) er i sitt livs form. Målene renner inn. Kapteinen kan bli tidenes mestscorende i LSK i løpet av én sesong. Mange snakker om både landslaget og utenlandseventyr. Selv nyter toppscoreren livet – på Åråsen og Moelv.
Les mer om:

Tøft møte med gamle kjente: – Jeg ble så glad da Vetle scoret. Det tente et håp i meg, og jeg var lettet

(Grorud-LSK 2-3 eeo.). Eskil Edh (19) har hatt en drømmesesong. Onsdag opplevde LSK-backen marerittet – og det var to tidligere lagkamerater som sørget for en tung kveld – helt til Vetle Dragsnes og Thomas Lehne Olsen reddet avansementet.
Les mer om:

LSK slapp med skrekken – videre etter cupdrama

Et sent mål i ordinær tid reddet ekstraomganger, og der ble LSKs storscorer Thomas Lehne Olsen matchvinner.
Les mer om:

LSK videre i cupen

Obosliga-jumboen Grorud klarte 2-2 etter ordinær tid mot Lillestrøm. Der ble LSK for sterke. Thomas Lehne Olsen sørget for avansement til cupens fjerde runde.

Cupbombe: Kristiansund røk for Oslo-laget KFUM

Kristiansund gikk på en skikkelig smell i NM da KFUM vant 3-1 i hovedstaden i 3. runde. Lillestrøm ble reddet av Thomas Lehne Olsen mot Grorud.

Kan hvile toppscoreren: – Det er litt høyrisiko

Geir Bakke kunne tenkt seg å bruke toppscorer Thomas Lehne Olsen fra start i tre kamper på sju dager. Men nå tar LSK-treneren neppe den sjansen.
Les mer om:

– Thomas burde vært i landslagstroppen. Og det mener jeg på ramme alvor

(LSK – Odd 2-3). Thomas Lehne Olsen (30) vil ikke snakke mye om landslagsuttak. Men kameraten er ikke vond å be.
Les mer om:

Lillestrøm vant målrikt oppgjør

Lillestrøm hadde kun ett tap på de siste 13 kampene før nederlaget hjemme mot Brann i forrige runde, og i bortekampen mot Odd lørdag ble det både målrikt og underholdende da de to lagene møttes. Lillestrøm vant til slutt 3-2 etter et jevnt oppgjør. Målscorere for bortelaget var Thomas Lehne Olsen (to scoringer) og Tom Pettersson. Sander Svendsen scoret Odds mål. Laget er på fjerdeplass i Eliteserien før søndagens runde. De er to poeng bak Molde med en kamp mer spilt.

Lehne Olsen-dobbel sikret LSK-seier: – Han er en enmannshær

(Odd - Lillestrøm 2–3) Thomas Lehne Olsen (30) la til to scoringer på en allerede imponerende målkonto og sikret tre poeng for Lillestrøm.

Har fått tilbake målet NFF «stjal» fra ham: – Viktig at jeg ikke mister målene mine

Det første målet Thomas Lehne Olsen scoret mot Haugesund i juni ble bokført som selvmål av Norges Fotballforbund. Nå har LSK-spissen fått målet tilbake. 30-åringen jakter både toppscorertittelen og målrekord i LSK.

Molde overtok tabelltoppen

Molde vant 4-0 mot Mjøndalen i eliteserien søndag, etter to scoringer av Ohi Omoijuanfo og en av Martin Ellingsen. Med det overtar Molde også tabelltoppen etter at Bodø/Glimt kun klarte uavgjort mot Odd. Molde står med 36 poeng på 18 kamper. Glimt er ett poeng bak. Samtidig stikker Ohi fra i kampen om toppscorertittelen. Han har 20 mål så langt denne sesongen, seks flere enn Thomas Lehne Olsen.

Brann med ekstremt viktig seier

Borte mot medaljekjempende Lillestrøm så det ikke ut som det var Brann som kjempet i bunnen av tabellen. De kjempet kanarifuglene ut av stilen, og etter 17 minutter sendte Robert Taylor bergenserne i føringen. Brann ledet inn til pause, men etter en times tid kom utlikningen. Espen Garnås headet inn 1-1 på en dødball. Men kun seks minutter senere sendte Bård Finne bergenserne til himmels igjen. Thomas Lehne Olsen utliknet igjen for de gule og svarte med en utrolig heading. Igjen så trepoeng til å ryke for Brann.