Nyheter om Lee


Bildet av tennisprofilen vekker oppsikt: – Hvordan kan du fremdeles ha magemuskler?

Danskenes tennisyngling Caroline Wozniacki røpet for noen dager siden at hun og ektemannen David Lee var blitt foreldre for første gang. Nå får et bilde av Wozniacki stor oppmerksomhet i Danmark.

Marca: Manchester United kretser rundt Keylor Navas

Hvis du spør den gjengse United-supporter om hvem som står mellom stengene for United neste sesong, får du like mange spørsmål som svar. Noe er likevel sikkert: Sergio Romero reiser i juni, Tom Heaton er på vei inn og Lee Grant sklir trolig inn i en trenerrolle hos United. Utover det kan det meste skje. Les: José Mourinho har ikke fått nøkkelkortet engang før han sender Chris Smalling på dør David de Geas fremtid på Old Trafford avhenger av hvilke forsikringer Solskjær kan gi spanjolen om at han fortsatt er numero uno mellom stengene.

Marca: Manchester United har meldt seg hos PSG for forsterkninger

Det er få utenforstående som har forutsetning til å forutse hva som skjer med keepersituasjonen hos United. Sergio Romero reiser i juni, Tom Heaton er på vei inn og Lee Grant sklir trolig inn i en trenerrolle hos United. Utover det kan det meste skje. David de Geas fremtid på Old Trafford avhenger av hvilke forsikringer Solskjær kan gi spanjolen om at han fortsatt er numero uno mellom stengene. I Uniteds 12 siste Premier League kamper valgte Solskjær spanjolen fra start i bare to.

Sør-Koreas nye konservative leder (36) sammenlikner feminister med terrorister

Lee Jun-seok er valgt inn som tidenes yngste partileder i Sør-Korea. 36-åringen blir sett på som et friskt pust for det konservative partiet, lenge kneblet av en korrupsjonsskandale.
Les mer om:

Sa nei takk til Real Madrid, vil heller bli Everton boss

Everton-legende Duncan Ferguson var raskt til å si nei takk til Real Madrid manager Carlo Ancelotti sin forespørsel om å bli en del av hans trenerteam. – Det overrasker mange at det er mulig for en som aldri har hatt en manager rolle å si nei takk til kongens klubb, men den 49 år gamle tidligere angrepsspilleren mener det er på tide å ta neste skritt. Duncan Ferguson sa NEI til en rolle i Real Madrid da han ønsker å være Everton manger, en stilling det slettes ikke er sikkert han får. – Siden desember 2019 har han vært assisterende manager.

Mann pågrepet i 49 år gammel drapssak: – Har hjemsøkt lokalsamfunnet vårt

Den amerikanske 15-åringen Julie Ann Hanson ble funnet død i en åker utenfor Chicago i 1972. Fredag ble 76 år gamle Barry Lee Whelpley siktet for drapet.
Les mer om:

Takker Joel Pereira, Sergio Romero, Jacob Carney, Mark Helm, Iestyn Hughes, Arnau Puigmal, Max Taylor og Aliou Traore

Det nærmer seg slutten på veldig mange avtaler engelsk fotball og da er det på tide å si takk til de som av ulike årsaker ikke får forlenget sine kontrakter. – For Manchester United sin del dreier det seg i denne omgang om åtte spillere. Manchester United slipper spillere nå, og det kan bli flere!. Les: Andrea Pirlo seiler opp som overraskende favoritt Manchester United takker A-lagsspillerne Joel Pereira og Sergio Romero for innsatseten.

Tom Heaton skal bli Manchester Uniteds Nr1

Helt siden landslagskeeper Tom Heaton forlot Manchester United som ung og lovende uten å få spille en eneste førstelagskamp har han drømt om å en dag komme tilbake til Old Trafford og redde viktige mål i viktige kamper. Keeperstjerne David de Gea som stod i mål i gårsdagens Europaligafinale er allerede forbigått av unge lovende Dean Henderson til Premier League kamper. – De blir ikke begge værende på Old Trafford neste sesong.

Finansavisen: Hattelands Autostore på Oslo Børs

Jakob Hattelands robotsystem Autostore sine to største eiere, Thomas H. Lee og Softbank, har ifølge Finansavisen planer om å ta Autostore på Oslo Børs.

Legende Steve Bould har fått sparken

Stephen Andrew «Steve» Bould har hatt ansvaret for U23 laget siden juni 2019 da han byttet jobb med Freddie Ljungberg som en del av en større omorganisering. – Nå har han fått sparken etter 30 år i klubben både som spiller og trener. Bould var en del av den legendariske backrekken med Lee Dixon, Tony Adams og Nigel Winterburn under ledelse av George Graham og Arsene Wenger.

Sam Allardyce valgte å si nei takk

Den engelske manageren Sam Allardyce er kjent for å klare å skremme/motivere spillerne til å ikke rykke ned, han har som vane å klare det, men ikke denne gangen. «Big Sam» overtok West Bromwich Albion rett før jul da alle så det gikk alt for tregt med poengsankingen. Det var noen gode perioder og håpet om å beholde plassen var i live en stund, men de siste ukene ble det stadig klarere at nedrykk var uunngåelig. – Sam Allardyce gir seg som manager i West Bromwich Albion ved sesongslutt.

OL-mester sto opp mot rasismen - nå er han død

Det er Tommie Smith og John Carlos som har blitt symbolene på den svarte motstanden mot rasisme i 1968-OL - men Lee Evans var minst like viktig i Black Power-bevegelsen. Nå er han død, 74 år gammel.
Les mer om:

Manchester United har sin første signering

Nå er det fortsatt en god del uker til overgangsvinduet åpner i Premier League, men med utsiktene til å hente inn en gammel kjenning på free transfer, akter ikke United å vente. Sergio Romero forlater Old Trafford etter noen gode år og ett kaotisk siste år, som endte med at argentineren har vært del av United-treningen men ikke i kampdrakt. Også 3. keeper Lee Grant står uten kontrakt til sommeren. Les: RB Leizpig har sluppet Ibrahima Konaté Det er derfor en solid keeper-kapabal som skal gå opp i sommer, når fremtiden til David de Gea også skal avgjøres.

Arsenal har visst et stykke igjen

Med 1-2 var alle muligheter åpne for Arsenal før den andre kampen i Europaligaens semifinale. Roma reddet litt av æren mot United, men det skulle vise seg at Martin Ødegaard og gjengen endte med å levere en snorkende tam forestilling. For Villareal ble 0-0 på torsdag og 2-1 totalt billetten til klubbens første Europaligafinale noensinne.

Samsungs eiere må betale 100 milliarder i arveavgift

Samsung-konsernet i Sør-Korea må selge aksjer og eiendom – og gi bort kunst – for å betale arveavgift. Familiens overhode Lee Kun-hee døde i fjor.
Les mer om:

Svimlende arveavgift for Samsung-arvinger

Arvingene etter den mangeårige styrelederen i sørkoreanske Samsung, Lee Kun-hee, må ut med over 90 milliarder kroner i…
Les mer om:

Svimlende arveavgift for Samsung-arvinger

Arvingene etter den mangeårige styreformannen i sørkoreanske Samsung, Lee Kun-hee, må ut med hele 83 milliarder kroner i arveavgift.
Les mer om:

Biffer opp lønna til Luke Shaw

Manchester United venstreback Luke Shaw har aldri vært bedre enn han er akkurat nå. – Før denne sesongen var alle overbevist at det snart var over da Alex Telles ble hentet inn. – Den Engelske 25 åringen var ute av landslaget og i ferd med å miste tillitten fra manager Ole Gunnar Solskjær. Luke Shaw bestemte å bite seg fast på Old Trafford istedenfor å gå på en låneavtale til en klubb i Championship. – Det har vært fantastisk bra for alle unntatt Alex telles som har tilbragt mye tid på benken. – Nå er det Telles det snakkes om som et salgsobjekt.

Yeovils kaptein død – kamp blir utsatt

Kapteinen for den engelske fotballklubben Yeovil, Lee Collins (32), er død. Klubbens kamp fredag på nivå fem i seriesystemet blir utsatt.
Les mer om:

Aktivister dømt i Hongkong

Sju aktivister er dømt for å ha organisert og deltatt i demonstrasjonene mot den nye sikkerhetsloven i Hongkong i 2019. Blant dem er mediemogulen Jimmy Lai og demokrativeteranen Martin Lee.
Les mer om:

Profilerte Hongkong-aktivister kjent skyldige – risikerer flere års fengsel etter protestmarsj

Mediemogulen Jimmy Lai, demokrativeteranen Martin Lee og fem andre aktivister er kjent skyldige i å ha organisert og deltatt i en protest i Hongkong i 2019.
Les mer om:

Hovland faller på verdensrankingen

Amerikanske Justin Thomas gikk seirende ut av prestisjeturneringen Players Championship i Florida. Han gikk sisterunden på 68 slag og slo briten Lee Westwood, som for andre uke på rad måtte nøye seg med en 2.-plass på PGA-touren. Både Kristoffer Ventura og Viktor Hovland var kvalifisert til turneringen, men misset cuten på fredag. Hovland var nære å klare det, men fikk to straffeslag for å ha merket ballen på feil sted på dag én av turneringen, noe som ble utslagsgivende til slutt.

Bisarr dommertabbe: – Aldri sett dette på en fotballbane før

Dommer Lee Mason kom i fokus da Lewis Dunk ikke fikk sitt frisparkmål godkjent.
Les mer om:

Chelsea-mangeren sender en krystallklar tåkete melding til Haaland

Vi kan starte med at Thomas Tuchel selv skjønte at uansett hva han svarte på spørsmålet om ryktene rundt Haaland-overgang til Stamford Bridge, så ville det åpnes for misforståelser. The Athletic står hardt på at Chelsea planlegger å knuse overgangsrekorden på 71 millioner pund som de betalte for Kepa (jepp, han som såvidt får spille).

Conte sendte Lukaku over 300 – fikk tabelltopp i retur

Spør du Antonio Conte om den beste overgangen i karrieren hans, kommer en «glemt» United-spiller garantert høyt opp. På søndag passerte Romelu Lukaku 300 scoringers-merket med klubblagene. Med to scoringer mot rivalen Lazio. Som sendte Inter opp i teten i Serie A. Forbi erkerivalen AC. Nå har vi egentlig dekket hele historien i ingressen, men vi kan legge til at Conte har fått 56 av disse Lukaku scoringene – på bare 80 kamper. Les: Sikret seg først Upamecano, nå går Bayern for neste United-mål For en teft av Inter-manageren.
Les mer om: