Nyheter om Ledelse


Alisson Becker er noe så sært som den mestscorende keeperen i Liverpools historie

Sam Allardyce startet søndagen og gjorde det han digger å gjøre: Ødelegge dagen for Goliat-klubbene i Premier League. Hal Rogson-Kanu sørget for 1-0 ledelse over ekstremt pressede Liverpool etter kvarteret. Mo Salah sørget for at de røde gikk til pause med 1-1, men for Klopp og gjengen er poengdeling ingen vei til spill i Europa neste sesong.

Mjøndalen med drømmestart

Tonny Brochmann trengte ikke mer enn fem minutter på å sende Mjøndalen i ledelsen mot Sandefjord søndag. Gjestene vant til slutt 3-0. Etter at Brochmann bredsidet ballen i nettet tok det lang tid før ballen igjen lå i nettet. Sandefjord burde ha utlignet før pause da André Sødlund fikk mulighet fra ellevemeteren. Ballen kom seg derimot aldri forbi Sosha Makani i Mjøndalen-buret. Dermed var det ikke før Brochmann ble byttet ut i det 77. minutt at neste mål skulle komme i Sandefjord.

Tottenham har slettes ikke tenkt å la byrival kapre spissmål

Tottenham var «først» ute i å gjøre Besiktas-spissen Cyle Larin til sitt mål i sommer, de er fullstendig klar over at det er en god sjanse Harry Kane forlater klubben i sommer, spesielt etter sist ukes tap mot Leeds, noe som i praksis betyr at Champions League er utenfor rekkevidde. En annen god grunn for Tottenham å holde trykket oppe for spisserstattere er det faktum at de ikke har klart å avklare fremtiden til lånespiss Carlos Vinicius. – Det at Benfica fortsatt teller på knappene er et dårlig tegn.

Forrykende kamp av Ferran Torres

Manchester City var allerede Premier League-mestere, Newcastle hadde Premier Leagues beste mangerer i april på sidelinjen. Dette ble en kamp der det virket som begge klubbene spilte som det skulle være deres siste. Gjengen til Steve Bruce var på god vei med å vinne over mesterne, for da klokka viste 62 minutter, ledet Newcastle 3-2 over Premier League-mesterne. Men så våknet Ferran Torres. Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år! Spanjolen hadde scoret før pause, men da Newcastle gikk opp til 3-2 ledelse ved Joseph Willock, tok Torres over showet.

Sergio Agüero signerer for spansk gigant etter Champions League-finalen

Da det i vinter ble klart at Sergio Agüero ikke kom til å forlenge sin atale med Manchester United vekket det interessen til sportsdirektører over hele verden. – Helt siden nyheten sprakk har Barcelona blitt pekt på oftest som neste stopp for det som helt klart er en av verdens beste angripere. Spansk presse er helt sikre på hva som skjer fremover, Agüero vil signere for den spanske storklubben etter at han er ferdig med Champions League-finalen 29. mai. – Finalen er i Porto, flyttet fra Istanbul grunnet corona-restriksjoner.

NRK-sportens klubbleder til Line Andersens kolleger: – Ikke plikt til å snakke

I en intern e-post ga Susann Michaelsen sportsredaksjonen beskjed om at de kunne avslå å snakke med Line Andersen eller hennes advokat dersom disse tok kontakt. Beskjeden var godkjent av NRKs ledelse.

Det står mellom Barcelona og Manchester United

Denne sesongen har vært et mareritt for alle Tottenham fans og for klubbens stjernespillere, noen, som Gareth Bale og Son Heung-min har lyst til å være med videre uansett hvem som fast overtar etter sparket manager Jose Mourinho. Etter 3 – 1 tapet mot Leeds på lørdag blir avstanden opp til topp fire for stor, håpet er at midlertid manager Ryan Mason skal klare å sørge for nok drivkraft i laget slik at de klarer å kapre femteplassen som West Ham har og kvalifisere Tottenham til Europaligaen.

Straff bom-direktørene som utleverte persondata til Kina

«For direktørene i Ferdes ledelse som inngikk avtalene med Kina, og som dermed er personlig ansvarlige for dette grove lovbruddet, får det derimot neppe noen reelle konsekvenser.»
Les mer om:

Fulham følger etter Sheffield United og West Bromwich

Fulham var bare tilbake i Premier League i et år denne gangen, før sesongen uttalte eier Shahid Khan de ikke skulle gjenta tidligere års tabber med å bruke milliarder på å spillerkjøp uten å få de resultater som de ønsker. – Denne sesongen ble i det minste nedrykket billigere. Jeg er helt tom, sier trener Scott Parker ifølge Sky Sports Les: Manchester United byr 800 millioner hvis de slipper å forhandle Det var allerede klart at Sheffield United og West Bromwich vil forlate Premier League.

Fredrikstad-trykkeri har fått ny ledelse etter oppkjøp: – Vi har fortsatt veldig stor tro på papir

Åsmund Ingar Krogstad (66) og Halvor Børresen (53) er hentet inn for å lede Møklegaards Trykkeris videre satsing i Fredrikstad.

Ustoppelig!

Er det nødvendig å gjøre det så fordømt spennende for Manchester United-supporterne, Solskjær? Tulla. United er inne i en helt vill kamprekke med to dagers mellomrom mellom møter mot: Roma, Aston Villa, Leicester og Liverpool. At det blir spennende, det er det minste å klage på. Selv om Solskjær lettet innrømmet at det like gjerne kunne ha vært 8-6 seier til Roma uten David de Geas kanonform i andre EL-kamp, var det aldri tvil om at utfallet skulle bli Solskjærs første finale. Les: Reisen til den ikoniske nr.

Thiago har endelig meldt seg på i Premier League

Thiago Alcantara hadde lagt en historisk sesong hos Bayern München bak seg, fant tiden riktig for å skifte på topp – og før han rundet 30. Velkomsten i Liverpool var ikke akkurat hjertelig. Richarlison og Everton hadde bestemt seg for å vise Bayern-stjerna at han hadde kommet til verdens tøffeste liga. Med en sesongstart borte med rehabliitering etter skade, har Thiago fortsatt til gode å komme seg helt inn i Liverpool-systemet. Det har riktignok blitt 20 Premier League-kamper, men det er heller sjelden at Alcantara er trukket frem som den store. Les: Endelig!

Rooney og Derby reddet plassen

Derby under ledelse av Manchester United-helten Wayne Rooney reddet plassen i Championship med 3-3 mot Sheffield Wednesday, som rykker ned sammen med Rotherham og Wycombe.

OL-plassen røk for Bullen

Grace Bullen (24) var i klar ledelse med et drøyt minutt igjen, men mistet grepet da Veronika Tsjumikova vant på fallseier i OL-kvalifiseringen i bryting. Bullens semifinaletap i 57-kilosklassen gjorde at OL-plassen glapp. Bare de som når finalene i Sofia, tar seg til lekene i Tokyo. Dette var altså mulighet for bryterne til å kvalifisere seg til OL.
Les mer om:

Forteller han lærte italiensk mens han spilte for Manchester United og sannheten om Ibrahimovic

Man skjønner hvorfor seriemester med Inter Milan Romelu Lukaku virket litt umotivert den siste tiden på Old Trafford. – Han var mektig og toppscorer hos Everton frem til han ble en del av Manchester United i 2017. Den belgiske kraftspissen var heller middelmådig i sine to år, først under Jose Mourinho og så under Ole Gunnar Solskjær sin ledelse. Salget til Inter Milan var ikke en overraskelse for noen.

Norwegians styre og ledelse holder av 11 millioner aksjer til seg selv

Norwegians styre og ledelse kan tjene titalls millioner på emisjonsaksjer de holder av til seg selv.
Les mer om:

Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager

Jürgen Klopp er tvunget til å ta et hvileskjær denne sesongen. Etter to historiske sesonger er det de siste rundene i Premier League snakk om å redde ære – og inntekter fra spill i Europa. Selv om det ryktes at veien videre for Klopp i Liverpool ikke lenger er så forutsigbar, skal det mye til for at de røde slipper Mester Klopp på noen sesonger.

Olavsvern er en skygge Forsvaret ikke kommer ut av

Forsvarets ledelse bør svelge stoltheten og ta Olavsvern tilbake. Det sikrer at ubåter igjen kan anløpe en militær havn i det arktiske Norge. Og det vil dempe konfliktene med sivilbefolkningen.
Les mer om:

Håper å friste Manchester United stjerne

Aston Villa håper å lokke en Manchester United stjerne Axel Tuanzebe til Villa Park, og det med et med et forsiktig bud på 7 millioner pund. Det skal ifølge Football Insider ikke være umulig, Aston Villa har tatt et kjempesprang denne sesongen under ledelse av Dean Smith. Klubben unngikk knapt nedrykk i forrige sesong, noe som har gjort det de gjør nå enda mer imponerende. – Etter gårsdagens 2 – 1 seier mot Everton befinner Aston Villa seg på en behagelig 9.plass. Les: Sendte Ronaldo og Juventus i skammekroken Fremfor noe har Aston Villa lykkes med forvaret.

–    Det foregår uønsket aktivitet som festing, forsøpling, salg av narkotika og drikking på skoleområdet på kveldstid

Vedvarende uønsket aktivitet på Sætre skole har resultert i et ønske fra skolens ledelse om kameraovervåking på området. Ikke aktuelt per nå, sier kommunalsjefen for oppvekst.

Bekreftet: Er ingen bedre klubb i verden for Edinson Cavani

Vi sa det da United hentet Edinson Cavani ned fra de sør-amerikanske fjellene. Etter 12 scoringer på 33 kamper finnes det bare ett utfall etter denne sesongen. Cavani blir, basta! Glem Cavani senior som maser om hvor misfornøyd sønnen er på Old Trafford, glem assistenttreneren til det urugayanske landslaget som hevdet Solskjær ødelegger deres helt.

Forsvaret beholder Mette-Marit-salutten

Forsvarets kommandantskap foreslo i mars at salutten på kronprinsessens fødselsdag kunne kuttes. Forsvarets ledelse har imidlertid bestemt at den videreføres.
Les mer om:

Ikke rart Solskjær genierklæres

Luke Shaw. Er det noen spillere som har reist seg under Solskjærs ledelse, så er det venstrebacken. Alex Telles trodde nok han skulle kjempe seg til mer spilletid på bekostning av engelskmannen, men Shaw har vært på banen i 41 kamper så langt i sesongen – og ofte helt outstanding. Når Shaw holder seg skadefri i tillegg til å funnet kanonformen, da får Alex Telles heller se seg fornøyd med å ha nådd fem hundre spilleminutter i Premier League.