Nyheter om Ledelse


I går kveld bestemte Kroken om de vil rykke opp: Prislappen er klar

Det var reell fare for at breddeklubben skulle trekke seg fra opprykkskvaliken. Men mandag ble spillere og ledelse enige.
Les mer om:

Carragher har null tro på Solskjær: – United trenger en bedre manager

Ole Gunnar Solskjærs anseelse blant Englands ekspertkorps stuper. Manchester United vinner ikke de store titlene under hans ledelse, fastslår Jamie Carragher.

Viktig Barcelona-seier

Philippe Coutinho satte inn det siste målet da Barcelona slo Valencia 3-1 i La Liga søndag kveld. José Gayà sendte gjestene i en tidlig ledelse på Nou Camp, men Ansu Fati brakte raskt balanse i regnskapet – før Memphis Depay sendte Barca i ledelsen fra straffemerket. Dermed tok Barcelona en viktig seier etter en uvanlig svak start på sesongen.
Les mer om:

West ham plastret såret etter Brentford-tapet

Everton kom fra 2-0 seier over Norwich og en tilfredsstillende poengdeling med United. David Moyes og West Ham hadde et bittert 1-2 tap på hjemmebane mot jyplingen Brentford som skulle revansjeres. Kampen mellom Toffees og Hammers startet i et forrykende høyt tempo som endte med én fattig scoring. Ikke spesiell uttelling, men spenningen, trøkket og intensiteten når to av Englands beste klubber møtes, kompenserer for manglende scoringer.

Seks tips til deg som nettopp er blitt sjef

Hver uke svarer Anita Krohn Traaseth og Yrja Oftedahl på dine spørsmål om karriere og ledelse.
Les mer om:

Vil fremme mistillitsforslag mot skistyret: – De må drive med ledelse, ikke gjemme seg

Det murrer ikke bare i hoppmiljøet i den pågående konflikten mellom Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen. Nå har den tatt en ny vending. Langrennskomiteen i Akershus vil ha et ekstraordinært ski-ting for å fremme mistillit mot det sittende styret.

«Jeg har en følelsesmessig tilknytning til Newcastle på grunn av Sir Bobby Robson»

Roma under Jose Mourinho sin ledelse kjemper om topp fire og Champions League kvalifisering. – På pressemøte før dagens kamp mot Juventus på fikk manager som har sittet i sjefsstolen for Chelsea, Manchester United og Tottenham spørsmål om den presumptivt ledige jobben i Newcastle.

Legger fotballskoene på hylla klokken 10:00 leder laget til kamp klokken 15:00

I dag ble lagkameratene til Nuri Şahin informert om at de ikke lenger var kamerater, men at fra og med i dag var den defensive midtbanespilleren deres nye sjef. – Dette har tydelivis blitt planlagt en stund, for overgangen var spiller til manager var sømløs. Den tysk/tyrkiske fotballspilleren er en ekte Borussia Dortmund legende som også har spilt for Real Madrid, Liverpool, Feyenoord og Werder Bremen før han endte opp i Tyrkia.

Perfekt Casemiro «backup» for så en vakker dag overta!

Den defensive brasilianske midtbanespilleren Casemiro har i nesten 10 år vært en del av Real Madrid, først på lån fra São Paulo, men så en fast og stadig viktigere del av laget. Foruten et låneopphold i Porto helt i begynnelsen har han under ledelse av «alle» managere i kongens klubb vært en særdeles viktig midtbanen. – Noe 29 åringen kommer til å være fremover også. Den 21 år gamle franske Monaco-stjernen Aurelien Tchouameni blir sett på som en perfekt etterkommer, men først skal ha være «backup» og lære noen triks.

Pilene peker riktig vei, Solbakken

ULLEVAAL STADION (VG) Han har gjort noen justeringer fra tiden under Lars Lagerbäck, både defensivt og offensivt. Etter 309 dager, fire samlinger, ni kamper og bruk av 30 spillere, ser vi nå konturene av hva Norge skal være under Ståle Solbakkens ledelse.
Les mer om:

Steve Bruce: «Jeg vet jeg kommer til å få sparken av Newcastle»

Med nye eiere på plass som er opptatt av å se vakre ut passer ikke råtassen Steve Bruce inn. – Han kommer til å få sparken, Daily Mirror skrier at det skjer i løpet av uken som kommer. Det saudiske investeringsfondet Public Investment Fund (PIF) kjøpte Newcastle av tidligere eier Mike Ashley denne uken. Dette har ført til spekulasjoner om potensielle spilleranskaffelser – men også om at Steve Bruce kan bli byttet ut som manager for klubben.

Da de tapte mot ferieøya Mallorca fikk sjefene nok

Manager Paco López viser med all tydelighet for kort det er mellom fiasko og forholdsvis suksess. – De første sesongene med under den spanske managerens ledelse havnet Levante der de hører hjemme, sånn cirka midt på tabellen. Denne sesongen ser det imidlertid virkelig ille ut, med en reell fare for nedrykk. – Det er lenge igjen av sesongen, men slik kan det ikke fortsette.

Fredrikstad har gitt opp forbindelsen til resten av verden

Mens årene går og ingenting skjer, har byens politiske ledelse stilltiende akseptert lavere og lavere samferdselsambisjoner for Fredrikstad-samfunnet.
Les mer om:

Fosser økte verdenscupledelsen

Kasper Fosser knuste konkurrentene i sesongens nest siste individuelle verdenscupløp i orientering og økte sin ledelse i vc-sammendraget. – Jeg gjorde et veldig bra løp, et av mine aller beste. Jeg hadde bare et halvminutt i tidstap underveis, sa Fosser. Toer Matthias Kyburz fra Sveits ble slått med 5,32 minutter, mens Daniel Hubmann på tredjeplass var 6,05 minutter bak. Nå gjenstår bare lørdagens mellomdistanse før verdenscupvinneren er kåret. Da skal det mye til at Fosser ikke tar sammenlagtseieren til slutt.
Les mer om:

Uenighet om garantien gir sykehjemsplass innen fristen(pluss)

Politisk og administrativ ledelse i Harstad er ikke enige om hvordan ventelistegarantien til sykehjemsplass skal tolkes.
Les mer om:

Ikke rart Thierry Henry satt på tribunen og gliste

Fotball er og blir ferskvare. Det du gjorde forrige måned på kamparenaen betyr mindre når dommeren igjen blåser til kamp. Tottenham startet best denne sesongen, men har nå tre tap på rad. Arsenal og Ødegaard valgte den motsatte varianten. På mandag filleristet Arsenal byrivalen med 3-1. Les: Aaron Ramsey savner engelsk fotball og engelsk fotball savner ham – Det var utrolig deilig. Det beviser hvor mye det betyr for fansen. Det har vært en spesiell dag, og det var deilig å kunne gi det her tilbake til fansen.

Carlsen økte tour-ledelsen

Magnus Carlsen vant i armageddon mot Sjakrijar Mamedjarov. Det gir ham to poeng i Champions Chess Tour-finalen og en økt ledelse til Wesley So, som tapte søndag.

Botheim ble Glimt-helt

Bodø/Glimt stanget og staget i 79 minutter, før kaptein Ulrik Saltnes satt på turboen. Etter to tverrliggertreff og flere misbrukte sjanser kunne Erik Botheim pirke inn en retur. – Jeg og «Salten» har et fint samspill. Han får spilt opp på meg og jeg vet nøyaktig hvor han går, så detter ballen foran meg og jeg får skuffa den inn. Det var veldig deilig, og jeg synes det var fortjent, sier Botheim etter kampen. Vålerenga la seg lavt og satset på kontringer fra start.

Fabio Cannavaro fikk det plutselig travelt med å forlate Kina

Den italienske treneren som i sin aktive fotballkarriere spilte for storklubber som Inter Milan, Juventus og Real Madrid skjønte tidlig at de store pengene var i Midtøsten og Kina. Såpass populær var han i en periode at han både var landslagssjef for Kina samtidig som han var manager for et klubblag.

Branns kommende damelag får ikke hjemmebane på Stadion

Slik svarer Branns og Sandvikens ledelse på spørsmål om Stadion, lik lønn for likt arbeid og hvorfor de mener sammenslåingen er en god idé.
Les mer om:

Supertalent fra Nærbø får mektig rolle i KrFs nye ledelse

Har kristelighet, mangler folkelighet
Les mer om:

– Dette er arbeidsplassen vår. Her skal det være trygt

Ansatte og ledelse i Nav Haugesund er sterkt preget etter knivdrapet ved Nav-kontoret i Bergen mandag.
Les mer om:

Dette dokumentet viser at Stortinget fikk vite om skatteplikt på pendlerbolig allerede i 2003

Stortingets ledelse sier det er helt nytt for dem at politikere som bor gratis hjemme, må betale skatt av pendlerboligen. Et 18 år gammelt dokument viser noe annet.

Juventus savner pisken til Ronaldo

Flåste sagt, men når verden har sett hvilke krav Ronaldo setter til seg selv og spillerne rundt seg, er det lov å være litt flåsete når den gamle dame har begynt å virke gammel uten CR7. På søndag var den tidligere Serie A-tittel grossisten på vei mot sin første seier med 1-0 ledelse over AC Milan. Alvaro Morata gjorde jobben etter fire minutter og Juventus styrte deler av kampen. Frem til det 76. minutter. Ante Rebic sørget for utligning og snøt Juve for sin første seier på fire kamper.

Opptelling viser at Putins parti forblir størst i Russland

Opptellingen av stemmene etter Russlands parlamentsvalg er godt i gang, og de første resultatene viser ikke uventet en klar ledelse til Vladimir Putins parti.
Les mer om: