Nyheter om Larsson


Bundesligaprofilen hadde lagt opp. Nå herjer han for KRS i Eliteserien

Joakim Larsson (37) hadde nettopp begynt i ny sivil jobb i Sverige. Så kom koronaen - og tidspunktet ble plutselig perfekt for å takke ja til KRS.

- Ville blitt lei meg

- Ville blitt lei meg, sier Zara Larsson.
Les mer om:

Larsson i scoringshumør

Forsikringsselskap: Skift til vinterdekk om du skal til fjells

Her spiser Sebastian (20) noe han antakelig ikke vil få servert igjen på cirka 60 år: – Jeg synes det var godt

Sebastian Larsson (20) og Maya Eriksen (19) fikk en smaksprøve litt utenom det vanlige denne uken.
Les mer om:

Dette har vært drømmen til Fha – nå går den i oppfyllelse

PORSGRUNN: Om få dager blir drømmen til Fha Phannarat Larsson en realitet. – Dette er bryllupsreisen vår.
Les mer om:

Monica Larsson ny generalsekretær i Norsk kulturforum

- Jeg brenner for at hele landet skal ha et levende og rikt kulturliv, sier den nye lederen av organisasjonen for den lokale kultursektoren. Innlegget Monica Larsson ny generalsekretær i Norsk kulturforum dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Håkon krasjet i Brygga – nå hyller han båtfolket i Tønsberg: – En oppførsel vi alle kan lære av

– I dag er det min tur til å skryte av båtfolket, skriver Håkon Larsson på Facebook.
Les mer om:

Skal varme opp for Zara Larsson

Emma Steinbakken gjorde braksuksess allerede som 15-åring med sangen «Not Gonna Cry». Nå forbereder hun seg til å varme opp for svenske Zara Larsson i Spektrum.
Les mer om:

Svensk landslagsveteran gir seg

Veteranen Sebastian Larsson (36 )gir seg etter 133 A-kamper for Sveriges landslag. Det opplyser Larsson selv på sin Instagram-konto, der han beskriver det å gi seg som landslagsspillere som en av de tøffeste beslutningene i karrieren. – Min første drøm som liten gutt var å få representere Sverige en dag. 13 år, 133 landskamper og fem mesterskap senere mangler jeg ord for å beskrive den stoltheten og lidenskapen jeg har kjent hver gang jeg har båret drakten vår, skriver Larsson. Han debuterte for Sverige i en landskamp mot Tyrkia i 2008.
Les mer om:

Larsson trolig ferdig på landslaget

Etter en 13 år lang karriere i blått og gult ser det ut til at EM-tapet mot Ukraina trolig er det siste Sebastian Larsson gjorde på landslaget. – Det er mye som tyder på det, ja. Som jeg har sagt gjennom hele min karriere, så har jeg aldri vært for å sette definitive sluttdatoer, men det er ikke en sprø spådom det, sier Larsson. Også landslagskollega Marcus Berg gir seg etter EM.
Les mer om:

Nytt styre ved Musikkhøgskolen henta frå bank, sport, metal og akademia

Astrid Kvalbein skal leie eit styre med Inga Bostad, Stein Bjelland, Svein Tore Samdal – og Monica Larsson og Ivar S. Peersen. Innlegget Nytt styre ved Musikkhøgskolen henta frå bank, sport, metal og akademia dukket først opp på ballade.no.

Feyenoord henter Molde-høyreback

Marcus Holmgren Pedersen er fra Hammerfest og har bare spilt for Tromsø inntil han i fjor byttet over til Molde. – Det var tydeligvis alt som trengtes for at flere Europeiske klubber skulle legge merke til han. I dag ble det klart, Molde har solgt 20 år gamle Marcus Holmgren Pedersen til den nederlandske storklubben Feyenoord. – Klubben har fostret stjerner som Johan Cruijff, Ruud Gullit, Robin van Persie og Henke Larsson. Vi må ikke glemme både Omar Elabdellaoui og Harmeet Singh har historie i klubben.

Mundo Deportivo: Henter frem 200 millioner for Coutinho-retur til verdens tøffeste liga

Det meste er skrevet om Philippe Coutinho etter at braslianerenen trodde gresset på Camp Nou var som så mye, mye grønnere enn på Anfield. Så langt har det stort sett vært tørke og gressbrann i Barcelona. Derfor styrer vi unna manglende spilletid, prestasjoner og kneskader. Vi minnes Coutinho for hva han leverte for Liverpool, og blir rimelig entusiastiske av ryktet om at brasilianeren kommer «hjem». Ikke til Liverpool, men til mangeren som hentet ham for ni år siden.

Bud fra toppklubb i Bundesliga – Jordan Larsson er på god vei til å skrive sin egen fotballhistorie

Bortsett fra noen gode fotballgener, birnger det sjelden noen glede for junior når faren din huskes som en av de stor stjernene. Spør Jordi Cruyff. Nå har riktignok Cruyff junior både fått spille for Barcelona og er nå tilbake som direktør i klubben, men få tenker på Jordi når Cruyff-navnet nevnes. For Jordan Larsson kan det bli egen historieskriving de neste årene. Sønn av Henrik Larrson har han ikke Cruyffs enorme sko å fylle, men Henke Larrson er fortsatt et stort fotballikon.

Sverige vant siste testkamp

Emil Forsbergs tidlige frisparkscoring banet vei for Sveriges 3-1-seier over Armenia. Den kom ni dager før EM-alvoret starter. Første omgang var innholdsrik. Den bød på to scoringer og en straffebom. Marcus Danielsson doblet ledelsen med et hodestøt i det 34. minutt. Midtstopperen nikket inn Forsbergs corner. Kort tid etter kunne Sebastian Larsson ha økt til 3-0, men den vanligvis så sikre 35-åringen så Armenia-målvakten David Jurtjenko redde straffesparket. Armenske Vahan Bitsjakhtsjyan reduserte etter litt over en time.

«Henke Jr» skyter inn på stjernehimmelen

Omtrent samtidig som den svenske fotballegenden Henrik Larsson flyttet til Celtic og forbauset verden med å bøtte inn mål sesong etter sesong ble Jordan Larsson født. – Nå omtrent 23 år senere har «Henke Jr» tatt opp hansken og viser med all tydelighet at i hvert fall i dette tilfellet er målteften arvbar. Jordan Larsson ble for et par år siden plukket opp av den russiske storklubben CSKA Moskva, etter en tilpasningsperiode har han begynt å levere, 13 ligamål og en stigende formkurve har vekket interessen fra både Premier League og Bundesliga.

Dortmund har funnet erstatter som skal matche Haaland

På onsdag klikket Erling Haaland til med assisten som lot Marco Reus sende Dortmund hjem fra Manchester med et ekstremt viktig bortemål. Verdien av å ha Haaland i Dortmund-drakt kan måles i 33 scoringer og 9 assists på 33 kamper, men ingen hos Dortmund stoler på at Haaland befinner seg i gul/sort også neste sesong. Som Edin Terzic nylig formulerte det i et intervju: «Jeg kan ikke stoppe Mino Raiola og Alfie Haaland».

Nå kan du se Allsvenskan på norske skjermer

Mens den norske Eliteserien er foreløpig utsatt til mai, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer i Sverige allerede lørdag 10. april. Alle kampene fra Allsvenskan vil i år bli sendt eksklusivt på discovery+ i Norge. Norske Jo Inge Bergets Malmø skal forsvare gullet, men mest oppmerksomhet er knyttet til en sensasjonell signering hos det gamle storlaget IFK Gøteborg. – Det er svært gledelig at vi endelig har fått på plass Allsvenskan på discovery+ også her i Norge. Dette gjør ventetiden til starten på Eliteserien vesentlig kortere. Allerede 10.

Sverige-sjef vil ikke ha markering

Den svenske landslagssjefen i fotball, Janne Andersson, sier laget hans ikke vil markere Qatar-VM på noe vis og mener andre må se seg i speilet. Under en pressekonferanse onsdag fikk Andersson og midtbaneprofilen Sebastian Larsson spørsmål i forbindelse med at Norge har varslet en markering mot Qatar-VM. Andersson gjentok det svenske forbundets holdning som handler om dialog og ikke boikott. – Det må ikke være tvil om verdiene vi har i denne troppen. Vi har diplomatiske forbindelser med Qatar, vi har mange selskaper som tjener penger i Qatar.

Richard fra Nordstrand åpnet padelsenter før jul – har tatt opp private lån for å overleve pandemien

Det satses flere hundre millioner kroner på at padelmarkedet skal ta av i Norge. Richard Larsson har satset sine sparepenger på fem baner i den gamle Sprett aktivitetsparken. Foreløpig setter koronaen stopper for den forventede veksten. – Det ha vært en tøff tid å komme igjennom, erkjenner padelentusiasten.

Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 10

Postgirobygget og Zara Larsson har denne ukens mest populære album i Norge, selv om de kom ut med 25 års mellomrom. Innlegget Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 10 dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Musikkanmeldelse: Zara Larsson – «Poster Girl»: Vårsol i monitor

Zara Larsson nærmer seg noe på tredje forsøk.
Les mer om:

Musikkanmeldelse: Zara Larsson – «Poster Girl»: Vårsol i monitor

Zara Larsson nærmer seg noe på tredje forsøk.
Les mer om:

Musikkanmeldelse: Zara Larsson – «Poster Girl»: Vårsol i monitor

Zara Larsson nærmer seg noe på tredje forsøk.
Les mer om:

Zara Larsson er lei av å røyke «gress»

Superstjernen forteller i et intervju at hun er lei av å røyke. Nå vil hun ha et «alkohol-år».
Les mer om: