Nyheter om Larsen


Knutsen reagerer på dommeravgjørelse i sluttsekundene: – Ikke straffespark én gang i året

Sju minutter på overtid så Isak Helstad Amundsen ut til å redde poeng for Bodø/Glimt mot Odd, men kun minuttet senere fikk Odd straffespark, og Espen Ruud sendte Skien til himmels. Straffen kom etter at Abel William Stensrud ble felt av Japhet Sery Larsen. Glimt-trener Kjetil Knutsen var ikke imponert over dommeravgjørelsen. – Å dømme på noe sånt ... Da skal du være 100 prosent sikker. Det reagerer vi sterkt på. For meg er det ikke straffespark én gang i året. Vi får ikke gjort noe med det, sier han til Discovery etter kampen. Seieren var Odds første på hjemmebane siden 8.

Terje Larsen til minne

Terje Larsen var organisasjonssjef i Vest-Agder idrettskrets fra 2003 til 2018. Han døde 22. juni etter lang tids sykdom.
Les mer om:

Ett døgn til det braker løs med Glommafestivalen: – De sier at vi er godt i rute!

– De som har holdt på festivalen lenge, sier at vi er godt i rute, sier daglig leder Dani Larsen i Glommafestivalen kvelden før åpningen av ny festival med nytt mannskap.
Les mer om:

Sørfold-forfatter fikk stipend

Forfatterne Sissel Horndal fra Sørfold og Irene Larsen fra Skjervøy, ble i dag tildelt hvert sitt arbeidsstipend på 100.000 kroner.

Dødball episode 17: «Kjært barn har mange navn, og Blaker´n sliter med de fleste»

RBs Morten Svesengen, Christine Tovik, Fredrik «Blaker'n» Larsen og Tom Nordlie er tilbake med nok en episode av «Dødball».
Les mer om:

Brann med ny seier – Ranheim på opprykksplass

Aune Heggebø og Sivert Heltne Nilsen scoret målene i Branns 2-0-seier over Grorud i 1. divisjon mandag. Ranheim vant 4-1 over KFUM Oslo. Brann har vært sterke på bortebane, dagens seier var den sjette på rad på fremmed gress. – Utrolig deilig. Det blir en ekkel kamp når vi ikke utnytter sjansene. Men vi tar tre poeng på vanskelig bortebane, sa Heltne Nilsen til Discovery etter kampen. Ranheim tok over annenplassen i divisjonen med 4-1-seier over KFUM.

– Halvparten sto og danset, mens resten lå strødd

Dag Werner Larsen skulle bare feire Pride. Kvelden endte med at han måte holde fast på skuddsåret til en mann.
Les mer om:

Giftet seg i idylliske omgivelser i hjembyen: – Unektelig en spesiell dag å feire kjærligheten

Med et noe dystert og tungt bakteppe kunne Tonje Brenna lørdag gi sitt ja til Vetle Larsen. Hun erkjenner at det var spesielt.
Les mer om:

Sykepleier Dag Werner Larsen (35) var på dansegulvet. Så måtte han gi en skutt person førstehjelp

Rundt 200 på markering i Byparken i Stavanger: – Rørende
Les mer om:

Vedprodusenter er allerede tomme: – Det er helt vanvittig

Gårdbruker Thore Larsen er helt utsolgt for ved, nesten et halvt år tidligere enn vanlig.
Les mer om:

Russereide Larsen fortsetter i Häcken

Fotballspilleren Lars Olden Larsen benytter muligheten til å suspendere kontrakten med Nizjnij Novgorod i ytterligere ett år og blir værende i svenske Häcken. Det får NTB opplyst fra velinformert hold. En presentasjon av Larsens forlengede Häcken-kontrakt skal ikke være langt unna. Den 23 år gamle midtbanemannen skiftet fra russisk til svensk fotball i mars.

– Scorer mest, slipper inn minst og har 27 poeng. Jeg er imponert

RBs Morten Svesengen, Christine Tovik, Fredrik «Blaker'n» Larsen og Tom Nordlie er tilbake med nok en episode av «Dødball». Denne gangen er det naturlig nok festaftenen hjemme på Åråsen sist søndag som får mest oppmerksomhet.
Les mer om:

Innviet flyktningboliger i Råde

Aina Beate Gundersen og Renate Gjerløw Larsen sang under innvielsesfesten for de 14 flyktningboligene Roar Paulsrud har bygd i Råde.

Skal kjøre Harley Davidson opp kirkegulvet

Når sogneprest Leif Larsen (68) holder sin siste gudstjeneste etter 45 års tjeneste, skjer det på en helt spesiell måte.
Les mer om:

Siri sørger for at alle får mat - og tar ikke en krone for det

PORSGRUNN: – De kaller meg bare matmor, smiler Siri Realfsen Larsen (57).
Les mer om:

Klokka 19.30: Nyheter fra Innlandet

Programleder: Anders Bakkerud Larsen.
Les mer om:

Miniputt-suksess på Rognan: - Neste år går vi for 200 lag

Turneringsleder Junie Larsen var sliten, men mest stolt etter årets rekordutgave av Miniputt-turnering på Rognan.
Les mer om:

På tide, Smerud

(Norge U21-Aserbajdsjan U21 2–1) Det er ingen sensasjon at det er angrepsspillere som er og blir de viktigste i fotballkamper. Men uten Jørgen Strand Larsen og Erik Botheim så tviler jeg sterkt på om Norge hadde vært i U-EM nå.
Les mer om:

Første flyging til USA for Norse Atlantic: – Timingen var helt perfekt

Flygründer Bjørn Tore Larsen tok med seg sin 80 år gamle far på jomfruturen fra Oslo til New York. E24 møtte dem i innsjekkingskøen.

– Skal du sette ut Mathew nå? Det skjer ikke

RBs Morten Svesengen, Christine Tovik, Fredrik «Blaker'n» Larsen og Tom Nordlie har igjen vært i studio og diskutert fotballbegivenhetene fra Romerike den siste uka. Treningskampen mot HamKam, laguttaket mot RBK, hva som har skjedd i LSK Kvinner og ikke minst frisparkmålet til Kisa-keeper Hagerup er blant temaene.
Les mer om:

Klokka 19.45: Se nyheter fra Innlandet

Programleder: Anders Bakkerud Larsen.
Les mer om:

Andersson presentert som VIF-trener

Den mangeårige SHL-treneren Fredrik Andersson (54) er Vålerenga ishockeys nye hovedtrener. Svensken ble presentert på en pressekonferanse mandag ettermiddag og har signert en treårskontrakt. Han tar over etter Espen «Shampo» Knutsen, som trente laget den siste halvdelen av forrige sesong, etter at Kenneth Larsen fikk sparken i november 2021. Andersson har stått uten jobb siden han fikk sparken i SHL-klubben Timrå i mars. Svensken hadde selv en lang aktiv karriere som målvakt.

Tone kjempar klimakampen frå teltet

Tone Larsen droppar hotellrom og slår opp teltet på jobbreiser. Ho vil overforbruket til livs. Men det er ikkje første gong ho avrusar seg.
Les mer om:

Portrettet: Junie er klar for fotballfest

Junie Larsen er dama alle ser til når de har spørsmål om miniputten på Rognan i helga. Selv trives hun i rollen som turneringsgeneral.
Les mer om:

Tonje (23): – De sa det ville være selvmordsforsøk å bli gravid med min sykdom

Tonje Larsen (23) er født med en muskelsykdom som gjør at hun sitter i rullestol og trenger assistanse 24 timer i døgnet.
Les mer om: