Nyheter om Larsen


De holdt barnas tale: – Gratulerer med dagen!

Elevene Malin Knutsen og Ylva Larsen Mortensen fra Bergeng skole holdt barnas tale under årets 17. mai-feiring.
Les mer om:

17. mai på Ambjørnrød: Fløytist Sara (7) var så spent at hun ikke fikk sove!

Fredrikstad janitsjarskole og Fredrikstad pikegarde er blant de mange korpsene som vil poppe opp i Fredrikstad i dag. Sara Larsen Isøy (7) har vært så spent foran den store dagen at hun knapt har fått sove i natt.
Les mer om:

Årets 17. mai-tale: – Vi trenger å bli minnet om hvilke verdier som skaper et godt samfunn

Når vi ikke kan møtes i år, bringer vi 17. mai-talen til deg! BU-leder Bente M. Larsen holder årets 17. mai-tale i Nordre Aker Budstikke.
Les mer om:

Venninnene sikret ferien: – Vi kommer jo ingen andre steder

Venninnene Kari, Kari og Marit har lagt ferien på fire hjul i år. Bransjeansvarlig i FINN.no, Ole Martin Larsen, tror flere kommer til å benytte seg av bobilen utenfor Norges grenser når pandemien er over.
Les mer om:

Mjøndalen med drømmestart

Tonny Brochmann trengte ikke mer enn fem minutter på å sende Mjøndalen i ledelsen mot Sandefjord søndag. Gjestene vant til slutt 3-0. Etter at Brochmann bredsidet ballen i nettet tok det lang tid før ballen igjen lå i nettet. Sandefjord burde ha utlignet før pause da André Sødlund fikk mulighet fra ellevemeteren. Ballen kom seg derimot aldri forbi Sosha Makani i Mjøndalen-buret. Dermed var det ikke før Brochmann ble byttet ut i det 77. minutt at neste mål skulle komme i Sandefjord.

Straffebom og marerittåpning for Sandefjord: – Skuffende

(Sandefjord – Mjøndalen 0–3) Tonny Brochmann (31), innbytter Lars Olden Larsen (22) og midtstopper Markus Nakkim (24) sikret Mjøndalen storseier og full pott i sesongåpningen.
Les mer om:

Trente med Odd i vår - nå er det klart hvor han fortsetter karrieren

SKIEN/TRONDHEIM: Gulset-gutten Nicolai Larsen Berg har pakket bagen og reist til Trøndelag for å fortsette fotballkarrieren.

Varhaug-saken: 14 nye personer har meldt seg

En rekke personer har meldt seg etter avsløringene om psykolog Sverre Varhaug. Advokat Mette Yvonne Larsen får telefoner fra fortvilte pasienter som sier de er utsatt for overgrep av psykologen.

OL-drama. Likevel klar

Padleren Lars Magne Ullvang er OL-klar. Franskmannen som slo ham i kvalifiseringen torsdag, hadde ikke lov til å stille, opplyser sportssjef Eirik Verås Larsen.
Les mer om:

Ullvang klar for OL likevel

Padleren Lars Magne Ullvang er OL-klar. Franskmannen som slo ham i kvalifiseringen torsdag, hadde ikke lov til å stille, opplyser sportssjef Eirik Verås Larsen. Guillaume Burger slo Ullvang med 28 hundredeler i kvalifiseringen i ungarske Szeged. – De hadde ikke lov til å stille på distansen. Det ble ikke oppdaget før start, sier Verås Larsen til NTB omkring 20 minutter etter at Ullvang fikk den utrolige beskjeden. Han opplyser at han har vært i kontakt med det internasjonale forbundet (ICF) som bekrefter at det er gjort en feil. – Det er et mirakel. Jeg kan ikke skjønne det.
Les mer om:

Ullvang likevel klar for OL

Padleren Lars Magne Ullvang er OL-klar. Franskmannen som slo ham i kvalifiseringen torsdag, hadde ikke lov til å stille, opplyser sportssjef Eirik Verås Larsen.
Les mer om:

Boligen gikk for 700 000 kroner over takst: - Det kommer godt med

– Vi er fornøyde med salget. Pengene kommer godt med for vi skal bygge nytt hus, og det er dyrt, sier Linda Larsen. Familien har nylig solgt boligen sin på Yli for 700 000 kroner over takst.
Les mer om:

Tidligere Bydrift-ansatt mener kommunen dumper miljøbombe ulovlig: – Vi fikk beskjed om å ikke snakke høyt om det

Glenn-Ruben Larsen mener Tromsø kommune bør koste for egen dør, før de pålegger befolkningen millioner i piggdekkavgift.
Les mer om:

Tronstad scoret for Vitesse

Sondre Tronstad noterte seg for et lekkert mål da Vitesse spilte 3-3 mot Fortuna Sittard i nederlandsk fotball torsdag. Tronstad scoret sesongens første mål da han stanget inn Vitesses første nettkjenning, melder NTB. Det ene poenget gjør at Vitesse ender på 4.-plass i æresdivisjonen, selv om det gjenstår én kamp. Tronstads klubb har 61 poeng. Dermed er det sju poeng opp til tredjeplasserte AZ Alkmaar. AZ spilte 0-0 mot Groningen torsdag. Fredrik Midtsjø og Jonas Svensson spilte hele oppgjøret for AZ, mens Håkon Evjen kom inn det siste kvarteret.

Mjøndalen-profil Christian Gauseth ble pappa før første gang

Mjøndalen-spiller og TV-profil Christian Gauseth og samboer Marie Amalie Kruse Larsen har fått en sønn.
Les mer om:

Ordfører frykter smitten øker

Ved 14-tiden onsdag fikk ordfører Nils Olav Larsen melding om tre nye smittetilfeller i Vennesla, men han frykter at det kommer flere.
Les mer om:

– Jeg har kjent litt på at det er tungt

SKIEN: Tre måneder i Tyskland, og fortsatt har ikke Marius Bustgaard Larsen (20) fått gjort det han reiste dit for.
Les mer om:

I landets mest skredutsatte kommune får ikke de frivillige engang knapper og glansbilder for jobben de gjør: - Vi vet aldri når alarmen går

Ingen kommuner har flere skred med dødelig utgang enn Lyngen. Røde Kors drives på dugnad av ildsjeler som Frode Hansen og Daniel Larsen.
Les mer om:

- Nå er jeg lei!

Marius Larsen (33) har levert over ett tonn kjøtt til Fattighuset de siste fem ukene. Nå ønsker han å se at noen fra politisk hold strekker ut en hjelpende hånd.
Les mer om:

Mener rådhuset og Myrabygget kan havne i private hender: – Jeg vet at folk ser på mulighetene for å kjøpe begge byggene(pluss)

Styreleder i Lyngen Servicesenter, Frank Valø, hevder Lyngen kommune bryter aksjeloven når de kjøper tilbake rådhuset og Myrabygget fra Lyngen Servicessenter. Eirik Larsen (Krf) sier beslutningen er sjekket opp mot lovverket.
Les mer om:

Cecilie har startet opphørssalget: Det blir veldig rart å ikke skulle ha butikken mer, den er jo hjertebarnet

- Vi har ventet på at koronaen skulle gi seg, men det er rett å gi seg mens leken er god, sier Cecilie Heldahl Larsen, innehaver av Diamanten gaver og interiør.
Les mer om:

Cecilie (44) legger ned butikken: – Det er vondt, og ikke minst veldig sårt

Cecilie Heldahl Larsen (44) legger ned butikken i Fauske.
Les mer om:

Flyttet fra Lyngdal for å få bedre hjelp til barna

– Vennesla kommune hadde en helt annen holdning, sier Jeanett Larsen.
Les mer om:

Reven som aldri ga seg – ble gründer i en alder av 62 år

Etter to år i hi rasker den største Reven i Tjølling igjen over isen. Audun Hem Larsen, en av bygdas personligheter i sin generasjon på flere felt, har for første gang blitt gründer og startet opp for selv – 62 år gammel!
Les mer om:

Begjært konkurs etter økonomisk kaos: – Jeg erkjenner at jeg burde ha gjort opp

I flere år forsøkte Stein Larsen å få satt opp et større leilighetsbygg på Grønnliflata på Støver, uten å lykkes. Nå har en av de som kjøpte opsjon på en av leilighetene begjært utbyggeren personlig konkurs.
Les mer om: