Nyheter om Langli


Mener Conte hadde endret laget drastisk etter fem-seks treningsøkter

– Å ha en visjon om at Solskjær skal bygge klubben og sitte der i 12-15 år. Det er noe av det dummeste jeg har hørt, sier TV 2s fotballekspert Morten Langli.
Les mer om:

TV 2s ekspert uenig med Solbakken: – Vi er ikke i nærheten

Ståle Solbakken mener Nederland hadde få sjanser og at landslaget fulgte kampplanen. – Vi er ikke i nærheten, vi er ikke gode nok, vi har ingenting å skylde på, sier Morten Langli.

Tror ingen av verdens topp 20-klubber vil røre Solskjær om han sparkes

– Virker ikke som han har det i seg, sier Morten Langli.
Les mer om:

Denne butikken er ikke som alle andre: – Det viktigste er ikke at du kjøper, men at du kommer innom

I sommer åpnet en litt annerledes butikk på Torvet i Tønsberg. Her blir daglig leder Betina Langli ekstra glad, hver gang de ansatte får seg jobb et annet sted.

Liverpool-juvel hylles: – Hvorfor skulle de kjøpe nye spillere?

Liverpool-juvel Curtis Jones (20) hylles etter storspill mot Porto. TV 2s fotballekspert Morten Langli mener Jones er med på å rettferdiggjøre at Liverpool ikke brukte mer penger i sommer.

Tror Solbakken har lært: – Ødegaard kommer overhodet ikke til sin rett

Ståle Solbakken lyktes med grepet sitt mot Nederland, mener TV 2s fotballekspert Morten Langli.

Kolonihage med farger og sjarm

Etter den første sommeren i leilighet uten hage, bestemte Charlotte Langli seg for å kjøpe parsell i kolonihagen på Kongsgård. Det viste seg å være en god idé.
Les mer om:

TV 2 viser La Liga

I helgen braker det løs i flere store fotball-ligaer, deriblant spanske La Liga, som i år er en ny rettighet for TV 2. – En fullskala satsing på La Liga er noe vi har ønsket oss lenge, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen, som også har gjort flere nye signeringer på eget lag før sesongstart. Denne høsten kommer TV 2 til å ha historiens beste sportstilbud.

– Det var et voldsomt syn som møtte oss. Det er nesten umulig å beskrive det

Thor Langli var innsatsleder i Oslo da det smalt i Regjeringskvartalet. Vibeke Grytdal Pettersen fødte sønnen Tian timer før angrepet. Pernille Løvstad Engmann var 12 år og prøvde å ringe pappa som var på jobb 50 meter unna eksplosjonen.

Han ledet innsatsen i regjeringskvartalet – plutselig fikk politiet en spesiell instruks

Thor Langli var politimannen som ledet innsatsen etter bomben i regjeringskvartalet. Han har holdt en rekke foredrag om terrorangrepet, men én ting holder han seg unna.
Les mer om:

– Det var et voldsomt syn som møtte oss. Det er nesten umulig å beskrive det

Thor Langli var innsatsleder i Oslo da det smalt i Regjeringskvartalet. Vibeke Grytdal Pettersen fødte sønnen Tian timer før angrepet. Pernille Løvstad Engmann var 12 år og prøvde å ringe pappa som var på jobb 50 meter unna eksplosjonen. Vi har samlet historier fra sju forskjellig mennesker ti år etter terrorangrepet.

Endelig lander Milot Rashica i Premier League

Det må være litt frustrerende for en av Kosovos største profiler å hver eneste gang det snakkes om at en Premier League klubb trenger en venstreving så nevnes Milot Rashica. – Men frem til nå har det alltid vært noen over han på lista. I 1018 hentet Werder Bremen den nå 24 år gamle angrepsspilleren til Bundesliga fra den nederlandske klubben Vitesse. – Da Werder Bremen sist sesong rykket ned til 2.Bundesliga ble et klubbytte raskt aktuelt og nødvendig.

Morten Langli tilbake i TV 2

Sportskommentatoren Morten Langli gjør comeback der TV-karrieren startet. Etter sju år i Nent melder han overgang til TV 2.
Les mer om:

Morten Langli returnerer til TV 2

Sportskommentator Morten Langli vender tilbake til TV 2. – Det er veldig hyggelig å være ønsket, og jeg er stolt over å komme tilbake til kanalen hvor kommentatorkarrieren min startet, sier Langli.
Les mer om:

- Det er en hån!

V Sport-ekspert Morten Langli var på ingen måte fornøyd over tilleggsminuttene i Champions League-oppgjøret mellom Bayern München og Paris Saint-Germain.
Les mer om:

Bygde om den gamle fabrikken til et hjem: – Det skal være gøy å vokse opp her

PORSGRUNN: Kristin Langli Gustavsen og mannen Simon Hodge har brukt fem år på å renovere Norrøna fabrikkers gamle slipesteinsfabrikk. De har fått plass til både til heis og ballbinge i det robuste murhuset, der sønnen har fått utfolde seg på toalettveggene. – Huset vårt er laget for lek.
Les mer om:

Kler seg ut for kundene: – De blir i veldig godt humør av det

PORSGRUNN: I baren står en fargerik fugl og fikser bryn. – Kostymene skaper god stemning på jobben, sier Kristin Langli Gustavsen.

Magnus vant for Morten

Morten Langli er en av de største tv-profilene i Norge og er hyppig å se i tv-ruta. Søndag opplevde han sin største dag på travbanen da kameraten Geir Vegard Gundersen og sønnen Magnus Teien.

Langli i tårer etter Derby-seier: – Det er noe helt spesielt

Trav- og fotballprofilen Morten Langlis hest Iggy BR gikk helt til topps i årets største løp på Bjerke. Da klarte han ikke holde følelsene tilbake.
Les mer om:

Fikk årets forskningspris på SUS

Hege Langli Ersdal fikk fredag årets forskningspris på Stavanger universitetssjukehus (SUS).
Les mer om:

Kina-drama for skiverdensmesteren – endte på sykehus

Terje Langli (55) skulle etter planen jobbe med kinesisk langrenn mot hjemme-OL i 2022 – men det har dukket opp skjær i sjøen. Nå sitter han på sykehus i Beijing.
Les mer om:

Trondhjemmer blir ny kommunikasjonssjef i fylkeskommunen(pluss)

Bjørn Langli (54) fra Trondheim er ansatt som ny kommunikasjonsleder for Trøndelag fylkeskommune.

– Tollefsen fant frem en gitar, så begynte vi å «jamme» litt

Torsdag lanseres TV 2 Sumo-serien «10 år med hockey på TV 2». I første episode byr Morten Langli og Ole-Kristian Tollefsen på en norsk sangklassiker.
Les mer om:

Hege Langli Ersdal er ny professor ved UiS

Den nybakte professoren er blant de mest publiserende forskerne på Stavanger universitetssjukehus (SUS) og står bak over 65 forskningsartikler. Sentralt i forskningen står mor, barn og nyfødte i både rike og fattige land.
Les mer om:

Langli tjener millioner på kjendishest: – Det har vært en fantastisk reise

TV-profilen Morten Langli er deleier av superhesten Greenshoe.
Les mer om: