Nyheter om Lande


- Nesten umulig å fange opp

Helsetjenesten i Kongsberg skal granskes etter angrepet som kostet fem mennesker livet. Psykologspesialist Pål Grøndahl tror konklusjonen vil lande på at det er umulig å fange opp alle som kan komme til å begå ekstreme voldshandlinger.
Les mer om:

«Vi ga ham en mulighet til å vise seg frem på banen. Han scoret 20 mål og nå har vi problemer med å forlenge kontrakten hans»

Uttalelsene til Fiorentina president Rocco Commisso er som musikk i ørene til sportsdirektører i storklubber over hele Europa. – De vet nå at racet er i gang!. Det siste året har vært utrolig for den 21 år gamle serbiske spissen Dusan Vlahovic, han har gjennom fantastisk spill i Serie A rotet opp en virvelvind av interesse. I sommer var alle eksperter sikre på at Fiorentina ikke ville klare å holde på sin komet, men så ble han med uttalelser som «Firenze og Fiorentina er mitt hjem!».

Inntrenger fra verdensrommet: Ruth våknet med meteoritt på hodeputen

Hva er sjansen for at en meteoritt skal styrte gjennom taket på soverommet og lande på hodeputen din? Ruth Hamilton vet at det kan skje. Steinen fra verdensrommet eksploderte rett ved ansiktet hennes.
Les mer om:

– Skremmende at kommunen ikke vurderer å bruke lokale aktører (pluss)

Nylig fikk Marcus Lande en e-post med tilbud om å annonsere for firmaet sitt i en brosjyre som firmaet JS Norge lager i samarbeid med Bardu kommune. Men istedenfor å kjøpe annonse, valgte han å stille kommunen noen grunnleggende spørsmål. Og nå legger kommunedirektøren seg flat.
Les mer om:

Solskjær trekker overraskende i håndbrekket for Donny van de Beek

Everton manager Rafael Benítez har sett over til nabobyen Manchester og fått med seg hvordan Ajax stjerne Donny van de Beek har blitt forvandlet til benkefyll etter overgangen til Old Trafford. Den spanske trenerlegenden frister med spilletid og jobber for en overgang i januar, helst kjøp, men en låneavtale er også aktuelt. – 24 år gamle Donny van de Beek har bare fått seks minutter til å spille for Manchester United i Premier League denne sesongen.

Joakim (42) og Sara (32) fant drømmehuset: – Nå blir det godt å lande og kjenne etter hvordan jeg egentlig har det

– Jeg takker Sara for at vi valgte å flytte hit. Etter en forferdelig hendelse i februar, så hun at jeg ikke klarte å bearbeide tapet. Hun tok beslutningen om at vi måtte nærmere moren min, brødrene mine og graven til Patrick, sier Joakim Mäkiperä. Nå er «Gift ved første blikk»-paret vel i hus på Oppegård.

Tilsynssak mot Helse Sør-Øst – Redningshelikoptre kan fortsatt ikke lande

Overleger ved Ullevål sykehus mener liv settes i fare fordi redningshelikoptre ikke kan lande der. Statsforvalteren har opprettet tilsynssak mot Helse Sør-Øst.

Tilsynssak mot Helse sør-øst – Redningshelikoptre kan fortsatt ikke lande

Overleger ved Ullevål sykehus mener liv settes i fare fordi redningshelikoptre ikke kan lande der. Statsforvalteren har opprettet tilsynssak mot Helse sør-øst.

Beruset kvinne i 30-årene skapte problemer på et fly som skulle lande

– Hun blir tatt med i arresten for å sove ut rusen der, sier operasjonsleder Kjetil Ringseth i Øst politidistrikt.
Les mer om:

Advokat sår tvil om salget av stadionnavnet

Advokat Rune Lande har foretatt en juridisk gjennomgang av stadionselskapet. Han går langt i å bekrefte at FKHs salg av stadionnavnet er i strid med gjeldende avtaler.
Les mer om:

Fabio Cannavaro er nå klar for de store jobbene

Kaptein Fabio Cannavaro var en av de store på det italienske landslaget. I 2006 ble han kåret til FIFA World Player of The Year. Hos Inter Milan, Juventus og Real Madrid var han også på titler og mye moro. Nå virker det som han gjør seg klar til større oppgaver som manager. For siden 2017 har Cannavaro jobbet som trener for Guangzhou FC og ledet klubben til seriegull i 2019. Nå sliter den kinesiske klubben økonomisk, noe som har har endt med at Cannavaro forlater kinesisk fotball.

Måtte stenge ulovlig matbutikk i enebolig: – Varene kom raskere enn vi klarte å få tak et lokale

I oktober i fjor åpnet de matbutikk i eneboligen sin på Lande i Sarpsborg. I juni varslet kommunen både pålegg om opphør av bruk og tvangsmulkt, og butikken ble stengt.
Les mer om:

Hedly skjøt sin andre elg første dagen(pluss)

Hedly Lande og hans jaktlag var blant de heldige som fikk skutt elg allerede på første dagen av årets elgjakt.
Les mer om:

Spansk media: James Rodriguez er ikke ferdig – planlegger å spille for verdens mest stjernespekkede klubb

Da Al-Rayyan offentliggjorde at James Rodriguez var klar for signering, begynte engelsk presse å rakke ned på 30-åringen. Dette var det definitive lavmål. Den tidligere Real Madrid-spilleren viste at han hadde mer inn da Ancelotti hentet ham til verdens tøffeste liga, så forsvant Ancelotti, og Rodriguez tok avgjørelsen (godt pushet av Rafa Benitez) om Qatar som neste destinasjon. 6 scoringer på 23 Premier League-kamper ble status på balløya.

Barcelona må ut med penger de ikke har hvis de skal lande landslagssjef

De to neste kampene i La Liga er avgjørende for om Barcelona manager Ronald Koeman beholder jobben, alt annet enn full pot i torsdag mot Cádiz og mot Levante på søndag vil intensivere arbeidet med å finne enn ny. Det er urettferdig å legge all skyld på manageren, men slik er fotballen. Stjernespillerne som Lionel Messi og Antoine Griezmann har forsvunnet fra den økonomisk kriserammede klubben siden forrige sesong. Erstatterne har ikke vært av samme kaliber.

Her kommer Mandals nye bydel

På Lande blir snart først spadetak tatt for det som blir Mandals neste bydel. I første omgang er det snakk om 80 boligtomter – på sikt 250 tomter.
Les mer om:

Nytt helikopter skal prøvelande i Bodø - ber naboer sikre løse gjenstander

For første gang skal det nye redningshelikopteret lande på Nordlandssykehuset.

Verdens beste vil ikke signere og er kraftig uenig i FIFA 22 sin «tempo vurdering» på 75

En av tidligere Chelsea manager Frank Lampard sine store feil var å sende Antonio Rüdiger på tørkeloftet. -Etter Thomas Tuchel har forsvarsspilleren blitt en av Chelsea sine aller viktigste spilleren. – Alle i tysk fotballpresse og stadig flere i England hevder nå at Antonio Rüdiger er verdens beste forsvarsspiller. Chelsea svetter litt om dagen, de har ikke lykkes å lande en forlengelse på hans kontrakt som går ut neste sommer. Les: Premier League gigant er interessert i Lewandowski Rudiger hjalp Blues til Champions League tittel og har startet hver eneste kamp denne sesongen.

Lille Isak kom midt i valgkamp-innspurten: – Han har holdt seg til avtalen

Mani Hussaini har reist fra arrangement til arrangement de siste ukene i håp om å lande plassen på Stortinget. Dagen før valget var det imidlertid noe helt annet som krevde hans oppmerksomhet.

Døde brått: - Det var et sjokk

SKIEN: Tom Lande Iversen (62), som blant annet er kjent fra oppstarten av Kebony Products på Herøya, døde brått torsdag i forrige uke.
Les mer om:

På vei fra Gardermoen måtte flyet omdirigeres: – Akutt sykdom

Kabinansatte får skryt fra passasjer etter at Norwegian-flyet torsdag morgen måtte lande på grunn av akutt sykdom.
Les mer om:

Widerøe-fly måtte endre kurs – fikk beskjed om at flyplassen ble stengt

På vei til Svolvær fikk besetningen om bord i Widerøe-flyet beskjed om at flyplassen ble stengt. Dermed måtte flyet finne en annen flyplass å lande på.
Les mer om:

Se den historiske landingen i Bodø: – Det her vil redde liv

Nå kan helikoptrene lande på sykehuset.
Les mer om:

Flyet til Evenes måtte lande i Bodø: – Akutt sykdom

Kabinansatte får skryt fra passasjer etter at Norwegian-flyet torsdag morgen måtte lande på grunn av akutt sykdom.
Les mer om:

Her har piloten bestemt seg for å lande i Bodø i stedet for på Evenes

En passasjer trengte medisinsk hjelp.
Les mer om: