Nyheter om Lande


Luftambulansen har hatt problemer med å lande: Nå vil velforeningen finne flere landingsplasser på denne øya

I sommer har Luftambulansen vært på flere oppdrag ved Sandvika på Borøya og nærliggende områder. Der er det ikke alltid lett å finne landingsplasser på fulle parkeringsplasser og brygger.
Les mer om:

Flere fly sirkler ved og over Bodø - kan ikke lande

Tåka ligger mandag kveld tett i Bodø.
Les mer om:

Isco håper det blir med 8 sesonger for Real Madrid

Den fremoverlente spanske midtbanespilleren Isco har fått merke sparekniven til Real Madrid. – Når hans kontrakt får ut på dato neste sommer er det slutt. – Manager Carlo Ancelotti har fått beskjed om at han ikke skal tenke langsiktig med hensyn til Isco. AS melder at Isco slettes ikke er fornøyd med situasjonen og har innrømmet at de siste sesongene under Zinedine Zidane har vært en prøvelse som har gått ut over motivasjon og form. Den franske manageren startet Isco bare 10 ganger sist sesong.

Luftambulanse måtte lande - E6 ble stengt

I rundt to timer i natt var E6 ved Jessheim stengt i sydgående retning.
Les mer om:

Widerøe klarte ikke lande

Fikk trøbbel med skyene.
Les mer om:

Han blir den yngste i verdensrommet

Den 18-årige nederlederen Oliver Daemen får det siste setet på Jeff Bezos fartøy som skal lande på månen.
Les mer om:

Fly kunne ikke lande – ble omdirigert til Tromsø

Sterk vind gjorde det umulig å komme ned på Evenes.
Les mer om:

SAS-fly måtte lande på Bardufoss på grunn av uvær i Tromsø(pluss)

Mandag formiddag måtte to fly fra SAS på vei til Tromsø, omdirigeres til Bardufoss.
Les mer om:

Thomas Tuchel begraver AC Milan sine planer med massiv kuvending for Chelseaflopp

Chelsea manager Thomas Tuchel vil etter at alle piler i lang tid har pekt mot utgangsdøra beholde midtbanespilleren Tiemoue Bakayoko. – 26 år gamle Bakayoko kom til Stamford Bridge i 2018, han imponerte ingen første sesong og dermed var det i realiteten over. Sett bort i fra en landskamp for Frankrike har han brukt siden sin på utlån hos AC Milan, Monaco og sist sesong Napoli. Håpet var at Napoli ville forfølge en permanent avtale for den meget tøffe taklingsmaskinen mot slutten av sin låneperiode.

Kvinne (27) truffet av fly under gressklipping – nå er hun erklært død

Da den 27-årige kvinnen klippet gresset på en liten flyplass i Québec i Canada, ble hun truffet og drept av et fly som skulle lande.
Les mer om:

Sammenlignet rekorden med fødsel

Karsten Warholm gjør fredag kveld sitt første løp etter verdensrekorden på Bislett for en uke siden. Torsdag møtte han pressen i Monaco. – Først av alt var det en stor lettelse, for vi har snakket om rekorden i to-tre år. Det har vært ei lang reise og mye hard jobb. Med mange som løper bra, var det veldig viktig for meg at jeg var den første til å ta den fra Kevin Young.
Les mer om:

Sergio Ramos er på plass i Paris

Da har den franske klubben Paris Saint-Germain bekreftet de har signert Real Madrid kaptein Sergio Ramos på en toårskontrakt. Ramos, som har spilt over 700 kamper for Real Madrid ville ikke godta en ettårskontrakt som den spanske storklubben har som standard når spillere begynner å dra på åra. 35 åringen kunne velge og vrake mellom klubber over hele Europa, men for noen uker siden ble det klarere å klarere at han ville lande i Paris. Les: 20 millioner skiller Tottenham fra sin første signering El mejor lugar para seguir soñando, el mejor club para seguir ganando.

Gladnyhet fra Japan

- Det var jammen på tide, sier toppidrettssjef Tore Øvrebø til Dagbladet. Fly med norske OL-utøvere får lande i Fukuoka etter diplomatisk gjennombrudd.
Les mer om:

Satte av passasjer på Sørlandet – på vei hjemme møtte piloten på dårlig vær

LANGANGEN/PORSGRUNN: Helikopterpiloten som omkom hadde vært på Sørlandet med en passasjer. På vei tilbake styrtet han etter å ha truffet høyspentledningen ved Telemarksporten, men politiet vet ennå ikke om han forsøkte å lande eller hadde teknisk trøbbel.

Flyutfordringer for OL-troppen

Flyet med den norske OL-troppen til precampen i Fukuoka i Japan har fått nei av japanske myndigheter til å lande. Charterfly til Japan får kun lande hvis det er 100 eller færre om bord, og det norske flyet skal etter planen ha omkring 190 passasjerer og er et samarbeid med Sverige. Idrettspresident Berit Kjøll er likevel ikke bekymret. – Vi har gjort en henvendelse for å søke om tillatelse til å lande med dette flyet. Får vi nei på det, må vi tenke om igjen om vi skal ha to mindre fly, et rutefly eller annet, sa Kjøll på Idrettsforbundets åpne time med pressen fredag.

Hviterussland: Protasevitsj overført til husarrest

Den hviterussiske journalisten og opposisjonspolitikeren Roman Protasevitsj er overført til husarrest. Protasevitsj ble arrestert etter at et Ryanair-fly ble tvunget til å lande i Minsk 23. mai.
Les mer om:

Javi Martinez har forlatt Bayern München og satt seg på flyet sydover

Den spanske midtbanespilleren Javi Martinez endrer sine omgivelser totalt når han nå blir en del Qatar Sports Club etter å ha forlatt Bayern München. – Den meget rutinerte 32 åringen hadde ikke noe valg, de tyske mestrene forlenget ikke hans kontrakt som går ut om noen dager. Qatar Sports Club, bekreftet nyervervelsen på Twitter. Les: Alexander Isak har spilt seg inn på blokka til Chelsea Hasta pronto!

Barcelona har signert med Memphis Depay

Det tok litt tid før Barcelona klarte å lande den nederlandske stjernen Memphis Depay. – Først måtte den spanske giganten garantere de ville beholde sin den tidligere landslagssjefen Ronald Koeman som manager i minst et år til. Kravet ble tydeligvis godtatt og nå har de bekreftet på sine nettsider at de har skrevet en toårskontrakt med angriperen som akkurat nå herjer i EM for Nederland.

Ble ulovlig under koronaen. Nå er endelig dette tilbudet tilbake

Barselgruppene har vært et stort savn blant nybakte mødre, forteller jordmor Janne Edholm og helsesykepleier Kristin Lande ved Vestsiden helsestasjon i sentrum.
Les mer om:

Alle var positive til Hjøllo Camping, og dei fleste til stavkyrkje. Men éin vesentleg ting manglar

Planane til Leif Einar Lothe er mange og omfattande for campingen på Hjøllotippen. Han ser føre seg utstillingar, konsertar, Via Ferrata, leikeplass og garasje for naudetatar. Prosjektet meiner han sjølv vil lande på rundt 40 millionar kroner.
Les mer om:

Endrer flere smitteverntiltak for Svalbard: Fjerner testkrav for beskyttede

I dag blir det gjort flere endringer av smitteverntiltak for reiseaktivitet på Svalbard. Det åpnes for kystcruise langs norskekysten og på Svalbard på visse vilkår, og det vil igjen være mulig for charterfly fra fastlandet å lande på Svalbard.
Les mer om:

Avdød pilot i 40-årene hadde leid helikopteret – skulle lande i Langangen på grunn av været

PORSGRUNN: Piloten fikk problemer på grunn av dårlig vær og skulle lande i Langangen i Porsgrunn. Før det gikk det galt.
Les mer om:

Stor elv – stor laks(pluss)

Dei hjelpte kvarandre med å lande dei to fyrste laksane i Bondalselva tysdag morgon. Frank Johnsen og Steinar Hjorthaug hadde ein perfekt start på laksesesongen.
Les mer om:

Everton, Aston Villa og West Ham kjemper om Burnley «Player of the Year»

Spissen Chris Wood har lagt en meget god sesong bak seg, det er lagt merke til på flere måter: – Burnley har kåret han til «Player of the Year» og tilbudt han en ny og forbedret kontrakt, han får noe så uvanlig som skryt fra fotballkommentatorer og han forveksles ikke lenger med skuespiller Chris Wood kjent fra TV-serien The Vampire Diaries. Spissen fra New Zealand har 12 mål denne sesongen for Burnley i Premier League. Han har lagt bak seg problemer med varierende spill.