Nyheter om Lande


Vellykket oppskyting av Space X-raketten Starship

På femte forsøk greide Space X å lande raketten Starship uten at den eksploderte på basen i Texas.
Les mer om:

– Dette er potensielt ikke bra

En kinesisk romrakett raser rundt Jorden med en fart på nesten 28.000 kilometer i timen. Ingen vet hvor den vil lande.
Les mer om:

Støre lover å redde AFP-ordningen

LO og NHO har tatt et stort steg for å lande en ny AFP-ordning i privat sektor. Men noen må plukke opp regningen. Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at en rødgrønn regjering vil være med å bidra til det.

Frykter ukontrollert nedfall av kinesisk romrakett

Romforskere advarer om at den 20 tonn tunge hoveddelen av en kinesisk romrakett kan lande på et uvisst sted på jorden i løpet av de neste dagene.
Les mer om:

Forskere frykter ukontrollert nedfall av kinesisk romrakett

Romforskere advarer om at den 20 tonn tunge hoveddelen av en kinesisk romrakett kan lande på et uvisst sted på jorden i løpet av de neste dagene.
Les mer om:

Tapte 15 millioner i inntekter: – Vi har vært hardt rammet av koronaen

Til tross for et stort inntektstap greide konserthuset å lande koronaåret med grønne tall.
Les mer om:

Tuva (18) i tvillingsøstrenes fotspor

De er alle født i 2002 og er påtenkt som FBKs fremtid. Nå har Oda Veum, Tuva Lande Thulin og Eline Bratteberg Steen alle skrevet elitekontrakt med klubben.
Les mer om:

– Som når ungdommen flytter ut av barnerommet(pluss)

Etter å ha flyttet det meste av butikken over i nye lokaler på Heimlymyra, begynner snart Retro-butikken på Finnsnes å bli klar til å ta imot kunder igjen. Prosjektleder Linda Juanette Lande, gleder seg til å vise fram butikken i ny drakt.
Les mer om:

Bild: Avtalen med Julian Nagelsmann er i boks

Det har stått mellom Bayern München og Tottenham. Sukses-manageren med nesten tyve gode år foran seg før han når 50, er i støtet. Da Hansi Flick gikk sur og lei etter den historiske sesongen og sendte inn oppsigelsen (sikkert godt motivert av det tyske fotballforbundet), var bordet dekket for Julian Nagelsmann. Bayern München har testet seg med Guardiola, Ancelotti og Nico Kovac, men det var først da de bragt inn tyskeren Hansi Flick at Bayern ble Bayern. Denne trenden skal fortsette med nok en tysker ved roret.

Var medspiller til Sander Berge – skal knuse overgangsrekorden

Sander Berge gjorde en solid jobb for belgiske Genk. Først prestasjoner sterke nok til å bli husket av supporterne de neste ti-tjue årene, så overgangen som slo klubbens rekorder. Da Sheffield United vant kampen om Berge i januar 2020, kunne Genk notere seg for et historisk salg på 25 millioner euro. Og det spirer mer på gressmatta til Genk. Nestemann ut på overgangsmarkedet er toppscorer Paul Onuachu. Den tidligere FC Midtjylland-spilleren har dundret inn spektakulære 29 scoringer på 33 seriekamper denne sesongen.

Everton casher inn på den italienske landslagsspissen Moise Kean

Paris Saint-Germain lånte 21 år gamle Moise Kean fra Everton i oktober i fjor og det har vært et lykketreff for begge parter, på 22 seriekamper har det blitt 12 mål. Den meget fotrappe Kean passer perfekt inn i manager Mauricio Pochettino sin strategi. Kean er en slags superreserve som med sin fart og tilstedeværelse endrer dynamikken i kamper selv om han ikke skulle score selv.

SpaceX vant kontrakt om å lande astronauter på månen

Vesentlig lavere pris skal ha gitt Elon Musks selskap et fortrinn over hovedkonkurrent Jeff Bezos.
Les mer om:

Elon Musks SpaceX vant kontrakt om å lande astronauter på månen

Pandemi-Spellemann for andre gang: Oppstykket prisfest med sterke følelser
Les mer om:

- Tenk på det! Og så synes de det er rart at folk ikke vil være fosterforeldre(pluss)

Inger Lande og John Herland har vært fosterforeldre i åtte år. De startet som fosterhjem i kommunal regi, men tok i neste runde et aktivt valg om å gå over til å bli et statlig fosterhjem. Forskjellen er stor, mener de.
Les mer om:

Rus og abort blant stridstemaene på Aps landsmøte

Greier Arbeiderpartiet å lande et ruskompromiss på helgens landsmøte? Det er et av spørsmålene det er knyttet stor spenning til.
Les mer om:

Jonas Gahr Støre nekter å kortslutte ruskrangel i Arbeiderpartiet

Ap-leder Jonas Gahr Støre nekter å flagge sitt personlige syn på rusreformen, bare dager før partiet skal lande saken på helgens landsmøte.

Angel Di Maria: «Fantastisk hvis Messi kommer og spiller med oss»

Til stor irritasjon for Barcelona så er Angel Di Maria igjen ute og hyller Lionel Messi og forteller igjen han drømmer om å spille sammen med sin landsmann for Paris Saint-Germain. – Den franske hovedstadsklubben er en av få klubber som vil ha råd til å betale det som trolig kreves av Messi. Det foregår en enorm dragkamp, om under tre måneder utløper Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona ut på dato, klubbens nye president Joan Laporta jobber i høygir for å lande en forlengelse.

- Vi kan ikke se deg

Full forvirring da flyet skulle lande i Zambia. Det var ikke så rart.
Les mer om:

- Vi kan ikke se deg

Full forvirring da flyet skulle lande i Zambia. Det var ikke så rart.
Les mer om:

Støre har tro på ruskompromiss

En rusreform må sikre hjelp til rusavhengige uten at rusbruken øker, mener Ap-leder Jonas Gahr Støre. Nå prøver Ap å lande et ruskompromiss før landsmøtet.
Les mer om:

LeBron James tar eierposisjon i Liverpool

Den amerikanske basketballstjernen og investoren LeBron James har en personlig formue på minst 500 millioner dollar og har allerede betydelige investeringer innen sport. I 2011 kjøpte LeBron James to prosent av Liverpool.

Eduardo Camavinga får sportsdirektører til å hente frem det ekstra store sjekkheftet

Det kommer til å skjota for den klubben som til slutt klarer å hente Rennes sin 18 år gamle midtbanestjerne Eduardo Camavinga. – Den meget elegante og ekstremt kjappe ballfordeleren har vært en del av klubben siden han var en liten gutt. Kometkarriere Les: Bold: Kasper Junker på vei til medisinsk test – FC Horsens følger ekstra godt med Til tross for bare være 18 år gammel har han allerede gjort seg så bemerket i Ligue 1 og på det franske landslaget at konservative Transfermarkt verdsetter han til 60 millioner euro.

Erling Braut Haaland krever en latterlig høy lønn

TEAMtalk har plukket opp informasjon om hva Erling Braut Haaland sin agent Mino Raiola krever i lønn ved en overgang til Manchester City i sommer. – De skriver ikke om tilsvarende krav er fremlagt ovenfor Real Madrid, men det er viden kjent at Manchester City manager Pep Guardiola og Mino Raiola ikke er glade i hverandre. Uvennskapet mellom de to stammer helt tilbake til da Pep Guardiola var manager for Barcelona og hadde ansvaret for Zlatan Ibrahimovic.

Mats og Kjersti deler sine beste jobbsøker-tips: – La mamma og pappa bli hjemme

Kjersti With og Mats Gundersen får til sammen flere tusen jobbsøknader i året. Her deler de sine beste tips om hvordan unge uten arbeidserfaring kan lande drømmejobben.
Les mer om:

Everton gjør klart for å «ofre» spiller for å komme i mål med Koulibaly-overgang

Everton befinner seg på en god 8. plass i Premier League, bare 5 poeng bak CL-kvalikplassen på 4. The Toffes startet sesongen som en av de sterkeste og mest jevnspilte lagene i ligaen, men har måttet akseptere at å holde farten helt inn forutsetter forsterkninger. Forrige uke kom ryktet om at Ancelotti har vendt seg til gamleklubben Napoli: Kalidou Koulibaly, per favore (eller noe i den duren). Les: Carlo Ancelotti vil hente gammel Napoli kjenning How good is Kalidou Koulibaly?