Nyheter om Lande


Tar av friske milliarder for å sikre Frenkie de Jong

Den nederlandske midtbanestjernen Frenkie de Jong har tryglet, grått, bedt på sine knær om å få lov til å bli i Barcelona, men klubben som fortsatt har store økonomiske problemer vil selge og fylle opp bankkontoen med omtrent en milliard. Gjelden er fortsatt på 13 milliarder kroner, men for noen dager siden fikk klubben på plass finansiering som gjør at de får litt større handlingsrom.

Lettet Dortmund bare krever 1,2 milliarder

Manchester United jobber intenst for å få til en forhåndsavtale for det som må være Englands største talent 19 år gamle Jude Bellingham. Ideen er å lande en avtale for neste sommer slik at verken Real Madrid eller Liverpool han komme dem i forkjøpet slik de har flere ganger den siste tiden. Selv om Jude Bellingham bare er 19 år gammel, har han allerede spilt 134 kamper på elitenivå. Dortmund-midtbanespilleren har også 15 landskamper med England på merittlisten. Det er dermed ikke vanskelig å forstå den store interessen som er rundt 19-åringen. – Med det skjer ikke i sommer!.

Odd bekrefter at denne spissen er på lista - her er flere aktuelle kandidater

SKIEN: Odd, som håper å lande Thomas Rekdal (23) denne uka, intensiverer spissjakten. TA har tatt en titt på seks kandidater.
Les mer om:

United har avvist bud på Harry Maguire

Vil beholde den utskjelte midtstopperen på Old Trafford Manchester United har avvist Barcelonas forsøk på å lande Harry Maguire som en del av avtalen som skal bringe Frenkie de Jong til Old Trafford, skriver The Sun. Den spanske klubben var interessert i å få den engelske midtstopperen til Nou Camp i sommer. LES: Så mye penger får Ten Hag bruke i sommer Men United var ikke villige til å skille seg fra forsvareren sin som de betalte 80 millioner pund for.

Har lagt bak seg tøffe år. Nå løper de for gull

De fryktet begge at de måtte legge piggskoene på hylla. Til helgen løper Vilde Våge Henriksen og Kristine Lande Dommersnes for gull i NM.
Les mer om:

Lewandowski, Raphinha, Bernardo – Barcelonas overgangsvindu rakner

Barcelona har noen svært dyre og ambisiøse planer for sommeren, men det ser ut til at også denne sommeren blir en skikkelig berg og dalbane. – Økonomien er fortsatt skrall, et tydelig tegn på det er at klubbens nesten helt i boks avtaler med slike som Robert Lewandowski, Bernardo Silva og Raphinha drøyer. Samtidig som opptil 300 millioner euro skal brukes i sommer jobber Barcelona fortsatt rimelig desperat med å restrukturere økonomien. – Det har kommet mange positive meldinger, men fortsatt er klubben under strenge regler fra La Liga.

Jan (56) og Trine (57) flyttet fra øya inn til drømmehuset - nå tar de sats og letter igjen

Kreativiteten har hatt eventyrlige kår her. Etter tre år på det herskapelige "småbruket" i sentrum, ser familien seg om etter en ny plass å lande.
Les mer om:

Marita vurderer å klage til ESA: – En kommune kan ikke basere seg på ulovligheter

Hvaler kommune har gitt rådmannen fullmakt til å inngå en avtale med Høyre-toppen Lars Egil Lande og hans kompanjonger om salg av deler av nedlagte Åttekanten skole, men siste ord i saken er ikke sagt.
Les mer om:

Carlos Tévez lander sin første trenerjobb

For noen dager siden fortalte den argentinske spissen Carlos Tévez at han i en alder av 38 år ville avslutte karrieren som aktiv spiller. – Han har spilt for klubber som West Ham, Manchester United, Manchester City og Juventus samt et opphold i Kina som han omtalte som tidenes best betalte ferie. Den lille spissen (171 cm) var på topp utrolig målfarlig, den siste perioden hos Boca Juniors som han spilte for som liten gutt ble ikke den hjemkomsten som alle ønsket.

Etter 21 år kan det bli slutt for Parmers fergedrift på Hvaler: – Vi må bare akseptere det

I over 20 år har Peter Parmer vært fergegeneral på Hvaler, men nå som Østfold kollektivtrafikk vil lande en avtale med Norled AS, kan det bety takk og farvel til Parmer.

Marita Wennevold Hollen: – Åttekanten bør selges til den som betaler mest

I spissen for lokale investorer som vil kjøpe Åttekanten skole, står Lars Egil Lande. Nå får han motbør fra sin tidligere partifelle Marita Wennevold Hollen. Hun mener salg til Lande, uten ekstern taksering, er svært betenkelig.
Les mer om:

Trøbbel på Sola gjør at fly må lande på Karmøy

Fly til Stavanger må til Helganes for å fylle bensintankene.

Sender Mauricio Pochettino på dør med proppfull lommebok

Den argentinske manageren Mauricio Pochettinos sin tid i Paris Saint-Germain forventes å være over snart, og det uten at den franske klubben har klart å lande sin definitive favoritt Zinedine Zidane. At Luis Campos kunne levere den franske superstjernen var noe av grunnen til at han om noen dager går inn i rollen som sportsdirektør. Nå ser det ut til å gå i vansken, men likevel har PSG bestemt seg for å betale dyrt for å si opp kontrakten med Pochettino.

Det kan bli vrient å hente «en Solbakken» i fremtiden

Norges Fotballforbund klarte å lande sin foretrukne kandidat til jobben som landslagssjef på senhøsten 2020. Spørsmålet er om det kan bli langt verre å finne en «Ståle Solbakken» i fremtiden.
Les mer om:

Røykutvikling i passasjerfly på Flesland

Minutter før et passasjerfly skulle lande på Flesland fikk brannvesenet melding om røykutvikling i et passasjerfly.

Casper Ruud tilbake på norsk jord: – Det tar litt tid å lande

GARDERMOEN (VG) Etter Casper Ruud (23) hadde landet fysisk på Gardermoens privatflyterminal, forklarte tennisstjernen det vil ta lengre tid å lande mentalt etter French Open-suksessen.
Les mer om:

Den argentinske superstjernen Carlos Tevez takker for seg

Man vet aldri, det kan komme en klubb som har mer penger enn vett som vil komme med et tilbud til fotballegende Carlos Tevez som i praksis har vært pensjonert i flere år, i hvert fall mentalt!. Nå melder en rekke argentinske medier at et av landets aller største stjerner har lagt fotballskoene endelig på hylla. 38 åringen som har en lang og imponerende karriere å se tilbake på har stått uten klubb det siste året. Carlos Tevez ble hentet til Europa av West Ham i 2006, men det var først på utlån hos Manchester United året etter han virkelig startet å sette sine spor i fotballverden.

Mourinho har det perfekte opplegget for Real Madrid-spiller

Keiseren av Roma Jose Mourinho har etter skjema bare en sesong igjen i Roma før han går videre til en godt betalt jobb et annet sted. – Det eneste som kan få han til å bli i følge Marca er kvalifisering til Champions League neste sesong, da er det bare topp fire i Serie A eller seier i Europaligaen som gjelder. En med lang suksesshistorie fra Champions League er Isco som er i ferd med å legge bak seg ni år i kongens klubb.

Liverpool har fått brysom konkurranse om Aurélien Tchouaméni

Rett før helgen var Real Madrid helt sikre på de ville lande Kylian Mbappe på en gratis overgang fra Paris Saint-Germain. President i kongens klubb Florentino Pérez «godtok» at Eling Braut Haaland gikk til Manchester City av den enkle grunn at fokuset var på å sikre seg den franske superstjernen. Nå har alle alarmklokker gått i Real Madrid og hadde det vært valg på president i dag er det ikke sikkert Florentino Pérez hadde vunnet.

– Historien er bare det ene mirakelet etter det andre

Piloten (64) som fikk en rift i hovedpulsåren midt under flyturen har overlevd mirakuløst, hevder kirurg. Passasjeren som måtte lande flyet mener på sin side at Guds hånd må ha vært om bord i flyet denne dagen.
Les mer om:

Mathias på nytt AaB-besøk

Sist uke var Mathias Lande (16) på sitt andre treningsopphold i Vigørs samarbeidsklubb Aalborg.
Les mer om:

Hart­manns brygge tom og forlatt – kan bli senter for laks

Etter ti år har byens største restaurantkonsern forlatt Hartmanns brygge. Huseier Kurt Mosvold håper å lande noe mer levedyktig, og er i dialog om et visningssenter for laks.
Les mer om:

Messi har ikke vunnet Champions League for PSG, men han gjorde dem mye rikere

Det har definitivt ikke vært en sportslige suksessen man kunne vente seg med det stjerneteamet de franske seriemestrene Paris Saint-Germain har. – Det ultimate målet til klubben om å vinne Champions League ble ikke nådd denne sesongen, selv med Lionel Messi, Kylian Mbappe og Neymar. Ankomsten av Leo Messi fra Barcelona i fjor sommer vekket håpet at pariserne endelig skulle lande Europas største premie. Det ble ikke noe av, men de kommersielle fordelene ved signeringen hans har vært tydelige.

Bundesliga sine to største stjerner tar farvel samme helg

Polske Robert Lewandowski har en årrekke vært verdens beste angriper og Bundesliga største stjerne og trekkplaster. Men så kom utfordrer fra Norge i Erling Braut Haaland som har sjokkert en hel verden med sin eksplosive og svært fysiske spillestil. På samme helg har Eling Braut Haaland tatt farvel med Borussia Dortmund fansen for en overgang til Manchester City og Robert Lewandowski har informert at hans tid i Bayern München er over etter åtte år. – Det er fortsatt «håp» Bayern München innrømmer at slaget er tapt, men ting er ikke skrevet i stein enda.

Det koster kjetting å kjøpe ut Haaland fra Manchester City

Erling Braut Haaland er født i Leeds og spilte som knøttliten gutt fotball på plenen utenfor hjemmet til Alfie i den blå delen av Manchester.