Nyheter om Lady Gaga


Kassettane er på veg tilbake: – Blir ein «what the fuck»-effekt

Kassettane er på full fart tilbake i Europa. Store artistar som blant andre Lady Gaga gir ut musikk på kassett og marknaden har skote fart.
Les mer om:

Lady Gaga åpner opp om traumene – ble gravid etter voldtekt som tenåring

Som 19-åring ble popstjernen Lady Gaga utsatt for et seksuelt overgrep som resulterte i en graviditet. Nå forteller hun om traumene som omsider endte i et mentalt sammenbrudd.
Les mer om:

Lady Gaga ble gravid etter voldtekt

- Jeg følte fullstendig smerte. Så ble jeg bare nummen.
Les mer om:

Levere Lady Gagas hunder tilbake - er pågrepet

Lady Gaga utlovde milliondusør til den som leverte de kidnappede hundene hennes tilbake. Fem personer er pågrepet, også kvinnen som leverte hundene tilbake.
Les mer om:

Ikke til å kjenne igjen

Lady Gaga er kjent for å endre stil. Nå er hun nesten ikke til å kjenne igjen.
Les mer om:

Popstjernen Lady Gaga har fått hundene sine tilbake

Lady Gagas to franske bulldogger, som ble kidnappet av tyver som også skjøt og såret Gagas hundepasser, er kommet til rette.
Les mer om:

Fortvilet Lady Gaga: «Mine elskede hunder»

To dager etter at Lady Gagas hundepasser ble skutt og to av hundene stjålet, uttrykker popstjernen sorgen.
Les mer om:

Rooney mener noe av det viktigste i Premier League forsvinner

For Wayne Rooney er fotball passion. I det minste, da det var rom for passion. Blame VAR. Det er ikke mange kampene i Premier League der VAR ikke har spilt en av hovedrollene. For old school Rooney blir det uansett helt feil å bryte opp kampen med å tusle rundt å vente noen minutter på at Herr (eller Fru?) VAR «skal bestemme seg». Les: Kan sikre seg mål-mitraljøsen Luis Suarez på free transfer! -Når man ser Premier League, så er noen av dommerne gjennom VAR meget frustrerende, og man forstår ikke hvordan de har kommet frem til den avgjørelsen.

Kontrakt løper ut i sommer, men United har en plan for Lee Grant

Når Lee Grant innså at kronprinsen på Old Trafford, Dean Henderson, ble hentet hjem fra Sheffield, skjønte 38-åringen at billetten med spilletid garantert var borte fra bordet. Frustrerende, men likevel spiller den tidligere Stoke-keeperen en viktig rolle for gjengen til Solskjær. Grant signerte kontrakt i 2018 og har siden den gang sluppet til i to kamper. At en keeper holder ut med å gi alt på trening gjennom regn, hete og snø for så å sitte og se på, det er ikke lett å bli klok på.

Haaland viste igjen at han er spilleren du har på banen når det koker som mest

Vi har tidligere lagt frem liste med spillerne du som manager helst vil på banen når de tette kampene avgjøres de siste ti minuttene. På lørdag viste Erling Haaland at også han er den du sørger for å ha på banen når det koker som mest. Jadon Sancho startet etter 24 minutter med scoring i Bundesliga-klampen mot Hoffenheim, en kamp som holdt VAR varm og der de tyske glosene lå tett. Les: Angrer som en hund de blunket da Roma hentet Nicolo Zaniolo Hoffenheim responderte på Sanchos scoring med å utligne før halvtimen.

Har satset 4 spillere for å få til den endelige Pogba-overgangen

Kritikken av Paul Pogba har gradvis hvislet ut etter gjentatte prestasjoner av god gammel klasse. Samtidig har kaoset rundt den franske verdensmesteren vært så langvarig (godt hjulpet av agent Raiola), at en exit fra Old Trafford nærmest har blitt det naturlige utfallet. Det har hvertfall ikke stått på Juventus at Pogba fortsatt bærer United-drakt. For det er liten tvil om at Juventus har opprettholdt den store interessen for å hente tilbake sin Pogba til Torino.

Måtte en Chelsea-gutt til for å redde Tuchel

Thomas Tuchel måtte forlate Paris i hui og hast da han ble veid for lett av oljefondet til PSG. Da er det mye hyggeligere å komme til en klubb på vei ned, samtidig som potensialet er enormt – hvis manageren får tid. På torsdag var det tid for Tuchel å stifte bekjentskap med den rotfestede engelske tradisjonen FA Cupen og alt dette innebærer.

Solskjær har ikke annet valg enn å slippe løs «villdyret»

Scott McTominay er symbolet på den skotske fotballkrigeren: Kompromissløs, råsterk, slutter aldri å løpe, slutter aldri å gi alt i taklingene – og har ei slegge av et skuddbein. På tirsdag i FA Cup-kampen mot West Ham så vi det igjen. Kampen var så vidt inne i ekstraomganger og ble avgjort av McTominay, som i full fart innover i feltet tok et direkteskudd på pasningen fra Marcus Rashford. Kaboong! Les: Liverpool hadde helt andre planer i januar – la inn bud på 580 millioner kroner Solskjær har den mest dekkende beskrivelsen av 24-åringens scoring: -Like, ‘bang’, finish.

Tony Bennett har Alzheimer – gir ut nytt album med Lady Gaga

I 2014 vant de Grammy for albumet «Cheek to Cheek», nå gir Tony Bennett og Lady Gaga ut et nytt album sammen.
Les mer om:

Tony Bennett har Alzheimer – gir ut nytt album med Lady Gaga

I 2014 vant de Grammy for albumet «Cheek to Cheek», nå gir Tony Bennett og Lady Gaga ut et nytt album sammen.
Les mer om:

Tony Bennett har Alzheimer – gir ut nytt album med Lady Gaga

I 2014 vant de Grammy for albumet «Cheek to Cheek», nå gir Tony Bennett og Lady Gaga ut et nytt album sammen.
Les mer om:

Joe Biden er USA sin nye president

Den nye amerikanske presidenten ønsker å samle en splittet nasjon. Flere tidligere presidenter overvar sermonien, der også artister som Lady Gaga, Jennifer Lopez og Garth Brooks bidro med underholdning.

Slik blir Bidens innsettelse

Det blir en nedskalert innsettelse av påtroppende president Joe Biden med økte sikkerhetstiltak onsdag. Lady Gaga og Bruce Springsteen opptrer for den nye presidenten under seremonien.

Joe Biden tiltrer som president: Slik blir innsettelsen

Donald Trump kommer ikke, men det gjør Lady Gaga, Garth Brooks og – selvsagt – Joe Biden. Folkefesten er avlyst, men fest blir det. Slik følger du innsettelsen.

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

Vant Kygo? Alt du trenger å vite om American Music Awards 2020

American Music Awards gikk av stabelen i natt, live fra Microsoft Theater i Los Angeles. AMAS 2020 var den 48. feiringen av de mest populære artistene og albumene det amerikanske folk har lyttet til i løpet av året. Skuespiller Taraji P.

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

MTV EMA 2020: De beste og verste opptredenene

MTV EMA 2020 skuffet ikke i år! MTVs Europe Music Awards er en årlig seremoni som blir stelt i stand for å hedre artister og musikk innen popkulturen. Little Mix påtok seg rollen som vertskap for den 27.

Hank von Helvete teamer opp med Bill Skarsgård og Jonas Åkerlund i Netflix-serien om Clark Olofsson

Den svenske Netflix-serien Clark har jaggu fått et spennende team. Mandag formiddag avslører streamingtjenesten at norske Hans-Erik Dyvik Husby er på rollelisten. Rockestjernen og skuespilleren er mest kjent som tidligere vokalist i Turbonegro under navnene Hank von Helvete og Hank von Hell. Det siste tiåret har Hans-Erik bodd i Sverige. Som skuespiller har han stått på både norske og svenske teaterscener via blant annet Jesus Christ Superstar og Selskapsreisen. Han spilte også hovedrollen som den svenske trubaduren Cornelis Vreeswijk i filmen Cornelis i 2010.

Donald Trump tapte: Reaksjoner på seieren til Joe Biden og Kamala Harris

Donald Trump gjorde en solid innsats, men tapte til slutt. Til glede for Joe Biden og Kamala Harris – og de drøye 75 millionene som stemte på dem. Som er et historisk høyt antall for USA.   View this post on Instagram   Donald Trump har tapt, ifølge Associated Press og de fleste andre internasjonale medier Drew Angerer/Getty A post shared by 730.no (@730no) on Nov 7, 2020 at 8:41am PST Kamala lager også historie på egenhånd. Den 56 år gamle senatoren blir ikke bare USAs første kvinnelige visepresident. Hun blir også USAs første svarte visepresident og første