Nyheter om Løyning


Seks nordmenn til kortbane-VM

Norges Svømmeforbund sender seks utøvere til kortbane-VM svømming i Abu Dhabi før jul. Alle er menn. Ingeborg Vassbakk Løyning har meldt sykdomsforfall. Troppen: Henrik Christiansen (Lambertseter), Tomoe Zenimoto Hvas (Bærumsvømmerne), André Klippenberg Grindheim (Hamar), Nicholas Savola Lia (Bærumsvømmerne), Jon Jøntvedt (Bryne), Markus Lie (Bergensvømmerne). Mesterskapet arrangeres 16. til 21. desember.

OL-svømmer Ingeborg Vassbakk Løyning testet positivt for korona: – Ble fisket opp av vannet

Ingeborg Vassbakk Løyning (21) var på plass i Eindhoven for playoffs i International Swimming League da hun fikk påvist koronavirus.
Les mer om:

Slik har du nok aldri sett megleren før: – Jeg likte det ikke i starten, men nå er jeg bitt av basillen

PORSGRUNN: Eiendomsmegler Richard Løyning Arntsen (32) bytter gjerne ut finskjorta med noe mer sporty når han har mulighet.
Les mer om:

Norges mixedlag til EM-finale

Det norske laget sikret seg finaleplass i 4 x 50 meter blandet lag i kortbane-EM i svømming søndag. Finalen går søndag kveld og avslutter mesterskapet i Kazan. Det norske laget med Ingeborg Vassbakk Løyning, Christoffer Haarsaker, Jenny Halden og Nicholas Lie ble nummer to bak Danmark i sitt heat i kvalifiseringen. Tiden 1.39,79 var den sjuende raskeste i kvalifiseringen, der åtte lag gikk videre til finalen. (NTB)
Les mer om:

Nummer seks i finalen

Ingeborg Vassbakk Løyning fikk bonusplass i finalen i 200 meter rygg i kortbane-EM, og svømte inn til 6.-plass. Vassbakk Løyning klarte opprinnelig ikke å kvalifisere seg til finalen, men fikk komme med etter at en finaledeltaker trakk seg. Men hun klarte imidlertid ikke å hevde seg spesielt og svømte inn til 6.-plass, 5,69 sekunder bak vinneren Kira Toussaint fra Nederland.
Les mer om:

Tre norske svømmere til semifinaler

Stina Kajsa Colleou, Markus Lie og Ingeborg Vassbakk Løyning tok seg alle videre fra sine forsøk i kortbane-EM i svømming torsdag.
Les mer om:

Christiansen til EM-finale

Henrik Christiansen er finaleklar på 1500 meter i kortbane-EM i svømming. I tillegg avanserte Ingeborg Vassbakk Løyning og Nicholas Lia i russiske Kazan. Tiden 14.43,01 holdt for Christiansen. Den ga en fjerdeplass i det første heatet og holdt til å bli nummer sju totalt. Torsdagens finale består av åtte svømmere. Christiansen har 14.18,15 som personlige bestenotering på 1500 meter i kortbanebassenget. Tiden satte han i EM i Glasgow i desember 2019. (NTB)
Les mer om:

Heier på læreren til Nordisk råd

Ole Kristian Løyning kan vinne Nordisk råds litteraturpris. 6. trinn på Vennesla skole heier på ham.
Les mer om:

Nettsus for Fredrik Kolstø Løyning

Reflektert og gripende om sorg og savn, hevn og nåde
Les mer om:

EM-troppen i svømming klar

Henrik Christiansen er klar for å revansjere en noe skuffende OL-innsats under svømme-EM i kortbane i russiske Kazan tidlig i november. EM er det første av to store internasjonale mesterskap de neste månedene.

Det 21-åringen har gjort etter OL-suksessen vekker oppsikt

Tomoe Zenimoto Hvas er blitt en maktfaktor i internasjonal svømming. Ingeborg Vassbakk Løyning imponerer også.
Les mer om:

Arnfinn fra Nordstrand har solgt kirkens prekestol: – Ville prøve å selge den for moro skyld

Arnfinn Løyning på Nordstrand tok en sjanse da han la ut en talerstol for salg. Den fornøyde kjøperen har festlige planer for møbelet videre.
Les mer om:

Løyning med norsk rekord i OL

Ingeborg Løyning knuste sin egen norske rekord på 200 meter rygg i forsøksheatene i Tokyo torsdag med tiden 2.11,68. Løyning forbedret sin gamle bestenotering 2.13,25 med god margin. Tiden holdt akkurat ikke til semifinale. Løyning endte på 17.-plass på distansen. Hun var 0,44 sekunder unna plass blant de 16 som gikk til semifinalen. Løyning var tidligere i OL svært nær å nå semifinalen på 100 meter rygg, men misset den med tre hundredeler.
Les mer om:

Løyning hundredeler unna semifinale

Ingeborg Vassbakk Løyning klarte ikke å ta seg til semifinale på 100 meter rygg søndag. Hun var tre hundredeler unna. I det sjette og siste heatet havnet Løyning bakpå etter en svak start, men jobbet seg imponerende inn igjen i heatet og avsluttet sterkt. Hun ble nummer fem i heatet med tiden 1.00,07, og var litt over to sekunder bak heatvinner Kaylee McKeown.
Les mer om:

Måtte ta drastisk valg

Da Ingeborg Vassbakk Løyning (20) var ferdig med ungdomsskolen sto hun ved et veiskille. Valget hun tok var høyst avgjørende for der hun er i dag.
Les mer om:

Ingen norske til semifinale

Ingen av de fem norske svømmerne som var i aksjon i lørdagens forsøk under svømme-EM klarte å ta seg videre til semifinale. Nicholas Lia var nærmest på 50 meter fri og noterte seg for 22,37. Det holdt til 23.-plass. Tiden var 25/100 sekund raskere enn det han kvalifiserte til EM på. Niksja Stojkovski ble nummer 35 på 22,71, mens Markus Lie, med 23,06, ble nummer 48. Ingeborg Vassbakk Løyning svømte inn til 2.16,45 på 200 meter rygg og ble nummer 26. På 100 meter butterfly svømte Tomoe Zenimoto Hvas inn til 53,64 som holdt til 43.-plass.
Les mer om:

Klarte OL-kravet med to hundredeler

Men en 11.-plass tok Ingeborg Løyning (20) seg ikke til finalen på 100 meter rygg i svømme-EM, men hennes 1.00,23 er to hundredeler bedre enn OL-kravet på distansen. Det er også norsk rekord. Den tidligere rekorden, som også tilhørte Løyning, var på 1.00,35. Britiske Kathleen Dawson var best i semifinalen, med 58,44.
Les mer om:

EM-finalen røk for Løyning

Den norske svømmeren Ingeborg Vassbakk Løyning havnet på femteplass i det første semifinaleheatet på 50 meter rygg. Tiden ble 28.06, men det holdt ikke til finale og hun endte til slutt på 11 plass.
Les mer om:

Norsk rekord

Ingeborg Vassbakk Løyning forbedret sin egen norske rekord med 0,37 sekunder i forsøket på 50 meter rygg tirsdag. Det holdt til semifinale i svømme-EM.
Les mer om:

Løyning klar for semifinale

Ingeborg Vassbakk Løyning forbedret sin egen norske rekord med 0,37 sekunder i forsøket på 50 meter rygg tirsdag. Det holdt til semifinale i svømme-EM. Vassbakk Løyning ble nummer sju totalt i forsøkene med tiden 28,05. Hennes gamle bestenotering var på 28,42. Britiske Kathleen Dawson var best i forsøket med 27,29. Det ble ingen suksess for de norske svømmerne på 100 meter fri. Norgesrekoldholderen Markus Lie endte som nummer tre i sitt heat med tiden 49,85. Han var med det to tideler bak sin norske rekord. Det holdt til 51.-plass.
Les mer om:

Arnfinn på Nordstrand selger noe svært sjeldent: – Jeg synes det er litt ille om de må kastes

Nordstrand-prest Arnfinn Løyning selger kirkebenker fra 1955.
Les mer om:

OL–håpet i ferd med å briste for norske svømmere: – Enten legge seg ned eller dra til utlandet

Mangel på treningsvann gir store problemer for supertalentene Tomoe Zenimoto Hvas (20) og Ingeborg Vassbakk Løyning (20).
Les mer om:

Rockheim klar med foto- og videoutstilling viet norske artisters hverdagsliv

Det er multikunstneren, filmskaperen og den tidligere musikkjournalisten André Løyning som avrunder sin blogg «Saftflaske» – med utstillingen «Saftflaske – 10 år med hverdager i norsk musikk». Den åpner 8. oktober, og byr på foto- og videoreportasjer, musikkvideoer, artistintervjuer og konsertopptak. Ifølge Rockheim gir Løyning publikum «et intimt og nærmest poetisk innblikk i hverdagslivet til artistene». – Jeg håper bildene mine kan sees som en kjærlighetserklæring til alle de som jobber på, bak og foran scenen.
Les mer om:

Kjæresteparet setter svømming foran forholdet

Tomoe Zenimoto Hvas (19) og Ingeborg Vassbakk Løyning (19) er to av Norges største svømmetalenter, og da må forholdet av og til komme i andre rekke.
Les mer om:

7.- plass på Løyning

Ingeborg Vassbakk Løyning klarte ikkje personleg rekord i finalen på 100 meter rygg, men kom inn på ein fin sjuandeplass. 19-åringen kom inn på tida 58,20 i sin fyrste internasjonale finale. Kira Toussant frå Nederland tok gullet på 55,71.
Les mer om: