Nyheter om Løkken


Vil bruke millioner på å omgjøre Løkken til matsenter: – Det må vi ta oss råd til

Kommunen ønsker at Geitmyra matkultursenter flytter inn i ærverdige villa Løkken.
Les mer om:

Har bygd ny 18-hulls frisbeegolfbane: – Ble helt hektet

Da korona stengte døra for idretten oppdaget Christian Løkken Johansen og Oscar Angell Løge frisbeegolf. Nå står ny 18-hulls bane snart klar i Mandal.

Sandvolleyball: Åpnet med tap

Begge de norske sandvolleyballparene i kontinentalcupturneringen i Madrid tapte mot tøff tysk motstand i gruppespillet fredag. Vegard Løkken og Erlend Henriksveen tapte i strake sett mot 1.-seedede Julius Thole og Clemens Wickler, mens Markus Mol og Nils Gunnar Ringøen led same skjebne mot 2.-seedede Nils Ehlers og Lars Flüggen. Norge stiller med et reservepreget mannskap i Madrid som følge av at Anders Mol avga det som trolig var en falsk positiv koronaprøve for et par dager siden. Dermed havnet Mol og tre andre norske spillere i karantene på Tenerife fram til fredag.
Les mer om:

Kristin satset på egen bedrift to måneder før nedstengning: – Tidspunktet føltes riktig

I november 2020 valgte Kristin Løkken å ta skrittet og flytte interiørbedriften inn i eget lokale på Fjellhamar. Fire måneder senere stengte alt ned. Venner og bekjente har omtalt steget som modig, men 41-åringen mener tidspunktet er helt rett.
Les mer om:

Trond Vilhelm (51) leder Norges største øko-meieri. Nå får selskapet nye eiere(pluss)

Trond Vilhelm Lund (51), fra Uthaug i Ørland kommune, leder Norges største økomeieri, Rørosmeieriet. Lund er en markant person i den norske økofloraen og sitter blant som styremedlem i Stiftelsen Norsk Mat i Oslo. Nå får han og Rørosmeieriet nye eiere. Investorselskapet Salvesen & Thams med utspring i Orkdal og Løkken kjøper 70 prosent av selskapet.

Trond Vilhelm (52) leder Norges største øko-meieri. Nå får selskapet nye eiere(pluss)

Trond Vilhelm Lund (52), fra Uthaug i Ørland kommune, leder Norges største økomeieri, Rørosmeieriet. Lund er en markant person i den norske økofloraen og sitter blant som styremedlem i Stiftelsen Norsk Mat i Oslo. Nå får han og Rørosmeieriet nye eiere. Investorselskapet Salvesen & Thams med utspring i Orkdal og Løkken kjøper 70 prosent av selskapet.

Etter ti år skal denne eiendommen omsider videreutvikles: – Aktuelle lag og foreninger inviteres med

Løkken skal nå videreutvikles. I første omgang foreslås det å ta tak i sidebygningen stallen.
Les mer om:

Baker til bestemor og bestefar

Klokka seks om morgenen på Lucia-dagen satte familien Løkken Bringsli lussekattdeigen. Etter mørkets frambrudd går Lucia-toget fra Leirskogen til bestemor og bestefar i Aurdal.
Les mer om:

–Det er feil å bruke disposisjonsfondet til tilfeldig næringsstøtte

Ordfører Knut Arne Fjelltun mener ikke det er riktig av kommunen å innføre et næringsfond i Nord-Aurdal. – Det er rart at vi som skal være en ja-kommue ikke vil innføre en støtteordning til næringslivet, svarer Caroline Aaberg Løkken (Ap).

Bakeri reddet av 23-åring med konditordrøm

Bakeribransjen har lenge hatt mangel på fagfolk. Nå er 23 år gamle Veslemøy Løkken med på å snu trenden og redder 74 år gammelt bakeri.
Les mer om:

Karanteneramma bedrifter får støtte

Bakeribransjen har lenge hatt mangel på fagfolk. Nå er 23 år gamle Veslemøy Løkken med på å snu trenden og redder 74 år gammelt bakeri.
Les mer om:

Badet til Harald (73) har ikke vært pusset opp siden 1957

I borettslaget Randgård 1 pusses bad opp etter samlebånds-prinsippet med flere arbeidslag som tar oppgang for oppgang på ukebasis. Ett av badene eies av Harald Løkken som har bodd i borettslaget siden han var guttunge.
Les mer om:

– Jeg kommer ikke til å gi meg, men vil fortsette å mase helt til et næringsfond er på plass

Caroline Aaberg Løkken (Ap) har gjentatte ganger tatt opp behovet for å etablere et næringsfond i Nord-Aurdal kommune. Hun har fortsatt ikke blitt hørt.
Les mer om:

Litterær Hagefest på Løkken

200 mennesker fikk med seg Litterær Hagefest på Løkken som lørdag ble arrangert for tredje gang. Men, det var langt flere som hadde lyst til å få med seg årets litterære begivenhet i Tønsberg. – Vi måtte avvise folk i døra da det er begrenset antall plasser på grunn av korona, sier festivalsjef Terje Floberg. Festivalen har hatt store navn på plakaten som Kjartan Fløgstad, Nina Lykke og Tom Egeland. – Jeg er veldig stolt av programmet. Vi bestemte oss tidlig for at selv om vi får mindre inntekter på grunn av færre folk, skal vi ikke kompromisse på programmet.

Denne hagefesten går av stabelen, koronaen til tross: – Programmet er like bredt som før

Bredt program til tross; den Litterære hagefesten på Løkken lørdag, blir likevel ikke helt som de to foregående.
Les mer om:

Ap-leder i Steinkjer vil skape ro i landets største fylkeslag(pluss)

Leder Lars Petter Løkken i Steinkjer Ap sier de tar ansvar for å skape ro i Trøndelag Ap når de foreslår Trond Giske som ny fylkesleder.

Å, du søte mi tid!

Anne-Lise Løkken er i full gang med å høste årets jordbær.
Les mer om:

Bobilsjåføren krasjet inn i bilen til Gisle og stakk av: – Det er så irriterende

Mandag formiddag sto bilen til Gisle Løkken Hansen parkert ved Fjellheisen i Tromsø. Da kjæresten Siv-Lisbeth Jørgensen skulle låse opp bilen, oppdaget hun at hjørnet på kjøretøyet var skrapt opp.

Bobilsjåføren krasjet inn i bilen til Gisle og stakk av: – Det er så irriterende

Mandag formiddag sto bilen til Gisle Løkken Hansen parkert ved Fjellheisen i Tromsø. Da kjæresten Siv-Lisbeth Jørgensen skulle låse opp bilen, oppdaget hun at hjørnet på kjøretøyet var skrapt opp.

På ferie i Danmark: – Litt som Syden

LØKKEN/SÆBY (VG) Kim Erik Martinsen endte opp med bobilferie i Danmark sammen med kjæresten og et vennepar istedenfor den planlagte sommerferien til Kypros.

Smitteutbrudd i dansk kommune – storinnrykk av nordmenn i dag

HIRTSHALS/LØKKEN/OSLO (VG) Hjørring kommune i Danmark har høyest antall smittede i landet den siste uken. Nå oppfordrer kommunen alle innbyggerne til å teste seg, om man kjenner selv de minste symptomer.

 De permitterte: – Det tøffeste jeg har vært gjennom

I løpet av timer og dager ble livet snudd opp ned. Nå sitter mange permitterte igjen med sin del av regningen for coronakrisen. – Jeg må planlegge for hver eneste krone jeg har, sier Thomas Løkken.
Les mer om:

Se pest- og pandemiversjonen av middelalderfestivalen direkte fredag kveld

11.500 besøkte festivalen i fjor, men i år måtte Tønsberg middelalderfestival avlyse på grunn av koronaviruset. For å sikre at vi ikke glemmer middelalderen helt, sender festivalen et par timers langt program direkte fra Løkken.
Les mer om:

Terje inviterer igjen til hagefest – men i år blir det litt mer eksklusivt

Årets Litterære Hagefest på Løkken vil foregå i et noe redusert format.
Les mer om:

Har sendt bekymringsmelding: Presser på for å få ny vei

- Vi er bekymret for den manglende fremdriften på utbedringen av fylkesvei 415. Det skriver direktøren ved Bergene Holms hovedkontor, Erland Løkken, i en bekymringsmelding til Åmli kommune.
Les mer om: