Nyheter om Lån


Ruben Loftus-Cheek i limbo etter nedrykk

Det er en ekte Chelsea gutt som nå ikke helt vet hva som skjer fremover. Midtbanespilleren er født i Chelsea og har spilt for kubben siden han var seks år gammel. – Det har vært et utlån før årets sesong, (2018/2019 til Crystal Palace) Denne sesongen har 25 åringen vært på utlån his Fulham, de rykker som kjent ned fra Premier League. Ruben Loftus-Cheek har vært en av få lyspunkter med 29 Premier League kamper, men i motsetning til manager Scott Parker blir han definitivt ikke med ned. – Dessuten låneavtalen gjelder frem til sommeren.

Douglas Costa har vunnet ligaen hver eneste sesong elleve år på rad

I 2010 sendte Sjakhtar Donetsk speidere til Brasil og kom hjem igjen med Douglas Costa, det var vellykket og startet en seiersrekke som er rimelig unik. – Uansett hvilken klubb han spilte for ble de seriemestre 11 år på rad!. – Nå går imidlertid oppholdet i Europa mot slutten. Fabrizio Romano skriver at den 30 år gamle venstrevingen har blitt enig har blitt enig med den tradisjonsrike brasilianske klubben Grêmio, det er 19 år siden Douglas Costa som ung og lovende for første gang gikk inn portene på Arena do Grêmio.

Viking-talent på lån til Mjøndalen

Viking-spiller Sebastian Sebulonsen (21) har skrevet ny kontrakt med klubben og lånes ut til Mjøndalen. Avtalen strekker seg ut juli, men oppholdet kan forlenges, opplyser Viking på sine nettsider.
Les mer om:

Glimt henter ny spiss

Bodø/Glimt har hentet det tsjekkiske talentet Tomas Rataj på lån med opsjon på kjøp. Det bekrefter klubben på Twitter. Han kommer fra klubben FC Opava. Han har scoret ett mål på 17 kamper denne sesongen. Fra før av har Glimt Erik Botheim som spiss i stallen. Han har scoret to mål på de to første serierundene.

RBK-keeper klar for HamKam

Keeperen Julian Faye Lund (21) blir 1.-divisjonsklubben HamKams nye sisteskanse. Han kommer på lån fra Rosenborg. Oslo-gutten landet på Gardermoen onsdag formiddag, dagen da overgangsvinduet i norsk fotball stenger. – Jeg gleder meg veldig til å spille for HamKam og er glad for at klubbene ble enige om en utlånsavtale, sier Faye Lund til klubbens nettsider.

Storkjøp trakk seg – Glimt henter tsjekkisk talent på lån

Bodø/Glimt jobbet i flere måneder med å sikre seg den danske angriperen Magnus Warming (20). Da de endelig trodde de hadde lyktes, fikk de en overraskende beskjed. Men det kommer likevel nytt blod inn på Aspmyra.

Kjetil Rekdal henter Rosenborg keeper

Tre dager for sesongen sparkes i gang for Hamar-klubben er keeper på plass, på lørdag tar HamKam imot Stjørdals-Blink på Briskeby i en sesong hvor planen er å kjempe i toppen i OBOS-Ligaen istedenfor å være redd for nedrykk. Rosenborg-keeper Julian Faye Lund er på lån hos HamKam frem til 1.august.

Les dagens VG her!

10 000 nordmenn har valgt å spe på pensjonen med et såkalt seniorlån, og antallet er økende. Hvilke muligheter ligger i et slikt lån? Og hva forplikter du deg til? Spørsmålene er mange. Her er svarene.
Les mer om:

Brann vil hente denne keeperen før vinduet stenger

Brann jobber med å hente målvakten Per Kristian Bråtveit (25) på lån.
Les mer om:

Liverpool legende Robbie Fowler i sluttforhandlinger med kriseklubb

Det er ingen hvem som helst Swindon Town håper skal snu den negative trenden klubben er inne i. – De rykket ned fra League One i april etter en sesong og midlertidig manager Tommy Wright er allerede ute av døra, han overtok i april etter John Sheridan som bare var manager i fem måneder. Tidligere Liverpool og England-spiss Robbie Fowler er i samtaler med Swindon Town for å bli deres neste manager, melder BBC Radio Wiltshire. – Fowler som har en særdeles imponerende fotballkarriere bak seg har bare så vidt begynt på sin nye karriere som manager.

Thomas Tuchel velger Liverpool stjerne foran Haaland og Lukaku

Siden før Thomas Tuchel (som er litt kjedelig, men svært dyktig) overtok Chelsea har både Erling Braut Haaland og Romelu Lukaku vært på londonklubbens shoppingliste. – Det har også vært snakk om Liverpool sin egyptiske scoringsmaskin Mohamed Salah, men inntil Team Haaland sin grådighetsturne var det «norske dyret» øverst på lista. Den tyske journalisten Christian Falk skriver at Chelsea har satt Mohamed Salah øverst på sin ønskeliste, men trolig trengs det en god dose overtalelse for å lokke Salah tilbake, det gikk ikke så bra «sist gang».

Her bor Andreas, Zuzana og Storm (snart 2) på tre kvadratmeter (pluss)

Hva hadde du valgt? Stort, fint hus og ditto lån, eller bo i en folkevogn med frihet til å gjøre det du elsker så mye som mulig? For Andreas Dahl og Zuzana Riegerova er det ikke et valg engang, det er en selvfølgelighet at «vanlife is the good life»!
Les mer om:

Eliteseriespiller til Jerv

Erik Tobias Sandberg (21) kommer til FK Jerv på lån fra eliteserieklubben Lillestrøm.
Les mer om:

Fylket skal legge ny asfalt på den beste delen av veien. Nå tilbyr kommunen å låne penger til resten(pluss)

Lyngen kommuneønsker å tilby fylket et rentefritt lån på seks millioner for å få asfaltert store deler av fylkesveien til Koppangen.
Les mer om:

Indias sentralbank gir koronalån for å håndtere krisen

Indias sentralbank utsteder billige lån på 56 milliarder kroner til vaksineprodusenter, sykehus og andre deler av helsesektoren for å slå tilbake koronabølgen.
Les mer om:

Kai Havertz suksess åpner opp for 500 millioner salg

Store ting har begynt å skje i Chelsea etter Thomas Tuchel overtok. Kai Havertz har funnet ut hvor målet står igjen og etter kveldens seier over Fulham hvor den tyske «nestenfloppen» scoret begge målene er topp fire i praksis i boks. (Og Fulham er på god vei ned i Championship). Det er nettopp suksessen til Kai Havertz som gjøre Chelsea mindre avhengig av en annen angrepsspiller nemlig Tammy Abraham. – 23 åringen kan bli solgt i sommer, men det bli ikke billig. Planen var å forlenge avtalen som går ut på dato sommeren 2023.

Alle skal ha råd til å smile!

«Et enkelt søk på spørsmålet tannhelse og lån, avslører at en rekke banker tilbyr dyre forbrukslån for å betale tannlegeregninga. Det er ikke et velferdssamfunn verdig.»
Les mer om:

Han fikk jobb hos konkurrenten allerede før han fullførte doktorgraden

UIT-doktorgraden til Rogelio Andrade Mancisidor skal hjelpe banker og privatpersoner til mer effektive og presise kredittvurderinger rundt lån, noe allerede Bank of England og Danmarks Nationalbank har brukt til sine ansatte. 
Les mer om:

Betalte flere hundre tusen for Tesla Model X - det ble starten på et mareritt ...

Abdille Hussein fra Yven trodde han skulle kjøre rundt i drømmebilen, en Tesla Model X, etter at han betalte forhandleren flere hundre tusen kroner for bilen i januar. I dag betaler han i stedet på et lån for en bil han aldri har sett snurten av.
Les mer om:

Avram Glazer svar demmet ikke opp for rykteflommen

Det har helt siden Glazer familien kjøpte Manchester United med gigantiske lån som supportere endte opp med å betale vært et svært betent forhold mellom fans og eiere. – Glazer familiens ønske om å grabbe til seg enda mer penger gjennom Suuperliga-fadesen vil få konsekvenser til tross for at prosjektet er over og eierne har bedt opp unnskyldning for sin grådighet. Mange regner med at flere av eierne av de seks Premier League utbryterklubbene vil føle seg så uglesett og velge å selge seg ut. Øversts på den lista befinner Glazer familien seg.

Kommunen vil bruke 2,8 millioner til å rehabilitere verneverdig bygg: – Vi setter vår ære i å bevare gamle Lillestrøm

Foreningen Gamle Lillestrøm har søkt om et lån til å utbedre Storgata 4, kommunen foreslår et lån på 2,8 millioner.
Les mer om:

Inter Miami i trøbbel

David Beckhams MLS-klubb Inter Miami er i trøbbel etter at de brøt reglene i forbindelse med signeringen av franske Blaise Matuidi i fjor. I MLS har klubbene et lønnstak, og kan ha maksimalt tre spillere som er unntatt dette lønnstaket. Disse spillerne går under kategorien Designated Players.
Les mer om:

Vil kjøpe Alvaro Morata for andre gang

Juventus som kjøpte Alvaro Morata av Real Madrid i 2014 har hatt spissen på lån fra Atletico Madrid denne sesongen. – Det har ikke vært flust med mål, men det har vært godt med spilletid, syv mål på 23 seriekamper på et Juventus-lag som har levert langt dårligere enn forventet. I morgen er har de en særdeles viktig kamp i Serie A hvor de møter Atalanta. En kamp som manager Andrea Pirlo sier Cristiano Ronaldo må stå over for å hindre alvorlig skade. Det laget som vinner besitter tredjeplassen.

Selvsikker «låneklubb» klar til å teste Liverpool

Midtbanespilleren Marko Grujic som er på lån hos Porto fra Liverpool har i det siste blomstret opp i Portugal og leverer nå hver gang fløyta går. De glemte Liverpool stjernen har «æren» av å være den første spilleren som ble hentet til Anfield av Jürgen Klopp, signaturen kom i januar 2016 og selge overgangen til de røde i juli. Selvsikre Porto er klare til å kjøre ned Liverpools pris for en permanent avtale, både Porto og Marko Grujic vet at Liverpool ikke tenker å hente han tilbake. Serberen spilte bare i Premier League i sesongen 2016/17.

Sofija Milo forloveden til Luka Jovic vil savne sin manikyrist

Det finnes ikke noen bedre kilde til sportsnyheter enn modeller som er sammen med fotballspillere. Luka Jovic er tilbake på utlån hos Eintracht Frankfurt på lån fra Real Madrid. – Nå trenger vi ikke lenger lure på hva som skjer etter sesongen for Sofija Milo, som den serbiske angrepsspilleren er forlovet med er svært fornøyd med sin negledesigner. På Instagram kan Milo fortelle at hun vil savne sin favoritt manikyrist når de forlater Frankfurt. Les: Ashley Young får sitt ønske om å avslutte hjemme innfridd Sofija Milo skrev på Instagram.
Les mer om: