Nyheter om Lån


Marius sparte mye med grønt boliglån

Grønne boliglån er en ny type boliglån som ofte er mye billigere enn vanlige lån, viser en ny analyse. Marius og familien sparte på å ta energismarte valg da de i fjor bygget nytt hus i Trondheim.

Gir seg hos Aston Villa: Nå er det John Terry sin tur

Det engelske Chelsea-ikonet har bistått Dean Smith siden 2018, i en periode hvor Aston Villa har fått et skikkelig oppsving. Nå må Villa-gjengen klare seg uten Terry. Aston Villa visste det, John Terry var bare på lån. For 40-åringen var det viktig å gi beskjed i god tid når han kjente det nærmet seg slutt på assistent-tilværelsen.

Heftig dominoeffekt hvis Mauro Icardi returnerer til Italia

Mauri Icardi, som har havnet litt i skyggen av Paris Saint-Germain sitt enorme stjernegalleri er start ønsket av Keiseren av Roma, Jose Mourinho. Spissen som har vært litt skadet sist sesong fikk bare med seg 11 starter og ønsker seg, etter kraftig påtrykk fra kone Wanda Nara, en retur til Italia. Hvis den 28 år gamle spissen returner til Italia vil det sette i gang en heftig dominoeffekt. Les: Football-Insider: Nagelsmann har blinket ut Lewandowski-erstatteren Italienske La Repubblica melder nå at Icardi og hans kone, også en agent, er i samtaler med Roma om et lån.

Først etterlengtet signatur med Stefan Johansen så seier over Manchester United

Etter en sterk vår, med midtbanespiller Stefan Johansen på lån fra Fulham klatret den stolte Championship-klubben Queens Park Rangers opp på en niendeplass. Manager Mark Warburton var svært fornøyd med sin norske stjerne og ivret på for et utkjøp. Stefan Johansen som var kommet i clinch med sin gamle klubb Fulham etter en overgang som ikke gikk i orden for tre år siden har han vært i fryseboksen ventet ut sin kontrakt og kunne i dag fritt skrive under en permanent avtale med QPR uten å sende Fulham en krone.

Gareth Bale, Toni Kroos og Raphael Varane tilbake på Valdebebas

I dag kom en ny ladning med stjerner tilbake til Real Madrid sitt treningsfelt etter spill i EM og ferie. Sesongoppkjøringen er i full gang og Gareth Bale, Toni Kroos og Raphael Varane var med å trene sammen med de andre stjernene. – Det er bare tre uker til sesongstart, en start som to av de tre trolig stiller til start for kongens klubb. Raphael Varane er enig med Manchester United om de personlige betingelsene, det som gjenstår er avtale klubbene imellom. Les: Alle kortene er på bordet, men Manchester United sitter på en joker pic.twitter.com/JeMBc7ZR5w — Real Madrid C.F.

Keeper Pierluigi Gollini er på legebesøk før London-reise

Atalanta keeper Pierluigi Gollini gjennomfører i dag og i morgen ifølge Sky Sports nødvendig legesjekk før han reiser til London for å fullføre en overgang til Tottenham. – Går alt bra er det tredje gang han flytter til England. 26 åringen var en del av Manchester United sitt ungdomsakademi, men ble solgt til Hellas Verona før han fikk prøve seg på førstelaget. Mer aksjon ble det andre gang han var på balløya, han stod i mål 20 ganger i de to sesongene han spilte for Aston Villa.

Fantastisk! Fra å være uønsket i Ural-fjellene er Stefan Strandberg nå på vei til Serie A

Det er sikkert en del flate områder i Ural som det går an å spille fotball på, men min skolelærdom gjør at jeg forbinder Ural med fjell. – Den norske landslagsspilleren Stefan Strandberg slo igjennom for Vålerenga og gikk senere videre til Rosenborg. Etter overgang til russiske Krasnodar i 2015 begynte Strandberg sine bevegelser mellom klubber å bli sett med norske øyne mer og mer merkelig. Hvor han hopper frem og tilbake mellom Europa og russiske utkantstrøk.

Da var det gjort, Marco Grujic må gi fra seg Liverpool-drakta

Det er ingen tvil om at 25-åringen er en durabelig god fotballspiller, men hos Liverpool har den serbiske landslagsspilleren aldri spilt opp til de skyhøye forventningene. For da Grujic ble oppdaget hos Røde Stjerne i 2016 og hentet til Anfield, var lista plassert godt over 2.36. Før det bar på utleie tilbake til røde Stjerne, til Cardiff, Hertha Berlin og Porto.

FFK vil forlenge Isaksens lån – Zoulakis blir i Levanger

Fredrikstad er i dialog med Stabæk om å forlenge Jesper Isaksens (21) utlånsavtale.

Har tatt opp lån for å finansiere underskuddet: – Vi kan ikke holde på sånn i lengden

Uteplassen har holdt åpent hver dag under pandemien. Det har gitt røde tall i regnskapet.
Les mer om:

Knudsen tilbake til LSK før tida

Etter godt spel på utlån hos Ull/Kisa kjem Magnus Knudsen tilbake til Åråsen før utlånsavtalen med Ull/Kisa er ferdig. Knudsen skulle vere på lån til 31. desember, men no har LSK bestemt seg for å avslutte avtalen tidlegare. Torsdag var ungguten tilbake på treningsfeltet til Lillestrøm, melder klubben på sin nettstad. Lillestrøm møter Molde måndag.

Knudsen kalles tilbake av LSK: – Vi har fryktet denne telefonen, for han har vært god

Usikkerheten rundt skadesituasjonen og tett kampprogram gjør at LSK henter Magnus Knudsen tilbake fra lån i Ull/Kisa.
Les mer om:

Vil lage fantastisk angrepsduo med Danny Ings

Danny Ings fikk vesentlig mer spillerom etter han i forlot Liverpool først på lån i Southampton. Siden 2018 har han etablert seg som en raskt og finurlig angrepsspiller som dukker opp på de underligste steder. – Litt som Tottenhams store stjerne Harry Kane, men selvsagt med litt lengre mellom målene. Det er Tottenhams nye manager Nuno Espírito Santo som har overbevist sine sjefer om at det er en god ide å parre Ings opp med Kane og med det skape en angrepsduo full av overraskelser.

Kjærestepar dømt: Forsøkte å ta opp lån i andres navn

Et kjærestepar fra Haugalandet har skaffet seg tilgang til flere bankkort som tilhørte andre. Bankkortene ble blant annet brukt til å forsøke å ta opp lån i korteierens navn.
Les mer om:

Lukasjenko takker Putin for støtten

Hviterusslands leder Aleksandr Lukasjenko takket Vladimir Putin for støtten da han tirsdag besøkte den russiske presidenten. Han lovet også å tilbakebetale lån.
Les mer om:

Vi endrer ikke tilbudet for å spare penger til nytt sykehus i Innlandet

Den langsiktige investeringen i Mjøssykehuset finansieres ikke gjennom driftsresultatet, men gjennom en regional finansieringsordning i Helse Sør-Øst og lån som bevilges over statsbudsjettet.
Les mer om:

Mener den amerikanske spissen Sebastian Soto er klar for PL, men først neste sesong

Den 20 år gamle amerikanske angrepsspilleren har ikke helt fått frem sitt potensiale enda. Norwich City som hentet han før sist sesong i den tyske klubben Hannover 96 for så å sende han rett ut på lån til den nederlandske klubben Telstar. Oppholdet har gått bra, men ikke bra nok til at Norwich manager Daniel Farke mener han er klar Premier League riktig enda. – Ironien er at hvis Norwich ikke hadde rykket opp denne sesongen ville trolig Farke valgt å beholde norske Alexander Tettey og ikke sendt Soto ut på et nytt utlån.

Trøbbelmaker Arda Turan blir til tross for store fristelser

34 år gamle Arda Turan har det som plommen i egget i Tyrkia, det bare tre år siden han risikerte 12,5 års fengsel for å ha sloss sangeren Berkay Sahin, det hele skjedde mens han spilte for Basaksehir på lån fra Barcelona. – Tidligere samme år (2018) ble han i mai utestengt i 16 kamper for å ha dyttet en linjemann. Det er den lengste utelukkelsen Tyrkias fotballforbund har ilagt. Senere ble straffen redusert til ti kamper. Året før, juni 2017 var Turan i media igjen for andre ting en prestasjoner på banen.

Har ikke kjøpt noen siden Reinier Jesus

Real Madrid har ikke brukt en eneste krone på en overgang på 532 dager. Sist de brukte penger på å hente inn en spiller var 20. januar 2020, da Reinier Jesus landet i klubben. – Han var den tredje i en brasiliansk trilogi, etter Vinicius Junior og Rodrygo Goes til sammen kostet det 120 millioner euro. (For tiden på lån hos Borussia Dortmund) Siden da to vinduer kommet og gått, og et tredje har nettopp åpnet. Men Real Madrid kommer ikke til å kjøpe noen i sommer heller ser det ut til.

Mario Balotelli har bestemt seg for klubb som vil bringe han til VM i Qatar

Den italienske spissen Mario Balotelli er nå på vei til en ny klubb og ny liga. CVn til den fargerike spissen begynner å bli ganske så langt og imponerende. Mario Balotelli er fri som fuglen etter hans kontrakt med italienske Monza gikk ut etter seks måneder. Den meget engasjerte og spennende spissen har en lei tendens til å ødelegge for seg selv med utenomsportslige aktiviteter på oppløpssiden. 30 år gamle Mario Balotelli sier han har vokst fra seg alt tullet uten å mistet engasjementet.

Tilbake: Ryan Mason takkes for innsatsen

Etter en periode som midlertidig manager er unge Ryan Mason nå tilbake på Tottenhams akademi, hvor han er ansatt som sjef for Player Development. Da Jose Mourinho fikk sparken i april, ble Ryan Mason hentet opp for å lede Tottenhams første lag. – Etter å ha brent igjennom det som finnes av aktuelle kandidater fikk Spurs endelig på plass en permanent manager. Les: Coutinhos agent akter å utnytte Inters ran hos Milan Nuno Espirito Santo som ikke forlenget med Wolverhampton signerte etter litt frem og tilbake med Tottenham og dermed var oppdraget til Ryan Mason over.

Raphael Varane blir Manchester United spiller uansett hvor mye Real Madrid stritter imot

Den franske midtstopperen med det fulle navnet Raphaël Xavier Varane er en av de aller beste i verden. Real Madrid vet det og Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær vet det. Real Madrid har under Zinedine Zidane sin periode som manager gjort en enorm tabbe i hvert fall hvis de ønsket å beholde Varane. Forsøkene på å tå til lønnskutt i forhandlingene om forlengelse for så å friste med kapteinsbindet hvis han blir bare styrket 28 åringen i sin overbevisning at det, etter ti år i den spanske hovedstaden var på tide å dra videre.

Ohi Omoijuanfo, årets toppscorer i Eliteserien forlenger ikke med Molde

Det var tydeligvis en av de tingene som var for godt til å vare. Molde leder Eliteserien etter en imponerende seiersrekke samtidig som Bodø/Glimt virker litt trøtte. – En særdeles viktig årsak til suksessen er Ohi Omoijuanfo som serielederen hentet fra Stabæk i 2019. I år har Ohi vært ustoppelig, 13 mål på 11 kamper, hele fire mål mer enn Odd sin målmaskin Mushaga Bakenga. Etter endt sesong mister Molde et av sine sterkeste kort. Ohi Omoijuanfo har allerede signert en treårskontrakt med Røde Stjerne, noe spillere på utgående kontrakt har anledning til.

José Mourinho er bedre enn ever

Jose Mourinho har tatt seg sommerjobb hos TalkSport for å øse av sin fotballkompetanse, tørrvittige kommentarer – og egen frustrasjon. Football-Italia ville heller vite hva som gjør Mourinho til den rette for Roma, og hva som har skjedd de siste årene. Les: Endelig er Leeds overgangen på plass etter tre år på lån -Jeg har forbedret meg mye. Seriøst.

Endelig er Leeds overgangen på plass etter tre år på lån

Det er særdeles god stemning hos Leeds United etter de kunne annonsere en permanent avtale for venstreving Jack Harrison fra Manchester City.