Nyheter om Lån


Therese og Trygve kjemper for å få lov til å bo i sitt eget hjem: – Det er ingenting feil med dette huset

Forestill deg å ha tatt millioner i lån for å kjøpe drømmeboligen. Så får du beskjed om at huset ditt – på papiret – er ubrukelig. Dette er skjebnen til et 40-talls boligeiere i Tromsø.
Les mer om:

Kvadsheim: Farene med «rentefritt» lån

Christian lurer på om han med vilje kan betale for lite skatt, investere pengene, og betale skattesmellen når den kommer. Hallgeir Kvadsheim svarer.
Les mer om:

Haubo inn som eier i ny bank: – Har fått grønt lys til å starte opp

Den nye Boligbanken skal spesialisere seg på lån og innskudd for borettslag og sameier.
Les mer om:

Perfekt Casemiro «backup» for så en vakker dag overta!

Den defensive brasilianske midtbanespilleren Casemiro har i nesten 10 år vært en del av Real Madrid, først på lån fra São Paulo, men så en fast og stadig viktigere del av laget. Foruten et låneopphold i Porto helt i begynnelsen har han under ledelse av «alle» managere i kongens klubb vært en særdeles viktig midtbanen. – Noe 29 åringen kommer til å være fremover også. Den 21 år gamle franske Monaco-stjernen Aurelien Tchouameni blir sett på som en perfekt etterkommer, men først skal ha være «backup» og lære noen triks.

Overbevist Harry Kane «elsker» Tottenham; Har likevel sett seg ut en erstatter

En ting skal være helt sikkert, Tottenhams sportsdirektør Fabio Paratici har bøtter med selvtillit. – Etter sommerens kontroverser og forsøk på løsrivelse fra deres største stjerne Harry Kane er sportsdirektøren overbevist han blir og ikke søker ære og Champions League trofeer med Manchester City. Til tross for denne overbevisningen om at «alt order seg» har Tottenham i følge Fichajes sett seg ut Juventus-spiss Alvaro Morata som en potensiell erstatter for Harry Kane.

Tom (33) fikk forskudd som ble til lån: – Jeg sitter allerede i alvorlig gjeldskrise

Som følger av pandemien ble Tom Therkelsen permittert fra jobben og måtte gå over til dagpenger. Han søkte om forskudd på ordningen, noe han fikk. Lite visste han da, at disse pengene måtte betales tilbake.
Les mer om:

Natten Barcelona signerte Griezmann innså styret at det ikke fantes penger

Barcelonas signering på 120 millioner euro av Antoine Griezmann fra Atletico Madrid vil gå ned i historien som en katastrofe. – Ikke bare var det ekstremt dyrt både overgang og lønn, den franske superstjernen leverte langt under forventing på banen.

Går etter både Manchester City -spissen Raheem Sterling og RB Leipzigs Dani Olmo

Joan Laportas første vintersignering noensinne var Edgar Davids (mannen som gjorde store briller og rasta fletter populært) i januar 2004. Barcelona-presidenten er godt i gang med sin andre periode og håper lignende rask uttelling i januar. Barcelona som nå etter å ha sluppet Lionel Messi og Antoine Griezmann er ifølge Mundo Deportivo i en økonomisk posisjon for å gjøre oppkjøp. Les: Bekreftet: Manchester United skal opp mot Serge Aurier To spillere høyt på prioriteringslisten er Manchester City -spissen Raheem Sterling og RB Leipzigs angripende midtbanespiller Dani Olmo.

Furnes saksøker igjen - møter Sinnasnekker´n i retten atter en gang

Daniel E. Furnes saksøker Otto Robsahm for tilbakebetaling av et lån på 323.500 kroner.
Les mer om:

Nytt søksmål mot «Sinnasnekker'n»

Tidligere forretningspartner saksøker Otto Robsahm for tilbakebetaling av et lån på 323.500 kroner.
Les mer om:

Vil hente misfornøyd Manchester United stjerne

Franck Kessie nekter å signere en forlengelse med AC Milan og går gratis videre neste sommer, de fleste eksperter tror at neste stopp for midtbanespilleren blir Old Trafford. – AC Milan manager Stefano Pioli vet de trenger en erstatter og nå har de funnet en!. AC Milan har hørt Donny van de Beek høyt og tydelig og setter i gang sitt maskineri for å bringe han til dem allerede i januar. – Manchester United -midtbanespiller Donny van de Beek skapte overskrifter da han tydelig viste misnøye med å ikke bli byttet ut i sluttminuttene mot Villarreal i Champions League onsdag.

Følger etter James Rodriguez

Den 32 år gamle midtbanespilleren Steve Nzonzi forlater etter tre år AS Roma til fordel for Al Rayyan, som nylig også hentet James Rodriguez. 32-åringen forlater den italienske hovedstaden på en gratis etter å ha kostet Roma 27 millioner euro sommeren 2018, da han kom fra Sevilla. Les: Det er bare en klubb som er syk nok til å betale en halv milliard i året til Haaland Han samlet bare 39 totalt kamper for Roma, som alle kom i sesongen 2018/2019, før han gikk ut på lån med Galatasaray og deretter Rennes. Al Rayyan som har godt med penger har gjort solide investeringer gjennom hele

Stiller krav til Arsenal: William Saliba glitrer «hjemme» i Frankrike

William Saliba (William Alain André Gabriel Saliba) spiller fotball hjemme i Frankrike til tross for at han er mer enn god nok for Arsenal. – Han mener det er på tide med respekt. Den 20 år gamle forsvarspilleren viser med all tydelighet han er langt fra fornøyd med situasjonen. Det var greit med utlån og benkesliting i begynnelsen, men nå som han er mann krever han spilletid hvis han skal returnere til England.

Karoline (29) måtte ta opp lån for å overleve - grugledet seg til åpningen

Siden hun åpnet midt i pandemien hadde hun ikke krav på koronastøtte. Slik har hun overlevd.
Les mer om:

Gro må hugge ni store bjørketrær fordi utbygger må lage fortau – kan selv få regning på rundt én million: – Hvem vil gi oss gamle lån?

13 naboer må spleise med utbygger på fortau i Bakketoppen. Det håper de alle å slippe. Pensjonistene Gro og Per Sunde frykter for fremtiden.
Les mer om:

Odd-stopper leies ut til Ull/Kisa

19-åringen Thomas Hallstensen skal spille for Ull/Kisa i 1. divisjon på lån ut sesongen.
Les mer om:

Odd-stopper leies ut til Ull/Kisa

SKIEN: 19-åringen Thomas Hallstensen skal spille for Ull/Kisa i 1. divisjon på lån ut sesongen.
Les mer om:

Boligblokk i Tromsø kan bli tvangssolgt - skylder Husbanken penger

Husbanken tvangsinnkrever lån på utleieblokk i Tromsø. Nor-Strand håper leiemarkedet lysner når pandemien slipper taket.
Les mer om:

Tottenham står klare, hvis Barcelona vil

Tottenham sin portugisiske manager Nuno Espírito Santo har i mange år vært fan av Philippe Coutinho, som alle andre portugisere heier de på «sitt andre hjemland» Brasil hvis ikke Portugal er aktuelle. – Santo var så vidt ankommet Premier League som Wolverhampton manager forholdet mellom Liverpool fans og Coutinho gikk opp i flammer.

Kjent lokalavis rammet av millionkonkurs: Skylder skatt til staten og lønn til ansatte

Salangen-Nyheter Drift er slått konkurs. Totalt skylder selskapet 1,2 millioner kroner i skatt, avgifter, lån og lønninger. Nå er datamaskiner, kamera og kontormøbler tvangssolgt.
Les mer om:

Kjent lokalavis rammet av millionkonkurs: Skylder skatt til staten og lønn til ansatte

Salangen-Nyheter Drift er slått konkurs. Totalt skylder selskapet 1,2 millioner kroner i skatt, avgifter, lån og lønninger. Nå er datamaskiner, kamera og kontormøbler tvangssolgt.
Les mer om:

Garanterer for millionlån til rideklubben(pluss)

Hustadvika kommunestyre vedtok torsdag å garantere for et lån på 15 millioner kroner til nye Hustadvika
Les mer om:

Argentina har tilbakebetalt en del av sitt enorme IMF-lån

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF).
Les mer om:

Marko Marin klar for sin tiende klubb på ni år

Den tyske midtbanespilleren Marko Marin er en nomadespiller fremfor noen. – Han har utvilsomt et stort talent, men har aldri slått fullstendig igjennom og blitt en av de store. – For ni år siden hentet Chelsea han fra Werder Bremen, det var en «big deal» den gangen, men Marin ble fort glemt. Mange mener at han aldri fikk sjansen til å imponere i Chelsea, Marin ble lånt ut hele fire ganger før han endte i den greske klubben Olympiakos på permanent basis sommeren 2016.

Barcelona sikker på de kan få Manchester City stjerne

Den spanske storklubben har måttet se på hvordan andre klubber opererer i overgangsmarkedet, de har rett og slett ikke råd til å være noe annet enn svært smarte. – En ting, som nesten alle de store klubbene gjør er å friste spillere på utgående kontrakter slik at når de først er ledige, og gratis, velger dem. Dette er en oppskrift som Barcelona nå følger i deres søken etter Manchester City stjerne Raheem Sterling.