Nyheter om Lån


Startlån-skandalen kan bli en økonomisk tapsbombe for Kvænangen kommune

Flere av dem som har innvilget lån kan be om å få deler av gjelda ettergitt, fordi lånene er gitt på uriktig grunnlag.
Les mer om:

Normann vil aldri tilbake til Russland, Haaland er klar for Manchester City og Sørloth får en ny sjanse

Mathias Normann som er på kontrakt med russiske Rostov har i et år vært på lån hos Norwich i Premier League, nå lå en kjøpsopsjon i bunn, men den var linket til overlevelse på øverste nivå. Det ble bare 25 kamper for Normann for Norwich på grunn av et skadeopphold som kom særdeles ubeleilig. Den defensive midtbanespilleren har kontrakt med Rostov frem til sommeren 2024, i en normal situasjon ville han returnert, men på grunn av Russland sin invasjon av Ukraina ønsker han aldri å returnere. Hele verden har fått med seg at Erling Braut Haaland har signert for Manchester City.

Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League

Et låneopphold i Wolverhampton sesongen 2020/21 var det som skulle løfte Vitinha som i en årrekke ble sett på et av Portugals største talenter, mulighets det største siden Ronaldo. Omtalen av ungguttens smarthet var overveldende: «Vitinha spiller sjakk, mens andre spiller kinasjakk» Hans prestasjoner på midtbanen har brakt 22 åringen inn som en fast del av det portugisiske landslaget, til Premier League og nå til Paris Saint-Germain. Midtbanespilleren har signert en kontrakt som strekker seg til 2027.

For fire dager siden kom tilbudet til klubbløse Jesse Lingard. Så ble det tyst

I dag er Jesse Lingard klubbløs! – 29 åringen har vært på kontrakt med Manchester United siden 1.juli 2008 så det må være en uvant situasjon. For fire dager siden sendte West Ham skal ha sendt et kontraktstilbud til Jesse Lingard, men de har ennå ikke hørt fra ham. – Sky sports melder at Jesse Lingard som var på et vellykket låneopphold hos London-klubben er sterkt ønsket av manager David Moyes. SISTE: West Ham i samtaler med Champions League-komet Tonen er god, både på lån og på Old Trafford i David Moyes sin periode som Manchester Unitied manager.

Barcelona har syv midtstoppere, minst en må dra

Barcelona har for tiden syv midtstoppere: Gerard Pique, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti og Andreas Christensen. – samtidig som laget er vesentlig tynnere i de fleste andre posisjonene på banen. Den franske 26 åringen Clement Lenglet skal i følge Marca være svært nær en overgang til Tottenham, det dreier seg ikke om et salg, men om et sesonglangt lån.

Har Gerard Pique, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti og Andreas Christensen. – En av de er nær Tottenham

Barcelona har for tiden syv midtstoppere: Gerard Pique, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti og Andreas Christensen. – samtidig som laget er vesentlig tynnere i de fleste andre posisjonene på banen. Den franske 26 åringen Clement Lenglet skal i følge Marca være svært nær en overgang til Tottenham, det dreier seg ikke om et salg, men om et sesonglangt lån.

Hemmeligstemplet notat i finansskandalen: – Del av påstått internasjonal svindel

Flere hundre millioner på avveie. Fant golfanlegg og mystiske lån.
Les mer om:

Morata og Dybala forlater Juventus

Juventus rydder opp i angrepsrekken foran kommende sesong. Álvaro Morata og Paulo Dybala er begge ferdigspilt i klubben. Det bekrefter Juventus på sine nettsider. Morata har tilbrakt de siste to årene på lån i Torino-klubben og sendes tilbake til Atlético Madrid, mens Dybala og Federico Bernardeschi er fristilt nå som de står uten kontrakt.
Les mer om:

Tommelen opp!

Absolutt alt lå til rette for suksess da Chelsea hentet den belgiske spissen Romelu Lukaku fra de regjerende seriemestre Inter Milan sist sommer. – Det gikk trått og den siste tiden har Lukaku jobbet aktivt for å få til en retur til Inter Milan. Nå er det endelig tommelen opp. Både Inter og Chelsea bekrefter at Romelu Lukaku går på lån til den italienske storklubben neste sesong. – Lånebeløpet sies å være 8 millioner euro.

Bedrift fikk en million i nødhjelp - redder syv arbeidsplasser

Moland mekaniske AS er i trøbbel og tirsdag bevilget Fyresdal formannskap 300 000 kroner i direkte tilskudd og 700 000 kroner i lån. Det redder sju arbeidsplasser, men nå er det slutt på støtten.
Les mer om:

Amalie (22) fikk seg en uventet overraskelse: – Irriterende

– Er det du som er Amalie Andersen? Jeg ringer fra Økokrim. Det er noen som har tatt opp et lån på 150.000 kroner i ditt navn.

Newcastle prøver seg på Solskjær-favoritt

Ifølge The Times har flere Premier League-klubber, inkludert Newcastle, tatt kontakt med tanke på en potensiell overgang for Manchester Uniteds midtbanespiller Scott McTominay. Landet i Italia: – Jeg er så glad Men United vil motstå ethvert tilbud til den skotske landslagsspilleren. Ikke bare ønsker 25-åringen å bli på Old Trafford, men Ten Hag mener også at spilleren har en viktig rolle i gjenoppbyggingen av det gamle storlaget. McTominay: Solskjær er fan, men er han god nok for en toppklubb?

Toulouse spør folk på gata: – Kjenner du til denne personen Kjetil?

Det er ikke vanskelig å tenke seg svaret på den franske Ligue 1-klubben Toulouse sin anket på gata. – Svaret er nei, men det har de tenkt til å gjøre noe med. Vålerenga sin førstekeeper Kjetil Haug er solgt uten at pris er oppgitt, til Oslo klubben sine hjemmesider bekrefter. «Det er en fantastisk mulighet som enhver fotballspiller drømmer om. Det er synd å skulle forlate denne fantastiske klubben, og ikke minst supporterne som har hjulpet meg og stått bak meg på veien.

Chelsea i samtaler med to City-spillere!

Til tross for at Chelsea endelig kan kjøpe spillere igjen har sommeren startet rolig Tuchel og de nye eierene. Men nå ser det ut til at eier Todd Boehly, som nå tar deg av overganger, får en travel juli. Chelsea har nemlig åpnet samtaler med Manchester City for en overgang for både Raheem Sterling og Nathan Ake. LES: Den ettertraktede forsvarsspilleren nærmer seg PL Den engelske landslagsspilleren er et prioritert angrepsmål for London-klubben, nå som Romelu Lukaku som kommer til Inter på lån.

Regjeringen går ikke inn med nye penger i SAS

Regjeringen vil ikke gå inn med mer egenkapital i SAS, men er villig til å omgjøre et lån på 1,5 milliarder kroner til aksjer under gitte vilkår.
Les mer om:

Advokat ville politianmelde mulig grov korrupsjon – kommunestyret sa nei

Advokaten ville politianmelde ansatte for mulig grov korrupsjon og økonomisk utroskap. Kommunestyret sa nei. En av de som mottok omstridt lån er tidligere ordfører, og nåværende opposisjonsleder, Jan Helge Jensen.

Luis Campos bryr seg ikke om hva innkommende PSG manager måtte mene! -Har kuttliste på 10 spillere

Til tross for at Paris Saint-Germain sin nye sportsdirektør aktiv arbeider for å hente inn en kompis som ny manager har den genierklærte fotballederen ikke tenkt til å vente med sin kuttliste til han er på plass. Denne sommeren vil mange forlate Parc des Princes, tidligere sportsdirektør Leonardo fikk sparken fordi han ikke klarte å avsette spillere etter hvert som det kom inn superstjerner, den fellen har tydeligvis ikke Campos tenkt å gå i.

På medisinsk test i dag!

Den ettertraktede forsvarsspilleren var nære på å signere for AC Milan tidligere i sommer, men har nå inngått en avtale med Newcastle.

Jakter Liverpool-back og Wolverhampton-midtbanespiller

Nottingham Forest eier Evangelos Marinakis har lovt økt finansiering denne sommeren og hvis de klarer å holde plassen i Premier League denne sesongen enda mer og bedre forhold fremover. «The Reds» som har ikke vært i Premier League siden 1998/1999 sesongen satser tung på å bli. Den tidligere Liverpool-spissen Taiwo Awoniyi er allerede rekruttert og på søndag meldte Sky Sports om ytterligere to spillere Forest som er på jakt etter.

Sjokksamtaler! Ønsket om å forlate Manchester United er ikke lenger bare tomme ord

Vi vet at ingen er fornøyde med situasjonen i Manchester United om dagen, planen var at Ralf Rangnick skulle leverer et ferdig glanspolert lag pakket inn i silkepapir til innkommende manager Erik ten Hag. – Slik ble det ikke. Den største stjernen på Old Trafford Cristiano Ronaldo er frustrert og det er Bruno Fernandes også. Cristiano Ronaldos agent har vært i møte med den nye Chelsea-eieren amerikanske Todd Boehly med diskusjoner om en mulig overgang.

Setter overgangrekord med tidligere Liverpool-spiss!

Nottingham Forest har blitt enige om en avtale med Manchester United for å signere Dean Henderson på lån for sesongen 2022/23. Forest som sikret seg opprykk til Premier League er også enige om å signere Taiwo Awoniyi fra Union Berlin, etter at de møtte Union Berlin-spissens utkjøpsklausul på 17,5 millioner pund. Den tidligere Liverpool-spilleren – som scoret 20 mål for Union forrige sesong – har hatt en medisinsk behandling med Steve Coopers lag før han forventet ankomst. SISTE: Planlegger bud på Son! Liverpool vil motta 10 % av overgangen. Awoniyi var Liverpool-spiller i seks

Kommunal låneordning for vanskeligstilte gikk over styr: Kommuneansatt og politiker fikk lån – alenemor fikk avslag

Folk med hus, biler og hytte fikk låne «billige penger». Flere vanskeligstilte fikk avslag.
Les mer om:

Regjeringen anslår 60 milliarder kroner for å dra i gang grønn industri

Staten må stille opp med 60 milliarder kroner i lån og garantier fram til 2025 for å få fart i nye grønne næringer som havvind, hydrogen og batteriproduksjon.

Regjeringen anslår 60 milliarder kroner for å dra i gang grønn industri

Staten må stille opp med 60 milliarder kroner i lån og garantier fram til 2025 for å få fart i nye grønne næringer som havvind, hydrogen og batteriproduksjon.

- Vi har «fusket litt i faget»

Statsforvalteren sperret øynene opp da Tvedestrandsposten skrev at Vegårshei Ski- og Aktivitetssenter hadde fått et lån av Vegårshei kommune til mellomfinansiereing. De vurderte lovlighetskontroll.
Les mer om: