Nyheter om Kvamme


– Skal jeg drive med salongen må det være lystbetont

– Jeg tar en pause etter den første og eneste Litterær Salong i år som går 20. mai, forteller Siri M. Kvamme.
Les mer om:

Norsk utenlandsproff vender hjem

West Ham-spiller Cecilie Redisch Kvamme er klar for Sandviken Toppfotball.
Les mer om:

Kvamme returnerer til Sandviken

Landslagsspiller Cecilie Redisch Kvamme returnerer til Sandviken, melder klubben i en pressemelding. Kvamme har de siste årene spilt for West Ham, men har nå skrevet under en treårskontrakt for bergensklubben.
Les mer om:

Halvparten av leilighetene i storprosjektet er solgt. Nå er 20-millionersboligen i toppen reservert

Megler Wenche Odden E. Kvamme er fornøyd med responsen på Kræmer brygge.
Les mer om:

Norges tropp mot Belgia og Tyskland

2. påskedag reiser kvinnelandslaget på sin første samling siden oktober i fjor. Der venter to tøffe kamper. Først mot Belgia 8. april og deretter Tyskland fem dager senere. Nå er troppen tatt ut. – Det er en tropp med mange kjente. Eneste nye er Emilie Bragstad.

Mutanten stengte ned hele bygda: – Det er stille og litt ensomt

ULVIK (VG) Mutantviruset har tatt kontrollen. Ett år gamle Olian Ohnstad Kvamme ble satt i karantene, i likhet med hver femte innbygger i Hardanger-bygda.
Les mer om:

Norsk West Ham-spiller koronasmittet

West Hams Cecilie Redisch Kvamme har sammen med flere av sine lagkamerater fått påvist korona. Nå må Kvamme droppe hjemreisen til Norge.
Les mer om:

Koronasmittet

West Hams Cecilie Redisch Kvamme har sammen med flere av sine lagkamerater fått påvist korona. Nå må Kvamme droppe hjemreisen til Norge. – Jeg hadde hodepine noen dager i forveien før testen, så mistanken var der. Nå er jeg forkjølet og tett i nesen, sier Kvamme på telefon fra London til Bergensavisen. For Kvamme, som hadde planlagt å reise hjem til Norge lille julaften, blir det en annerledes jul. – Det blir en helt vanlig torsdag. Jeg har gitt klar beskjed til mine foreldre at de må hente ned juletreet i mai når jeg kommer hjem på sommerferie. Og da skal vi ha pinnekjøtt, sier hun.
Les mer om:

– Kjenner meg igjen i søvnløse netter

Siri M. Kvamme kjenner seg igjen i søvnløse netter og travelt familieliv, slik hun skriver om i sin nye bok.
Les mer om:

Tom Cruise møtte fansen på Hellesylt(pluss)

Onsdag ettermiddag tok Mission Impossible-stjerna Tom Cruise seg tid til å snakke med fansen. - Eg trudde vi skulle få kjeft for å rope på Tom Cruise. I staden fekk vi møte han, seier Tora Kvamme Rusten (10).
Les mer om:

Får man hest og en jomfru hvis man blir ridder av Danmark?

Åge Hareide ble i løpet av sine fire år som landslagssjef Danmark den aller beste, ingen har hatt bedre resultater. Nå kommer takken dronningen utnevnt til ridder av Dannebrogordenen. Danmarks ambassadør Jens Frijs-Madsen hadde invitert til hyllest av Hareide i sin residens, og det var en svært rørt Hareide som ble tildelt den høythengende ordenen. 66-åringens sterke prestasjoner som landslagssjef var tema da den danske ambassaden hyllet Hareide i residensen på Blindern i Oslo.

Storkamp i sesongopninga

Chelsea, med Maren Mjelde, Maria Thorisdottir og Guro Reiten i stallen, sesongopnar med bortekamp mot Manchester United komande sesong. Trioen var med på å vinne serien førre sesong, og oppgåva med å forsvare tittelen startar etter planen 6. september. Denne runda får vi også ein norsk duell når Tottenham og Aurora Mikalsen møter London-rival West Ham og Cecilie Redisch Kvamme. For Amalie Eikeland og Kristine Leine i Reading ventar det ein heimekamp mot Arsenal i sesongens første kamp, medan Cecilie Fiskerstrand og hennar Brighton møter Birmingham.

Koronasmittede Atle (67) med klar oppfordring til alle som føler seg småsyke

Atle Kvamme er koronasmittet, men det tok lang tid før han skjønte det selv.
Les mer om:

– Fortvilende å se at det er så mange naive foreldre

Politikontakt Malvin Kvamme har to råd til foreldre når de skal slippe barna sine ut i internett-verdenen.
Les mer om:

Kvamme og West Ham slått ut av influensa

Søndagens superligaoppgjør mellom West Ham og Everton er utsatt etter at en rekke West Ham-spillere har fått influensa. Cecilie Kvamme er blant de syke.
Les mer om:

Kvamme og West Ham slått ut av influensa

Søndagens superligaoppgjør mellom West Ham og Everton er utsatt etter at en rekke West Ham-spillere har fått influensa. Cecilie Kvamme er blant de syke.
Les mer om:

Har fått tilskudd til å drive salongen sin

– En tillitserklæring når jeg får støtte fra Norsk kulturråd, Fritt Ord og Haugesund kommune, sier Siri M. Kvamme.
Les mer om:

Norges tropp til kampen mot Nord-Irland

Kvinnelandslaget avslutter 2019-sesongen med EM-kvalifiseringskamp mot Nord-Irland på SR-Bank Arena i Stavanger 8. november. Nå er troppen til kampen tatt ut. Nå handler det om å avslutte et hendelsesrikt og positivt år med en god prestasjon. Det blir veldig gøy å spille på hjemmebane igjen, og jeg håper vi kan få den samme, fine støtten som vi fikk i Bergen. Forrige gang vi var i Stavanger hadde vi også en god opplevelse.

OL-kandidater vant kongepokalen i seiling

Martine Steller Mortensen fra Arendal og Nicholas Fadler Mathisen fra Son vant nylig kongepokalen i seiling og ble kåret til «Mesternes mester» sammen med Gard Jacob Ørka og Emil Fadler Kvamme.

Martine Steller Mortensen vant kongepokalen i seiling

Martine Steller Mortensen fra Arendal vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av seilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

Nicholas Fadler Martinsen vant kongepokalen i seiling

Nicholas Fadler Martinsen fra Son vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av se\ilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

Anders Kvamme er ny direktør i Kraftriket fra 01.01.2020

Kraftriket har etter en grundig prosess med hele 36 søkere ansatt Anders Kvamme som ny direktør.
Les mer om:

Dei seier nei til vindkraft i Gaular

– Det har vore ein udemokratisk prosess, seier varaordførar Anita Eide Kvamme (Ap) og møter motbør frå utbyggjaren Fred Olsen Renewables.

Ikkje berre ein fisk

Bok: Villaksen er ein del av kulturen vår. Derfor gir Lars Kvamme han enno ein sjanse.
Les mer om:

Åpner dørene til salongen etter et års pause

Siri M. Kvamme åpner dørene for litterær salong etter et års pause. Nå gleder hun seg til å få leserne inn i et nyrenovert bibliotek.
Les mer om: