Nyheter om Kvalheim


Margrethe (24) frykter hun må revurdere studieplassen

Margrethe Kvalheim revurderer å studere i Oslo til høsten, fordi hun sliter med å finne et sted å bo. Nå vil Arbeiderpartiet få fart på studentboligbyggingen.

Mol og Sørum vant igjen

Norges gullkandidater Mol og Sørum slo spanske Pablo Herrera og Adrian Gavira 2-0 i sett mandag. Kampen i Shiokaze Park i Tokyo endte til slutt 21-17 og 24-22 i norsk favør. – En viktig seier for Norge, sa TV Norge-kommentator Jan Kvalheim. Den norske duoen hadde god kontroll i første sett, som til slutt endte med 21-17. I andre sett ble det mer utfordrende, og Mol og Sørum slet med å holde tritt med spanjolenes poengfangst. Spanjolene trodde faktisk at de hadde avgjort settet og vunnet 21-19, men en norsk utfordring førte til at en liten spansk berøring ved nettet ble avslørt. Millimeter-dram

Blir toppsjef i Polaris Media Sør og Fædrelandsvennen

Håvard Kvalheim blir ny administrerende direktør i Polaris Media Sør og Fædrelandsvennen. – Ønsker å bidra til at mediehusene ytterligere styrker sine posisjoner i en stadig mer digital framtid.
Les mer om:

Telemarksprofil får prestisjetung nøkkelrolle: – Jeg gleder meg veldig

SKIEN: Jan Kvalheim er vant til å ha kontroll på baller i lufta, og nå starter enda et prosjekt for den tidligere volleyballspilleren.
Les mer om:

Innelåst på do i over tre timer

Nasjonaldagsfeiringen gikk ikke helt som planlagt for Even Kvalheim Gudmundsen (22) og vennegjengen.
Les mer om:

Jan Kvalheim om Anders Mol: – Snart er han verdens beste server også

Den tidligere storspilleren Jan Kvalheim tror det bare er et tidsspørsmål før Anders Mol blir kåret til verdens beste server i sandvolleyballsirkuset.
Les mer om:

– Vi er mange som har snakket om at det kunne bli babyboom

– Jeg har inntrykk av at mange venter barn i disse tider, sier nybakt mamma Marielle Kvalheim Thronsen (30).
Les mer om:

Kjendistung storsatsing i Sarpsborg

Thor Hushovd, Bjørn Maaseide og Jan Kvalheim slår sine finansielle muskler sammen og satser på farsotten padel i Sarpsborg.

Satser stort i Sarpsborg – mangler lokaler i Fredrikstad

Pål André Czwartek har blant annet med seg Thor Hushovd, Bjørn Maaseide og Jan Kvalheim på laget i Sarpsborg, men mangler lokaler i Fredrikstad.

Lille Olivia er årets nyttårsbarn: – Hun kom som en rakett.

SKIEN: Olivia Siira Jahren kom til verden klokka 07:13 i dag 1. januar – én dag tidligere enn hun egentlig skulle, ifølge foreldrene, Marte Kvalheim og Eirik Siira Jahren fra Skien.
Les mer om:

GOTAAS-BOKA OM KVALHEIM-GUTTA TRYKKES I ENDA ET OPPLAG

Thor Gotaas selger langrennsbøker og andre bøker som varme hvetebrød. Det samme gjelder boka han ga ut i høst om Arne og Knut Kvalheim.
Les mer om:

Løpende brødre fra Stjerneblokkene

Arne og Knut Kvalheim var sin tids brødrene Ingebrigtsen. De vokste opp i Stjerneblokkene på Grorud, før de løp seg ut i den store friidrettsverdenen med brask og bram. Nå har de fått sine liv og løpskarrierer fortalt mellom to permer. Vi møtte dem i barndommens rike til en liten mimrestund.
Les mer om:

Interiørdesigner Margrethe fra Bekkelaget har stylet 160 hjem. Her er hennes beste høsttips: – Du kan finne mye ute i naturen

Det trenger ikke være dyrt å innrede hjemmet med et høstpreg. Interiørdesigneren Margrethe Røsnes Kvalheim forteller hvordan du kan lage en høstkrans og innrede stuen med høstblader.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk på tampen av sommeren kommer godt med. Vi satt oppe i natt og valgte ut disse nye slippene. For kulturen Kos deg med kliss ny norsk musikk nedenfor. girl in red «rue» Marie Ulven alias girl in red fortsetter ta over verdenen – akkurat slik hun ønsker – med sin bedroom-indie-pop. Her tar den globale Horten-stjernen det til et nytt nivå sammen med produsent Matias Tellez. Mørkt, men fengende.

Første skoledag: – Jeg tror vi skal se på TV og danse

De tre førsteklassingene Isaiah Jacob Aure Gula (6), Felix Klungseth Rotevatn (5) og Sondre Kvalheim (6) var mer enn klare til å starte på skolen. Forventningene er også store.
Les mer om:

Amara stiller med sin prinsesse irl – se video

Amara er ikke korona-permittert. I forrige måned slapp han musikkvideoen til «VAMPYR», mens han nå serverer levende bilder til oppfølgeren «Prinsesse». Begge singlene er hentene fra den ferske mixtapen For fremtiden. 730.no har premiere på den nye musikkvideoen, hvor Adrian Amara blant annet flotter seg med kjæresten sin på Grand Café i Oslo. Se snutten nedenfor vår prat med 23-åringen. Amara, du har med din prinsesse fra det virkelige liv i musikkvideoen. Hvordan var det? – Hun var superflink og stod på så jævlig selvom det var en lang shoot! Vi så deg nylig på TV 2-nyhetene.

Knut (69) var løpetrener i 40 år. Han mener tre ting må inn i treningsprogrammet.

Det er få løpetrenere i Norge som vet så mye om hva som skal til for å lykkes. Trenerkolleger applauderer den «enkle» filosofien til Knut Kvalheim (69).
Les mer om:

Knut (69) var løpetrener i 40 år. Han mener tre ting må inn i treningsprogrammet.

Det er få løpetrenere i Norge som vet så mye om hva som skal til for å lykkes. Trenerkolleger applauderer den «enkle» filosofien til Knut Kvalheim (69).
Les mer om:

Norges Fotballforbund gjennomfører høring om kunstgress

Det har blitt stilt spørsmåltegn ved bruken av kunstgress i Norge. Faktum er at kunstgress er en garantist for stor aktivitet som også ivaretar miljøhensyn ved enkle grep. La det være sagt med en gang. NFF har ikke – som kanskje noen tror – inngått et «forpliktende ekteskap» med kunstgressbaner med gummigranulat. NFF ønsker å være en tilrettelegger for mest mulig aktivitet for barn og unge på en miljømessig forsvarlig måte til en rimeligst mulig penge. Denne helheten bør flere være opptatt av. Les: Dybala er herved tapt Vi sier et klart ja til gummigranulat basert på fakta.

Kvalheim gikk ned og kan cashe inn etter veddemålet med Jarstein

SKIEN: To ting bidro til at volleyballprofil Jan Kvalheim (56) jobbet med vekta i sommer. Deltakelsen i TA-serien «Tøffest i Telemark» og et veddemål med kompisen Rune Almenning Jarstein (34).

Stjerna sleit voldsomt med å komme seg opp i kanoen - se episoden her

Jan Kvalheim hadde trøbbel med kanoen. Det samme hadde Aziz Chaer. Se den fartsfylte første episoden av TAs storsatsing «Tøffest i Telemark» nå.
Les mer om:

Jan (56) er fortsatt populær verden over – ble tilbudt penger av fanatisk italiener

SKIEN: Jan Kvalheim (56) får fortsatt henvendelser fra fans rundt omkring i verden, 19 år etter at han la opp som spiller.
Les mer om:

Kanoskandale for Jan Kvalheim – se de festlige bildene

Første øvelse i TAs nye storsatsing Tøffest i Telemark bø på en tredelt utfordring. Først skulle deltakerne komme seg over et vann ved hjelp av to tau, en kano og en padleåre. Deretter måtte de frakte hele laget på to matter. Til slutt skulle det kløyves 20 kilo ved. Det gikk ikke knirkefritt for seg. Hele episoden finner du på ta.no. (Eventuelt kan du kopiere denne lenken: bit.ly/2mmOcwu)
Les mer om:

Tøffest i Telemark - se første episode av TAs nye storsatsing

Denne høsten presenterer Telemarksavisa «Tøffest i Telemark» – en helt egen tv-serie på ta.no. Tøffest i Telemark er konkurransen som setter kjente idrettspersonligheter på prøve. Gjennom åtte fartsfylte episoder skal kjente navn som Bent Svele, Jan Kvalheim, Tove Steinmoen med flere prøve seg i utfordrende og tøffe øvelser. Serien er spilt inn i Skien Fritidspark og produsert av Fenomen, som blant annet står bak Oliver Solberg-filmen Born2Drive. Premieren er 22. september, og deretter slippes det ferske episoder hver søndag i ni uker.
Les mer om: