Nyheter om KursFortalte om hvordan livet hans ble reddet – her reiser Nicolai (20) på turen han har ventet på

SKIEN: Fredag satte Nicolai O. Møller (20) seg i bilen med kurs mot Gardermoen – klar for den store begivenheten.

Dette skjer i Fredrikstad de neste sju dagene

Konserter, teater, stand up og kurs. Det er en rekke kulturarrangementer å velge mellom i helgen og tidlig neste uke. Bla deg nedover og se om du finner noe gøy!
Les mer om:

Sky Sports: Paulo Fonseca gjør seg også klar for Premier League

I våres år hadde den sparkede Roma-manageren begynt å planlegge preseason for Tottenham. Så kom Fabio Paratici inn fra høyre som ny sportsdirektør for Spurs, og portugiseren var historie før historien begynte. Nå kommer runde to på balløya. Det er Sky Sports som hevder Fonseca står høyt oppe på listen over realistisk gjennomførbare signeringer av Newcastle-manager. Steve Bruce har forlatt St. James´Park på onsdag og etterlater et lag på stø kurs mot nedrykk. Les: Bekreftet: Steve Bruce har stemplet ut Situasjonen med tre poeng på åtte kamper i Premier League må reddes.

Norges ansvar for IS-kvinner

Flere land har nylig hentet hjem borgere fra IS-leire. Men den nye regjeringen her hjemme vil ikke endre kurs. Det bør problematiseres.
Les mer om:

The Chronicle: «Ralf Rangnick har begynt å lage skisse på visjonen for Newcastle»

Det var halvt forventet at Steve Bruce forlot managerposten før Tottenham-kampen. Den tidligere United-kjempen ble, og ledet «verdens rikeste klubb» til et 2-3 tap på St. James´ Park. Dermed står Newcastle fortsatt med tre fattige poeng på 8 kamper og med stø kurs mot nedrykk. Noe de nye eierne ikke kan, eller vil akseptere. Så hva skjer? Antonio Conte er linket til klubben, Frank Lampard og Steven Gerrard det samme. Spørsmålet er om manager-skiftet kommer før eller etter ansettelsen av en sportsdirektør. The Chronicle har funnet en solid kandidat til jobben som leder.

- Sjukehuset på Hjelset bygges som planlagt(pluss)

- Jeg kan ikke se at Hurdal-plattformen til regjeringen endrer noen ting i de kortsiktige planene for sjukehustilbudet i Møre og Romsdal, sier styreleder Ingve Theodorsen. Det betyr stø kurs for nysjukehuset på Hjelset og åpning av fødeavdeling i Kristiansund 1. desember. 

Sandviken styrer mot beste Toppserie-sesong på 20 år

Avaldsnes sto lenge imot. Men Sandviken fant vinnermålet – og holder stø kurs mot en helt spesiell prestasjon.
Les mer om:

Cruisekongens nye kurs

Les mer om:

Spennende start på digitalisering fra den nye regjeringen

LEDER: Regjeringen legger en ny kurs for digitalisering – stor spenning til hvordan grepene blir i praksis.  
Les mer om:

Inviterer til nytt kurs for alle som skal starte bedrift(pluss)

Næringshagen Midt-Troms arrangerer i november en ny runde med etablererkurs.
Les mer om:

– Det kommer til å bli en ny kurs i norsk landbruk(pluss)

Nyslått landbruksminister Sandra Borch (33) lover å jobbe for at landets bønder skal ha en lønn å leve av. Hennes egen far vurderte nylig å avslutte gårdsdriften. 
Les mer om:

Sandra Borch: – Det kommer til å bli en ny kurs i norsk landbruk

Nyslått landbruksminister Sandra Borch lover å jobbe for at landets bønder skal ha en lønn å leve av. Hennes egen far vurderte nylig å avslutte gårdsdriften.
Les mer om:

Forskere slår alarm – slik vil Oslo se ut om vi ikke endrer kurs

Klimaforskere sier store mengder av verden vil være ubeboelig og stå under vann om vi fortsetter med vårt nåværende utslippsnivå.
Les mer om:

Økende fare for flere satellittkollisjoner

Starlink-satellittene har det siste året endret kurs flere tusen ganger for å unngå kollisjoner. Norsk Romsenter er bekymret for at det ikke eksisterer internasjonale trafikkregler for satellitter i bane.
Les mer om:

England med stø kurs mot VM – slo Andorra 5-0

Ubeseirede England hadde ingen nevneverdige utfordringer med å slå Andorra 5-0 og ta nok en trepoenger i VM-kvalifiseringen i fotball.
Les mer om:

England med stø kurs mot VM

Ubeseirede England hadde ingen nevneverdige utfordringer med å slå Andorra 5-0 og ta nok en trepoenger i VM-kvalifiseringen i fotball. Kampen ble som en transportetappe å regne for engelskmennene, som ledet komfortabelt 2-0 til pause og trygget seieren etter hvilen. Storseieren gjør at England er oppe på 19 poeng etter sju kamper i gruppe I. Nærmest følger Albania med 15 poeng etter 1-0-seier over Ungarn på bortebane lørdag. Polen knuste San Marino 5-0 og har 14 poeng.

Danmark med scoringsrekord i VM-kvaliken: Én seier unna Qatar-VM

(Moldova - Danmark 0–4) 26–0 i målforskjell, scoringsrekord og stø kurs mot VM. Kasper Hjulmands EM-yndlinger er i ferd med å gjennomføre en rekordgod VM-kvalifisering.
Les mer om:

Tiril var gjennom intense prøvelser - nå er hun første kvinne ut

Etter fire uker med intense prøvelser på kurs, kan Tiril Auby kalle seg for Norges første maritime redningskvinne.
Les mer om:

Ni strake for Brasil

Brasil slo Venezuela 3-1 i VM-kvalifiseringen natt til fredag, og står da med ni strake seire. Venezuela tok ledelsen i kampen, men PSG-stjernen Marquinhos, Gabriel Barbosa og Antony fikset brasiliansk seier. Også Argentina har stø kurs mot VM, og har ennå ikke tapt, men klarte bare 0-0 mot Paraguay.

SAS-sjefen om søksmål: – Vi overholder alle avtaler med de ansatte

Mens de ansatte saksøker SAS etter at det ble opprettet nye datterselskap, mener konserndirektøren selskapet er på rett kurs.
Les mer om:

Barcelona tapte 4,7 milliarder

Barcelona sliter voldsomt økonomisk og onsdag kom klubben med tall på hvor mye som gikk tapt forrige sesong. Beløpet ligger på 4,7 milliarder norske kroner. Den katalanske storklubben gjør rede for de store tapene på sitt nettsted. – Tapet av inntekter sammenlignet med året før er 224 millioner euro, mens utgiftene har økt til en rekordstor sum på 1136 millioner, heter det i pressemeldingen. Inntektene er 26 prosent mindre enn klubben hadde budsjettert med.
Les mer om: