Nyheter om Kroner


Manchester United tilbyr en halv million mer i uka enn Tottenham

Den danske midtbanespilleren Christian Eriksen er pr definisjon klubbløs etter et halvt år for den ferske Premier League klubben Brentford. – Eriksen viste alle han ikke var hemmet av hjertestarteren og at han var i sitt livs form. Brentford manager Thomas Frank har ikke gitt opp og har tatt kontakt med den meget kalkulatordyktige eieren Matthew Benham til å komme opp med et fristende nytt tilbud til Eriksen. Manchester United var frempå med et bud, men fikk det avslått. – Begrunnelse Christian Eriksen ønsker å bo i London!.

Bærum risikerer å måtte tilbakebetale millioner i koronastøtte etter å ha blitt kikket i kortene

Staten mener Bærum har krevd betaling for tjenester som ikke er levert. Nå risikerer kommunen å måtte tilbakebetale 21 millioner kroner.
Les mer om:

Tar av friske milliarder for å sikre Frenkie de Jong

Den nederlandske midtbanestjernen Frenkie de Jong har tryglet, grått, bedt på sine knær om å få lov til å bli i Barcelona, men klubben som fortsatt har store økonomiske problemer vil selge og fylle opp bankkontoen med omtrent en milliard. Gjelden er fortsatt på 13 milliarder kroner, men for noen dager siden fikk klubben på plass finansiering som gjør at de får litt større handlingsrom.

Migranter sendte over 6000 milliarder hjem

Migranter sendte i fjor over 6000 milliarder kroner til hjemlandet, ifølge FN og Verdensbanken. Det er en kraftig økning fra året før og over tre ganger så mye som verdens samlede bistand.
Les mer om:

Så hesten vinne fra Liverpool

MOMARKEN: Hele fire V75-seire ble det på telemarkseide hester på Momarken lørdag kveld. 270 000 kroner ga det totalt. Telemarkssjokket Grisle Tore GL sørget i tillegg for at det ble millionutbetaling i V75.
Les mer om:

Erik ten Hag presser hardt! Vil sikre en 850 millioner kroners erstatter for Cristiano Ronaldo

Det er en alle mann til pumpene stemming på Old Trafford nå for de som har tenkt til å være der når sesongen blåses i gang igjen om noen uker. – Den nye manageren Erik ten Hag ser for seg en tilværelse uten Cristiano Ronaldo og presser nå hardt for å få på plass en erstatter. En erstatter veldig mange engelske eksperter er svært usikker på. Erik ten Hag presser Manchester United til å møte Ajax sin meget friske pris på spissen Antony. Hans gamle sjefer krever 70 millioner pund, omtrent 850 millioner kroner.

Se perlen: Han sikret seg en av tidenes dyreste hytter på øyene: - Jeg hadde forkjøpsrett

Langestrandveien 36 på Hvasser er solgt. Prisen for den over tre mål store strandeiendommen ble hele 41 millioner kroner.
Les mer om:

Kjedehus i Hafrsfjord solgt for 8.550.000 kroner

Dronning Sonja fyller 85 år
Les mer om:

Denne boligen gikk for nesten åtte millioner kroner

Dronning Sonja fyller 85 år
Les mer om:

Ukraina ba Norge strupe russiske fiskekvoter

Russiske fiskere har levert fisk for en milliard kroner i Norge siden krigens utbrudd.
Les mer om:

Her skrev de ut 187 bøter på én måned: – Det tilsvarer 132.330 kroner

I løpet av en måned har kommunen skrevet ut 187 parkeringsbøter ved den populære badeplassen. Det gir flere tusen kroner i kassa.
Les mer om:

Slik kan kjøreturen bli litt billigere og tryggere i sommer

Rundt 80 prosent av nordmenn sier at de skal feriere mesteparten av sommerferien i Norge. God planlegging av kjøreruten kan spare deg flere hundre kroner og gjøre turen tryggere.
Les mer om:

Normann vil aldri tilbake til Russland, Haaland er klar for Manchester City og Sørloth får en ny sjanse

Mathias Normann som er på kontrakt med russiske Rostov har i et år vært på lån hos Norwich i Premier League, nå lå en kjøpsopsjon i bunn, men den var linket til overlevelse på øverste nivå. Det ble bare 25 kamper for Normann for Norwich på grunn av et skadeopphold som kom særdeles ubeleilig. Den defensive midtbanespilleren har kontrakt med Rostov frem til sommeren 2024, i en normal situasjon ville han returnert, men på grunn av Russland sin invasjon av Ukraina ønsker han aldri å returnere. Hele verden har fått med seg at Erling Braut Haaland har signert for Manchester City.

Snurret inn 11,3 millioner i fjor

Gismarvik Vindkraft fikk et resultat før skatt på 3,4 millioner kroner i 2021.
Les mer om:

Lars Erik sitter på en gullkantet avtale - sparer tusenvis av kroner hver måned

Inga Wraa inngikk en avtale i 1956. Avtaleperioden er «til evig tid». Hver eneste måned tjener hennes oldebarn, Lars Erik, tusenvis av kroner på avtalen til oldemor.
Les mer om:

Ungdomsskolefamilier på Bekkestua har samlet inn millioner til veldedighet – nå er det slutt

Siden 2007 har 150 skoleelever og 300 foreldre samlet inn 8 millioner kroner til fattige i Ecuador. – Lite arbeid til stor pris, sier elever.
Les mer om:

Rema-kjøpmann på Hvaler selger for 68 millioner: – Jeg er fornøyd med utviklingen

Jonas Holth (35) har slått seg fort opp som Rema-kjøpmann på Vesterøy. I fjor økte omsetningen til 68,4 millioner kroner, mens overskuddet ble redusert.
Les mer om:

Flyplassen trenger flere som Maren – jakter ansatte etter knalltøffe pandemi-år: – Deilig at det begynner å bli som før her igjen

Pandemien tok én milliard av årsomsetningen og resulterte i et samlet underskudd i 2020 og 2021 på 110 millioner kroner for serveringsgiganten på flyplassen – og mange av de tidligere ansatte har funnet seg annet å gjøre.
Les mer om:

Med kun 13.000 kroner i egenkapital har Markus (25) nå to utleieboliger: – Målet er å være i Syden halve året

Det er spesielt én ting som er viktig når Markus Olsen ser etter en ny utleiebolig.
Les mer om:

Andreas Pereira returnerer til Manchester United

Både Flamengo og Andreas Pereira ønsket at utlånet fra Manchester United skulle forlenges, men det har ikke så langt vist seg mulig på grunn av svært vanskelig økonomi. – Det er ikke bare klubben, men også landet som sliter, Brasil har nemlig en av verdens største idioter som president i Jair Bolsonaro. Flamengo jobber med å skrape sammen penger til en permanent opphold, men det går trått og Andreas Pereira sin tid i klubben er nå bekreftet over og flybillett «hjem» til England er bestilt.

Statsforvalteren: Ber om to millioner kroner til utredning

Statsforvalter Gina Lund ber departementet om to millioner kroner til å utrede deling av Kristiansand kommune.
Les mer om:

Staten fikk 10 milliarder ekstra fra Vinmonopolet gjennom pandemien

I årene med pandemi har statens inntekter fra Vinmonopolet økt med 10 milliarder kroner. Nå er salget tilbake på normalnivå.
Les mer om: