Nyheter om Kroner


Barn fant bag med stort pengebeløp i Tromsø

En større pengesum ble funnet i en pose utenfor en butikk i Elverhøy i Tromsø søndag kveld. Det kan dreie seg om mellom 40.000 og 50.000 kroner i kontanter.
Les mer om:

Barn løp hjem til foreldrene etter funn av penger: – Vil anslå summen til å være mellom 40.000 og 50.000 kroner

Fant ziplock-pose med 500- og 1.000-lapper på Tromsøya.
Les mer om:

Har bestemt seg for å ikke kjøpe fri kriselån

Ozan Kabak er i den litt unike situasjonen at låneavtalen som brakte han til Anfield ikke blir forlenget, til tross for at 21 åringen har blitt bedre og bedre siden kan kom til klubben. – Den tyrkiske forsvarsspilleren kom fra Schalke 04 i vinter og håpet trolig at oppholdet skulle vare lenger enn det avtalte halvåret. Kabak har ikke noe å komme tilbake til egentlig, Schalke har rykket ned til 2.Bundesliga et nivå som er langt under hans ambisjonsnivå. Liverpool har en utkjøpsavtale på 200 millioner kroner, en sum de ikke kan forsvare ettersom grunnen til låneavtalen ikke er der lenger.

Avviklet skogfond: Afrikabanken tilbakebetaler 38 millioner kroner til Norge

Afrikabanken overfører nå 38 millioner kroner til Norge av det som sto ubrukt da skogbevaringsfondet Congo Basin Forest Fund (CBFF) ble avviklet. Tidligere er 11 millioner kroner tilbakebetalt etter mislighold knyttet til to prosjekter. Det er fortsatt mistanke om ytterligere mislighold av gamle prosjektmidler.
Les mer om:

Dette er distriktets dyreste «hytte»: – Noe lignende finnes ikke med den beliggenheten

En villa fra 1870-tallet på Hankø troner på pristoppen i det lokale hyttemarkedet. Prisantydningen er 16 millioner kroner.
Les mer om:

Renate og Hans Olav fant drømmehuset. Slik økte de verdien med 4 millioner kroner

Renate og Hans Olav kjøpte drømmehuset for 2, 4 millioner i 2012. Etter nærmere ni år med oppussing er huset verdt 6,5 millioner. Alt inne måtte rives, og for å få råd måtte paret tenke smart.
Les mer om:

Varsler mulige prisendringer: – Skal få orden på urettferdigheten

Avstanden fra Fetsund til Lillestrøm er ca ni kilometer. Fra Nittedal er det 27 kilometer. Likevel er førstnevnte avstand 24 kroner dyrere dersom du kjøper enkeltbillett hos Ruter.

Solskjær peker på døra for fire store Manchester United stjerner

Andrea Perreira, Phil Jones og Juan Mata er allerede ute i kulda hos Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær så det er ikke de fire vi tenker på når vi skriver at fire store stjerner trolig forlater klubben i sommer. Det er selvsagt for å frigjøre penger salgene skal gjennomføres, men, sjefene på Old Trafford ville vente til fremtiden til Edinson Cavani ble avklart, det han bestemte seg for ville ha konsekvens for minst en av de på salgslista.

Jakter på koronasvindlere

Foreninger og idrettslag har fått over to milliarder kroner i koronastøtte. To organisasjoner er politianmeldt av Lotteritilsynet som erkjenner at støtteordningen er tillitsbasert.
Les mer om:

Norske bunader blir forsikra for milliardar(pluss)

Stadig fleire forsikrar bunaden sin. Tryg anslår at 80.000 norske bunader er forsikra for 3,2 milliardar kroner.
Les mer om:

Gjenskaper 200 år gammel bunad: – En ære å ta del i dette

Jens Tønnesen (1799–1864) fra Søgne var ingen rikmann, men bunad, det hadde han. Denne 200 år gamle bunaden er nå hos Husfliden i Mandal, der den rekonstrueres. Ny pris: 120.000 kroner.

John F. Kennedys kjærlighetsbrev til svensk elskerinne har fått ny eier

I flere tiår tok svenske Gunilla Von Post vare på brevene hun hadde fått fra USAs tidligere president John F. Kennedy. Nå, ti år etter hennes død, er de solgt for tilsvarende 800.0000 norske kroner.
Les mer om:

Endelig var det Kasper Schmeichel sin tur!

Thomas Tuchel skulle ta sitt første trofé med Chelsea og fjerne all tvil om at han ikke bare kunne vinne kamper men også finaler. Schmeichel junior satte en stopper for planen. Bokstavelig talt. Nå er ikke Kasper Schmeichel lenger så junior, men vi kunne ikke dy oss. Youri Tielemans sørget for Leicester-scoringen som avgjorde FA Cupfinalen, men Schmeichel var en likeverdig matchvinner. Les: Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez -Tielemans mål var som et gammeldags FA Cup-seiersmål, men også Schmeichels redninger var de du har bruk for i kamp, sier Rodgers til BBC.

Eiendom i Svedalen solgt for 6,3 millioner: 31 eiendommer i Nord-Aurdal har fått nye eiere

En eiendom i Svedalen (gnr 47, bnr 16) ble nylig solgt for 6,3 millioner kroner fra Vaset Seter AS til Vaset Alpingrend AS, og ble med det den dyreste eiendommen solgt i Nord-Aurdal i april. Her kan du se hvilke eiendommer som skiftet eiere i kommunen i måneden som gikk.
Les mer om:

Stor oversikt: Så mye koster det å bryte trafikkreglene

Den dyreste boten er på 11.300 kroner. Den minste på under tusenlappen.
Les mer om:

Arsenal sier nei takk til 20 milliarder kroner

Arsenal har avvist et konkret tilbud fra Spotify-grunnlegger Daniel Ek, som ønsket å kjøpe klubben og gi fans innflytelse i ledelsen. Spotify-grunnlegger Daniel Ek har tidligere sagt at han gjerne vil kjøpe Arsenal, og det har han tilsynelatende tatt ganske seriøst. Den svenske milliardæren fikk med seg klubblegendene Thierry Henry, Patrick Vieira og Dennis Bergkamp og hentet inn støtte fra managerlegende Arsene Wenger.

Ekstrem prisøkning: — Måtte slenge oss rundt

Midt i prosessen ble husprosjektet over 200.000 kroner dyrere enn småbarnsfamilien hadde regnet med. Et kjempehopp i prisene på byggevarer rammer store deler av bransjen.
Les mer om:

To brødre feilaktig dømt til døden i 1984 – får 650 millioner kroner

De psykisk utviklingshemmede halvbrødrene Henry McCollum og Leon Brown var 19 og 15 år da de ble dømt til døden for å ha voldtatt og drept en 11-årig jente. DNA-bevis renvasket dem 30 år senere, og nå får de 75 millioner dollar i erstatning.
Les mer om:

Tiltalt for å solgt luksusklokker svart - Terje Høili kjøpte en av klokkene for 300.000 kroner kontant

Milliardær Terje Høili var blant kundene til Klokkemannen, ifølge politiet.
Les mer om:

Tromsø kommune har brukt nesten seks millioner på nye toalett: – Men det koster penger å gjøre fra seg

Må du på do i Grøtfjord, Tromvika, Tønsvika og Sørskaret koster det ti kroner. I Telegrafbukta og på Charlottenlund er det gratis. – Men det skal komme nye toaletter med betalingsløsning også der.
Les mer om:

Tiltalt for å solgt luksusklokker svart - Terje Høili kjøpte en av klokkene for 300.000 kroner kontant

Milliardær Terje Høili var blant kundene til Klokkemannen, ifølge politiet.
Les mer om:

Her har familien holdt til siden 1935: – Far fraktet folk rundt i skjærgården. Det kostet 2 kroner og femti øre for en tur til Færder Fyr

På en liten holme nord i Røssesund nyter Jørn Arthur Nordeng hyttelivet året rundt.
Les mer om:

Nortura må ut med 3,5 millioner til Tønsberg kommune: – Størrelsen på gebyret er så høy at den oppleves litt næringsfiendtlig

Nortura-slakteriet på Ås er ilagt et tilleggsgebyr for kloakk for 2020 på 3,5 millioner kroner av Tønsberg kommune.
Les mer om: