Nyheter om Krogh


Fredrikstad-bedrift satser på personlig trening i Sarpsborg – vil hjelpe sarpingene til å komme i bedre form

Stian Sandåker (42) og Marianne Krogh (41) har valgt å satse på et eget konsept. Nå har den Fredrikstad-baserte bedriften etablert Team PT i Sarpsborg.
Les mer om:

Rankingløft for Hovland

Viktor Hovland klatrer én plass til 14.-plassen på mandagens ferske verdensranking i golf. Takket være helgens 5.-plass i PGA-tourmesterskapet sniker nordmannen seg forbi Jordan Spieth på listen. Det er ingen endringer blant de 13 øverste på rankingen, som toppes av spanjolen Jon Rahm. Hovland gjorde et skikkelig byks på verdensrankingen da han vant på PGA-touren i Mexico i desember i fjor. Siden har han ligget stabilt mellom 10.- og 15.-plass. Neste nordmann på verdensrankingen, Kristian Krogh Johannessen, faller åtte plasser siden forrige utgave og ligger på 303.-plass. (NTB)

Golf: Bertheussen avsluttet sterkt

Elias Bertheussen avsluttet åpningsrunden av Challenge-turneringen i Nederland med to birdier på de fire siste hullene, som holdt til par for dagen. Bertheussen fikk en trå start på turneringen i nederlandske Spijk og åpnet med en bogey på det første hullet. Så hevet nordmannen seg og leverte tre birdier og én bogey på de siste åtte før halvspilt. De siste ni noterte Bertheussen seg for hele tre bogeyer på de fire første hullene, før han slo tilbake med to birdier de siste fire.

- Trodde jeg var udødelig

Birger Krogh angrer bittert på at han ikke tok vaksinen da han hadde muligheten.
Les mer om:

Birger angrer bittert på at han ikke tok korona-vaksinen. Nå er han innlagt på sykehus i Bodø

Birger Krogh valgte å ikke ta vaksinen mot korona. Det angrer han bittert på i dag. På en utenlandsreise ble han smittet, og veldig syk. Ifølge legene så balanserte livet hans på en knivsegg.
Les mer om:

Ellevill Hovland-runde i Tokyo

Viktor Hovland var litt for langt bak til å kjempe om medaljene i OL-turneringen, men leverte en fantastisk sisterunde i Tokyo. Lørdag var han misfornøyd med sin egen putting, noe som sendte han et stykke ned på resultatlisten. Men der putteren var iskald i på tredjerunden, var den tilbake på et godt nivå søndag. Hovland leverte også varene med både driver, jernkøller og wedger.

Hovland med god start

Viktor Hovland virker bestemt på å rette opp inntrykket før han forlater OL. Golfstjernen fikk tidlig tre birdier på 4. og siste runde søndag. 23-åringen startet sisterunden på delt 32.-plass og hele sju slag bak bronseplassen. Søndagens åpning tyder på at Hovland vil vise seg fra sin beste side i OL-avslutningen. Hovland er i øyeblikket på delt 14.-plass. Totalt er han åtte slag under par. Kristian Krogh Johannessen har hittil hatt en svært ujevn runde. På de åtte første hullene står han med tre birdier og fire bogeyer.

Spilte seg ut av medaljekampen

Norges golfstjerne Viktor Hovland hadde en tung dag på banen i Tokyo lørdag. Det som skulle være runden hvor han spilte seg nærmere teten, ble heller runden hvor håpet om OL-medalje ser ut til å forsvinne. Hovland startet runden svært dårlig med to bogeys på de to første hullene. Han brukte lang tid å på hente seg inn igjen, men to birdies på de siste åtte gjorde hvert fall at han endte dagen på par. Dermed er han fortsatt fem under par totalt. – Det var tungt i dag. Det var ikke så mye bra som skjedde. Da jeg slo noen bra slag og var på gang, så misset jeg putter.

Krogh fikk straff: – Helt i svime

Kristian Krogh Johannesen fikk straffeslag i den andre runden av OL-golfen fredag. – Jeg stod over ballen og skulle ta standsen min. Så klarte jeg å komme borti ballen. Jeg rørte ballen uten at det var med vilje. Det var tåpelig av meg, jeg var jo helt i svime da. Det var ikke bra, sier Johannesen til NRK. Akkurat nå er OL-golfen utsatt for andre gang i dag. Spillerne tar nå kvelden i Tokyo, og fortsetter natt til lørdag norsk tid. Utsettelsen kommer rett etter at Johannesen hadde fått to birdier på rad. Nordmannen ligger foreløpig ett slag under par i dag.
Les mer om:

Svak avslutning av Hovland

Viktor Hovland er fortsatt godt med i kampen om medaljene i OL-turneringen i Tokyo, men nordmannen skulle nok ønsket seg en litt bedre avslutning på fredagens andrerunde. Akkurat som i på åpningsrunden åpnet Hovland strålende. Etter åtte hull var Hovland allerede fire under par og spilte strålende golf, men så ble det tyngre. En bogey på hull ti og avslutningshullet, samt en lang rekke med par imellom, gjorde at Hovland gikk to under par totalt. Da Hovland gikk i mål var han på en delt 13. plass, fire slag bak ledende Carlos Ortiz fra Mexico. – Det gikk ikke hele veien inn i dag.

Hovland avbrutt av værtrøbbel igjen

Viktor Hovland og de andre som deltar i OL-turneringen i golf har igjen fått seg en ufrivillig pause midt i konkurransen på grunn av uvær. Fare for lyn gjorde at runde 2 ble stoppet og utsatt da Hovland var ferdig med 14 av 18 hull natt til fredag. Da hadde nordmannen storspilt og lå på minus 6 etter de første 14 hullene. 07.20 startet golfen opp igjen. Hovland lå på 12.-plass etter torsdagens åpningsrunde.

Hovland med i toppen

Viktor Hovland startet forrykende på første dag av OL-turneringen i golf. Etter elleve hull var han fem under par og så ut til å blande seg helt inn i toppen av resultatlista allerede fra start. Men de siste hullene bød på flere problemer. Først noterte han seg for en unødvendig bogey på et relativt enkelt par 5-hull.

Hovland i tetkampen før utsettelse

Viktor Hovland har fått en meget god start på OL. Nordmannen fikk jevnt med birdier på de første hullene, men på hull nummer 14, kom det en uventet bogey. Hovland ligger akkurat nå på delt sjetteplass, fire slag under par. Nordmannen rakk å spille 14 hull før videre spill ble utsatt på grunn av dårlig vær. Arrangøren melder på sine sider at det er lyn på vei inn mot banen. De oppfordrer alle til å søke ly. Sepp Straka leder med en runde seks under par. Den andre nordmannen, Kristian Krogh Johannesen, ligger på delt 54.

Pangåpning av Krogh Johannessen i OL-debuten

Kristian Krogh Johannessen har herjet på de første hullene under OL-golfen. Nordmannen er på delt 4.-plass, tre slag under par.
Les mer om:

Hovland om lagkameraten: – Jeg hatet ham

KAWAGOE (VG) Superstjernen Viktor Hovland (23) og ukjente Kristian Krogh Johannessen (26) skal representere Norge i OLs golfturnering. Forholdet startet med alt annet enn vennskap.

Golfstjernen om OL-makkeren: – Jeg hatet ham

En frekk melding fikk Viktor Hovland til å bære nag til Kristian Krogh Johannessen.
Les mer om:

Hovland slår ut med Smith og Higgo i OL

Viktor Hovland slår ut med Cameron Smith og Garrick Higgo i OL-turneringen i golf, Kristian Krogh Johannessen med Adrian Meronk og Gunn Charoenkul.

Hovlands spillemakkere klare

Viktor Hovland slår ut med Cameron Smith og Garrick Higgo i OL-turneringen i golf, Kristian Krogh Johannessen med Adrian Meronk og Gunn Charoenkul. Hovland slår ut 03.14 torsdag norsk tid og 01.14 fredag. Nordmannen, som er nummer elleve på verdensrankingen, skal gå sammen med australske Smith (28 i verden) og sørafrikanske Higgo (41) de to første dagene. Hovland regnes som en av de største favorittene til å vinne OL-gull. Han er av nyhetsbyrået AFP plukket ut som en av fem spillere å holde et øye med.

Finn-Hågen Krogh: Mistet selvtilliten på landslaget

Stafetthelt Finn-Hågen Krogh (30) har vært frustrert.
Les mer om:

Slår følge med Hovland til OL

Det har lenge vært klart at Viktor Hovland ville ta en av de to plassene til Norge under golfturneringen i OL.

Johannessen nærmer seg OL

Golfaren Kristian Krogh Johannessen nærmar seg ein OL-plass, etter at Wu Ashun ikkje klarte cuten i siste kvalifiseringsturnering. Wu enda på 70.-plass etter dag to, og får dermed ikkje vere med vidare i turneringa. Viktor Hovland har tidlegare sikra seg ein OL-plass i golf for Noreg.
Les mer om:

Johannessen styrar mot OL-plass

Det ser lyst ut for Kristian Krogh Johannessens håp om å spele OL i golf. No er han godt framfor mannen som kan utfordre han om Tokyo-billetten. Johannessen låg på den utsette 60.-plassen på OL-rankinga, som akkurat gir plass i sommarleikane i Japan, før denne vekas Challenge-turnering i Cádiz. Der spelar også Wu Ashun, som med eit godt resultat vil kunne passere Johannessen og ta den siste OL-plassen. Men no ligg kinesaren i faresona for å ikkje klare cuten. Dersom det skulle skje vil Johannessen vere sikra ein OL-plass.
Les mer om:

Johannessen sikter mot OL-plass

Kristian Krogh Johannessen (26) kan sikre seg plass i Tokyo-OL. Avgjørelsen faller på Challenge-touren denne uken. Nordmannen ligger for øyeblikket akkurat innenfor på rankinglisten over hvilke spillere som får sjansen i Tokyo-OL. Johannessen er nummer 60 og ligger per nå an til å slå følge med Viktor Hovland (8.-plass) til Tokyo. (NTB)
Les mer om:

Kristian (26) kan kapre OL-plass i siste øyeblikk: – Lærer mye av Viktor

Utsettelsen av OL til 2021 har gitt nye sjanser for noen. Kristian Krogh Johannessen er blant dem som har grepet sjansen og nå kan golferen sikre seg en OL-billett.
Les mer om:

Skuffet Krogh Gerson: – Det er den landskampen jeg har sett mest fram mot

Kun sju spillere har flere landskamper for Luxembourg enn halvt norske Lars Krogh Gerson. Men kveldens landskamp går dessverre uten 31-åringen.
Les mer om: