Nyheter om Kristiansund


«Vi skulle gjerne sendt han videre rett ut av Norge»

Man kan ikke alltid få det som man vil, det har vært rimelig klart en stund at Midtbanespiller Olaus Skarsem var klar for noe større, Kristiansund håpet bare det var noen som de ikke ville møte på motsatt banehalvdel i Eliteserien. 23 åringen returnerer til Rosenborg i en overgang som trolig ikke ville vært mulig uten en tilbakekjøpsklausul. – Hovedtrener Christian Michelsen er overbevist om at hvis Skarsem vil gjøre det bra som utenlandsproff den dagen han får sjansen.

Ny vestkantmotstand for Vålerenga

Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde.

Fire minutt frå cupbombe(pluss)

Volda var fire minutt frå å slå Kristiansund ut av cupen. Men så kom sprekken.
Les mer om:

Haugesund slått av 3. divisjonslag

Haugesund er slått ut av cupen etter straffetap for 3. divisjonslaget Stord. Etter at laga hadde teke ni straffer kvar, vann Stord straffekonken med 7-6 over eliteserielaget. Haugesund leia kampen oppskriftsmessig 2-0 tidleg i 2. omgang, men greidde å rote det bort. Martin Pedersen utlikna for heimelaget fire minutt på overtid. Ekstraomgangane gav ingen mål, og Haugesund rauk ut då Mads Solberg Johannessen settet sin straffe over mål. Kristiansund måtte også slite, og låg under med to mål for Volda.

Ny RBK-seier etter tung periode

Rosenborg vant til slutt en komfortabel 3-1-seier over Tromsø da de gjestet Alfheim søndag. Det var riktignok hjemmelaget og Thomas Totland som scoret det første målet etter 29 minutter, men RBK og Islamovic utlignet raskt. Carlo Holse og Edvard Tagseth sørget deretter for å øke ledelsen i 2. omgang. Rosenborg vant også over Kristiansund i forrige serierunde, og er etter søndagens seier på en 4.-plass i Eliteserien med 22 poeng. Tromsø sliter i bunnen av tabellen med kun Brann og Stabæk under seg.

Kristiansund stoppet Sandefjords seiersrekke: – Ekstremt surt

(Kristiansund - Sandefjord 2–0) Formsterke Sandefjord hadde vunnet tre på rad før borteturen til Kristiansund. Der ble det, som «alltid», stopp.
Les mer om:

Sjokkregning for vei

Utbedring av veien til den omstridte Bolgneset-utbyggingen i Kristiansund kan koste fra 60 til 200 millioner kroner, mener fylkesveisjefen. Det er uklart hvem som skal ta regninga.
Les mer om:

Etter fem kamper uten seier, sendte Islamovic RBK til himmels

Dino Islamovics måltørke er over, og mot Kristiansund greide RBK omsider å ta tre poeng. Men trener Åge Hareide kan ikke annet enn å medgi at laget har en del å jobbe med.

RBK sikret første seier på 41 dager, men Hareide innrømmer at han er langt fra fornøyd

Dino Islamovics måltørke er over, og mot Kristiansund greide RBK omsider å ta tre poeng. Men trener Åge Hareide kan ikke annet enn å medgi at laget har en del å jobbe med.

Kritiseres etter seier

Rosenborg hadde ikke vunnet på de siste fem kampene i Eliteserien. Mot Kristiansund skulle trenden endelig snu for trønderne. Eurosports ekspert vil likevel ikke friskmelde Rosenborg.

Tettey om RBK-comebacket: – Ikke slik jeg hadde sett for meg

Alexander Tettey (35) har fått en trå start på sitt andre opphold i Rosenborg, men håper på en opptur mot Kristiansund. Det kan bli fra en uvant midtstopperplass.
Les mer om:

Mann sendt til sykehus etter voldsepisode i Kristiansund(pluss)

En mann i 40-årene er sendt til sykehus med hodeskader etter en voldsepisode i Kristiansund natt til lørdag.
Les mer om:

Mann sendt til sykehus etter voldsepisode i Kristiansund

En mann i 40-årene er sendt til sykehus med hodeskader etter en voldsepisode i Kristiansund natt til lørdag.
Les mer om:

Mann sendt til sykehus etter voldsepisode i Kristiansund

En mann i 40-årene er sendt til sykehus med hodeskader etter en voldsepisode i Kristiansund natt til lørdag.
Les mer om:

Strand ute i seks uker

Brann-spiller Petter Strand må belage seg på ett seks uker langt opphold på sidelinjen, det kommer fram etter at MR-bildene var klare torsdag. Det er Brann som bekrefter omfanget av skaden på sine egne sider. Strand forlot banen etter en snau time i mandagens oppgjør mot Kristiansund, og har nå fått tilbake MR-bildene. Bildene viser at skaden til Strand var verre en først antatt. Dermed må tabelljumbo Brann klare seg uten midtbanespilleren i seks uker.

Ingebrigtsen tror på å snu trenden i Brann

Brann-krisen fortsatte etter et surt tap mot Kristiansund. Eliteserie-jumboen står med kun én seier på 12 kamper. Trener Kåre Ingebrigtsen vil ikke trekke seg.

Krisen fortsetter

Det var duket for en fartsfylt kamp mellom Kristiansund og tabelljumbo Brann mandag kveld, men utfallet ble ikke slik bergenserne hadde håpet på.
Les mer om:

Enda et Brann-tap: – Føler jeg sier det samme hver jævla gang

(Kristiansund-Brann 3–2) Brann-trener Kåre Ingebrigtsen lyktes tidlig med grepene mot Kristiansund, men personlige feil gjorde at de gikk tomhendt av banen for niende gang denne sesongen.

Molins utestengt i to kamper

Rosenborg-spiss Guillermo Molins er utestengt i to kamper etter borteoppgjøret mot Lillestrøm. Han sonet den første av dem i helgen. Rosenborg skriver på Twitter at spissen er ilagt to kampers karantene. Han sonet den første i søndagens 2-2-møte med Odd, og svensken må også stå over kampen mot Kristiansund lørdag. Klubben skriver ikke hva Molins er utestengt for, men han var involvert i en situasjon med Espen Garnås i første omgang i 0-2-tapet for LSK. Ut fra TV-bildene så det ut som Molins slo Garnås i overkroppen med albuen.

Ikke hatt flere poeng siden 2007: – Hvorfor kan ikke LSK bli topp fire i år? Hvorfor skal de ikke være bedre enn lag som Kristiansund?

(LSK – Mjøndalen 2-1). Ikke siden hans første sesong på Åråsen har LSK hatt bedre uttelling på de første ni kampene. Tom Nordlie mener LSK fint kan bli et topplag. Hovedpersonene er mer forsiktige.
Les mer om: