Nyheter om Kristiansen


Kristiansen gir seg på landslaget

Den norske hockeyspilleren Tommy Kristiansen har spilt sin siste kamp med flagget på brystet. Det er spilleren selv som viderebringer nyheten på sin egen Twitter-profil. – Etter mange fine år med flagget på brystet, har jeg nå tatt beslutningen om at jeg gir meg på landslaget, skriver han på Twitter. Etter å ha representer Norge i både OL og VM, er det nå slutt for den høyreiste sarpingen. – Jeg har fått sjansen til å spille og tilbringe tid med fantastiske mennesker! Nå blir det fullt fokus på familielivet og klubblaget i tiden fremover, avslutter Kristiansen. (©NTB)

Kjærligheten blomstrer for begge håndballprofilene

TOKYO (VG) Midt under OL i Tokyo bekrefter Nora Mørk (30) overfor VG at hun har fått seg ny kjæreste. Det samme gjør lagvenninne Veronica Kristiansen (31).

– En ubegripelig ondskap som ikke er til å forstå(pluss)

Flere hundre mennesker stilte opp til en stille og verdig 10-årsmarkering av Utøya-tragedien der Gunnar Linaker og Anders Kristiansen fra Bardu ble ofre for terroristens kuler.
Les mer om:

Nå er alle protester mot disse Ørebekk-blokkene trukket tilbake: – Endelig!

NVE har trukket sin protest mot planene om to boligblokker på Ørebekk. Nå håper barndomskameratene Svein Kristiansen og Glenn Helgesen å komme videre så fort som mulig.
Les mer om:

Den nye kafeen er blitt utrolig populær: – En gang kom det en indisk storfamilie hit. Da strakk køa seg langt ut på veien.

Hanna Øren (29) og Stina Kristiansen (23) forteller om hektiske arbeidsdager på Zapffe kafé i Lyngen.
Les mer om:

Dette er mannen Glimt må overliste i kveld - har vært eliteseriens beste keeper i år

Ifølge NTBs spillerbørs har Anders Kristiansen vært eliteseriens beste keeper så langt denne sesongen. Det er mannen Glimt må overliste i kveld.
Les mer om:

Bygde svømmebasseng ulovlig i strandsonen – fikk tilgivelse av kommunen

Våren 2015 bygde Joar Kristiansen ulovlig et svømmebasseng på hytteeiendommen sin i Pulshaugene ved Revebukta i Skjeberg. Nå har han fått tilgivelse av kommunen og får beholde bassenget.
Les mer om:

Brutal sesongstart på alle måter – smitte hos ti ansatte

LANGESUND: Parallelt med kampen for å redde drift av Wrightegaarden har Andreas Kristiansen fått smitteutbrudd på både Victoria og Wrightegaarden i fanget.
Les mer om:

Årets viktigste dag ødelagt av vannskade

Karin Ringen Kristiansen ved Nygaardsgata Café & Bistro er ganske frustrert i dag. Været er riktig. Byen koker og folk er stadig på døra. Men hun må holde stengt.
Les mer om:

Nysjefen på plass: – Jeg møter folk i livets lykkeligste og tyngste perioder(pluss)

Anita Nesset Kristiansen ble ansatt fra 1. juni i stillingen, og har nå akkurat hatt sin første dag på kontoret alene med ansvaret for 14 ansatte.
Les mer om:

Runar fikk besøk av disse på Bekkelaget i helgen: – Uventet, men hyggelig

Da rådyr-moren begynte å die kalvene, sto Runar Kristiansen klar med kameraet.
Les mer om:

Håndballtroppene til OL klare

Damer Målvakter: Katrine Lunde, Silje Solberg Utespillere: Camilla Herrem, Marit Røsberg Jacobsen, Sanna Solberg-Isaksen, Kristine Breistøl, Veronica Kristiansen, Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal, Henny Reistad, Stine Skogrand, Marta Tomac, Kari Brattset Dale, Marit Malm Frafjord, Vilde Ingeborg Johansen Herrer: Målvakt: Torbjørn Bergerud, Kristian Sæverås.

Røper ny jobb

Komiker og radioprogramleder Siri Kristiansen (43) har fått seg ny jobb i NRK.
Les mer om:

Ny jobb

Komiker og radioprogramleder Siri Kristiansen (43) har fått seg ny jobb i NRK. Til høsten skal hun ut og hjelpe familier med arveoppgjøret i nytt program på NRK1.
Les mer om:

Desperat kamp for Wrightegaarden- nå mobiliserer næringslivet

LANGESUND: Det kan gå mot konkurs for Wrightegaarden om ikke pengestøtten kommer, bekrefter daglig leder Andreas Kristiansen. Nå mobiliseres det på flere kanter for å redde stedet.
Les mer om:

Bilmekanikerne Kristoffer og Roy som ble altmuligmenn

Begge jobbet som bilmekanikere, men var dritt lei service og oljeskift. Derfor ble Gressvik mekaniske verksted opprettet og Kristoffer Kristiansen (27) og Roy Johansen (57) ansatt.
Les mer om:

Med i ny NRK-serie: – På et punkt i daten ble jeg så sykt flau

Omringet med kamera og TV-folk møtte mossingen Sivert Kristiansen (23) og Kaja klare til date. Det ble mildt sagt kleint.
Les mer om:

Kastet gjenstand mot Sarpsborgs keeper

– Jeg synes ikke det er kjekt at folk kaster ting etter meg, sier Anders Kristiansen.
Les mer om:

Tidligere norske rekordholdere hyller Warholm: – Jeg har ikke ord

BISLETT (VG) Spydkasteren Trine Hattestad var den forrige norske verdensrekordholderen i friidrett. Både hun og Ingrid Kristiansen er fulle av lovord om Karsten Warholm.
Les mer om:

Fikk ikke støtte: Må trolig avlyse hele konsertsommeren på Wrightegården

LANGESUND: Wrightegården får ikke støtte fra kulturrådet. – Nå er vi i såpass deep shit at vi trolig må avlyse hele sommeren, sier Andreas Kristiansen.
Les mer om:

Nå kan de feire!

– Dette er virkelig en stor lettelse for oss. Det sier en glad Per Kristiansen, styreleder i seniorsameiet i Grefsenveien 78d om bystyrevedtaket som skal sikre av- og påstigning mot Grefsenveien.
Les mer om:

Unge: Kom dere i båten!

Sandøy-mann Jens Ove Kristiansen syns det var på tide at regjeringen skrota 10-knopsregelen: — Jeg er mer bekymra for idioter som kommer i 70 knop midt på natta uten båterfaring og uten lys enn 12-åringer i 10-15 knop, skriver han i dette innlegget

Advarer mot svartebørssalg av billetter: – Jeg ville aldri kjøpt

BAMBLE: Daglig leder Andreas Kristiansen hos konsertarrangøren Wrigtegaarden vil advare mot å kjøpe billetter til utsolgte konserter på svartebørsmarkedet.
Les mer om:

Skaanes-comebacket overrasket sjefen: – Veldig god følelse

BERGEN (VG) Ruben Kristiansen, Kasper Skaanes og Kristoffer Barmen har alle fått utfordringer fra ulikt hold den siste tiden – og svart med å kapre viktige roller i Brann-laget.
Les mer om:

Vil at mobbede elever skal få automatisk rett til å bytte skole

Marianne Kristiansen (PP) vil at elever som opplever mobbing enkelt skal kunne bytte skole – men ble nedstemt av bystyret.
Les mer om: